patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

PUTIN WANTS RUSSIA AND USA TO BE BEST FRIENDS

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 31, 2017 1:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: PUTIN WANTS RUSSIA AND USA TO BE BEST FRIENDS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πούτιν θέλει την Ρωσία και τις ΗΠΑ να είναι οι καλύτεροι φίλοι!

«Όσο πιο γρήγορα θα έχουμε καθιερώσει τη συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα, τόσο το καλύτερο», δηλώνει ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ρωσία θέλει να δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Όσο πιο γρήγορα έχουμε καθιερώσει τη συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα, τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου.

Ο Ρώσος ηγέτης πιστεύει ότι οι απόπειρες με στόχο την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ είναι ένα μεγάλο λάθος. Ο Πούτιν ελπίζει ότι η σχέση μεταξύ των δύο μεγάλων δυνάμεων θα ομαλοποιηθεί και αν αυτό συμβεί «όσο γίνεται πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο».

«Ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ότι η Ρωσία έχει πολλούς φίλους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θέλω να πω πρώτα απ' όλα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μεγάλη δύναμη, με την οποία θέλουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις συνεργασίας» δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις.

Ο κύκλος εργασιών είναι μόνο 20 δις $ - είναι ένα πενιχρός κύκλος εργασιών για χώρες όπως η Ρωσία και οι ΗΠΑ, σημείωσε ο Πούτιν.

Μερικοί θέλουν να σπάσουν τελείως τις διπλωματικές σχέσεις. Να φέρουν την κατάσταση στο 1960, στην κρίση της Καραϊβικής. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που συμπεριφέροντε ανεύθυνα, συμπεριλαμβανομένων πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών νομίζω ότι κάνουν μεγάλο λάθος και ελπίζω ότι κάποια στιγμή (όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερα) η κατάσταση να ομαλοποιηθεί «κατέληξε ο Πούτιν». «Όσο πιο γρήγορα έχουμε καθιερώσει τη συνεργασία και στον στρατιωτικό τομέα, τόσο το καλύτερο», δηλώνει ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου.

Κατά την άποψή του, χειρότερη είναι σήμερα η σχέση μεταξύ της Ρωσίας και Ουκρανίας. Ορισμένες δυνάμεις στις ΗΠΑ προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, μεταξύ άλλων και στον οικονομικό τομέα.

Σε ό, τι αφορά τα ζητήματα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου, ο Πρόεδρος Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία επανειλημμένα κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να συνεργαστούν σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν έχει λάβει θετική απάντηση.

«Ακούμε αυτές τις ατέλειωτες και αβάσιμες κατηγορίες για κάποιου είδους παρέμβαση. Γνωρίζετε ότι είχε προσφέρει στην αμερικανική πλευρά να αναπτύξει και να υπογράψει μια κοινή συμφωνία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο». Προτείναμε αυτό, αλλά η αμερικανική πλευρά αρνήθηκε», πρόσθεσε.

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα στην περιοχή της Αρκτικής, πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος. Η παραγωγή υδρογονανθράκων στην περιοχή της Αρκτικής είναι ένα από αυτά τα κοινά συμφέροντα.

«Ελπίζω ότι θα εισέλθουμε σε μια αμφίδρομη σχέση, και θα βελτιώσουμε τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις προς όφελος των λαών μας και του κόσμου», δηλώνει ο Πούτιν.

«Έχουμε πολύ καλά παραδείγματα - συνεργαζόμαστε με την Exxon Mobil, με άλλους εταίρους για την ανάπτυξη αυτής της περιοχής, και αυτά είναι τεράστιες προοπτικές για τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Υπενθύμισε ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζονται στο Αρκτικό Συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύουν σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δύο χώρες θα να συνεχίσουν τη συνεργασία για τα διασυνοριακά ζητήματα. Για παράδειγμα, οι πολίτες της Ρωσίας και των ΗΠΑ ζουν κατά μήκος των ακτών του Βερίγγειου Πορθμού δεν χρειάζονται βίζα για ταξίδια.

«Έχουμε ελεύθερο καθεστώς βίζας μέχρι τώρα, δόξα τω Θεώ, είναι ένα πολύ καλό πράγμα δεδομένου ότι βοηθά τους ανθρώπους που ζουν εκεί για να επικοινωνούν μεταξύ τους, με τους συγγενείς και τους φίλους τους,» όπως ο Ρώσος ηγέτης πιστεύει. Κατά την άποψή του, «αυτό είναι μια πολύ καλή βάση για την επέκταση της συνεργασίας αυτού του είδους, στο μέλλον.»

«Μπορεί και πρέπει να προσέξουμε από κοινού να διατηρηθεί η πολική αρκούδα που κινδυνεύει, η από κοινού οργάνωση αλιείας - αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον», δηλώνει ο Πούτιν και ελπίζει σε στενή σχέση με τις ΗΠΑ. Τόνισε τις θετικές αλλαγές στη συνεργασία Ρωσίας-ΗΠΑ στο πρόβλημα της Συρίας. Παρόλα αυτά, σε ορισμένες ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η συνεργασία στη Συρία: «Αισθανόμαστε το ενδιαφέρον των Αμερικανών εταίρων μας για την ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας, και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.» Θα δείξει!

Pravda.Ru
Putin wants Russia and USA to be best friends in the world, excludes enmity


Έχει τροποποιηθεί από τον/την από Σ.Ο. στις Παρ Μάρ 31, 2017 7:11 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας