patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

"Συνωμοσιολογία"η απόπειρα δολοφονίας Μπουχέσα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
δημοσιοκαφρική πόρνη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 04, 2018 7:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Συνωμοσιολογία"η απόπειρα δολοφονίας Μπουχέσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ελεεινό μΠΑΤΣΟΚικό παπαγαλάκι που ακούει στο ονοματάκι Γιωργάκης Παπαχρήστος βγάζει "συνωμοσιολογία" τα γεγονότα του 2008.


Ολόκληρο το έμεσμα, εδώ:
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5556558/h-foyska-me-thn-ypothesh-pythia-kai-to-sxedio-dolofonias-karamanlh/

Παράθεση:
"...Ζήσαμε χρόνια με το παραμύθι, στη λογική ακολουθία του οποίου αναπτύχθηκε ένα πλήθος θεωριών συνωμοσίας από «ψεκασμένους» και μη, αλλά και από πούρους καραμανλικούς, κεντρικό θέμα των οποίων ήταν ότι ο Καραμανλής δεν συνετρίβη στις εκλογές του 2009, αλλά «έπεσε» προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί στα Μνημόνια και να υποδουλωθεί στους κακούς δανειστές..."

γράφει το καθεστωτικό παπαγαλάκι νομίζοντας ότι όσοι δεν είμαστε αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες για να παριστάνουμε ότι βλέπουμε το άσπρο για μαύρο, είμαστε είτε χρυσόψαρα με μνήμη χρυσόψαρου είτε "πούροι καραμανλικοί".
Δυστυχώς όμως για το παπαγαλάκι ούτε για χρυσόψαρα μοιάζουμε, ούτε "πούροι καραμανλικοί" θα μπορούσαμε να είμαστε όταν δέκα χρόνια τώρα λέμε ότι το χεσμένο έντερο, ο δεξιός μπουχέσας Κωστάκης, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ στο παραμικρό δεν υπαινίχθηκε ότι όσα έγιναν το 2007-2008 (πυρκαγιές, λιμοί, καταποντισμοί, απόπειρες δολοφονίας, "δεκέμβρηδες" και δε συμμαζεύεται) ήταν δάκτυλος αμερικανών νταβατζήδων και σάπιας ΚΥΠ. Απεναντίας, ο δειλός κι άνευρος μπουχέσας, έφυγε άρον-άρον με κατεβασμένα τα σώβρακα σε έναν προεκλογικό αγώνα που δίκαια πέρασε στο βιβλίο Γκίνες (δεν έχει εμφανιστεί στην παγκόσμια ιστορία πολιτικός πριν τις εκλογές να λέει "μη με ψηφίσετε γιατί θα σας ταράξω στους φόρους" - την ώρα ειδικά που το Γιωργάκι έταζε, εννοείται, λαγούς με πετραχήλια).
Ο χαρισματικός λαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου, όσο πολιτικός αγύρτης κι απατεώνας κι αν υπήρξε, σε μια αντίστοιχη κατάσταση με αυτή που βίωσε το έντρομο δεξιό χεσμένο έντερο, θα έβγαινε ανοιχτά στο λαό και θα έλεγε "δεχόμαστε επίθεση από τους αμερικανούς (δηλαδή το προφανές) και καλώ το λαό να με στηρίξει" και όχι μόνο δεν θα έπεφτε, όπως ο μοσχοαναθρεμμένος μπουχέσας, αλλά θα έμενε για άλλες δέκα τετραετίες επάνω. Διότι το αντιαμερικανικά αισθήματα, κύριε λιγδωμένε Γιωργάκη Παπαχρήστο μας (αλλά κι εσείς κύριε Χρυσοχοΐδη μας), είναι παγιωμένα στην Ελλάδα, καλώς ή κακώς κι ανεξαρτήτως "λαϊκισμών". Βίωσε ο τόπος πολλά στο πετσί του δια να φτάσει να απηυδίσει με τα αμερικανικά καθάρματα.

Για εσάς, κύριε Παπαχρήστο μας, που τρώτε ψωμάκι μισό αιώνα στο Λαμπρακιστάν και που ειρωνεύεστε γράφοντας "κακοί δανειστές", δείχνοντας έτσι πόσο καλοί είναι εντέλει αυτοί οι τοκοφλύφοι για μερικούς που επιτήδεια λιγδώνουν το εντεράκι τους, τα παγιωμένα αντιαμερικανικά αισθήματα ΚΑΚΩΣ υπάρχουν. Δεν αντιλέγουμε. Πάνω απ' όλα ο άρτος ο επιούσιος, αναμφίβολα.
Για εμάς, από την άλλη, αλλά και για τη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας που διατηρεί ακόμη, αν όχι βιωματική, τουλάχιστον ιστορική μνήμη από Εμφυλίους, Γράμμους, ναπάλμ, Πιουριφόηδες, αποστασίες, χούντες κι ένα σωρό άλλα "καλούδια" από τους υπερατλαντικούς νταβατζήδες μας, τα αντιαμερικανικά αισθήματα ΚΑΛΩΣ υπάρχουν, ζούν και βασιλεύουν και κανένα κουτοπόνηρο παπαγαλάκι, ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον δεν θα καταφέρει το άσπρο να το κάνει μαύρο και τ' αντίθετο.
Επιστροφή στην κορυφή
Τζων Σουΐντον
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 04, 2018 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ''ανεξάρτητος Τύπος''. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από τις εφημερίδες για τις οποίες γράφουμε. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο. Το ξέρετε και το ξέρω και αλήθεια, τί ηλίθια αυτή η αποψινή ιδέα να ευχηθούμε για έναν "αληθινά ανεξάρτητο Τύπο"!!! Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»


(Δήλωση-πρόποση του αμερικανού δημοσιογράφου Τζων Σουίντον (1829-1901), αρχισυντάκτη των Νιου Γιορκ Τάιμς, στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Συντακτών)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας