patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Τα πολεμικά των Η.Π.Α...τρακάρανε!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 21, 2017 5:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα πολεμικά των Η.Π.Α...τρακάρανε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύγκρουση του USS John S. McCain με δεξαμενόπλοιο κοντά στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης - Αγνοούνται 10 ναύτες


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Απίστευτες οι εικόνες από την σύγκρουση του αντιτορπιλικού των ΗΠΑ με το δεξαμενόπλοιο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι δέκα Αμερικανοί ναύτες αγνοούνται και πέντε έχουν τραυματιστεί μετά τη σύγκρουσή ενός αμερικανικού αντιτορπιλικού με το δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό.


Το USS John S. McCain κατευθυνόταν ανατολικά της Σιγκαπούρης και ετοιμαζόταν να ελλιμενιστεί όταν συγκρούστηκε με το δεξαμενόπλοιο Alnic MC, επεσήμανε η ίδια πηγή.



πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Πρόκειται για τη δεύτερη σοβαρή σύγκρουση αμερικανικού αντιτορπιλικού σε διάστημα εννέα εβδομάδων.

«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, το John S. McCain υπέστη ζημιά στην αριστερή μπροστινή του πλευρά», σημείωσε το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, τονίζοντας ότι το αντιτορπιλικό πλέει αυτόνομα και κατευθύνεται προς το λιμάνι, χωρίς να διευκρινίσει όμως ποιο.

«Δέκα ναύτες αγνοούνται και πέντε είναι τραυματίες», πρόσθεσε. Τέσσερις από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όμως τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά, ενώ ο πέμπτος δεν χρειάστηκε διακομιδή.

Εξάλλου έχει ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετέχουν πλοία, ελικόπτερα και ρυμουλκά της Σιγκαπούρης, καθώς και αεροσκάφη του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τις αρχές της Μαλαισίας, η σύγκρουση σημειώθηκε στα χωρικά της ύδατα στη Νότια Σινική Θάλασσα.
Το Alnic MC είναι ένα φορτηγό πλοίο μεταφοράς πετρελαίου ή χημικών μήκους 183 μέτρων που έχει σημαία Λιβερίας.

Ένα μέλος του πλοίου, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο Reuters ότι δεν υπάρχει διαρροή πετρελαίου από το δεξαμενόπλοιο, το οποίο μετέφερε 12.000 τόνους πετρελαίου από την Ταϊβάν στη Σιγκαπούρη.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε η λιμενική αρχή της Σιγκαπούρης, η οποία πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες στο Alnic.

Ακόμα, σε δήλωσή του, το Ναυτικό είπε ότι το αντιτορπιλικό Τζον Μακέιν συγκρούστηκε με το δεξαμενόπλοιο Alnic MC ενώ το πρώτο "μετέβαινε σε επίσκεψη ρουτίνας στη Σιγκαπούρη".



πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

"Αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι το αντιτορπιλικό USS John S. McCain υπέστη ζημιά στην πίσω αριστερή πλευρά", είπε το Ναυτικό. Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 6:24 π.μ. ώρα Ιαπωνίας, ενώ το πλοίο εκτελούσε επίσκεψη ρουτίνας στο λιμάνι της Σιγκαπούρης, δήλωσε το Ναυτικό. Το άλλο πλοίο, το Alnic MC, είναι ένα δεξαμενόπλοιο πετρελαίου και χημικών 600 ποδιών με μικτή χωρητικότητα 30.000. Το δεξαμενόπλοιο είναι περίπου τριπλάσιο του μεγέθους του McCain, ανέφερε το Navy Times.

Την προηγούμενη εβδομάδα το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι απέπεμψε τρεις ανώτερους αξιωματικούς του USS Fitzgerald το οποίο σχεδόν βυθίστηκε μετά τη σύγκρουσή του με ένα υπό φιλιππινέζικη σημαία πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων νοτιοδυτικά των ακτών της Ιαπωνίας στις 17 Ιουνίου. Από τη σύγκρουση είχαν σκοτωθεί επτά Αμερικανοί ναύτες.

Τα USS Fitzgerald και USS John S. McCain ανήκουν στον έβδομο στόλο των ΗΠΑ που ελλιμενίζεται στην Ιαπωνία. Το USS John S. McCain έχει πάρει το όνομά του από τον πατέρα και τον παππού του Αμερικανού Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τζον Μακέιν, οι οποίοι ήταν ναύαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. O ίδιος ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, πιλότος του Ναυτικού κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου του, ο Μακέιν παρέμεινε όμηρος στο Βιετνάμ για 5,5 χρόνια.


Το ανωτέρω από εδώ: ON ALERT.

Να σημειωθεί ότι το USS John S. McCain είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Aegis (Aegis ballistic missile defense) το οποίο φέρεται ως το "καύχημα" των Η.Π.Α. εις ό,τι αφορά την απόκρουση ενδεχόμενης πυραυλικής επίθεσης εκ μέρους της Β. Κορέας...

Και το εν λόγω σκάφος εξουδετερώνεται με...εμβολισμό από τριτοκοσμικό πετρελαιοφόρο! Όπως βυθίζονταν τα σκάφη του Περσικού στόλου στην Σαλαμίνα πριν 2.500 χρόνια... Να σημειωθεί ότι το υπό Λιβεριανή σημαία πετρελαιοφόρο Alnic MC φέρεται ότι δεν υπέστη καμία ζημιά.

Πρόκειται για το ΤΕΤΑΡΤΟ - 4ο - περιστατικό σύγκρουσης αμερικανικού πολεμικού με εμπορικά σκάφη...ή και με απλά αλιευτικά! Δεν λείπουν επίσης περιστατικά κατά το οποία το αμερικανικό πολεμικό σκάφος...απλά εξόκειλε(!) και υπέστη ζημία τιθέμενο εκτός μάχης επί 6 μήνες.

Προβληματισμός επικρατεί στους "επαΐοντες" του US Navy - αλλά και στα απλά πληρώματα! - τόσο για το ότι η υψηλή τεχνολογία με την οποία είναι εφοδιασμένα τα ανωτέρω σκάφη δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά, όσο και για το ότι απλά αλιευτικά κατέστη δυνατόν να πλησιάσουν τόσο πολύ τα αμερικανικά πολεμικά. (Για λεπτομέρειες πάνω στο δεύτερο, ας συμβουλευτούν τον Οθωμανό συνάδελφό τους Καπετάν Πασά Καρά - Αλή. Μέσω κάποιου "μέντιουμ", εννοείται!...)

Υποτίθεται δε ότι οι Η.Π.Α. "απειλούν" και προτίθενται να "συντρίψουν" την Β. Κορέα.

"Μωραίνει Κύριος..."

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 21, 2017 10:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά, Ελληνικών συμφερόντων είναι το δεξαμενόπλοιο που συγκρούστηκε με το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS John MacCain κοντά στη Σιγκαπούρη.
Σε ανακοίνωσή της η ελληνική ναυτιλιακή εταιρία Stealth Maritime Corporation, συμφερόντων του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, επιβεβαίωσε ότι ένα από τα δεξαμενόπλοια που διαχειρίζεται συγκρούστηκε με το αμερικανικό αντιτορπιλικό.
«Η Stealth Maritime Corporation μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το δεξαμενόπλοιο ALNIC MC (IMO: 9396725 σημαία Λιβηρίας) ενεπλάκη σε σύγκρουση με το σκάφος του αμερικανικού ναυτικού USS JOHN S MCCAIN στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, και συνεχίζει:
«Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το ALNIC MC υπέστη ζημιές στην πρωραία δεξαμενή ζυγοστάθμισης, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ του πληρώματος και δεν αναφέρθηκε μόλυνση στο Στενό της Σιγκαπούρης. Το σκάφος μεταφέρεται τώρα σε ασφαλές λιμάνι για να γίνει περαιτέρω αξιολόγηση Η Stealth Maritime Corporation συνεργάζεται απολύτως με τις λιμενικές Αρχές της Σιγκαπούρης (MPA) στις έρευνες καθώς και με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες».......
Επιστροφή στην κορυφή
Αντιαμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 22, 2017 4:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταματανε ολο το Αμερικανικο ναυτικό παγκοσμιος και επιστρεφουν σπιτι τους. Εκει προφανως αποσκοπουν τα τρακαρισματα. Τα διπλωνουν οι Γιανκεεδες. Πισω στη φωλια σας σκουλικια...

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-navy-pause-singapore-collision-worldwide-stop-operational-admiral-order-uss-john-s-mccain-a7905306.html
Επιστροφή στην κορυφή
από την μαστούρα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 26, 2017 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: τρακάρουν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι περισσότεροι στον στρατο των ΗΠΑ είναι μαστουρωμένοι.Άλλοι παρανόμως σαν χασικλήδες κ οι υπόλοιποι με συνταγή ως χαπάκηδες ψυχασθενείς.Για αυτό τρακάρουν τα πλοία και για αυτό στο ιρακ σκοτώθηκαμ πολλοί από φίλια πυρά.Η παρακμή τους έπιασε ταβανι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας