patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 21, 2018 10:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ήμουν εκεί, στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, έχω να σημειώσω τα εξής, ως ρεπορτάζ κι ως μαρτυρία υπό το δικό μου πρίσμα:

Α) Οι γραφικοί και οι παντοειδείς γραφικότητες ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, σε βαθμό που για μένα αποτέλεσε πολύ ευχάριστη έκπληξη. Μόνο ελληνικές σημαίες, ελάχιστες ποντιακές και μερικά λάβαρα του παλιού μακεδονικού αγώνα, τίποτα κομματικό.

Β) Το συλλαλητήριο το διοργάνωσαν δέκα "πουθενάδες", όπως αστειευόμασταν με τα παιδιά μετά το τέλος, κι όμως κατάφερε να μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, ό,τι κι αν λέει η Καθεστωτική Προπαγάνδα. Ο κοσμος μια σπίθα ζητάει για να ξαναβγεί στους δρόμους.

Γ) Οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί. Ήταν σκόρπιοι, λίγοι σε σχέση με τον απλό κόσμο και σε καμιά περίπτωση δεν πέρασε η γραμμή τους και δεν ακούστηκε καν η φωνή τους.

Δ) Με εξαίρεση τον στρατηγό Φράγκο, που μίλησε ως στρατιωτικός και ανέβασε αισθητά τους τόνους από εθνικιστικής απόψεως, όμως απ' την άλλη κατάφερε να εξηγήσει επαρκώς τους γεωπολιτικούς κινδύνους από την παραχώρηση της ονομασίας, οι άλλοι ομιλητές κατά κύριο λόγο κράτησαν ήπιους τόνους κι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, πέρα απ' τις κλασικές κορώνες που λατρεύει το πλήθος κι ήταν αναπόφευκτες.

Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι ο στρατηγός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον κόσμο κι όλοι ήθελαν ν' ακούσουν κάθε του λέξη, μας έκαναν και παρατηρήσεις που μιλούσαμε και τους ενοχλούσαμε. Απ' όσο πήρε το μάτι μου αμέσως μετά, πιστεύω ότι έχει πολιτικές βλέψεις κι ότι ετοιμάζει κάποιο κόμμα. Μακάρι να κάνει αυτό το λάθος. Θα καεί, όσο κι αν είναι έντιμος και μαχητικός. Πάντως το πλήθος ψάχνει για ηγέτη κι ένας στρατηγός είναι ό,τι πρέπει γι' αυτόν το ρόλο, φοβάμαι. Αυτή είναι η αναπότρεπτη κατάληξη όταν η αριστερά εγκαταλείπει το λαό και κάνει αιώνια κριτική από καθέδρας, δυστυχώς. Εδώ κατάφεραν να βαφτίσουν εμάς φασίστες...

Ε) Το πιο θετικό απ' όλα, που με έκανε να φύγω με αίσθημα ικανοποίησης από τη συγκέντρωση, ήταν ότι πολλοί ομιλητές (κάποιος απ' τη Θράκη, ένας παππούς από την Κρήτη και άλλοι) έθεσαν ευθέως τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν: Μίλησαν για τις Σκουριές, για τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα μνημόνια, τις κατασχέσεις (μίλησε γι' αυτές κι ο στρατηγός αν δεν απατώμαι) και έθεσαν τις βάσεις μιας ευρύτερης στόχευσης για έναν κοινωνικό και πατριωτικό αγώνα. Το πολιτικό Καθεστώς καταγγέλθηκε στο σύνολό του, μάλιστα με χαρά άκουσα τον ομιλητή από τη Θράκη να τους αποκαλεί Κοτζαμπάσηδες.

Το πλέον θετικό ήταν ότι τα κοινωνικά μηνύματα περνούσαν πολύ καλά στον κόσμο. Μάλιστα στα πηγαδάκια που άνοιξα για την απαραίτητη αγκιτάτσια, διαπίστωσα ότι αρχίζει να δημιουργείται μια κοινή συνείδηση, ο κόσμος θαρρείς έτοιμος από καιρό.

Με λίγα λόγια, ήταν η πρώτη φορά που σε ένα τόσο μεγάλο συλλαλητήριο εμφανίστηκαν το εθνικό και το κοινωνικό πιασμένα χέρι χέρι και αυτό το θεωρώ τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τον αγώνα μας. Όσοι συνεχίζουν να μας χλευάζουν και να μας συκοφαντούν απλώς θα μείνουν για άλλη μια φορά θεατές και οι εξελίξεις θα τους προσπεράσουν.

Στ) Το πλέον αρνητικό ήταν ότι ο στρατηγός αλλά κι άλλος ομιλητής πρωτύτερα, έθεσαν θέμα ελληνικής μειονότητας στην ΠΓΔΜ, πράμα που θεωρώ επικινδυνο και που πιθανώς θ' ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Βέβαια, οι γύρω μου μου είπαν ότι αν δεν έχεις διεκδικήσεις για αντίβαρο, δεν μπορείς για πολύ ν' αμύνεσαι χωρίς να φας γκολ. Κοντολογίς, πολλοί πιστεύουν ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά προσωπικά στέκομαι με τεράστιο σκεπτικισμό απέναντι σ' αυτό το θέμα.

Ζ) Ο εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, Όθων Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε δύο φορές, έθεσε ένα ορθό πολιτικό πλαίσιο, πλήρως εναρμονισμένο με το πνεύμα και τις προθέσεις των Πλατειών του '11, πράγμα που το συγκαταλέγω στα θετικά. Έκλεισε τη συγκέντρωση λέγοντας ότι απόψε έγινε η αρχή, το Μακεδονικό είναι μόνο η κορφή του παγόβουνου κι ότι όλα τα ζητήματα του αντιμνημονιακού αγώνα παραμένουν φλέγοντα και ανοιχτά. Κάλεσε σε ευρύτερη συστράτευση για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Η) Κάποιοι λέγανε πως εμφανίστηκε και ο Άνθιμος, αλλά εγώ δεν τον είδα ούτε μίλησε όσο ήμουνα εκεί. Υπήρχανε τρεις άλλοι μητροπολίτες και μερικοί παπάδες ακόλουθοί τους (δεν ασχολούμαι με τα εκκλησιαστικά και δεν τους γνωρίζω), οι οποίοι κάθονταν στο πίσω μέρος της εξέδρας σε κάποιες καρεκλες και δεν πήραν ενεργό μέλος ούτε μίλησε κανένας απ' αυτούς. Ένας απ' τους διοργανωτές μού αποκάλυψε ότι δεν τους είχανε καλέσει κι ήρθανε δειλά δειλά από μόνοι τους, παρά την απαγόρευση του Αρχιεπίσκοπου.

Θ) Οι "αντιεξουσιαστές" έφτασαν μέχρι τις παρυφές της συγκέντρωσης. Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κινητό σε κινητό, μέσα στο πλήθος, που έδειχναν πολίτη που παρακολουθούσε το συλλαλητήριο με σπασμένο κεφάλι, μπανταρισμένο. Απ' το μπακγκράουντ σίγουρα ήταν οι φωτό από εκεί και απόψε. Δεν έγιναν πάντως επεισόδια, παρά τις προκλήσεις. Ο κόσμος έδιωξε τους παρακρατικούς (άκουσα απ' το επίμαχο σημείο να φωνάζει ο κόσμος "προδότες, προδότες") που μάλλον τα βρήκανε μπαστούνια κι έκαναν αυτό που ξέρουν πάντοτε, να γίνονται λαγοί όταν σκουραίνουνε τα πράματα. Θα πω πάντως ότι σ' αυτό το σημείο δεν είχα άμεση αντίληψη, οπότε αφήνω ανοιχτό ένα ενδεχόμενο όλα αυτά να ήταν διαδώσεις.

Ελπίζω να σας κάλυψα...

Φιλος απο Φατσοβιβλιο...
Κωστας Ανετακης
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2018 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοσιογραφος του Σπουτνικ της Ρωσιας ανοιχτα μιλαει οτι δεν θα υπαρχει το ΦΥΡΟΜ το 2018 οτι πανε να το διασπασουνε.

Την ιδια δηλωση ειχε κανει ο Λαβροβ το 2015.
https://orientalreview.org/2017/12/01/will-macedonia-removed-map-2018/

Μια διασπαση της ΦΥΡΟΜ θα ανατιναξη την Βοσνια στον αερα και θα αναγκασει τους Σερβους να ενωθουν με την Σερβια το ιδιο με τους Σερβους που ειναι τωρα στο Κοσοβο. Η ιστορια βαδιζει να ισχυροποιησει τοσο την Ελλαδα οσο και την Σερβια στα Βαλκανια βαζωντας της βασεις για μια Βαλκανικη Ομοσπονδια στην διαλυση των Αμερικανων στην περιοχη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2018 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βιογραφικο του Φραγκου που διετελεσε και σε Μνημονιακη κυβερνηση

el.wikipedia.org
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2018 11:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δειγματοληψία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Γ) Οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί. Ήταν σκόρπιοι, λίγοι σε σχέση με τον απλό κόσμο και σε καμιά περίπτωση δεν πέρασε η γραμμή τους και δεν ακούστηκε καν η φωνή τους.


Εν τούτοις ήσαν και οι μόνοι, εκτός από τους ιερωμένους και τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι βιντεοσκοπήθηκαν και προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2018 5:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο Νιμιτς απ'τον Νιμιτς και πιο Πριν! Το ΚΚΕ παντα μπροστα ειναι....

ο Παφίλης σαν η εμπροσθοφυλακή της παγκοσμιοποίησης συνεχίζει ακάθεκτος, για να μας υπενθυμίσει : τι « έλεγαν όλα τα κόμματα που σήμερα 'βγαίνουν στα κεραμίδια' το 1992 όταν προέκυψε το θέμα του ονόματος». «Και τότε όλοι μαζί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός και οι άλλοι που ήταν ενταγμένοι σε αυτά τα κόμματα έτρεχαν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα, έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε με κανένα τρόπο το όνομα 'Μακεδονία' ενώ το ΚΚΕ από τότε είχε πει: Αποδεχόμαστε ένα όνομα σύνθετο που θα περιέχει και το 'Μακεδονία'.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10939
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2018 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαβροβ- Μη γινει Υποχωρηση εκ μερους της Ελλαδας στο Ονομα...

http://www.ekathimerini.com/224914/article/ekathimerini/news/lavrov-greece-should-not-make-concessions-in-fyrom-name-talks
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 24, 2018 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοινη συνεντευξη του Τσιπρα με Ζαεβ. Ο Ζαεβ ανακοινωσε οτι αλλαζει την ονοιμασια του αεροδρομιου και των λεωφορων....

http://www.ert.gr/featured/tsipras-prepi-na-symfonisoume-se-mia-syntheti-onomasia-ischy-enanti-olon/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ο κοκος με τσιπρα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 25, 2018 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: ολε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://thecaller.gr/ellada/emfanistike-kai-o-gklixmpourgk-i-ellinikotita-tis-makedonias-den-diakiveyetai-apo-tin-epilogi-enos-onomatos/
Επιστροφή στην κορυφή
αρχισαν προβοκατσιες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 26, 2018 10:10 am    Θέμα δημοσίευσης: εν οψει συλλαλητηριου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cretapost.gr/385230/episodia-sto-kentro-tou-irakliou-sybloki-antiexousiaston-me-chrysavgites/
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 05, 2018 1:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Dana Rohrabacher είναι βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων από την Καλιφόρνια, και παράλληλα μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ είναι και Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Σε χθεσινή του συνέντευξη που έδωσε ο Αμερικάνος βουλευτής στο Αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Vision Plus», είπε:«Η δημιουργία του κράτους των Σκοπίων απέτυχε και αυτή τη στιγμή υπάρχουν όλες οι προûποθέσεις να διαλυθεί και τα εδάφη του να μοιρασθούν πρωτίστως ανάμεσα στο Κόσοβο και τη Βουλγαρία. Η γνώμη μου είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος. Λυπάμαι αλλά δεν είναι κράτος.
Έχουν τόσες πολλές διαφορές μεταξύ τους οι εθνότητες που είναι αδύνατο να συνυπάρξουν. Προτιμότερο είναι οι Αλβανοί να ενωθούν με το Κόσοβο και οι υπόλοιποι να πάνε με τη Βουλγαρία ή όπου αλλού νιώθουν πιο κοντά. Εμείς τους στηρίξαμε όταν αποφάσισαν πριν 27 χρόνια να ανεξαρτητοποιηθούν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να ισχύει και σήμερα»...

Και ο νοών νοείτο.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 05, 2018 3:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Video Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Σκόπια δεν είναι χώρα

Βέβαια, η δήλωση έγινε πριν έναν χρόνο...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1705

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 05, 2018 1:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mea culpa. Δεν πρόσεξα την ημερομηνία, και υπέθεσα ότι ήταν προχθεσινή είδηση. Το έχουμε ξαναγράψει. Παρόμοια δήλωση έκανε και ο υπουργός εξωτερικών Τίλερσον, μόλις είχε αναλάβει τα καθήκοντά του πέρυσι. Ωστόσο η ουσία παραμένει ίδια. Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν γίνει τυχαία......

Υ.Γ. Το σημείο της δήλωσης που με παρέσυρε περισσότερο, είναι το τελευταίο κομμάτι της: Εμείς τους στηρίξαμε όταν αποφάσισαν πριν 27 χρόνια να ανεξαρτητοποιηθούν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να ισχύει και σήμερα»...

Πρόκειται για ξεκάθαρη και καταπληκτική ομολογία αφ' ενός για το γεγονός οτι είναι οι Αμερικάνοι που ξεκίνησαν αυτή την ιστορία για το όνομα των Σκοπίων πριν από 27 χρόνια, και αφ' ετέρου για το ότι σήμερα έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 07, 2018 3:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με η χωρις αλλαγη ονομασιας οι Αγγλοι ζητουν εισοδο στο ΝΑΤΟ των Σκοπιων...


http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/665679_upoptes-methodeyseis-apo-ti-vretania-sto-skopiano-na-ginei-i#undefined.gbpl
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 28, 2018 10:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Ζαεβ ξαφνικά πουλαει μαγκια. Δεν υποχωρει σε τιποτα. Ο Νιμιτζ ειναι αφαντος....

O Τραμπ ανελαβε καμμια 150 Πρέσβεις της προηγουμενης κατάστασης. Δεν εχει βαλει και Πρεσβη τις ΕΕ ακομα 1 χρονο μετα την ηγεμονια του...

Αρα μπορει να καει τις προηγουμενες προσπάθειες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2018 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.iefimerida.gr/news/405914/ntimitrof-eimaste-makedones-kai-milame-makedonika-den-dehomaste-ametafrasto-onoma
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας