patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ισραήλ: μέτωπο και με Λίβανο;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Ισραήλ: μέτωπο και με Λίβανο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το CNN μεταδίδει ότι τρεις ρουκέτες εκτοξευτήκαν από Λίβανο στο Ισραήλ και δύο Εβραίοι πολίτες τραυματίστηκαν. Κανείς δεν ανέλαβε την «ευθύνη» για το περιστατικό και απ’ την μεριά της Ισραηλινής κυβέρνησης δηλώθηκε ότι το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 10:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το http://troktiko.blogspot.com/2009/01/vittorio-arrigoni.html
" Μόλις μιλήσαμε με τον ιταλό Vittorio Arrigoni, τον δικό μας Βίκ, που μαζί με άλλους 7 ξένους είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη Γάζα.
Όσο κι αν φαντάζει παράλογο – με δεδομένη τη δυνατότητα ενός απλού μπλογκ – καταγγέλλουμε ΟΛΟΥΣ τους έλληνες ανταποκριτές, αλλά και τα κανάλια, που μετέδωσαν ότι σήμερα το απόγευμα υπήρξε εκεχειρία στη Γάζα.
Δημοσιογράφοι και κανάλια, που μετέδωσαν αυτή την είδηση, γνώριζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι είναι υπαγορευμένη από την Μοσάντ. Αυτοί δεν βρίσκονται στη... Γάζα και θα έπρεπε – τουλάχιστον ένας να φερθεί έντιμα: ν’ αρνηθεί... να παίξει το παιχνίδι της Μοσάντ και Cia.
Τους προκαλούμε! Επώνυμα και στον αέρα των καναλιών-υπηρετών της Μοσάντ, να καλέσουμε εμείς στη Γάζα τους 8 ξένους στη Γάζα και να μεταδώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ντροπή στους «δημοσιογράφους» (σε εισαγωγικά) που υπέκυψαν και μετέδωσαν τα κείμενα που σύνταξε η Μοσάντ. Δυστυχώς, μ’ αυτή τους την ενέργεια δεν δυσφήμισαν το επάγγελμα, αλλά κατάντησαν γελοία υποκείμενα, ανάξιοι, τιποτένιοι, γκαιμπελίσκοι. Καμία δικαιολογία ότι δουλεύουν για το ψωμί τους και αναγκάζονται να υποκύπτουν. Τους 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους της Γάζας δεν τους σκέφτηκαν; Αυτοί δεν υποκύπτουν!
Και… δεν βρίσκεται ούτε ΕΝΑΣ να γυρίσει πίσω, να μην δεχθεί να είναι φερέφωνο των ναζί!
Τους φτύνουμε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους-χαφιέδες της Μοσάντ!
Ο θυμός μας είναι ΟΡΓΗ! Όργη ενός απλού μικρού μπλογκ, που όμως θα τα λέει!
Παρακαλούμε και για τη διάδοση αυτής της γκαιμπελίστικης ενέργειας των ελληνικών ΜΜΕ από όσα μπλογκ δεν έχουν δεσμεύσεις με τη Μοσάντ! Είμαστε στη διάθεση των μπλογκ που θέλουν, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο μόνιμης επαφής με το εσωτερικό της Γάζας. Να καλούμε μαζί τους 8 ξένους και να μεταδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τώρα, μόλις ολοκληρώσαμε τη συνομιλία μας με τον Vittorio Arrigoni, τον δικό μας Βίκ, που είναι στη Γάζα.
- Βίκ, ηθικό;
- Αγαπημένε φίλε, εδώ δεν γίνεται να μην έχεις κουράγιο. Είσαι μαζί με ένα λαό που για 60 χρόνια δολοφονείται. Όταν αυτοί, όχι απλά έχουν ηθικό ακμαιότατο, αλλά θεωρούν ρουτίνα τους βομβαρδισμούς, εμείς πώς να μη ν έχουμε ηθικό και αισιοδοξία;
- Σήμερα ήταν καλύτερη η κατάσταση. Τα ΜΜΕ είπαν ότι οι ισραηλινοί έκαναν μια εκεχειρία…
- Ντροπή! Και στην Ελλάδα στα βήματα του Pagliara; Ποια εκεχειρία;
- Όλα τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι για κάποιες ώρες οι ισραηλινοί έκαναν εκεχειρία για να περάσει ανθρωπιστική βοήθεια!
- Ψέματα! Πρώτα απ’ όλα βρίσκονται όλοι εκτός Γάζας. Μετά, μεταδίδουν ότι τους υπαγορεύουν οι ισραηλινοί… Σήμερα, στις 15:30, που υποτίθεται ότι δεν βομβάρδισαν, χάθηκαν 3 μικρά αγγελούδια. Το ασθενοφόρο έφερε τα πτώματα από 3 αδελφάκια, μεταξύ 5 και 12 χρόνων. Για να μην σου πω ότι χάσαμε κι έναν νοσοκόμο φίλο μας από τους βομβαρδισμούς.
Η συνομιλία μας συνεχίστηκε για τη στάση των ιταλικών πολιτικών κομμάτων, για την αδιαφορία της Ευρώπης κ.α.π (νομίζουμε ότι δεν ενδιαφέρουν αυτή την ώρα).
- Βίκ, όταν με το καλό, δεν λέω θα τελειώσει, αλλά ηρεμήσει – αν ηρεμήσει – η κατάσταση, θέλω να έρθεις από την Ελλάδα. Να κάνουμε μια δημόσια συζήτηση με τα ελληνικά μπλογκ που δίνουν τη δική τους μάχη ενημέρωσης.
- Ναι φίλε μου, ας το ελπίσουμε. Όμως θέλω να δώσεις ένα μήνυμα: ΠΙΕΣΤΕ, ΠΙΕΣΤΕ, ΠΙΕΣΤΕ όσο μπορείτε! Τα μπλογκ απ’ όλο τον κόσμο ανέτρεψαν την προπαγάνδα των ισραηλινών δολοφόνων. Γράψτε, φωνάξτε και σε παρακαλώ, να μας ενημερώσεις για τη δίκη του νεαρού Άραβα που κατέβασε τη σημαία από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. Όλοι με ρωτούν γι’ αυτό!
- Τα είπαμε, δικάζεται στις 12 Γενάρη, έχει καλούς δικηγόρους, θα συμπαρασταθούμε!Συνεχίστε, μια αγκαλιά σ’ όλους τους Έλληνες!
Grazie Vik!"
Επιστροφή στην κορυφή
Αρείων



Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 43
Τόπος: Γλυφάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 8:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ισραήλ: μέτωπο και με Λίβανο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:b7b62f62e8="K.N."]Το CNN μεταδίδει ότι τρεις ρουκέτες εκτοξευτήκαν από Λίβανο στο Ισραήλ και δύο Εβραίοι πολίτες τραυματίστηκαν. Κανείς δεν ανέλαβε την «ευθύνη» για το περιστατικό και απ’ την μεριά της Ισραηλινής κυβέρνησης δηλώθηκε ότι το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση!




Η Χεζμπολάχ αρνήθηκε, την εμπλοκή της στην εκτόξευση ρουκετών, στο βόρειο Ισραήλ ,από το νότιο Λίβανο, σήμερα, μέσω ανακοίνωσης, του υπουργού της, ο οποίος συμμετέχει στην κυβέρνηση του Λιβάνου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 08, 2009 10:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ιστοσελιδα αυτη ειναι η Αγγλικη ιστοσελιδα της Ιρανικης κυβερνησης.

Παρακατω ειναι η ομιλια του Νασραλαχ για τον πολεμο.

http://www.presstv.com/detail.aspx?id=81235&sectionid=3510302

Λεει συν ολα τ'αλλα οτι ο Μπολτον ο Αμερικανος Ζιονιστης που ειταν στην κυβερνηση Μπους και ενας απ'τους αρχιτεκτονες του πολεμου στο Ιρακ οτι ο σκοπος του Ισραηλ ειναι να απο-ενωση τη Γαζα απ'τη Δυτικη Οχθη και να τη δωση στην Αιγυπτο και να δωση την Δυτικη Οχθη στη Ιορδανια τελειωνοντας μια και για παντα την ιδεα για Παλαιστινιακου κρατος και την επαναφορα των Παλαιστινιων απο ολα τα μεροι της γης που εχουν βρεθει.

Πρεπει να μαθουμε ειπε επισης απ'τον Τσαβεζ που εδιωξε τον Πρεσβυ του Ισραηλ απ'την Βενεζουελα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Θόδωρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μια διαφορετική προσέγγιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://nazbolsgreece.blogspot.com/2009/01/blog-post_1005.html


"Σε έναν νέο πολύ-πολικό Κόσμο ακόμη και πρώην αφοσιωμένοι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών θα χρειαστεί να αναθεωρήσουνε τις θέσεις τους"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας