patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

'Αριστερος' Σιονισμος=Free Gaza,Παρατηριτηριο, Αριστεριστες.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 2:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: 'Αριστερος' Σιονισμος=Free Gaza,Παρατηριτηριο, Αριστεριστες. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του Σορος η παραπληροφορηση το παρακρατικο Χαφιεδομυντια προβαλλη τον καλπικο 'αντι-σημητισμο' σαν αλλοθι για την αεροπορικη βαση του Ισραηλ.

Τo γεγονος οτι η μεγαλυτερη ηττα που προκειται να υποστη το Ισραηλ ξαφνικα γινεται αντι-σημιτισμος ειναι γελοιο αφου τα κυρια θυματα αντι-σημιτισμου στην τωρινη φαση ειναι οι 1,000 αραβες που εχουν δολοφονηθη και οι αλλοι 3,000 που εχουν χτυπηθει, πολλοι βαρεα.

Βλεπουμε λοιπον το παρακρατος των Αμερικανων, το ΕΣΠΕ, το Χαφιεδομυντια και απο πισω το Πολιτικο Καφενειο να δημοσιευει την γραμμη της "Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) που εκδόθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2009 σε συνεργασία με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας."
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=131577#131577

Πριν λιγο καιρο εγλυφαν ολοι την εκλογη του Ομπαμα, τωρα γλυφουν το Ισραηλ τους που προσπαθει να τα δωσει ολα και εχει βαλτωση στη Γαζα και μονο δολοφονιες αμαχων μπορει να κανει αφου δεν εχει αλλο τα κοτσια πλεον να πολεμηση μεσα στην πολη με τους φανταρους του.

Οταν οι ιδιοι πρακτορες της Μοσσαντ και του συναφιου τους γεμιζουν συνθηματα σε τοιχους μας λενε τα ακολουθα τα φερεφωνα των Αμερικανων εν Ελλαδα-

Παράθεση:
Τέλος, σε ότι αφορά την καταγγελλόμενη συνένοχη σιωπή, το ΕΠΣΕ επισημαίνει πως οι μόνες γνωστές αντιδράσεις στη βεβήλωση της συναγωγής του Βόλου προέρχονται από τον Ανδρέα Χριστινίδη (επισυνάπτονται) και από τους φορείς Cafe Morgenland & Terminal 119 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=960422 , Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα - ΕΕΚ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=959054#959517 και Αντιεξουσιαστική Κίνηση (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=966716). Το δε μόνο γνωστό στο ΕΠΣΕ δημοσίευμα (και με δήλωση του προέδρου της τοπικής εβραϊκής κοινότητας) επισυνάπτεται.

[quote]

Και ποιοι αποτελου το Free Gaza κινημα, εκτως απο συγγενεις του Μπλαιρ (που εδρευει την Αγγλο-Αμερικανικη Επιτροπη για το Ισραηλ) κατι νεοταξιτες πολιτικοι και καθηγητες, γνωστα ρεμαλια που προοθουσαν την αντι-τρομοκρατικη γραμμη της ΓΑΔΑ'ς στις περιβοητες δικες της 17Ν και του ΕΛΑ. Αναφέρθηκε ότι ένας απ’ τους επιβαίνοντες είναι και ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας.

Παρακατω εχει αναφορα ξανα στο Ολοκαυτωμα σαν να εχει αυτο ουδεμια σχεση με το ισραηλ και τον ρολο του σαν μπραβο των Αμερικανων. Παλιοτερα οταν το ισραηλ χαλαγε ολα του τα λεφτα σκωτονοντας Αραβες θυμοντουσαν το ...Ολοκαυτωμα και μαζευαν και κανενα φραγκο απο Ελβετια μερια η απο καμμια Γερμανικη εταιρια. Τωρα εχουν κλειση ειδικο καθεστος εμποριου με την ΕΕ οι Ισραηλινοι.

Οσο ομως και να πουλανε καλπικα παραμυθια της χαλυμας οι αμερικανοι της νεοταξικης αριστερας συζηταν μονοι τους. Ο απλος κοσμος εχει φρικιασει με τους ζιονιστες γκαγκστερ και τους Αμερικανους πατρωνες τους και διαδηλωσε σε μαζικα νουμερα εκατωνταδων χιλλιαδων στην Ευρωπη.

Το Ισραηλ ζει την τελευταια περιοδο του. Ο ΕΣΠΕ, το Χαφιεδομυντια, και το ΠΚ μαζυ και το ...ΕΕΚ, δεν προκειταν να το σωσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο ατομα παρουσιασαν αυτες τις ερωτησεις...

Παράθεση:
Αυτό που αναφέρεις για το Free Gaza μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Ξέρω βέβαια ότι το προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά από μόνο του είναι στοιχείο για να το εντάξεις στην κατηγορία του αριστερού σιωνισμού;
Έχω ακούσει εκπρόσωπό του στην τηλεόραση να αναφέρεται στο Ισραήλ σαν κράτος θεμελιωμένο στην τρομοκρατία, όπως το έχουν κάνει και εβραίοι σε διεθνές επίπεδο ( Τσόμσκυ , Πίντερ ). Ακόμα το Free Gaza συμπαραστέκεται στην Χαμάς σε αντίθεση και όχι αόριστα στον παλαιστινιακό λαό όπως κάνουν οι νεοταξίτες που χαρακτηρίζουν οργανώσεις τύπου Χαμάς και Χεζμπολάχ ισλαμοφασιστικές.
Αν λοιπόν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για το Free Gaza καλό είναι να το πεις γιατί πολύ μπέρδεμα υπάρχει.



Παράθεση:
Έχεις λάθος!

http://www.ardin.gr/blog/?p=366

gazaki
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντηση στο gazaki,
Παράθεση:

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται να αποπλεύσει για τη Γάζα πλοίο με ελληνική σημαία, με ανθρωπιστική βοήθεια . Η Μπακογιάννη ζήτησε εγγυήσεις απ’ το Τελ Αβίβ. Αναφέρθηκε ότι ένας απ’ τους επιβαίνοντες είναι και ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας. Είμαι βέβαιος ότι το ηρωικό λαμόγια θα σπάσει το εμπάργκο. Και η βεβαιότητα μου πηγάζει απ’ το γεγονός ότι ο Πισσίας, μαζί με τον Ν. Γιαννόπουλο και τον Π. Γιώτη ήλθαν μάρτυρες στα τρομο-δικαστήρια για να βεβαιώσουν ότι ο Κουφοντίνας και ο Τσιγαρίδας ήταν πράγματι «αριστεροί αντάρτες πόλεων». Πριν από μερικούς μήνες ο Πισσίας εθεάθη και σε δεξίωση της Ιρανικής Πρεσβείας.


Οποιος λοιπον κοιταξει και τους σπονσορες του κινηματος Free Gaza
http://www.freegaza.org/en/join-in/endorsers

και βρει μια πχ. της Γυναικες για ειρηνη
http://www.batshalom.org/jlink_principles.php

λενε τ'ακολουθα,
Παράθεση:
Recognition of the right to self-determination of both peoples in the land, through the establishment of a Palestinian state alongside Israel on the June 4, 1967 boundaries.


αναγνωριση λοιπον 'δυο κρατων' με τα συνορα του 1967, δηλαδη συνεχιση του σιονιζμου με αλλα μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 11:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ατομο της Κοντρας που υποστηριζε τον Τσιγαριδα στην ψευτικη δικη του ΕΛΑ μελος και αυτος του Free Gaza Movement....


Παράθεση:
οι σιωνιστές απείλησαν να βυθίσουν τον "Αρίωνα" - το πλοίο επιστρέφει στη Λάρνακα
από από Πέτρο Γιώτη μέλος του Free Gaza Movement 5:12πμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 11:09πμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009)
θεματικές: Αλληλεγγύη Παλαιστίνη

.

Στις 2:30 και ενώ έπλεε περίπου 100 μίλια από τις αχτές της Γάζας, δηλαδή στο μέσο της διαδρομής Λάρνακα-Γάζα το σκάφος του Free Gaza Movement «Αρίων» (Spirit of Humanity) περικυκλώθηκε από 3 σκάφη του ισραηλινού ναυτικού. Επικοινώνησαν μαζί του με τον ασύρματο και τους ζήτησαν να επιστρέψει στην Λάρνακα διότι πηγαίνει σε απαγορευμένη περιοχή.

Ηταν μια ακόμη πράξη ωμής πειρατείας από την πλευρά του σιωνιστικού κράτους, μετά τον διεμβολισμό του «Dignity» στο ίδιο ακριβώς σημείο, τα χαράματα της 30ης Δεκέμβρη. Η αποστολή του «Αρίωνα» απάντησε ότι βρίσκεται σε διεθνή ύδατα, μακριά από κάθε περιοχή πολεμικής εμπλοκής, ότι έχει πορεία προς Γάζα, προκειμένου να μεταφέρει φαρμακευτική βοήθεια για γιατρούς και ζήτησε να της εξασφαλιστεί ασφαλής διάδρομος διέλευσης για να προσεγγίσει στο λιμάνι της Γάζας. Η απάντηση των Ισραηλινών ήταν ότι δεν επιτρέπουν στο πλοίο να προχωρήσει ακόμη και στα διεθνή χωρικά ύδατα. Επί 2 ώρες τα πολεμικά του Ισραήλ, τα οποία στο μεταξύ είχαν γίνει πέντε, ενώ άλλα πέντε διακρίνονταν από το ραντάρ του «Αρίωνα» στη γύρω περιοχή, παρενοχλούσαν τον «Αρίωνα», ο οποίος συνέχιζε με σταθερή ταχύτητα την πορεία του προς την Γάζα.

Στις 4:25 περίπου οι ισραηλινοί επικοινώνησαν και πάλι με τον ασύρματο και είπαν: «Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Αν δεν γυρίσετε πίσω θα ανοίξουμε πυρ». Ο «Αρίωνας» συνέχισε την πορεία του. Σε πέντε λεπτά επανήλθαν με νέα προειδοποίηση για άνοιγμα πυρός. Ενώ, οι επιβαίνοντες στο σκάφος του Free Gaza Movement πραγματοποιούσαν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν τις παραπέρα ενέργειές τους, έξη ισραηλινά πολεμικά πλοία περικύκλωσαν τον «Αρίωνα» σε μικρή απόσταση και το ένα από αυτά στάθηκε ακριβώς μπροστά του με αναμμένους τεράστιους προβολείς που τύφλωναν όποιον βρισκόταν στη γέφυρα του «Αρίωνα». Ταυτόχρονα, από τον ασύρματο ακούστηκε τρίτη προειδοποίηση. Αυτή τη φορά ο ήχος ήταν διαφορετικός, η φωνή ήταν διαφορετική και πρόδιδε ανώτερο αξιωματικό από κάποιο κέντρο επιχειρήσεων: «Τελευταία προειδοποίηση. Αν δεν επιστρέψετε αμέσως, ανοίγουμε πυρ».

Οι επιβαίνοντες στον «Αρίωνα», στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, νύχτα, στη μέση της Μεσογείου, χωρίς καμιά δυνατότητα άμυνας απέναντι σε πολεμικά σκάφη που απειλούσαν άμεσα τη ζωή τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Λάρνακα.

Η αρχική απόφαση της αποστολής ήταν, εάν η αναμενόμενη εμπλοκή με το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό γινόταν στα όρια της απαγορευμένης ζώνης, δηλαδή 20 με 25 μίλια από τις ακτές της Γάζας, να παρεκκλίνουν της πορείας και να προσεγγίσουν το αιγυπτιακό λιμάνι Ελ-Αρίς, ώστε από εκεί να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν εκ νέου τη Γάζα όταν οι συνθήκες θα το επέτρεπαν. Αυτό, προφανώς, μάντεψε το ισραηλινό γενικό επιτελείο, γι’ αυτό και επέλεξε να επιτεθεί στον «Αρίωνα» νύχτα (για να μην υπάρχει δημοσιότητα) και πολύ μακριά από την εμπόλεμη ζώνη, ώστε να μην αφήσει άλλη διέξοδο εκτός από την επιστροφή στη Λάρνακα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Απορών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού οι σιωνιστές δεν αφήνουν ούτε τις αποστολές, που οργανώνουν τα δικά τους παιδιά, να προσεγγίσουν την Γάζα, τι σκοπιμότητες υπηρετούσε η αποστολή του «Αρίων»; Παρακαλώ τον Πισσία να μας λύσει αυτόν τον γρίφο!
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 11:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να κλείνει ο κύκλος και να βγάζουμε επιτέλους κανένα συμπέρασμα σιγά-σιγά,

και πρωτίστως σε συνδυασμό με τις άλλες ενότητες που έχουν ανοίξει:

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=173

και

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=174


τα "ναυτικά πανηγυράκια" γίνονται όλο κι όλο για να λειτουργήσουν "αποπροσανατολιστικά"; σαν "στάχτη στα μάτια";
Αναρωτιέμαι κυρίως όχι τόσο ως απάντηση στον από πάνω "απορώντα" αλλά γιατί πράγματι τα γεγονότα κλείνουν τόσο εντυπωσιακά οδηγώντας σε "ενιαία" συμπεράσματα....

Να που πάλι κάτι αναθεματισμένο νιαουρίζει στα κεραμίδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Λέω γω τώρα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 7:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μήνυμα περνάει η (ανεπιτυχής έστω) κοινή αποστολή στη μαρτυρική Γάζα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Θοδωρή Δρίτσα και της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Σακοράφα; Με τον Αλαβάνο στην Αθήνα να «απαιτεί» απ’ την κυβέρνηση μια απάντηση την ημέρα, για το αν στέλνονται ή όχι, αμερικάνικα πυρομαχικά στο Ισραήλ απ’ το λιμάνι του Αστακού;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας