patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 02, 2015 4:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΥΕΜΕΝΗ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ"; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑÚΧ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.....


ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Αυτές οι «οργανώσεις» κι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», βρίσκονται πάντα εκεί που υπάρχει χρήμα, μπίζνα και εντολές της νέας τάξης!
Αυτές οι «οργανώσεις», σε διατεταγμένη υπηρεσία, δείχνουν «ενδιαφέρον» στο μεγάλο φαγοπότι χρημάτων φορολογούμενων, πλουτίζοντας τις ΜΚΟ των «δημοκρατικών» ευρωπαϊκών καθεστώτων:!

Η σφαγή στην Υεμένη δεν απασχολεί κανένα ΜΜΕ…
Μια Γενοκτονία χωρίς προηγούμενο!
Το σκοταδιστικό μοναρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, από τον…
Μάρτη, βομβαρδίζει άμαχο πληθυσμό…
Χιλιάδες νεκρά παιδιά, αλλά πουθενά δεν υπάρχει στα ΜΜΕ του 4ου Ράιχ, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών της αποικίας της Ελλάδας, μία φωτογραφία των εγκλημάτων!
Η αναζήτηση επιζώντων στα ερείπια των βομβαρδισμών, μαζί με τις ταφές αμάχων, γυναικών, γερόντων, παιδιών είναι η καθημερινότητα στην μαρτυρική Υεμένη

Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2015 3:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννέα αραβικά κράτη - υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας έχουν αναλάβει εκ του ασφαλούς, από τον περασμένο Μάρτη, μια αεροπορική εκστρατεία βομβαρδισμών που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με στόχο τον λαό της Υεμένης. Μετά από έκκληση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, βομβαρδίζουν συνεχώς θαλάσσιους και χερσαίους στόχους.

Πέρυσι ο λαός της Υεμένης πήρε τον έλεγχο μεγάλου τμήματος της χώρας αναγκάζοντας τον πρόεδρο, Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι και την κλίκα του να καταφύγουν στη Σαουδική Αραβία.

Ο συνασπισμός υπό την Σαουδική Αραβία, ελέγχει τώρα τον αέρα και η πρόσβαση στο έδαφος της χώρας είναι ερμητικά κλειστή. Η είσοδος στην Υεμένη έχει γίνει μια πολύ επικίνδυνη άσκηση.

Οι συνεχείς αεροπορικές επιδρομές έχουν καταστρέψει όλα τα κυβερνητικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων ασφαλείας - που ήταν ο φυσικός στόχος των επιθέσεων - αλλά και τα γραφεία της διοίκησης, που δεν είναι πραγματικός στρατιωτικός στόχος, όπως τα δικαστήρια, τα εισαγγελικά γραφεία και τους πυροσβεστικούς σταθμούς.

Τα αεροπλάνα του Ριάντ χτυπούν επίσης θέσεις σε δημόσιες αγορές και σχολεία προκαλώντας μαζικούς θανάτους απλών πολιτών και μικρών μαθητών.

Τα αεροπλάνα χρησιμοποιούν βόμβες που ανοίγουν κρατήρες σε μεγάλο βάθος, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν σε ακτίνα δεκάδων ή ακόμα και εκατοντάδων μέτρων γύρω από το σημείο της έκρηξης.

Στο νότο του Άντεν, σε κατοικημένες περιοχές, γίνονται επιθέσεις με ρουκέτες με στόχο και θύματα μεταξύ των αμάχων. Αυτές οι τυφλές επιθέσεις που γίνονται αδιακρίτως ενάντια στους απλούς πολίτες και στα παιδιά είναι εγκλήματα πολέμου.

Αλλού στην Υεμένη, ο πόλεμος έχει προκαλέσει μια ήδη ασταθή ανθρωπιστική κατάσταση που επιδεινώνεται. Στη Σαάντα, οι βομβαρδισμοί έχουν καταστρέψει βασικές υποδομές, όπως μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού ή υδραυλικές εγκαταστάσεις - που είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη ζωή των πολιτών.

Πολλοί πολίτες έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη και για όσους παρέμειναν η ζωή έχει γίνει πολύ σκληρή. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν καύσιμα ή έχουν γίνει πανάκριβα και για τους περισσότερους είναι δύσκολο να αγοράσουν τρόφιμα. Ο συνασπισμός υπό την Σαουδική έχει επιβάλει αεροπορικό και ναυτικό αποκλεισμό που στερεί από τη βενζίνη, τις γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας σε νοσοκομεία και από αντλίες νερού που ανήκουν στους αμάχους.

Πάνω από τρία εκατομμύρια έχουν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια έχουν ανάγκη τώρα από ανθρωπιστική βοήθεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 06, 2015 10:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Ξενοδοχείο του Άντεν στο οποίο συνεδριάζει η κυβέρνηση της Υεμένης δέχτηκε πριν μία ώρα επίθεση με δύο πυραύλους.[url][/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας