patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ;;;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Λευτέρης Βέρος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 02, 2017 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ;;;


Η δημοσίευση βίαιων φωτογραφιών μπορεί να οδηγήσει σε τριετή φυλάκιση και πρόστιμο
75.000 ευρώ! Φυσικά στα όνειρα των αντιπάλλων της Λεπεν!


Εγκρίθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η άρση, με άμεση ισχύ, της κοινοβουλευτικής ασυλίας της υποψήφιας για την γαλλική προεδρία Μαρίν Λεπέν επειδή ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες από ωμότητες που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος, έπειτα από σχετικό αίτημα της γαλλικής δικαιοσύνης.
Η άρση αυτή αφορά μόνο την έρευνα για την υπόθεση με τις φωτογραφίες κι όχι αυτή της οποίας αποτελεί επίσης αντικείμενο έρευνας η Λεπέν και αφορά τις υποψίες για εικονικές θέσεις εργασίας βοηθών βουλευτών του κόμματός της, του Εθνικού Μετώπου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι σαφές: μια μεγάλη πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της άρσης της ασυλίας», δήλωσε μετά την ψηφοφορία των Ευρωβουλευτών ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος προήδρευσε των συζητήσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η σημερινή ψηφοφορία που έγινε δι'ανατάσεως της χειρός από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επικύρωσε απόφαση που είχε ληφθεί την Τρίτη από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του νομοθετικού σώματος της ΕΕ.
Η Λεπέν, η οποία ηγείται του κόμματός της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτελεί αντικείμενο έρευνας στη Γαλλία επειδή ανήρτησε στο Twitter τον Δεκέμβριο του 2015 τρεις σοκαριστικές φωτογραφίες από εκτελέσεις στις οποίες προχώρησε το ΙΚ, συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.
Την άρση της ασυλίας της Λεπέν είχε ζητήσει η εισαγγελία της Ναντέρ, στην περιοχή του Παρισιού, η οποία είχε ξεκινήσει δικαστική έρευνα σε βάρος της για «δημοσίευση βίαιων φωτογραφιών».
«Είμαι βουλευτής, είναι εντός του ρόλου μου να καταγγέλλω το Ισλαμικό Κράτος», δήλωσε η ίδια σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο LCP, πριν από την ψηφοφορία αυτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καταγγέλλοντας μια «έρευνα πολιτικής σκοπιμότητας».
Η Μαρίν Λεπέν η οποία είχε κληθεί από δικαστή τον Απρίλιο του 2016 είχε αρνηθεί να παρουσιαστεί επικαλούμενη την κοινοβουλευτική της ασυλία.
Με την άρση της ασυλίας της Λεπέν, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιτρέπει την ανάληψη νομικής δράσης εναντίον της. Το αδίκημα μπορεί, υπό ορισμένες συνθήκες, να οδηγήσει στην επιβολή ποινής φυλάκισης τριών ετών και προστίμου 75.000 ευρώ.

Η Λεπέν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της Αστυνομίας
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 03, 2017 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: "Ο εποχούμενος τίγρεως..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι photo από "αποκεφαλισμούς" και "βαρβαρότητες" του "Ισλαμικού Κράτους" (=ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ περιοχές Ιράκ - Συρίας) είναι όλες ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ (συχνά ΚΑΚΟΤΕΧΝΑ) των ίδιων εκείνων δυνάμεων που επιθυμούν διακαώς την φθορά της Λεπέν.

Θλιβερά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η τελευταία φαίνεται να συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία λασπολογίας. Η συμμετοχή της αυτή στρέφεται τώρα εναντίον της...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας