patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αγγλια: Εκλογες Μεν αλλα Μπρεξιτ Δημοψηφισμα...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 08, 2017 1:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Αγγλια: Εκλογες Μεν αλλα Μπρεξιτ Δημοψηφισμα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικη των Συντηριτικων διαφενεται αύριο στις Αγγλικες εκτακτες εκλογές που καλεστηκαν προωρα.

Η ταση προς Μενουμε Ευρωπη πχ Κορμπιν Εργατικο Κομμα και Τιμ Φαρρον Φιλελευθεροι Δημοκρατες θα αποδυναμωθει επειδη το UKIP δεν κατεβαινει σε ολες τις εκλογικες περιφερειες... Στις δημοτικές 1 Μαιου κερδισαν οι Συντηριτικοι 511 εδρες και οι Εργατικοι εχασαν περιπου 300. Κυβέρνηση στην εξουσια μετα απο τεραστιες περικοπες των τελευταιων 7 χρονων να κραταει τους Δημοτικους Συμβουλους δεν εχει ξαναγινει και να τους αυξάνει μαλιστα.

Με το μονοεδρικο συστημα οι Εργατικοι θα εχουν σοβαρα προβληματα να κρατησουν τις εδρες τους αφου η ταση ειναι η διασπαση του εκλογικου σωματος οχι με βαση τι προτεινει το καθε κομμα αλλα ποιος θα εκφρασει την ταση της κοινωνιας για Μπρεξιτ.

Μεχρι στγμης οι Εργατικοι δεν εχουν διασπαστει η εχουν παθει μεγαλο πατατρακ οπως οι Φιλελευθεροι. Αυτες ομως οι εκλογες θα τους τιναξουν στον αερα. Σχεδον ολη τους η ασχολια ηταν τι θα γινουν οι μεταναστες στην Αγγλια δηλαδη τα περιπου 10εκ που ηρθαν μετα το 1990.

Αυτο φυσικα συσχετιζεται με το τι θα κανει η ΕΕ. Ζηταει 100δις για διαζυγιο και μια πολυ μεγαλη πλειοψηφια της Μει θα της ελυνε τα χέρια για συμβιβασμο. Το σιγουρο ειναι οτι η κοινωνια δεν θελει συμβιβασμο και η κοντρα με την ΕΕ μπορει να παρει ανεξελεγκτες διαστάσεις αφου δεν υπάρχουν και πολλα χαρτια να παιξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 09, 2017 8:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικη της Μει αλλα οχι απολυτη πλειοψηφια.
Επιστροφή των ψηφοφορων του UKIP του πρωην Φαρατζ στα δυο μεγαλα κομματα.

Απ τη στιγμη που το Μπρεξιτ εγινε και επισημη γραμμή του Εργατικου Κομματος οι ψηφοφοροι δεν εδωσαν αυξητικη ταση στους Συντηριτηκους αλλα αυξησαν την δυναμη τους σε απολυτους ψήφους και ψηφισαν και τους Εργατικους αφου τους εταξε τσαμπα ανωτατη παιδεία.

Τα δυο μεγαλα κομματα πηραν 25εκ ψήφους απ τα 47εκ ψηφοφωρων.

Απο 11εκ ψηφους οι Συντηριτικοι πηραν πανω απο 13εκ και οι Φιλελευθεροι Δημοκρατες που ειναι φανατικοί υπερ της ΕΕ πατωσαν και ο πρωην ηγετης τους δεν βγηκε βουλευτης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 10, 2017 12:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Ιρλανδια εχει Ευρω. Οι Αγγλοι κατεχουν την Β Ιρλανδια που εχει στερλινα. Εαν φυγει απο ΕΕ πρεπει να ερθουν συνορα ξανα. Δεν υπαρχουν συνορα εδω και 100 χρονια στην Ιρλανδια. Αρα οι φεύγουν οι Αγγλοι η φερνουν συνορα.
Γι αυτο προφανως καλεσαν εκλογες να χασουν την πλειοψηφια και να φερουν ενα μικρό Βορειο Ιρλανδεζικο Προτεσταντικο Κομμα να εχει επιρροη στις κυβερνητικές αποφασεις αφου η Σινν Φειν ειναι υπερ του Ευρω και ΕΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 12, 2017 5:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Ιρλανδία και Brexit Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από αλλού το περίμεναν οι Άγγλοι, από αλλού τους ήρθε: Η Ιρλανδία θέλει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για το Brexit


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Τσάρλι Φλάναγκαν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του επιθυμεί να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit και να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επηρεάσει αρνητικά την εύθραυστη ειρηνευτική διαδικασία στη Βόρεια Ιρλανδία.

"Πράγματι πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα" είπε ο Φλάναγκαν σχολιάζοντας την πολιτική αναταραχή στη Βρετανία μετά την αδυναμία των Συντηρητικών να εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία στη Βουλή των Κοινοτήτων. "Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρξει μια όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης", συνέχισε.

Ο υπουργός σημείωσε, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ITV, ότι ο Δουβλίνο θέλει να διασφαλίσει ότι "όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης δεν θα επηρεάσει αρνητικά με κανέναν τρόπο τις μοναδικές συνθήκες που υπάρχουν εδώ στην Ιρλανδία και ιδίως την ειρηνευτική διαδικασία".

Σχετικά με το χρόνο που θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση, ο Φλάναγκαν είπε: "Έχει περάσει ένας χρόνος από το δημοψήφισμα. Χάσαμε κάποιον χρόνο τις τελευταίες επτά εβδομάδες, λόγω των βουλευτικών εκλογών. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί απειλή για την ειρηνευτική διαδικασία στη Βόρεια Ιρλανδία το γεγονός ότι η κυβέρνηση των Συντηρητικών στη Βρετανία θα στηρίζεται από το ενωτικό, συντηρητικό κόμμα DUP, ο υπουργός είπε ότι "δεν θα συμβεί κατ' ανάγκη κάτι τέτοιο" και ότι "απομένει να δούμε τι είδους συμφωνία θα είναι αυτή".

Ο Φλάναγκαν είπε επίσης ότι συζήτησε το θέμα με τον Βρετανό υπουργό, αρμόδιο για θέματα Βόρειας Ιρλανδίας, Τζέιμς Μπρόκενσιρ και ότι θα τον συναντήσει ξανά αύριο Δευτέρα.


Το ανωτέρω από εδώ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 12, 2017 7:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί, των άγγλων ήρθε; Όχι των γερμανών; Οι δικοί μας να τα βλεπουν, που τα'χουν σκατώσει όσο περισσότερο γίνεται!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας