patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ..

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 13, 2018 4:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναστάτωση επικράτησε για ακόμη μια φορά στο λιμάνι της Πάτρας όταν δεκάδες παράνομοι μετανάστες από τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια της γύρω περιοχής έτρεξαν να μπουν στα καράβια που έχουν προορισμό την Ιταλία.
Οι αλλοδαποί επιχείρησαν να ανέβουν ακόμη και στις καρότσες των φορτηγών που μεταφέρουν εμπορεύματα, ενώ ένα καράβι ιταλικών συμφερόντων σήκωσε τους καταπέλτες προκειμένου να αποφύγει τους εισβολείς…
Την ίδια ώρα οι λιμενικές αρχές προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αλλοδαπούς από το να φύγουν από τη χώρα, καταφθάνοντας στο λιμάνι με τις σειρήνες τους να ουρλιάζουν, με αποτέλεσμα αυτοί οι τελευταίοι να φύγουν τρέχοντας...

Οι νεοταξίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων, και πρώτα και κύρια η ίδια η κυβέρνηση, το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένοι να ομολογούν ανοιχτά ότι το μεταναστευτικό έχει πλέον γίνει "ένα τεράστιο πρόβλημα" όπως λένε. Την ίδια ωστόσο στιγμή, όταν οι λαθρομετανάστες προσπαθούν με όποιο μέσο μπορούν να φύγουν έξω από την Ελλάδα, τρέχουν να τους εμποδίσουν βίαια. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν όλα τα επίσημα Κόμματα, δηλαδή κυβέρνηση, "αντιπολίτευση" αλλά και εξωκοινοβουλευτική "αριστερά", - εφ' όσον δεν διαμαρτύρεται κανείς - ότι έχουν αποδεχτεί απόλυτα τις διαταγές των Βρυξελών. Οι οποίες απαιτούν να μεταβληθεί η Ελλάδα, για όσο διάστημα χρειαστεί, σε αποθήκη όλων των λαθρομεταναστών του πλανήτη...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.facebook.com/100007415468872/videos/2082357205354775/
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 13, 2018 7:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Ελλάδα την θεωρεί η καπιταλιστική Δύση μέρος του Τρίτου Κόσμου από δεκαετίες. Από γενιές γενιών, από το 21, από πριν το 21, από το Μεσαίωνα, πριν τον μεσαίωνα, από τον καιρό των σταυροφοριών. Τι σας ξενίζει, δηλαδή; Οι πλουτοπαραγωγιικές πηγές τους ενδιαφέρουν, η γη, η αγροτική παραγωγή, το υπέδαφος της στεριάς και εσχάτως και των βυθών, οι χερσαίοι και θαλάσσιοι δρόμοι. Οι ανθρώπινοι κάτοικοι είναι καλοί μόνο για δούλοι και τα ζώα και τα άψυχα τα θεωρούν εν δυνάμει ιδιοκτησία τους "Αποθήκη" ψυχών και υλικών, καλά το είπες. Καινούριο είναι αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 13, 2018 10:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισκέπτης έγραψε:
Την Ελλάδα την θεωρεί η καπιταλιστική Δύση μέρος του Τρίτου Κόσμου από δεκαετίες. Από γενιές γενιών, από το 21, από πριν το 21, από το Μεσαίωνα, πριν τον μεσαίωνα, από τον καιρό των σταυροφοριών. Τι σας ξενίζει, δηλαδή; Οι πλουτοπαραγωγιικές πηγές τους ενδιαφέρουν, η γη, η αγροτική παραγωγή, το υπέδαφος της στεριάς και εσχάτως και των βυθών, οι χερσαίοι και θαλάσσιοι δρόμοι. Οι ανθρώπινοι κάτοικοι είναι καλοί μόνο για δούλοι και τα ζώα και τα άψυχα τα θεωρούν εν δυνάμει ιδιοκτησία τους "Αποθήκη" ψυχών και υλικών, καλά το είπες. Καινούριο είναι αυτό;


Νάσαι καλά ρε φίλε που μας ξύπνησες. Γιατί εμείς πέσαμε από τα σύννεφα. Πιστέψαμε ότι όλα ξεκίνησαν εχθές, από την Πάτρα.......
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 15, 2018 12:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://gslreview.com/ritoriki-misous/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 16, 2018 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εγκληματικότητα μας τελειώνει σαν κράτος

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Χθές το απόγευμα με περίμενε μια έκπληξη κατεβαίνοντας στην είσοδο του σπιτιού μου. Στο κλειστό γκαράζ που έχουμε δίπλα, μπροστά ακριβώς στο δρόμο η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Το πρώτο που πέρασε για δευτερόλεπτα απο το μυαλό μου είναι οτι είχαμε δεχθεί την επίσκεψη κάποιου διαρρήκτη, όμως μέσα σε ελάχιστο χρόνο διαπίστωσα οτι δεν έλειπε κάτι απο μέσα, κι ας είχε αρκετά πράγματα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ πέρα απο το αυτοκίνητο.

Τι έμενε λοιπόν; Ο ξεχασιάρης, εγώ δηλαδή, δεν κοίταξε πίσω του αν πατήθηκε καλά το χειριστήριο της γκαραζοπόρτας.

Ομως, αν και η ορθάνοιχτη πόρτα ήταν μπροστά στο δρόμο σχεδόν για ένα 24ωρο κανείς περαστικός δε διανοήθηκε να μπεί στον πειρασμό να αφαιρέσει κάτι.

Μοιραία έκανα τις συγκρίσεις ,που κάνετε και εσείς τώρα με σημερινή ανάλογη περίπτωση ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας. ¨Οσοι-ες είστε πάνω απο 40 θα θυμόσαστε ή θα έχετε ακούσει απο διηγήσεις, εποχές που όχι μόνο δεν διπλοκλείδωνε ο κόσμος το σπίτι του, οχι μόνο δεν υπήρχαν κάγκελα σαν να ειναι κελι φυλακής σε κάθε παράθυρο και μπαλκονόπορτα, αλλά οι κάτοικοι άφηναν τα κλειδιά τους έξω απο την πόρτα.

Μετά έπεσε το ανατολικό τείχος και άρχισαν να έρχονται "τα αδέρφια μας οι Βορειοηπειρώτες". Μαζί με αυτούς ήρθαν και πολλοί Αλβανοί οικογενειάρχες, αλλά και χιλιάδες σκληροί παραβατικοί απο τις φυλακές που άνοιξαν διάπλατα.
Λίγο αργότερα έγινε το ίδιο και με τις χώρες της πρώην Σοβιετικής ¨Ενωσης. Μαζί με τους παλιννοστούντες ομογενείς ήρθαν και Ρώσοι, Γεωργιανοί, Τσετσένοι, Μολδαβοί κλπ αλλά και χιλιάδες παραβατικοί.

Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Η αλήθεια (οτι δηλαδή υπήρχαν πολίτες που είχαν ελληνικές ρίζες ανάμεσά τους),η μπίζνα (οι πλαστές ταυτότητες, διαβατήρια και βίζες) και η πραγματικότητα (οτι δηλαδή μαζί με τους πολίτες με τις ελληνικές ρίζες ερχόταν και οικονομικοί μετανάστες ή σκληροί παραβατικοί)

Σήμερα η ίδια μεγάλη μπίζνα συνεχίζεται με τα "καημένα τα προσφυγόπουλα" που ανάμεσα σε ελάχιστους φιλήσυχους πρόσφυγες έρχονται ορδές απο οικονομικούς πρόσφυγες, ισλαμιστές και σκληρούς παραβατικούς.

Για τις ΜΚΟ, τους αλληλέγγυους και κάποια κόμματα της "δήθεν αριστεράς" όλοι είναι καλοδεχούμενοι , φυσικά με τα χρήματα του εργάτη, του συνταξιούχου και του φορολογούμενου. Ποτέ με τα χρήματα των ίδιων ή του μεγάλου κεφαλαίου.

Αν προσέξετε όλα αυτά τα χρόνια, κανείς απο αυτούς που έσκουζε με το να έχουν"το δικαίωμα" όλης της γής οι κολασμένοι να έρχονται στη χώρα, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το πως θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και αν οι νόμοι που ισχύουν για όλους θα ισχύουν και γι αυτούς. Ούτε απο που θα βρεθούν τα χρήματα.

Τα χρήματα, έτσι αόριστα θα "τα δώσει το κράτος" γιατί έχει υποχρέωση, υποχρέωση που φαίνεται οτι πηγάζει στο μυαλό τους απο τη θολή θεωρία ότι τόσα χρόνια τους εκμεταλλευόμασταν.

Στην πράξη όμως τα χρήματα τα δίνει ο φορολογούμενος, ο μισθωτός και ο συνταξιούχος απο την έξτρα φορολογία ενώ η χώρα απο σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα πριν απο χρόνια, σήμερα έχει αρχίσει να θυμίζει αμερικάνικες μεγαλουπόλεις σε ιστορικές περιόδους ανομίας.

Ο Αλεξάντερ Σολόνικ,γνωστός ρώσος εκτελεστής, βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα το 1997 ενώ είχε ψηφίσει στις ελληνικές εκλογές ως δημότης Περιστερίου (!!!)

https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Solonik

https://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2465292/o-rosos-pliromenos-fonias-pou-i-piatsa-apokalouse-mega-alexandro

http://www.pronews.gr/istoria/506854_o-koryfaios-ektelestis-tis-rosikis-mafias-alexanter-solonik-foto-vinteo

Προφανώς δε θέλει κανείς ούτε να ελέγξει την πραγματική ταυτότητα αυτού που μπαίνει παράνομα στη χώρα, χωρίς χαρτιά ή με πλαστά χαρτιά αλλά ούτε να ασχοληθεί και με το τι ακριβώς θα κάνει στη συνέχεια, αν θα βρεί μια δουλειά νόμιμη με ένσημα (ανέκδοτα λέμε τώρα), αν θα είναι απασχολημένος σε "μαύρη" εργασία ή αν μπαινοβγαίνει στις φυλακές.

Και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκουν την ευκαιρία, επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι και πολιτικοί, ντόπιοι απατεώνες να μένουν έξω ή να βγαίνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ουσιαστικά ατιμώρητοι, απο τις υπερπλήρεις ελληνικές φυλακές.

Φανταστείτε κάποιο άλλο σοβαρό κράτος, με σοβαρούς πολιτικούς στη θέση της Ελλάδας. Να υπήρχαν σκληροί νόμοι και ποινές που θα εξέτειαν στο σύνολό τους οι παραβατικόι. Να υπήρχαν 20.000 ή 30.000 θέσεις στα σωφρονιστικά ιδρύματα και οι συνθήκες να ήταν αυστηρές ωστε να γίνεται σωφρονισμός και όχι να είναι πανεπιστήμια παραβατικότητας. Θανατική ποινή για αποτρόπαια εγκλήματα, τα ισόβια να είναι ισόβια και μετά την έκτιση της ποινής να υπάρχει ισόβια απέλαση για αλλοδαπούς σκληρούς παραβατικούς.

Αν υπήρχαν όλα αυτά, κάποια στιγμή οι κάτοικοι θα έβγαζαν τα κάγκελα και τις σιδεριές απο τα παράθυρα και τις πόρτες τους και θα άφηναν ξανά τα κλειδιά έξω απο τις πόρτες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 16, 2018 6:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: ...Bungalows? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζονται ΟΥΤΕ "φυλακές με 20.000 - 30.000 θέσεις", ΟΥΤΕ "θανατικές ποινές", ΟΥΤΕ "ισόβια που να είναι ισόβια" (και που θα στοίχιζαν ουκ ολίγα στους φορολογουμένους, αν γίνονταν πράξη). Απλά: ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Με κάποια σειρά ίσως (πρακτικοί λόγοι), αλλά ΟΛΟΙ. Ανεξαρτήτως παραβατικότητας ή όχι. Διότι ΟΛΟΙ συμμετέχουν στην ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ: Το σχέδιο του 4ου Ράιχ για αλλοίωση των δεδομένων και κεκτημένων της Ευρώπης και της Β. Αμερικής. ΟΛΟΙ αποτελούν ότι απετέλεσε η S.A. των Γερμανών Ναζήδων των 10ετιών του '20 και του '30: ΣΤΙΦΗ "ΛΟΥΜΠΕΝΑΡΙΑΣ" ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑÚΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ. Επίσης ΟΛΟΙ είναι ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ. Η θέση ΟΛΩΝ ήταν και παραμένει στις χώρες τους. Όπου έπρεπε να μάχονται για το τσάκισμα του 4ου Ράιχ, όπως ήδη κάνουν πολλοί άλλοι που ποτέ δεν τις εγκατέλειψαν.

Και ας μην μας πει κανείς ότι "δεν ξέρουν τι κάνουν, ή τι θα συναντήσουν στις χώρες όπου τους φέρνουν". Εκτός αν κάποιος είναι ρατσιστής αληθινός και πιστεύει ότι οι τριτοκοσμικοί έχουν..."υποδεέστερο I.Q.", σε κάθε άλλη περίπτωση γνωρίζει καλά ότι οι "κυνηγημένοι πρόσφυγες" διαθέτουν και tablettes και κινητά και laptops. Και οπωσδήποτε ενημέρωση και κρίση. Είχαν πληροφορηθεί καταλεπτώς την κατάσταση στις χώρες της Ευρώπης και την μεταφέρουν και στους άλλους που δεν έχουν αναχωρήσει ακόμα. Eκτός από τα ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ παιδιά τα οποία αποτελούν ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ (μια κατ' εξοχήν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ πρακτική, όπως και oi όμηροι στο πρώτο βαγόνι των αμαξοστοιχιών) όλοι οι άλλοι έρχονταν και έρχονται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ, προκειμένου να εναντιωθούν στους Εργάτες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής. Άλλο αν ορισμένοι απηύδησαν στο λιμάνι της Πάτρας (όσο να 'ναι θα έχουν πλέον επιθυμήσει κάτι παραπάνω από "πρόχειρους καταυλισμούς") και θέλουν να περάσουν στην Ιταλία για να βρουν εκεί αυτά που τους είναι πλέον φανερό ότι αποκλείεται να πετύχουν εδώ. Το τι θα ανακαλύψουν, βέβαια, στην Ιταλία ή και στην άλλη Ευρώπη, αν και όταν περάσουν εκεί (ΟΣΟΙ περάσουν) είναι μια άλλη ιστορία...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αυτοι καθονται
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 21, 2018 8:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: κ κανουν δουλειες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/688161_syllipsi-15-georgianon-gia-pano-apo-100-listeies-kai-klopes
Επιστροφή στην κορυφή
νεα διαστσση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 28, 2018 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: στα επεισοδεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2018/05/blog-post_33.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
τους βρισκουν σπιτια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 23, 2018 10:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: χαμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.keeptalkinggreece.com/2017/06/14/airbnb-refugees-greece/
Επιστροφή στην κορυφή
δολοφονοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 26, 2018 4:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: φονιαδες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.press-gr.com/2018/08/aytoi-einai-25.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
καφριλες κανουν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2018 9:29 am    Θέμα δημοσίευσης: οι λαθραιοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/08/blog-post_920.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
διδασκουν πολιτισμο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 04, 2018 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης: καφροι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.contraseolous.gr/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF/
Επιστροφή στην κορυφή
δεν γουσταρει λαθρο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 27, 2018 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: κουφοντινας τζουνιορ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://4.bp.blogspot.com/-LYzwOxkNmOA/W6udC_JVO3I/AAAAAAABkzI/yWTpX8YCGIkou5-gazndJPuPojBFy4TawCLcBGAs/s1600/image002.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας