patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Χρεώνουν σε μία 78χρονη την φωτιά στην Ηλεία!!!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 9:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Χρεώνουν σε μία 78χρονη την φωτιά στην Ηλεία!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρεώνουν την ευθύνη σε μία 78χρονη για τη φωτιά στην Ηλεία

«Αποκλειστική» η ευθύνη της γυναίκας για την καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007.
Σε μία 78χρονη γυναίκα ρίχνει αποκλειστικά την ευθύνη για την πυρκαγιά της Ηλείας το 2007, το βούλευμα πλημμελειοδικών, απαλλάσσοντας την Πυροσβεστική, τη Νομαρχία Ηλείας, την Αστυνομία και το Δήμο Ζαχάρως.

Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 36 άνθρωποι και να γίνουν στάχτη 50.000 στρέμματα δάσους. Το βούλευμα, που χρειάστηκαν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, κρίνει ως υπεύθυνη την 78χρονη που, όπως τονίζεται η φωτιά ξεκίνησε από το σπίτι της και λόγω αμελούς συμπεριφοράς της εξαπλώθηκε.

Επίσης, το συμβούλιο πλημμελειοδικών Ηλείας δε δέχθηκε την πρόταση της εισαγγελέως για περαιτέρω διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Σπύρος Μπηλιώνης, τόνισε ότι η ευθύνη δεν είναι μόνο της γυναίκας, προσθέτοντας ότι αν αυτή η φωτιά ξεκίνησε μόνο από το σπίτι της θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί και όχι να κατακάψει ολόκληρη την περιοχή.

Οι συγγενείς των θυμάτων δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν το δικαστικό αγώνα καθώς θεωρούν ότι υπήρχαν λάθη και παραλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΣΚΑΙ
________________________________________


Κόμματα και Κράτος Οπερέτα. Μήπως έχουμε αυτό που μας αξίζει;


________________________________________
Επιστροφή στην κορυφή
Αντι-Αμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2009 1:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε αορατους οικοπεδοφαγους επισης. Κατι σαν τον αγνωστο στρατιωτη. Τοσους γνωστους οικοπεδοφαγους εχουμε, 35χρονια τωρα ουτε εναν δεν εχουν παει φυλακη. Αυτοι που βαζουν τις φωτιες κατα την αριστεριστικη και ΜΜΕ λογικη θα πρεπει να ειναι η οργανωση Αλ Καιντα της οικοπεδοφαγιας, Αλ Τσιμεντουπολη και ηγετης αντι του Μπιν Λαντεν θα πρεπει να ειναι ο Μπιν Εργολαβος...

Με την αγαπη τους προς την λαθρομεταναστευση και τα χαμηλα μεροκαματα μονο οικοπεδοφαγους βλεπουν για τις φωτιες, αλλα για την παρανομη εισροη εκκατομυριων λαθρομεταναστων δεν βλεπουν το κεφαλαιο αλλα τον ...ρατσισμο του κεφαλαιου. ΜΙλαμε για την λογικη παντα του παραλογου.

Αφου ξεφτυσε το ψεμμα για κολονες τις ΔΕΗ, κουκουναριες, αποτσιγαρα, και κατι γιαγιαδες 100 χρονων βρηκαν τους ...οικοπεδαφαγους και τις εταιριες που θελουν να χρισουν αυτοκινητοδρομους.
Επιστροφή στην κορυφή
αμερικανόδουλας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 01, 2009 1:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συζητώ με ανθρώπους που έχουν χωνέψει το παραμύθι της Εξουσίας περί οικοπεδοφάγων και τους ρωτάω ποιός ο λόγος να καταστραφεί μια περιοχή και να χάσει το 3000% της αξίας της για να χαριστεί έπειτα στον ιδιώτη την στιγμή που μπορεί εξ αρχής να δοθεί στα κοράκια για να επενδύσουν στα φιλέτα ως έχουν και δεν παίρνω απάντηση. Βέβαια δεν κατορθώνω και να τους μεταπείσω. Τρέμουν μέσ' το μυαλό τους να απορρίψουν το θέσφατο των οικοπεδοφάγων.


Φυσικά, όλοι ξέρουμε πως όταν κάποιος έχει AIDS ή καρκίνο, έρχονται ένα σωρό άλλες αρρώστιες και επιπλοκές οι οποίες εποφελούνται από τον εξασθενημένο οργανισμό. Υπό αυτή την έννοια είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στην Ελλάδα σε κάθε περιοχή που καίγεται βρίσκει χώρο να εγκατασταθεί μετά η λέρα των οικοπεδοφάγων. Όμως όπως και στη ζούγκλα, οι οικοπεδοφάγοι είναι οι ύαινες που ακολουθούν, και όχι τα λιοντάρια που σκοτώνουν.

Τα δάση ξέρουν όλοι ποιός τα καίει. Μέχρι και ο Λαμπράκης και ο Συνασπισμούλης ξέρουν. Άσχετα αν από βιοπορισμό απαγορεύεται να το δηλώσουν. Οι οικοπεδοφάγοι, σε χρόνο δεύτερο, απλώς ξεκκοκαλίζουν το πτώμα.


Το να υποστηρίξει κανείς ότι το αποικία Ελλάντα είναι φίσκα στο πρακτόρι και στους παρακτρατικούς και ότι από εκεί και πέρα όλα είναι δυνατά και αναμενόμενα, είναι συνομωσιολογία. Απ' την άλλη το να υποστηρίξει ότι υπάρχουν αόρατοι οικοπεδοφάγοι που έρχονται από το υπερπέραν και ανοίγουν νέα μέτωπα φωτιάς την στιγμή που στο ίδιο σημείο υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι (πυροσβέστες, μπάτσοι, εθελοντές, στρατός, πιλότοι, ελικόπτερα κλπ.) και εντούτοις ποτέ κανείς δεν συνέλλαβε ή είδε κανέναν από αυτούς τους αόρατους οικοπεδοφάφους, αυτό δεν είναι συνομωσιολογία. Ούτε είναι συνομωσιολογία να λέει η κάθε ψευτοπροοδευτική αδελφούλα ότι υπάρχουν μεγαλοκαρχαρίες με σκατά αντί για μυαλό και οι οποίοι έχουν πρόθεση να χτίσουν τα καζίνα τους και τις ξενοδοχειάρες τους στην μέση του καμμένου δάσους, στην μέση του Κρανίου Τόπου, στην μέση του πουθενά και της κόλασης των 50 βαθμών Κελσίου δίχως την παραμικρή σκιά. Όταν την ίδια στιγμή το Κράτος-Παρωδία θα μπορούσε να τους πραγματοποιήσει την οποιαδήποτε χάρη και να τους χαρίσει ακόμη και τον Εθνικό Κήπο.

Ρε φωταδιστικές και "μετριοπαθείς", προοδευτικές τζιβιτζιλούδες σε ποιούς τα πουλάτε αυτά;;;;;


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας