patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 15, 2014 10:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας - Αλβανίας οι τελευταίοι μέσα στο στάδιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου προχώρησαν σε μιά μεγάλη προβοκατόρικη πρόκληση. Ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο Όλσι Ράμα (πάνω του βρέθηκε το τηλεχειριστήριο) "απογείωσε" ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι το οποίο είχε στην ουρά του έναν μακρί σπάγγο στον οποίο ήταν αναρτημένη σημαία της "μεγάλης Αλβανίας". Αυτή απεικόνιζε χάρτη οπου σαν τμήματα της Αλβανίας συμπεριλαμβάνονταν το Κόσσοβο, η Δυτ. Μακεδονία, η Ήπειρος, και η Κέρκυρα. Οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές έτρεξαν αμέσως και κατέβασαν την σημαία συμπλεκόμενοι με τους Αλβανούς, και ο αγώνας διακόπηκε. Οι δε Αλβανοί έτρεξαν να κρυφτούν στα αποδυτήρια επειδή άρχισαν να εισέρχονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξοργισμένοι οι Σέρβοι φίλαθλοι...

Τα ενεργούμενα των Αμερικάνων οι Αλβανοί,έσπευσαν με προθυμία να κάνουν άλλο ένα θέλημα των αφεντικών τους. Τα οποία με τον χάρτη που τους έβαλαν να αναρτήσουν έδειξαν για άλλη μιά φορά οτι ο κυριότερος γεωπολιτικός στόχος τους απο δω και πέρα(την Γιουγκοσλαβία την έχουν διαμελίσει ήδη) είναι η Ελληνική επικράτεια. Εκεί ποντάρουν και τα τσουτσέκια τους οι Αλβανοί ονειρευόμενοι οτι με τις πλάτες των αφεντικών τους θα "φτιάξουν την μεγάλη Αλβανία". Επειδή σαν φιλοκαπιταλιστικά κωθώνια που είναι όμως αδυνατούν να σκεφτούν, δεν έχουν καταλάβει οτι τα πράγματα σε παγκόσμια κλίμακα συνεχώς αλλάζουν, και οτι τ' αφεντικά τους δεν έχουν πλέον την ισχύ και το κύρος που είχαν πριν απο κάποια χρόνια. Γι' αυτό και θα την πατήσουν. Και αυτή την φορά θα την πατήσουν οριστικά και τελεσίδικα. Δεν θα τους μείνει ούτε μιά κουκίδα γης...Δεν πρόκειται να αργίσει η στιγμή που οι λαοί των Βαλκανίων (οι οποίοι τους έχουν αρκετά μαζεμένα τόσα χρόνια) θα τους προσγειώσουν ανώμαλα στην πραγματικότητα φουντάροντάς τους μιά και καλή στην Αδριατική θάλασσα......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 15, 2014 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ultras-world.com/reports/europe/serbia/serbia-vs-albania-14-10-2014 βίντεο και φωτογραφίες απο το Σερβία - Αλβανία.

Πάντως είναι να απορεί κανείς με την πόρωση των Αλβανών.
Μα καλά δεν το βλέπουν οτι τους χρησιμοποιούν μονίμως για τα θελήματα τους οι Μεγάλες δυνάμεις ;
Και η πιο χαρακτηριστική περίπτωση , το Κοσσυφοπέδιο . Δεν ενώνεται με την Αλβανία γιατί πολύ απλά δεν συμφέρει τους Αμερικάνους όπως δεν τους συνεφερε να το έχει η Σερβία .

έχουν φάει μπόλικο παραμύθι και φαντάζονται μεγάλες Αλβανίες ενώ πάνε απο το κακό στο χειρότερο ,δεν σταυρώνουν μεροκάματο και οι εποχές που μπορούσαν να γίνουν μετανάστες και να βγάλουν λεφτά έχουν περάσει πια.

Πρώτα ήταν με τους Τούρκους , μετά με τους Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες , εδώ και χρόνια με τους Αμερικάνους .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 16, 2014 9:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Πρώτα ήταν με τους Τούρκους , μετά με τους Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες , εδώ και χρόνια με τους Αμερικάνους .

"Οι εποχούμενοι τίγρεως σύντομα κατασπαράσσονται υπ’ αυτής"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 17, 2014 1:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.zougla.gr/kosmos/article/servia-sinelif8i-o-katoxos-tou-drone-pou-ksipnise-to-e8niko-misos τον έπιασαν λέει ο Τριανταφυλλόπουλος τον κάτοχο του drone αλλά απο πληροφορίες...τίποτα !

Ασχετο με το θέμα αλλά πολύ σημαντικό http://www.stoxos.gr/2014/10/me-taser.html . "ME... TASER Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!! ΝΑ ΠΩΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..." αυτά τα ωραία μας γράφει η άκρα δεξιά η οποία πανηγυρίζει ;;;; Τι ακριβώς ; Το οτι θα έχει αυτά τα επικίνδυνα πράγματα η Ιταλική αστυνομία ; Λες και δεν φτάνουν τα χημικά που τρώνε οι Ιταλοί , πρέπει να τρώνε και ρεύμα !!!

Και όχι μόνο αυτό , αντιγράφω και τα υπόλοιπα "Στην Ιταλία δεν αντιμετωπίζουν τη βία με ευχολόγια, αλλά παίρνουν μέτρα, τα οποία ψηφίστηκαν στη Βουλή και επιτρέπουν στην αστυνομία να χρησιμοποιεί όπλα με ηλεκτρισμό στα γήπεδα!

Ναι, καλά διαβάσατε… Πρόκειται για το όπλο με την ονομασία, Taser που «παράγει μια ηλεκτρική εκκένωση που κάνει το άτομο που προσβάλλεται από αυτή αβλαβή για λίγα δευτερόλεπτα, διευκολύνοντας έτσι το έργο των αρχών επιβολής του νόμου».

Τα νέα κατά της βίας στα γήπεδα, όμως, δεν περιορίζονται μόνο στη χρήση του εν λόγω όπλου.

Και τι εννοούμε μ' αυτό; Ακολουθεί ευθύς αμέσως η απάντηση στο τι μέτρα ψήφισαν οι Ιταλοί βουλευτές:

- Αύξηση του αποκλεισμού από τα γήπεδα. Από εδώ και πέρα, όποιοι συλλαμβάνονται για βίαιη συμπεριφορά θα μένουν εκτός γηπέδων για 3 χρόνια και για 5-8 αν είναι υπότροποι. Οι οπαδοί θα θεωρούνται «ένοχοι» όταν φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα, όταν κάνουν επεισόδια και όταν θα έχουν πάνω τους εκρηκτικά.

- Απαγόρευση εκδρομών για ένα ή δύο πρωταθλήματα, στους οπαδούς της ομάδας που θα κάνουν οργανωμένα επεισόδια.

- Σύλληψη και καταδίκη με αναστολή για οπαδούς που θα φωνάξουν ρατσιστικά συνθήματα ή θα σηκώσουν πανό που θα περιέχουν μηνύματα φυλετικών διακρίσεων.

- Στα πρότυπα όσων γίνονται με τους μαφιόζους, οι οπαδοί που θεωρούνται επικίνδυνοι να παρακολουθούνται συνεχώς από την αστυνομία ενώ θα πρέπει να είναι σε τμήμα την ώρα των αγώνων.

- Οι ομάδες θα πρέπει να πληρώνουν πλέον μέρος του ποσού που απαιτείται για την αστυνομία που είναι στα γήπεδα.

- Η αστυνομία θα έχει πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το Taser, δηλαδή το όπλο με ηλεκτρισμό για να ακινητοποιεί οπαδούς, όταν οι καραμπινιέρι κρίνουν ό,τι χρειάζεται κάτι τέτοιο.


sentragoal.gr"


η είδηση είναι απο άλλο σάιτ αλλά προκαλει εντύπωση πως οι ακροδεξιοί δεν σχολίασαν καθόλου μα καθόλου αυτά που ψήφισε η Ιταλική βουλή και δεν αναφέρω μόνο το οτι ένα τέτοιο όπλο έχει αφήσει ανθρώπους στον τόπο κυριολεκτικά .
Και δεν σχολίασαν ουτε καν τα υπόλοιπα .
Γενικότερα η Ουεφα έχει μια λογική οτι μα ομάδα, οι κάποιοι οπαδοί πρέπει να τιμωρηθούν αν βρίσουν κάποιον παίκτη πχ αντίπαλο γιατί έχουν ρατσιστικά κίνητρα. Δηλ αν πχ οι Γαβροι δεν βρίσουν έναν έγχρωμο παίκτη αντίπαλης ομάδας αλλά βρίσουν την μάνα ενός Έλληνα δεν τρέχει τίποτα ;
Για τα εκρηκτικά που λέει γίνονται ακόμη και συνέδρια οπαδών στην Ευρώπη γιατί δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα και οι ίδιοι οι οπαδοί τα κρατούν στο χέρι μέχρι να σβήσουν και δεν τα πετούν . Μάλιστα συχνά γίνονται συνεννοήσεις με την διοίκηση της ομάδας .
Η ΟΥΕΦΑ δεν διαφέρει απο τους υπόλοιπους μηχανισμούς πχ ΕΚΤ, ΕΕ , ΟΗΕ παίζει κι αυτη τον ρόλο της στο να μπεί στην πρέσσα όλη η κοινωνία καθώς οι νέοι , ανησυχοι άνθρωποι πηγαίνουν στους χώρους άθλησης ή θεάματος καισε τέτοιες εποχές κρίσης γίνονται ζυμώσεις κι αυτό δεν το θέλουν καθόλου κάποιοι.
Τέτοιες αποφάσεις θυμίζουν νόμους...τεντυμποισμού ! Στην τελική στα γήπεδα , πάντα και σε όλες τις χώρες πέφτουν μπινελίκια . Δεν πρέπει αλλά συμβαίνει . Ε δεν βάζεις έναν άνθρωπο φυλακή παρέα με βιαστές, φονιάδες ή πρεζέμπορους επειδή τον βάφτισες χουλιγκάνο . Όλα έχουν όρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Σταμάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 18, 2014 2:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα πρόκληση των Αλβανών αμερικανοτσατσων αυτή την φορά σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας
Ελληνικό διάβημα για τα επεισόδια στο χωριό Δερβιτσάνη

Με εντολή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, με το οποίο ζήτησε να καταδικαστούν από τις αλβανικές Αρχές τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο χωριό Δερβιτσάνη εις βάρος μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας, μετά τη διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας – Αλβανίας.

Ο Πρέσβης κ. Ροκανάς ζήτησε, επίσης, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την τιμωρία των υπαιτίων της απρόκλητης επίθεσης, καθώς και για την προστασία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, ενόψει και των επικείμενων εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας μετέφερε την έντονη ανησυχία της Ελλάδας για παρόμοιες επιθέσεις, που στοχοποιούν τη φιλήσυχη Ελληνική Εθνική Μειονότητα και προβάλλουν ως τροχοπέδη στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, η οποία αποδυναμώνεται και σίγουρα δεν ενισχύεται από ακραίες συμπεριφορές και εθνικιστικές εξάρσεις που ξυπνούν μνήμες ενός βαλκανικού παρελθόντος, το οποίο όλες οι χώρες της περιοχής οφείλουν να εγκαταλείψουν προς όφελος του κοινού ευρωπαϊκού μέλλοντός του.
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΥΕΦΑ-MAFIA
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 24, 2014 3:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.zougla.gr/sports/article/timorise-tin-servia-ke-tin-alvania-i-uefa

Ρεσιτάλ δημοσιογραφίας απο τον Μάκη ! Και ρεσιτάλ δικαιοσύνης απο την Ουέφα .
Η ΟΥΕΦΑ κατοχυρώνει με 3-0 τον αγώνα υπερ των Σέρβων αλλά ...τους αφαιρεί 3 βαθμούς !
Ευνοεί ύπουλα την Αλβανία η οποία μάλιστα διαμαρτύρεται οτι η απόφαση δεν την ευνοεί .
http://left.gr/news/alvanos-ethnikistis-ex-italias-o-ypaitios-gia-ti-diakopi-toy-servia-alvania Ο υπεύθυνος πάντως δεν ήταν Σέρβος .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2014 7:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792

Πολλές αλήθειες απο τον Δελαστίκ για την επίσκεψη Ράμα στην Σερβία αλλά και για το τι περιμένει την Σερβία αν μπει και αυτή στον λάκο των λεόντων της ΕΕ.
Είναι αλήθεια πως η ηγεσία των Σέρβων είναι σαν της Ελλάδας.
Επιστροφή στην κορυφή
Αγια-Σοφιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2015 11:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64119342

συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γείτονες αμερικανόδουλοι Αλβανοί . Ξεκίνησαν με τις προκλήσεις στο Σερβία - Αλβανία . Συνέχισαν στο Ελλάδα - Σερβία όπου κάτι παιδάκια έκαναν "πεταλουδίτσες" . http://www.gazzetta.gr/football/article/673635/provokatsia-ton-alvanon-sto-ellada-servia-vid O Ράμα , ο 'ΈΝΤΙ" , ο Αμερικανόδουλος επισκέφθηκε Αλβανούς που ζουν στο Σερβικό έδαφος .
Φυσικά οι Αλβανοί παρά την δουλικότητά τους στους Αμερικάνους συνεχίζουν να ζουν μέσα στην αθλιότητα . Οι ΗΠΑ δεν τους αφήνουν καν να ενωθούν με το Κοσσυφοπέδιο .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας