patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πανω απο 1.5 εκ Ομιλια του Μικη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6520

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2018 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πανω απο 1.5 εκ Ομιλια του Μικη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συγκινητική ομιλία Μίκη Θεοδωράκη για Μακεδονία κατεδάφισε επιχειρήματα προσκυνημένων.
4 Φεβρουαρίου 2018

Η συγκινητική ομιλία του μουσικοσυνθέτη και ηγέτη της Ελληνικής αριστεράς Μίκη Θεοδωράκη, έδωσε τον τόνο στη σημερινή μεγαλειώδη πατριωτική συγκέντρωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα. Παραθέτουμε όλόκληρη την συγκινητική και ιστορική αυτή ομιλία και σε βιντεοσκόπηση. Ομιλία που κατεδάφισε τα ψευδοεπιχειρήματα των προσκυνημένων πολιτικών.

Η ομιλία του Μίκη

¡Καλοί μου Ελληνες, αδέρφια μου… φασίστες, ναζιστές, τρομοκράτες, αναρχικοί, τραμπούκοι. Θα μάθατε ασφαλώς ότι οι πατριώτες που μας κυβερνούν και τα βαποράκια τους, οι αριστεριστές, μάζευαν υπογραφές και χθες έριξαν μπογιές στο σπίτι μου. Για να με εμποδίσουν να μιλήσω μπροστά σε εσένα κυρίαρχε λαέ. Για να μην σου μιλήσω με λόγια σταράτα, πατριωτικά, φλογερά και ασυμβίβαστα, όπως έμαθα να μιλώ σε όλη μου τη ζωή και όπως εσύ με δίδαξε κυρίαρχε ελληνικέ λαέ. Να μιλώ και να πράττω σε όλη μου τη ζωή με κάθε θυσία και σε ευχαριστώ για αυτό. Λοιπόν άκουσε. Σήμερα το πρωί, έλαβα μία ποιητική συλλογή από τη Θεσσαλονίκη και σας τη διαβάζω ένα σημαδιακό απόσπασμα. Το πνεύμα, ο νους, ανθίζουν με τον Θαλή, τον Θουκυδίδη, τον Πρωταγόρα, τους τραγικούς, την τόλμη του Θεμιστοκλή και του Κολοκοτρώνη.

Αφιερώνω την ομιλία στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Φίλοι και φίλες, αφιερώνω την ομιλία μου στον Ελληνα που μας έβγαλε από τον οθωμανικό ζυγό και που πέθανε σαν σήμερα, στις 4 Φλεβάρη 1843, στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, να παραμείνω πιστός στις ιερές αξίες των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για την πατρίδα. Μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου. Ναι είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό σε όλους του τις μορφές και προπαντός στην πιο πολύ απατηλή και επικίνδυνη μορφή, την αριστερόστροφη, σαν αυτή με τις ομαδούλες των εξτρεμιστών που είναι σκέτοι δειλοί τρομοκράτες.

Κυβέρνησαν και κυβερνούν κυβερνήσεις μειοψηφίας

Σαν αυτή των μειοψηφιών που μας κυβερνούν και καταστρέφουν τη χώρα μας, οχυρωμένοι πίσω από τις εκλογικές αλχημείες των πολιτικών που είναι θλιβερές αποφύσεις ενός συστήματος που μας δαγκώνει και μας πονά επειδή πεθαίνει και το ξέρει και για αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο. Σε μια δύσκολη ώρα για την πατρίδα μας, που μαύρα σύννεφα συσσωρεύονται γύρω μας απειλητικά, εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι όσο ποτέ αυτά τα νέα, αλλά απροσδόκητα για εμάς προβλήματα.

Η Σκοπιανοί πλαστογράφοι

Τα Σκόπια, με όχημα το όνομα Μακεδονία και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας, επιδιώκουν στην πραγματικότητα την επέκταση των συνόρων τους εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης Μακεδονίας του Αιγαίου.

Ο στόχος αυτός λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως βασικός εθνικός στόχος της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να έχουν γαλουχηθεί γενιές Σκοπιανών με την ιδέα αυτή και να έχουν σήμερα την πεποίθηση ότι είναι κατευθείαν απόγονοι του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με μια κολοσσιαία προπαγάνδα, κατόρθωσαν να παρασύρουν σε αυτή την ιστορική γελοιότητα μεγάλο αριθμό κρατών, επωφελούμενοι από τη στάση των Ελλήνων κατά καιρούς υπευθύνων που δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να ανασκευάσουν στα μάτια των ξένων αυτή τη χονδροειδή παραποίηση της ιστορίας.

Πρέπει κι εμείς να αναγνωρίσουμε ότι είναι και δική μας ευθύνη το γεγονός ότι επιτρέψαμε να ανατρέφονται τόσες γενιές Σκοπιανών με τις ιδέες που ανέφερα, ώστε σήμερα να εμφανίζεται ως μάταιο, ή ακόμη και άδικο, να ζητάμε από αυτούς να αλλάξουν το όνομά τους που έχει γίνει ένα με τον εαυτό τους. Και να έχουμε φτάσει σε θλιβερό σημείο, που μας θίγει ως λαό, να είμαστε αναγκασμένοι να απολογούμεθα για τον πατριωτισμό μας.

Δεν μας επιτρέπει η συνείδησή μας να συμφωνήσουμε

Δεν μας επιτρέπεται να συμφωνήσουμε με αυτή την παραχάραξη της ιστορίας, γιατί τότε γινόμαστε συνένοχοι με τις δυνάμεις που στοχεύουν ανοιχτά κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας. Τι μπορεί να γίνει; Νομίζω ότι πρέπει να παραδεχθούμε τα λάθη και τις ευθύνες μας απέναντι στον ηγετικό λαό. Η μόνη λύση κατά την άποψή μου είναι να αφήσουμε τους Σκοπιανούς να πιστεύουν στον εθνικό τους μύθο και παράλληλα εμείς να παραμένουμε πάντα πιστοί και ανένδοτοι στην ελληνικότητα της Μακεδονίας. Και να μη συμφωνήσουμε ποτέ ότι υπάρχει μια άλλη, νόθα Μακεδονία. Γιατί αν το κάνουμε είναι σαν να θέλουμε να βγάλουμε εμείς τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.

Το 1992

Το συμβούλιο των πολιτικων αρχηγων το 1992 αποφασισε εθνικη γραμμη πλευσης σε μια ονομασια στην οποια δεν θα περιέχεται με κανένα τρόπο η λέξη Μακεδονία, με γεωγραφικους η άλλους προσδιορισμους οπως πανω κατω και επι τα αυτα και ακόμη χειρότερα ως ¡νεα μακεδονία’ διοτι διαγράφει την ιστορικη Ελληνικη Μακεδονία και ανακηρύσσει ως διάδοχό της μια περιοχή με άλλο λαό.

Επόμενος στόχος , ο διαμελισμός της Ελλάδος

Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας. Αν υποχωρήσουμε αυτή τη στιγμή από τη θέση μας για το όνομα, είναι σαν να ανοίγουμε διάπλατα τα σύνορά μας σε αυτούς που μας απειλούν ανοιχτά και ξεδιάντροπα μέσα από το ίδιο τους το Σύνταγμα. Οφείλουμε να επαγρυπνούμε για τη διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας, δεδομένου ότι υπάρχουν ισχυρές διεθνείς δυνάμεις που έχουν στόχο τη σαλαμοποίηση της περιοχής των Βαλκανίων. Η περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας είναι ακόμη νωπή. Το επόμενο θύμα θα είναι η χώρα μας. Τα μαυρα συννεφα που μας απειλουν γινονται καθε μερα και πιο ορατα. Αν υποχωρήσουμε τώρα στην ανοιχτή πρόκληση των Σκοπίων, χωρίς να έχουν παραιτηθεί από κύριο στόχο της εθνικής τους πολιτικής, για γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπης με τη δική μας ψηφο για να μας απειλούν από ισχυρότερη θέση, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν υποχωρήσουμε, στην ουσία ανοίγουμε τις πόρτες διάπλατες για να περάσει και να επιβληθεί διά παντός ένα τραγικό ιστορικό ψέμα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την πατρίδα μας.

Οι δήθεν υποχωρήσεις του Ζαεφ, κουτόχορτο για ανόητους

Οι περίφημες παραχωρήσεις του κρίου Ζάεφ αλλά και στα περί σύνθετης ονομασίας ειναι σκέτο κουτόχορτο . Ειναι κουτοπονηριές που θα μπορούσαν να απευθύνονται μόνο σε λαό ηλιθίων και γονατισμένων. Για εμάς είναι ντροπή ακόμη και να αναφερθούμε σε αυτό, αφού η ονομασία του όποιου αεροδρομίου και της όποιας λεωφόρου είναι στη δική τους αποκλειστική ευχέρεια να αλλάξει ξανά αμέσως μόλις επιτύχουν τους σκοπούς τους. Αλήθεια, τόσο βλάκες μας θεωρεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός; Ή τόσο έτοιμους να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας; Ζητώ συγγνώμη για αυτή την έκφραση. Ομως είναι η μοναδική κατανοητή από όλους αυτούς τους ξένους και τους δικούς μας που πιστεύουν ότι, επειδή μας έχουν οδηγήσει με τα μνημόνια στο τελευταίο σκαλοπάτι του κακού, ότι ξεχάσαμε την ιστορία μας, ποιοι είμαστε, τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά μας.

Θα σταθούμε στα πόδια μας, και δεν θα τους αναγνωρίσουμε

Ομως δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί όλοι γύρω να πιστεύουν ότι ο Ελληνας έχει μεταβληθεί σε ραγιά, αλλά εκείνος σηκώνεται όρθιος ξανά. Βεβαίως είμαστε πάντα ένας λαός φιλειρηνικός, που επιθυμεί την ειρηνική και φιλική συνύπαρξή του με τους γειτονικούς λαούς. Παράλληλα θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι από την άλλη μεριά υπάρχει ένα βαθύ κράτος που συνωμοτεί με άλλες διεθνείς δυνάμεις εναντίον της ακεραιότητας της χώρας μας. Και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να μην έχουμε αυταπάτες και να παίρνουμε όλα τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την άμυνα της χώρας μας. Εδω θα πρεπει να προσθεσω οτι η κατάσταση της συνέχισης του status quo και της ειρηνικής συνύπαρξης πρέπει να θεωρηθεί ως η τελευταία υποχώρηση που κάνουμε μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα. Στην ουσία όμως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Χωρίς την σφραγίδα της Ελλάδος, τα Σκόπια ποτέ δεν θα γίνουν Μακεδόνες

Το γεγονός ότι υπάρχουν χώρες που αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, παραβλέποντας ότι έτσι γελοιοποιούνται μπροστά στην ιστορία, δεν νομίζω ότι μας αφορά, αφού η δική μας απόφαση και μόνο είναι που θα νομιμοποιήσει ιστορικά και θα κρίνει τελεσίδικα το θέμα αυτό. Γιατί μόνο εμείς οι Ελληνες μπορούμε να δώσουμε ή να μη δώσουμε το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να οικειοποιούνται στο μέλλον, μέσω του ονόματος Μακεδονίας, ένα αναπόσπαστο απο καθε αποψη, ιστορικη και πολιτισμικη, κτήμα του ελληνισμού. Για να το πω πιο απλά, χρειάζεται η βούλα της Ελλάδας για να θεωρηθούν γνήσιοι οι Μακεδόνες και όχι χάρτινοι και νόθοι, όπως είναι σήμερα.

Εφόσον εμείς αρνούμαστε να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας, για να είμαστε αρεστοί στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη, μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να αρνηθούμε κάθε άλλη παραχώρηση. Για όσο καιρό οι Σκοπιανοί θα μας απειλούν με την αλυτρωτική τους προπαγάνδα, το απαράδεκτο για εμάς Σύνταγμά τους, τα δήθεν μακεδονικά σύμβολα και τις Μακεδονίες με τους δήθεν Μεγαλέξανδρους, εμείς ως υπεύθυνος λαός κληρονόμος μιας μεγάλης ιστορίας, θα εξακολουθήσουμε την πολιτική της ειρηνικής συνύπαρξης αλλά όσο περνά από το χέρι μας δεν θα δώσουμε σε καμιά περίπτωση τη συγκατάθεση για να γίνουν μέλος της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.

Μόνο με Δημοψήφισμα νομιμοποιείται οποιαδήποτε υπογραφή

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και μπροστά στην πιθανότητα να οδηγηθούμε ακόμη και σε καταστάσεις εθνικής τραγωδίας, θεωρώ ότι την ευθύνη των αποφάσεων δεν είναι ορθό να την επωμιστεί μόνη της η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Οχι μόνο μια κυβέρνηση μειοψηφίας, όπως είναι η σημερινή, αλλά ακόμη και μια κυβέρνηση λαϊκής πλειοψηφίας. Ούτε ακόμη και η ίδια η Βουλή. Ποια είναι η λύση; Το δημοψήφισμα. Για εμάς, η θέση του ελληνικού λαού στο συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά σαφής, σταθερή και αυτονόητη, που δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. Αν όμως κάποια κυβέρνηση διανοηθεί να βάλει την υπογραφή της χώρας μας σε οποιαδήποτε ονομασία, απλή ή σύνθετη, που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι υποχρεωμένη να ρωτήσει πρώτα τον ελληνικό λαό. Εμείς οι Έλληνες πολίτες, που δεν δεχόμαστε να είμαστε παθητικοί παρατηρητές την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε τόσα κρίσιμα προβλήματα ικανά να μας επηρεάσουν για πολλές δεκαετίες. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, που η κυβέρνηση θα τολμήσει να βάλει μια τέτοια υπογραφή, απευθύνω έκκληση σε όλους τους βουλευτές, που έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για αυτό το εθνικής σημασίας θέμα, να προκαλέσουν τη σχετική συζήτηση στη βουλή και να υπερψηφίσουν το σχετικό αίτημα.

Επίλογος

Αφαπητοί φίλοι και φίλες, πατριώτες και πατριώτισσες . Σε όλη μου τη ζωή αγωνίστηκα για την ενότητα του ελληνικού λαού. Πιστεύω απόλυτα ότι και αυτό το μεγάλο πρόβλημα θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Πιστεύω απόλυτα ότι είμαστε ενωμένοι. Γιατί ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες μας, είμαστε όλοι πατριώτες. Γιατί όταν υπερασπίζεται κανείς τα δίκαια της πατρίδας του και του λαού του, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός. Και η Ελλάδα σήμερα έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη από πατριώτες. Οι Ελληνες σήμερα ενωμένοι δίνουν όλοι μαζί την απάντηση από την πλατεία Συντάγματος. Η Μακεδονία είναι μία και ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική. Ζήτω ο ελληνικός λαός¡.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6520

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2018 7:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λινκ από το παραπάνω
http://new-economy.gr/2018/02/04/mikis-omilia-makedonia/

Αεροφωτο απ'το συλλαλητηριο
http://www.tilestwra.com/pano-apo-1-500-000-kosmos-panoramikes-ikones-apo-syllalitirio-sto-syntagma/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2018 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μαντάμ Έρη Ρίτσου εδυσαρεστήθη...

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5513879/diafwnei-me-to-akoysma-ths-rwmiosynhs-sto-syllalhthrio-h-korh-toy-ritsoy/

Μας κάνει και μαθηματάκια "διεθνισμού" μέσα από το αμέρικλαν φέησμπουκ η κυρία Έρη...
Το ΝΑΤΟϊκό έκτρωμα μάλιστα (το οποίο προέκυψε από το αιματοκύλησμα της Γιουγκοσλαβίας επειδή έτσι το ήθελαν οι Αμερικανοί και το οποίο αν θελήσουν βάσει των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων τους θα το εξαφανίσουν όπως ακριβώς το εμφάνισαν) το αποκαλεί, παρά τα αλυτρωτικά και πολεμοχαρή δηλητήρια που αυτό κατόπιν ΝΑΤΟϊκών εντολών εκπέμπει 27 χρόνια τώρα, "γείτονα χώρα"...

Λέτε να τυγχάνει τόσο "αφελής" η κυρία;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2018 9:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

140.000 κόσμος λέει η αστυνομία της "2ης φοράς Αριστεράς" !

Μίκης Θεοδωράκης και οι Έλληνες πλην Συριζαίων ...
(Για Συριζαίους να μιλούμε τώρα!)



«Aλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων—»

Μπορούμε κάλλιστα να φαντασθούμε
πως θ’ αδιαφόρησαν παντάπασι στην Σπάρτη
για την επιγραφήν αυτή. «Πλην Λακεδαιμονίων»,
μα φυσικά. Δεν ήσαν οι Σπαρτιάται
για να τους οδηγούν και για να τους προστάζουν
σαν πολυτίμους υπηρέτας. Άλλωστε
μια πανελλήνια εκστρατεία χωρίς
Σπαρτιάτη βασιλέα γι’ αρχηγό
δεν θα τους φαίνονταν πολλής περιωπής.
A βεβαιότατα «πλην Λακεδαιμονίων».

Είναι κι αυτή μια στάσις. Νοιώθεται.

Έτσι, πλην Λακεδαιμονίων στον Γρανικό·
και στην Ισσό μετά· και στην τελειωτική
την μάχη, όπου εσαρώθη ο φοβερός στρατός
που στ’ Άρβηλα συγκέντρωσαν οι Πέρσαι:
που απ’ τ’ Άρβηλα ξεκίνησε για νίκην, κ’ εσαρώθη.

Κι απ’ την θαυμάσια πανελλήνιαν εκστρατεία,
την νικηφόρα, την περίλαμπρη,
την περιλάλητη, την δοξασμένη
ως άλλη δεν δοξάσθηκε καμιά,
την απαράμιλλη: βγήκαμ’ εμείς·
ελληνικός καινούριος κόσμος, μέγας.

Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς,
οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι
επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας,
κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι.
Με τες εκτεταμένες επικράτειες,
με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών.
Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά
ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς.

Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!

Κ. Καβάφης
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Λάσπη "αριστερή" και "φασιστική", σε συν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ακροδεξιό παραμάζωμα της "Χρυσής Αυγής" δεν παρέλειψε να (επιχειρήσει να) αμαυρώσει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Κυριακής: Με την απλή παρουσία του - δίνοντας τροφή στους ΣΥΡΙΖΑίους προκειμένου να αποκαλούν "φασίστες" και "ακροδεξιούς" το 1,5 εκατ. Ελλήνων Εργαζομένων που συμμετείχαν - με την εμφάνιση του ΧΑΦΙΕ της ΚΥΠ Μιχαλολιάκου στα ΜΜΕ και τις "πατριωτικές" του δηλώσεις ("ορίστε ποιοι τα λένε αυτά")...Και σήμερα με την "απόδοση ευσήμων" δια στόματος Ηλία Κασιδιάρη στον Μίκη Θεοδωράκη:

Ο Μίκης ξεκίνησε από την Ε.Ο.Ν. του Ιωάννου Μεταξά και έκλεισε τον κύκλο του στο #Συλλαλητηριο πλάι σε Πατριώτες και Εθνικιστές! Οι ενδιάμεσες στάσεις/κυβιστήσεις παραγράφονται...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Λασπολογία "αριστερή" και "φασιστική" σε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάδε έφη ο - κατά τα άλλα "ανοιχτόμυαλος" - Λιάκος...

¿στε..."αυτήν την έννοια είχε η συμμετοχή και τα λεγόμενα του Θεοδωράκη": "ΑΚΥΡΩΣΗ" της συμμετοχής του στο ΕΑΜ, "ΑΚΥΡΩΣΗ" των αγώνων του για Δημοκρατία κατά την περίοδο της αμερικανόδουλης τρομοκρατίας μετά τον εμφύλιο, "ΑΚΥΡΩΣΗ" των αγώνων του κατά του - τόσο προσφιλούς στα "χρυσαύγουλα"! - καθεστώτος της 21ης Απριλίου, "ΑΚΥΡΩΣΗ" των όσων προσέφερε - παρ' όλα τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ του - ο ΜΕΓΑΛΟΣ μουσουργός στον Ελληνικό Λαό (αλλά και σε άλλους, ιδιαιτέρως της Χιλής, της Παλαιστίνης, κ.α.) με το έργο του και την ΑΝΑΤΑΣΗ που αυτό χάριζε και χαρίζει!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Τρι Φεβ 06, 2018 3:06 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Λασπολογία "αριστερή" και "φασιστική" σε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μόνα που θεωρεί ως ισχύοντα το "ναζιστάκι" (όπως άλλα παιδάκια παίζουν τα "στρατιωτάκια", τον "γιατρό", κλπ.) είναι η συμμετοχή του Μίκη στην Ε.Ο.Ν. (σε μια περίοδο που η συμμετοχή αυτή ήταν σχεδόν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, κυρίως για τους ΜΑΘΗΤΕΣ) και η νυν συμμετοχή του στο συλλαλητήριο...Το οποίο, δια των συμφραζομένων του Κασισδιάρη, κυρίσσεται ("αποφασίζομεν και διατάσσομεν") "ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ". Και "κτήμα της Χ.Α.", συνακολούθως.

Πλούσια προσφορά εκ μέρους του Λιάκου (και του "ακροδεξιού ΧΑΦ" του "Παννεοταξικού", γενικότερα) στον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα "αριστερά ΧΑΦ" της ομάδας. Αλλά αξίζει να κοιτάξει κανείς στην σελίδα του Κασιαδιάρη στο "twitter" προκειμένου να διαπιστώσει πόσους "πείθει" το ακροδεξιό ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΧΑΦΙΕΔΩΝ, προσπαθώντας να παρουσιάσει το συλλαλητήριο και τους αγώνες των Ελλήνων ως "κτήματα δικά του - και του Μεταξά". Ας δει μόνο κανείς τι ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ "λούζεται" ο Λιάκος για την διεκδίκηση του Μίκη και του συλλαλητηρίου!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Τρι Φεβ 06, 2018 3:07 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Συνερτγασία "φασιστών" και "αριστερών¨στην ΛΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδού όμως ΠΟΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ τα λόγια επαναλαμβάνει με τα γαυγίσματά του το ακροδεξιό ΣΚΥΛΑΚΙ:

FINANCIAL TIMES:
«Μίκης Θεοδωράκης: Ο πρώην αριστερός που έγινε Εθνικιστής».

Ιδού τίνος τον "ευσεβή πόθο" σπεύδει να προωθήσει η Χ.Α. και το ΝΙΑΝΙΑΡΟ της. Πολύ φυσικό: Αμέσως μόλις συναχωθεί η Wall Street και/ή το City of London, τα "χρυσαύγουλα" και οι ΣΥΡΙΖΑίοι...φταιρνίζονται! Για να μην εικάσω τι παθαίνουν όταν οι Υπερατλαντικοί και Δυτικοευρωπαίοι Πάτρωνές τους...φάνε φασολάδα!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Διευκρίνηση: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διευκρίνιση προς Σ.Ο.: Ο λόγος για τον οποίο δημοσίευσα το κείμενό μου σε "δόσεις" ήταν το γνωστό τεχνικό κώλυμα το οποίο έχω ήδη αναφέρει δύο φορές. Για κάποιο λόγο, όταν επιχειρήσω δημοσιεύμα με μεγέθος μεγαλύτερο από κάποιο όριο (δεν έχω αντιληφθεί ποιο είναι αυτό το όριο) λαμβάνω μήνυμα λάθους ("ERROR 403", αν δεν με απατά η μνήμη μου).
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Τρι Φεβ 06, 2018 2:56 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 06, 2018 2:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Αναμνηστικό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρεμπιπτόντως, ιδού ΤΙ δημοσίευε η Χ.Α., σε βάρος του Θεοδωράκη, πριν όχι πού καιρό: ΠΑΤΤΑΚΟΣ.

Τώρα πασκίζουν υστερικά - μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ - να μας πείσουν ότι "Παττακός, Θεοδωράκης, συλλαλητήριο, όλοι ένα πράγμα"...

Όταν θα ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ από ωραία ΣΚΟΙΝΑΚΙΑ όλοι όσοι είναι όντως ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α., "Κ"ΚΕ, κλπ.) το συζητούμε εκ νέου, σε νέα βάση...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 07, 2018 10:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά το συλλαλητήριο ..
Πίσω στο βρώμικο '89.


Ο μάρτυρας 3 «κατονομάζει» Σαμαρά, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο για δωροληψία από Novartis, εμπλέκει Στουρνάρα - Είναι όμως αξιόπιστος;
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6520

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2018 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

Ηλίας Γιαννιώτης

Ήταν 11 το πρωί, 4 του Φλεβάρη, Κυριακή χαρά θεού και ξεκίνησα να κατέβω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που γινότανε στο Σύνταγμα. Δε σου κρύβω φίλε ότι κάπου μέσα μου όλες αυτές οι ιστορίες με τις Ελληνικές σημαίες, τον μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαιοελληνικούς χιτώνες, με είχαν φοβίσει.. κουβάλαγα κάτι ενοχικό μέσα μου.. ρε μπας και μπλέξω με τίποτα φασιστοεθνικιστές και τρελαμένους δωδεκαθεϊστές και όταν γυρίσω σπίτι, με αποκηρύξει ο πατέρας μου?

Τόσα χρόνια αριστερός ο γέρος και ο γιος του, να τρέχει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία με Εθνικόφρονες και Χρυσαυγίτες? Ένα εγκεφαλικό θα το χτύπαγε εύκολα ο μπάρμπα Κώστας. Το ρισκάρισα και πήγα. Μισή ντροπή δική μου, μισή της παρέας που με τράβαγε. Και αν δω τα σκούρα λέω θα την κάνω. Τι διάολο ολόκληρος Μίκης θα πήγαινε, κάτι θα ήξερε.

Φτάνω στον τερματικό σταθμό του Μετρό να πάρω το συρμό. Τι να δω? Πλήθος, γέροι, παιδιά, νέοι, ζευγάρια, γονείς με τα μικρά τους, όλοι με μια σημαία στο χέρι και με ένα χαμόγελο και μια αποφασιστικότητα που ήταν διάχυτη στον αέρα. Στο τρένο μέσα όλοι ξάφνου μιλάγανε μεταξύ τους, κάνανε αστεία, βρίζανε τους πολιτικούς, ένοιωθαν όλοι ΕΝΑ σώμα, μια αγανάκτηση. Είχε αρχίσει να με παραξενεύει όλο αυτό. Τόσα χρόνια στο κίνημα, πορείες και κακό, τέτοια ομοιογένεια σε ένα άγνωστο και πολύχρωμο πλήθος, δεν είχα ξαναδεί. Κατεβαίνω στην στάση Ευαγγελισμός. Ανάβω τσιγάρο και βγαίνω στο δρόμο. Κοντοστέκομαι να αφουγκραστώ το πλήθος που είναι ασφυκτικά πυκνό και σκέφτομαι πώς θα φτάσω Σύνταγμα με τόσο κόσμο?

Ξεκινάω αργά να σπρώχνομαι και να σπρώχνω μέχρι που διαπιστώνω ότι το μπλόκ του κόσμου έχει αποκτήσει ένα σταθερό και σίγουρο βηματισμό, όχι της βόλτας, όχι της παρέας που πάει πλατεία ή σε συναυλία, αλλά του αποφασισμένου πλήθους που περπατάει γρήγορα, αποφασιστικά και με παλμό. Χαμόγελα παντού, οι σημαίες σε στραβώνουν, σελφοκάμερες και κινητά να έχουν πάρει φωτιά. Γέροι με καροτσάκια, μανάδες, παιδιά, παπάδες με τις ενορίες τους, εργαζόμενοι, άνεργοι, μαθητές, αγκαλιασμένα ζευγαράκια, μοναχικοί τύποι.. όλοι με ένα χαμόγελο και μια περηφάνια.. που μίλαγε από μόνη της.. πρώτη μας φορά όλοι μαζί, χωρίς οργάνωση,χωρίς κομματικές σημαίες και καθοδηγητές, χωρίς θεωρίες και με λίγη σκέψη ...αλλά μπόλικη καρδιά και μια σημαία αγκαλιά.. πάμε κάτω στο Σύνταγμα.. που έβραζε. Ακόμα όμως δεν ήξερα, τι και πως, γιατί και με ποιους και για ποιόν πήγα και ήμουν εκεί.

Το χαμόγελο, η ελπίδα, η ευγένεια στα πρόσωπα και το αποφασιστικό βήμα όμως άρχισαν να με κάνουν να αισθάνομαι περίεργα ¡’αλλιώς’’... ώχ να δεις που μετατρέπομαι σε φασίστα και δεν το πήρα χαμπάρι.

Πλησιάζοντας άρχισα να νοιώθω τον παλμό του κόσμου. Μετά από μια ώρα σπρώξιμο έφτασα στην καρδιά της συγκέντρωσης, μπροστά στον άγνωστο Στρατιώτη.

Στάθηκα μέσα στο πλήθος, δίπλα στη παρέα και σηκώνοντας τα μάτια μου ψηλά είδα τον γερανό με την τεράστια σημαία να κυματίζει αργά και σίγουρα στον ουρανό και να σκεπάζει την πλατεία όλη σχεδόν.

Δίπλα μου ένα μπλόκ μαθητών 14άριδες και 16άριδες. Τα μεγάφωνα έπαιζαν Μακεδονία ξακουστή και άλλα τέτοια που είχα να ακούσω από το σχολείο. Τα συνθήματα αργά και σταθερά για την Μακεδονία και το γνωστό θέμα, … απλά έπαιζαν…!! Και κάπου εκεί, κάπου στα ξαφνικά, ακούστηκε από τα μεγάφωνα ότι ανεβαίνει ο Μίκης και κάπου εκεί άρχισε να σείεται η πλατεία και να παίζει... της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ ..και να τραγουδάει δυνατά η 16χρονη δίπλα μου, με τις φλέβες της να φουσκώνουν από τη φωνή και τραγουδάγαμε όλοι και νοιώθουμε ότι αυτός ο τόπος έχει κοινή ψυχή, κοινό πόνο και μια καρδία, μια πατρίδα.

Μέσα μου έτρεχαν οι στίχοι του Ριτσου : Αυτό θέλουμε κι εμείς. Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ' τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο. ...

Και κάπου εκεί στα πρώτα λόγια του Μίκη, έπαψαν τα μεγάφωνα να ακούγονται, γιατί μίλαγε ο κόσμος με το ανέλπιστο μήνυμα που φώναξε:

-Κλέφτες προδότες πολιτικοί

-Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε

Το πανό των Κρητικών έγραφε : -Λαϊκή Κυριαρχία – Εθνική Ανεξαρτησία

Ο παππούς από το Αλβανικό Μέτωπο δίπλα μου σε καροτσάκι, με το οξυγόνο ανά χείρας δάκρυζε, λίγο πιο πέρα μια γιαγιά είχε πιάσει κουβέντα σε έναν αστυνομικό, που φύλαγε την Βουλή και αποσβολωμένος από το θέαμα, είχε ανάψει τσιγάρο και είχε βγάλει το καθίκι από το κεφάλι, σκυφτός άκουγε την γιαγιά να του εξηγεί γιατί ήρθε από την Ήπειρο και εγώ να αναρωτιέμαι…. ρε μπράβο φασίστες που γέμισε η χώρα..??

Και τα μεγάφωνα τραγουδούσαν ..´´ Όταν σφίγγουν το χέρι.. ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο..’’

Το χειρότερο μου? Μιλάγαμε όλοι εκεί πέρα, λες και ήμασταν από χρόνια φίλοι και οι πιο πολλοί, ρωτούσαν και έψαχναν το ΚΚΕ και την αριστερά και τους αριστερούς. Δεν ήξεραν τη λέξη δογματισμός και ιδεοληψία.. αλλά το φώναζαν. Άλλοι έβριζαν και έφτυναν.. ¡’αααχχ ρε παιδιά μια τότε στην Βάρκιζα.. μια τώρα στο Σύνταγμα..´´ Φασίστες και αυτοί που παίρνουν ληγμένα χάπια και μας θέλουν μαζί τους στον αγώνα για Ελεύθερη πατρίδα.. ρε τι ζω ο χριστιανός..????

Έμαθα λοιπόν σήμερα από το 1,5 εκατομμύριο των ´´φασιστών´´, ότι μια χώρα χωρίς εδαφική ακεραιότητα, χωρίς σημαία και με πουλημένους πολιτικούς, δεν υφίσταται σαν χώρα, δεν υφίσταται σαν λαός και σαν Έθνος.

Επιμένετε σύντροφοι να πιστεύετε ότι αυτό το 1,5 ίσως και 2 εκατομμύρια λαού, είναι φασιστοειδές υποκείμενο, επειδή τόλμησε να σηκώσει την Ελληνική σημαία, που σήκωσε και ο Καραϊσκάκης, επειδή τόλμησε σηκώνοντάς την να τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη και να ζητάει Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία?

Και ναι φίλοι μου, δεν είχε ανάγκη να φωνάξει για την Μακεδονία, γιατί ξέρει καλά οτι η Μακεδονία είναι αδιαπραγμάτευτα Ελληνική. Είχε ανάγκη να φωνάξει στο σάπιο πολιτικό σύστημα ότι είναι ΕΔΩ και είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και θα φυλάξει την πατρίδα του με κάθε τρόπο.

Και όσο αυτός ο λαός βράζει απο οργή, εσείς να κάθεστε στα Facebook και να τον ονομάζετε φασίστα και σαλεμένο κρίνοντάς τον, από τα πλάνα του SKAI που εστίασε στους 10 ντυμένους στρατιώτες του μεγά Αλέξανδρου – σωστή αποκριατική παρωδία ?

Και μήπως έτσι, με αυτό τον καναπεδίσιο τρόπο, κάνετε δώρο αυτόν τον λαό και την ορμή του, στην ΧΑ?

Καληνύχτα σύντροφοι

Καληνύχτα αριστεροί

Ο λαός αποφασίζει και εσείς απουσιάζατε από την Ιστορία. ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ για ακόμα μια φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2018 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι, ακριβώς! Όπως και οι ψευτομπολσεβίκοι του σταλινισμένου ΚΚΣΕ, ο ρόλος των Τσιπραίων είναι να ξεφτιλίσουν την αριστερά και να προμοτάρουν τις χρυσές αυγές!
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3769

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 10, 2018 2:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Κάτι σημαντικό: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vngelis έγραψε:
...χωρίς οργάνωση,χωρίς κομματικές σημαίες και καθοδηγητές, χωρίς θεωρίες και με λίγη σκέψη ...


ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ!) ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εδώ και καιρό, έως σήμερα! Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ. Ακριβώς επειδή η "αριστερά" ανά την υφήλιο φρόντισε ΑΟΚΝΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ να κάνει τους ανθρώπους να ακούν για τα παραπάνω, και αυτομάτως να πιάνουν την μύτη τους.

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Να παρατηρεί κάποιος τη έλλειψη οργάνωσης και θεωρίας, και, αν είναι καλοπροαίρετος, να την βλέπει και να την νιώθει σαν κάτι το "θετικό", αν πάλι είναι κακοπροαίρετος, να την παρουσιάζει εσκεμμένα σαν κάτι τέτοιο, και το κόλπο του να πιάνει...

Θα απαντήσει ίσως κανείς: "Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο συντάκτης του ανωτέρω κειμένου βλέπει την έλλειψη οργάνωσης ως κάτι το θετικό;" Δεν ισχυρίζομαι ότι την βλέπει έτσι - αν και το "πανηγυριώτικο" ύφος του γεννά την υποψία ότι "την χαιρόταν". Αν όμως το τελευταίο δεν αληθεύει, αν έβλεπε και εκείνος ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που συνιστά η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ, θα έπρεπε να γράψει κάτι σαν: "...χωρίς οργάνωση, χωρίς κομματικές σημαίες και καθοδηγητές, χωρίς θεωρίες (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!)..."


vngelis έγραψε:
Τα μεγάφωνα έπαιζαν Μακεδονία ξακουστή και άλλα τέτοια που είχα να ακούσω από το σχολείο.


...Δεν τα άκουσε στον στρατό; Εκεί ξελαρυγγιαζόμασταν με αυτά.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
γλεζος υπερ μικη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 11, 2018 11:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: ωραια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.newsit.gr/politikh/manolis-glezos-gia-pgdm-ksexaste-ton-oro-makedonia-anakoinosi-katapeltis-gia-tin-kyvernisi/2414412/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας