patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ Η ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ;;;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 08, 2017 5:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ Η ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν οι Γάλλοι αγαπούν την Λεπέν
ή αν φλερτάρουν με τις ιδέες της!



Μπορεί η Μαρίν Λεπέν να συστήνεται πλέον ως «Μαρίν» στους Γάλλους, σωστά αποφάσισε να έλθει σε ρήξη με τον πατέρα της Ζαν Μαρί, ο άνθρωπος δεν είχε σκοπό να διεκδικήσει εξουσία και αυτό ήταν φανερό από την συμπεριφορά του. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις ιδέες της Λεπέν για την Ευρώπη, για το ενιαίο νόμισμα και για τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση (αν θέλετε το πιστεύεται) που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Le Monde (μεταξύ 23-27 Φεβρουαρίου), το 58% των ερωτηθέντων θεωρεί το Γαλλικό Μέτωπο (Front national) απειλή για τη Δημοκρατία! Είναι πράγματι απειλή; Αν θέλετε το πιστεύεται. Εγώ όχι.

Ωστόσο, το 33% δηλώνει ότι συμφωνεί με τις θέσεις του κόμματος, ποσοστό αυξημένο κατά δύο μονάδες μέσα σε ένα χρόνο. Είναι όντως έτσι; Δεν γνωρίζω.

Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι το 48% των όσων δηλώνουν «εργατική τάξη» συμφωνεί με τις ιδέες της Μαρίν Λεπέν. Έτσι τουλάχιστον παραδέχονται οι αντίπαλοι της. Δεν γνωρίζω αν το 48% είναι ακριβές.

Όσο για την ψήφο στο Γαλλικό Μέτωπο – (Front national) το 64% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν το ψήφισε ποτέ, μόνο το 17% δηλώνει ψηφοφόρος της Λεπέν, ενώ ένα 12% δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να το κάνει στις εκλογές για τον πρόεδρο της Γαλλίας, το 2017.

Μιλώντας για τις προεδρικές: οι περισσότερες -αν όχι όλες- οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην Λεπέν την πρώτη θέση στον α' γύρο με δεύτερο την ανεξάρτητη Εμανουέλα Μακρόν, στην τρίτη θέση τον υποψήφιο της δεξιάς (με τα πολλά βάσανα) Φρανσουά Φιγιόν και μόλις στην τέταρτη θέση τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπενουά Αμόν.

Τα πιο πάνω αν δεν τα είχα διασκευάσει εγώ θα
μπορούσε να ήταν έργο του Απόστολου Ρουμπάνη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας