patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Λαθρο ταραχες στη Μυτιληνη....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 4:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Λαθρο ταραχες στη Μυτιληνη.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Λέσβος είναι ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί, που βρίσκεται πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στο νησί έχουν εγκατασταθεί και κυκλοφορούν ελεύθεροι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στην χώρα μας. Μαζί τους ένα σωρό ΜΚΟ του κάθε λαμόγιου να κάνουν αλληλεγγύη στον εποικισμό. Ολα αυτά θεωρούνται μία πολύ φυσιολογική κατάσταση από το λοβοτομημένο μέτωπο της λογικής και τις αριστερές παραφυάδες. Οσοι διαμαρτύρονται είναι για τα ΜΜΕ, για πολιτικούς και αλληλέγγυους φασίστες.

Πριν λίγες ημέρες οι λαθρομετανάστες, Αφγανοί κυρίως - έχει ξεφορτώσει το Αφγανιστάν όλο τον πληθυσμό του στην Ελλάδα- κατέλαβαν την κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης στην παραλία, γιατί δεν τους αρέσουν οι συνθήκες της Μόριας. Ως γνωστόν οι τύποι στην χώρα τους ζουν σε "Βερσαλλίες" και τους κακοπέφτει το χοτ σποτ. Είναι δε σύνηθες όταν μπαίνεις σε μία χώρα χωρίς χαρτιά να σε περιμένει ο tour operator για το πεντάστερο με πισίνα. Είναι ακόμη πιο σύνηθες όταν είσαι παράνομος να ΑΠΑΙΤΕΙΣ καλύτερο σέρβις και accommodation.

Αντί λοιπόν να τους απαντήσει η πολιτεία "πίσω στην χώρα σου" όπου υποθέτω ότι η σπηλιά τους ή η καλύβα τους θα περιλαμβάνει καλύτερα κομφόρ από τα κοντέινερ με τα κέιτερινγκ και τα αιρκοντίσιον φουλ 24/7, τους άφησε να κατοικοεδρεύσουν. Συγχρόνως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί απέναντι από την Τουρκία έζησε τις πέντε προσευχές με τουρλωμένο κώλο των "φιλοξενούμενων" και τα αλλαχουακμπάρια δημοσία θέα.

Πολύ λογικά οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Εμείς στην πλατεία Βικτωρίας το αντίστοιχο το λουστήκαμε για 7 μήνες.

Πολύ παράλογα το πρόβλημα των ΜΜΕ δεν ήταν οι λαθρομετανάστες, η κατάληψη τους και τα ηλίθια αιτήματα τους, αλλά οι κάτοικοι που ξεσηκώθηκαν.

Τί να κάνουμε ρε παιδιά; Δεν τα παίρνουμε όλοι από τον Σόρος.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά εδώ.

Oλοι ξέρουμε ότι χτες δεν έδωσαν μία έντιμη και δίκαιη μάχη φασίστες, αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και την κέρδισαν.
Μπράβο τους και να γίνουν παράδειγμα.
Ως εδώ!

Ελένη Παπαδοπούλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 4:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλαινε μαυρο χαλι τα παπαγαλακια του Σορος https://www.facebook.com/notes/noborders/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-lesvos-attack-info-gathering/1725899594144592/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=vu2bZf9Jcks&feature=share


Υπερ των λαθρο και το ΚΚΕ ως σηνηθως...
https://www.lesvospost.com/2018/04/blog-post_656.html#more
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 6:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στις 10 το βράδυ οι συγκεντρωμένοι που ως τότε προσπαθούσαν απλά να απωθήσουν τους αστυνομικούς, ενισχύθηκαν από ομάδες νεαρών από τα χωριά του νησιού οι οποίοι κλήθηκαν μέσω σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ακροδεξιού χώρου από γνωστό ακροδεξιό. Αυτοί άρχισαν να επιχειρούν κανονικά κατά των Αστυνομικών, ανάβοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων τους οποίους και κυλούσαν προς τους Αστυνομικούς ενώ από πίσω από τους κάδους εκσφενδόνιζαν φωτοβολίδες και βεγγαλικά με στόχο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και ιδιαίτερα τα γυναικόπαιδα που ήξεραν πως υπήρχαν εκεί. Κάποια στιγμή περί τις 11 το βράδυ επιχείρησαν κυκλωτική κίνηση επιτιθέμενοι από τη μεριά της αγοράς οπότε και μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ολόκληρη η πλατεία Σαπφούς και η προκυμαία Μυτιλήνης. Ακροδεξιά στοιχεία και μόνο πλέον, μια και οι υπόλοιπο πολίτες που απλά διαμαρτύρονταν είχαν αποχωρήσει, πετούν πάνω σε παιδιά και γυναίκες προσφύγων και μεταναστών φωτοβολίδες και κροτίδες. Η αστυνομία έκανε τότε για να περιφρουρήσει τις ζωές και την ασφάλεια των αλλοδαπών, χρήση δακρυγόνων.


Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην προκυμαία της Μυτιλήνης μέχρι το ιστορικό Δημαρχείο της πόλης και στα γύρω στενά. Έβαλαν φωτιά σε κάδους στήνοντας με αυτούς οδοφράγματα στις αστυνομικές δυνάμεις κυκλοφορία και διακόπτοντας την κυκλοφορία σε όλο το λιμάνι.


Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα απωθήθηκαν από το χώρο της πλατείας αλληλέγγυοι στους αλλοδαπούς πολίτες και κάποιοι ντόπιοι που συνέχιζαν τον ιδιότυπο ανταρτοπόλεμο τους με την Αστυνομία. Επίσης στελέχη του Λιμενικού Σώματος καταδίωξε ομάδα 15 ατόμων αγνώστους ταυτότητας που κατευθύνονταν στο χώρο των επεισοδίων με ρόπαλα. Ενώ ο καταυλισμός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας είχε τεθεί σε επιφυλακή για την πιθανότητα αντιπερισπασμού.


Στις 5,20 χαράματα Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση της Αστυνομίας για τη μεταφορά των αλλοδαπών στη Μόρια. Στις 5,30 όλα είχαν τελειώσει.


Ας σημειωθεί ότι στη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί κυρίως αλλοδαπών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Στην πλατεία Σαπφούς έφτασε από την πρώτη στιγμή των γεγονότων και παρέμεινε εκεί όλη τη διάρκεια της νύχτας ο Εισαγγελέας υπηρεσίας Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.



Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ

http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/nyhta-vias-sti-mytilini-ekkenothike-i-plateia-sapfoys
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 6:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Φασίστες"... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ. Αυτοί που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (άσχετα αν το κάνουν συνειδητά, ή απλά παίζουν τον ρόλο που τους αναθέτει το 4ο Ράιχ). Ενώ αντίθετα το καθήκον τους ήταν και είναι ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. Όπως το Ε.Α.Μ. και ο ΕΛΑΣ εδώ, το 1941 - '44 (πόσοι έφυγαν τότε από τη Ελλάδα ως "πρόσφυγες", καταφεύγοντας μάλιστα, π.χ., στην ελεγχόμενη από το 3ο Ράιχ Ουγγαρία;). Όπως οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ και οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ του Ιράκ και τις Συρίας, οι οποίοι δέχονται την ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων (και εδώ υπάρχει αξιοθαύμαστη σύμπνοια "Χρυσής Αυγής" και λοιπών κομμάτων). Οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ αποτελούν σήμερα ότι απετέλεσε η S.A. ("Sturm Abteilung") των Γερμανών Ναζήδων κατά τον μεσοπόλεμο: ΣΤΙΦΗ ΛΟΥΜΠΕΝΑΡΙΑΣ, οργανωμένης σε δύναμη κρούσης από τον Σώρος, το Δ.Ν.Τ., την Ε.Κ.Τ., τις τράπεζες, τα πετρελαϊκά μονοπώλια, κλπ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που φέρνουν μαζί τους ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ. Όπως οι Ναζήδες που τοποθετούσαν αμάχους στο προπορευόμενο βαγόνι των αμαξοστοιχιών.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι όσοι στηρίζουν όλους τους παραπάνω.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που κρατούν την Ελλάδα στις ΑΡΠΑΓΕΣ του 4ου Ράιχ. Ήτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και εφαρμόζουν, σαν άξιοι διάδοχοι του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και του ΡΑΛΛΗ, τα κελεύσματα των αφεντάδων τους: Μνημόνια, εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε ξένους πλιατσικολόγους...'Ολα αυτά ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ το 62% των ψήφων του Ελληνικού Λαού ("ΟΧΙ") και βάζοντας έτσι τα γυαλιά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ (1967 - 1974). Οι τελευταίοι, πριν κάνουν τα δικά τους, φρόντιζαν "τουλάχιστον" να "μαγειρέψουν" τα "αποτελέσματα" των "δημοψηφισμάτων" τους έτσι ώστε να "μοιαζουν υπέρ τους".

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Τρι Απρ 24, 2018 12:22 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντιαμερικανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2018 10:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό Obelix
Παλιά φώναζαν ΚΚΕ το κόμμα του Χαφιέ...
Τώρα φωνάζουν ΚΚΕ το κόμμα σου αφγανοπακιστανε...
Επιστροφή στην κορυφή
η αστυνομια καλυψε
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 24, 2018 4:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: το εγκλημα των λαθροεποικων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.newsit.gr/egklhma/agrio-foniko-sto-marousi-aytoi-skotosan-ton-19xrono-thoma/2494686/

το θρασος των λαθροεποικων υπαρχει λογω επιορκων αστυνομικων...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 24, 2018 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Και πολύ άργησαν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η παραπάνω δημοσίευσή μου είχε αναρτηθεί και εδώ: Επίθεση στη Λέσβο.

Πήρα δύο απαντήσεις - αλλά και 2-3 "like". Η μία απάντηση με συμβούλευε "να πίνω αλλά να μην με πίνει" (έχω την εντύπωση ότι αυτός γράφει και στο "Πατάρι", πότε - πότε, ρωτώντας κάθε φορά τον vngelis "τι πίνει και δεν τους δίνει"). Η άλλη ("Eva Avdeliodi") με ρωτούσε "αν θα πω τίποτα και για το υπερόπλο Bevatron". Η δική της σαχλαμάρα παραμένει ακόμα. Οι δικές μου δημοσιεύσεις σβήστηκαν και προφανώς μου έγινε και block (δεν μπορώ πλέον να γράψω τίποτα στη σελίδα αυτήν)...

...Γιατί δεν εκπλήσσομαι καθόλου;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 26, 2018 1:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από DP (25-4-2018). Για Λέσβο.

Σχολιάζοντας το άρθρο σας, ότι στη Μυτιλήνη το πρόβλημα ήταν «το παραδάκι», εξ ου και τα επεισόδια, σας ενημερώνω καταρχάς ότι δεν είμαι ντόπιος, αλλά ζω και δουλεύω μόνιμα στη Μυτιλήνη. Δεν έχω συμφέροντα ή/και οικονομική εξάρτηση από ό,τι θα σας περιγράψω.

1ον. Τα μαγαζιά στην πλατεία Σαπφούς, δεν επηρεάστηκαν καθόλου ούτε από αυτή την κατάληψη, ούτε από αυτή των προηγούμενων μηνών, που ήταν δεκάδες φορές πιο τραγική.

Στη Μυτιλήνη, τα μαγαζιά είναι γεμάτα και ο κόσμος δεν έχει επηρεαστεί όσο οι Αθηναίοι από την κρίση, δεν χαλάνε τον καφέ τους για τίποτα, ενώ πετάνε τη σκούφια τους για καταστάσεις «αργία-γιορτή-διασκέδαση». Επαναλαμβάνω, τα μαγαζιά ήταν και είναι τίγκα. Επιπλέον, οι καταστηματάρχες δεν είναι σε σύγκρουση μεταξύ τους. Έχει για όλους και το ξέρουν.

2ον. Δεν υπάρχουν τουρίστες, των οποίων την «πίτα» λιμπίστηκαν κάποιοι. Κανένας τουρίστας. Ούτε για δείγμα.

3ον. Η μεγάλη αλήθεια. Ο κόσμος «τα έχει πάρει» με την κατάσταση. Δεκάδες νέοι, στρατεύσιμης ηλικίας, Αφγανοπακιστανοί, κάθε πρωί, με κάποιον από ΜΚΟ να δίνει το αρχικό σύνθημα, να φωνάζουν συνθήματα και Αλαχού Άκμπαρ, μέσα στα μούτρα μας. Από το πρωί μέχρι όποτε τους καπνίσει.

Αυτά, σε συνδυασμό με,

1. την κατάσταση όπου έχουν ενοικιαστεί εκατοντάδες σπίτια σε αλλοδαπούς, όχι αναγκαστικά με οικογένειες,

2. έχουν διασπαρθεί πολύ προσεκτικά μέσα στην πόλη, ώστε να μη μείνει γειτονιά ανεπηρέαστη

3. τις πολύ συχνές ληστείες και ξυλοδαρμούς, που αποκρύπτουν τα τοπικά και πανελλαδικά μέσα

4. την εικόνα Ισλαμαμπάντ που παρουσιάζει πλέον η Μυτιλήνη κάποιες ώρες και μέρες (ξαφνικά βγαίνουν από ένα στενό 30-40 πακιστανοί «γαμπροί» και προχωράνε μπουλούκι)…

…έκαναν την κατάσταση να εκτραχυνθεί. Η υποστολή της σημαίας κάθε Κυριακή απόγευμα, προσελκύει πάντα πολύ κόσμο και χειροκροτήματα. Το κάλεσμα για παρουσία στην υποστολή πιστεύω ήταν αυθόρμητο, έτσι κι αλλιώς πάντα μαζεύεται κόσμος τη συγκεκριμένη ώρα στην πλατεία. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω πόσο αυθόρμητα ήταν.

Πάντως η εικόνα ταλαίπωρων παιδιών, μανάδων κ.λπ. είναι κατασκευασμένη, οι ΜΚΟ τους παρέχουν τα ΠΑΝΤΑ. Ρούχα, παπούτσια, σε μάρκες που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να αγοράσω. Σπίτια, λογαριασμούς πληρωμένους. Οι ΜΚΟ «λύνουν και δένουν» σε καθεστώς αυτονομίας, είναι η επικίνδυνη εσωτερική απειλή, την οποία επιτέλους οσμίστηκαν οι ντόπιοι.

Σας ευχαριστώ πολύ, ακόμα και τώρα που σας γράφω, είμαι δίπλα στην πλατεία, έχω προσωπική εικόνα για όλα αυτά.

Παναγιώτης Καλδής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 27, 2018 12:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Trivialities... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix έγραψε:
ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ. Αυτοί που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα για να ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (άσχετα αν το κάνουν συνειδητά, ή απλά παίζουν τον ρόλο που τους αναθέτει το 4ο Ράιχ). Ενώ αντίθετα το καθήκον τους ήταν και είναι ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. Όπως το Ε.Α.Μ. και ο ΕΛΑΣ εδώ, το 1941 - '44 (πόσοι έφυγαν τότε από τη Ελλάδα ως "πρόσφυγες", καταφεύγοντας μάλιστα, π.χ., στην ελεγχόμενη από το 3ο Ράιχ Ουγγαρία;). Όπως οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ και οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ του Ιράκ και τις Συρίας, οι οποίοι δέχονται την ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων (και εδώ υπάρχει αξιοθαύμαστη σύμπνοια "Χρυσής Αυγής" και λοιπών κομμάτων). Οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ αποτελούν σήμερα ότι απετέλεσε η S.A. ("Sturm Abteilung") των Γερμανών Ναζήδων κατά τον μεσοπόλεμο: ΣΤΙΦΗ ΛΟΥΜΠΕΝΑΡΙΑΣ, οργανωμένης σε δύναμη κρούσης από τον Σώρος, το Δ.Ν.Τ., την Ε.Κ.Τ., τις τράπεζες, τα πετρελαϊκά μονοπώλια, κλπ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που φέρνουν μαζί τους ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ. Όπως οι Ναζήδες που τοποθετούσαν αμάχους στο προπορευόμενο βαγόνι των αμαξοστοιχιών.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι όσοι στηρίζουν όλους τους παραπάνω.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που κρατούν την Ελλάδα στις ΑΡΠΑΓΕΣ του 4ου Ράιχ. Ήτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και εφαρμόζουν, σαν άξιοι διάδοχοι του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και του ΡΑΛΛΗ, τα κελεύσματα των αφεντάδων τους: Μνημόνια, εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε ξένους πλιατσικολόγους...'Ολα αυτά ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ το 62% των ψήφων του Ελληνικού Λαού ("ΟΧΙ") και βάζοντας έτσι τα γυαλιά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ (1967 - 1974). Οι τελευταίοι, πριν κάνουν τα δικά τους, φρόντιζαν "τουλάχιστον" να "μαγειρέψουν" τα "αποτελέσματα" των "δημοψηφισμάτων" τους έτσι ώστε να "μοιαζουν υπέρ τους".


Σχετικά με την ανωτέρω δημοσίευσή μου στο "νέο" Phorum, έλαβα την ακόλουθη "προειδοποίηση" (έτσι επιγράφεται το σχετικό ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ μήνυμα):

Το παρακάτω είναι μια προειδοποίηση, η οποία έχει εκδοθεί σε εσάς από κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

Αυτή είναι μια προειδοποίηση που αφορά την παρακάτω δημοσίευσή που έγινε από εσάς: viewtopic.php?f=29&p=36229#p36229

Η ανάρτησή σας εμπεριέχει ρατσιστικό περιεχόμενο, αβάσιμες κατηγορίες εναντίον ευάλωτων κοινωνικών ομάδων
και πιθανόν να θεωρηθεί προτροπή σε βία εναντίον τους.
Απαγορεύεται από το νόμο και παρακαλούμε να τροποποιηθεί άμεσα αλλιώς θα διαγραφεί.


"Καλή αρχή" λοιπόν για το site που αντικατέστησε το παλαιό...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
επικοισμος ειναι εγκλημα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 27, 2018 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: μεγαλο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://attikanea.blogspot.gr/2018/04/blog-post_116.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
τι παιζει;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 27, 2018 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: ωραια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.documentonews.gr/article/nekros-andras-sta-exarxeia-meta-apo-epithesh
Αυτο που δεν λεει η εφημεριδα ειναι οτι ο νεκρος ειναι αλβανος με ελληνικη υπηκοτητα.που εχει συλληφθει στο παρελθον για επεισοδεια.Παρακρατος η ποινικες διαδρομες;
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2018 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: "Άψογος"...Δεν λες τίποτα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το κείμενό μου ΣΒΗΣΤΗΚΕ: "Οποία άψογος δημοκρατία"!.

Φαντάζομαι πως αυτοί που το έσβησαν θα ισχυριστούν πως η λέξη "φασίστες" την οποία χρησιμοποιώ (λιγότερο συχνά από όσο θα χρειαζόταν!) ήταν "ανεπίτρεπτη"...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
στην πατρα να δεις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 05, 2018 9:32 am    Θέμα δημοσίευσης: χαμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/684389_patra-nees-symplokes-metaxy-paranomon-metanaston-sto-limani
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 05, 2018 9:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://resaltomag.blogspot.co.uk/2018/05/blog-post_5.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας