patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επερχομενη Στρατιωτικη Ηττα των Ισραηλινων στη Γαζα;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.



Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καλεί το ελληνικό κίνημα, τον ελληνικό λαό και όλες τις διεθνείς προοδευτικές δυνάμεις να σταματήσουν τη σχεδιαζόμενη αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ μέσω του ελληνικού λιμανιού του Αστακού. Αναφορές από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ επιχειρεί να αποστείλει 325 6μετρα κοντέινερ με πυρομαχικά, άνω των 3000 τόνων, σε μια κατεπείγουσα αποστολή όπλων για να βοηθήσει την κατοχή στα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου ενάντια στον παλαιστινιακό λαό στη Γάζα.

Το ΛΜΑΠ καλεί όλους τους λαούς του κόσμου, και ιδιαίτερα το ελληνικό κίνημα να δράσει για να σταματήσει την αποστολή όπλων. Οι ΗΠΑ επιχειρούν να νοικιάσουν ένα εμπορικό πλοίο για να μεταφέρει τον οπλισμό στους ισραηλινούς στο λιμάνι του Asdud στα μέσα με τέλη Γενάρη. Αυτός ο οπλισμός δεν πρέπει να επιτραπεί να φτάσει στα χέρια των Ισραηλινών, όπου θα χρησιμοποιηθεί για τη σφαγή του λαού μας στη Γάζα! Πρέπει να σταματήσει με κάθε μέσο!

Αυτές οι βόμβες θα χρησιμοποιηθούν στους πολέμους των Ισραηλινών ενάντια στους Παλαιστίνιους, τους Λιβανέζους, τους Άραβες, τους Ιρανούς και τους λαούς της περιοχής. Η κατεπείγουσα αποστολή υποδεικνύει ότι ο στρατός κατοχής ζητάει ακόμα περισσότερο οπλισμό στον μάταιο πόλεμό του για να σφαγιάσει τον Παλαιστινιακό λαό και την Παλαιστινιακή αντίσταση.

Το αίτημα του Παλαιστινιακού λαού, των Αραβικών λαών, και όλων των προοδευτικών δυνάμεων – συμπεριλαμβανομένων των προοδευτικών δυνάμεων στις ΗΠΑ – είναι η διεθνής απομόνωση και το σταμάτημα κάθε βοήθειας από πλευράς ΗΠΑ προς το Ισραήλ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αν και είναι στρατηγικός εταίρος του Ισραήλ, και έχει αυτοδεσμευτεί να συνεργάζεται με το Ισραήλ στις σφαγές του και στα εγκλήματα που διαπράττει ενάντια στο λαό μας. Αν δεν σταματήσουν την αποστολή των όπλων, ο λαός της Ελλάδας και οι λαού του κόσμου θα πρέπει να τους σταματήσουν!

Το ΛΜΑΠ χαιρετά τον ελληνικό λαό – η χωρίς όρους αλληλεγγύη και οι μαζικές διαδηλώσεις συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης, σε συνδυασμό με τη βοήθεια, τους εθελοντές και την επί τόπου δράση. Οι δικοί σας γενναίοι αγώνες για δικαιοσύνη ενέπνευσαν εμάς και τους λαούς σε όλο τον κόσμο.

Καλούμε για:

1. Όλες οι ελληνικές εταιρίες και όλες οι ναυτιλιακές εταιρίες να αρνηθούν να μεταφέρουν οποιαδήποτε αποστολή όπλων στο Ισραήλ. Οποιαδήποτε ναυτιλιακή εταιρία μεταφέρει αυτά τα όπλα έχει λερώσει τα χέρια της με το αίμα του λαού της Γάζας.
2. Οι έλληνες εργαζόμενοι και όλοι οι εργαζόμενοι στα λιμάνια να αρνηθούν να φορτώσουν το φορτίο για οποιαδήποτε αποστολή όπλων στο Ισραήλ. Τα δυνατά χέρια των ελλήνων εργατών δεν πρέπει να λερώσουν τα χέρια τους με αυτό το επικίνδυνο φορτίο!
3. Η ελληνική κυβέρνηση να απαγορεύσει τη χρήση του λιμανιού της για να αποσταλούν όπλα στο κράτος κατοχής που σφαγιάζει το λαό μας!
4. Ο ελληνικός λαός, το ελληνικό κίνημα, και όλες οι διεθνείς και προοδευτικές δυνάμεις να αναλάβουν δράση και να σταματήσουν οποιαδήποτε τέτοια αποστολή να φτάσει ή να φύγει από το λιμάνι του Αστακού!

Το ΛΜΑΠ καλεί για τη συνεχή και χωρίς όρους αλληλεγγύη και υποστήριξη σας για να αποτρέψετε τις ΗΠΑ και το Ισραήλ από το να χρησιμοποιούν το έδαφος και τα λιμάνια του ελληνικού λαού σαν βάση τροφοδοσίας της κατοχής, των σφαγών και των εγκλημάτων.

Ο ελληνικός λαός έχει περήφανη ιστορία και παρουσία στον αγώνα. Οι σχέσεις μεταξύ των αραβικών λαών και του ελληνικού είναι ισχυρές και σας καλούμε σήμερα να πορευτήται μαζί μας άλλη μια φορά προς τη νίκη και τη δικαιοσύνη για τον Παλαιστινιακό λαό και να σταματήσετε αυτή την αποστολή όπλων!


Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
10 Ιανουαρίου 2009

http://www.intifada.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 5:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβαστε και μια αλλη αποψη για το πως περνανε τα οπλα για τις ΗΠΑ απο το λιμανι του αστακου.Σε αυτο το εντυπο http://www.ndta-benelux.org/TTOCT07.pdf στις σελιδες 5-6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανακοινώθηκε αρμοδίως από Αμερική ότι η αποστολή πυρομαχικών αναβάλλεται «για λόγους ασφαλείας»! Το πράγμα απ’ την αρχή φαινότανε ότι ήτανε μούφα. Αλλά οι αναρχικοί και οι αριστεριστές πρώτοι πάντα πέφτουνε πρόσχαρα σε όλες τις παγίδες που στήνουν τα πρακτόρια του μπάρμπα Σαμ. Και φαινόταν απ’ την αρχή γιατί δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιηθεί ο Αστακός όταν υπάρχει η Σούδα. Έπειτα που ακούστηκε να κάνουν δημοπρασία για πλοιοκτήτες; Δικά τους καράβια δεν έχουν να κάνουν τη μεταφορά;
Οι Αμερικάνοι ήθελαν παλιότερα τον Αστακό σα βάση ανεφοδιασμού δικών τους δυνάμεων στη Βαλκανική. Σχεδίαζαν την κατασκευή δρόμου ταχείας κυκλοφορίας που θα διέσχιζε την Ελλάδα και θα έφτανε μέχρι τη Ρουμανία. Τα σχέδια αυτά έχουν εγκαταλειφθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 2:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:eb9c8aa56e="Δ. Τούμπανης"]
Στο μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται να αποπλεύσει για τη Γάζα πλοίο με ελληνική σημαία, με ανθρωπιστική βοήθεια . Η Μπακογιάννη ζήτησε εγγυήσεις απ’ το Τελ Αβίβ. Αναφέρθηκε ότι ένας απ’ τους επιβαίνοντες είναι και ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής στο ΤΕΙ Αθήνας. Είμαι βέβαιος ότι το ηρωικό λαμόγια θα σπάσει το εμπάργκο. Και η βεβαιότητα μου πηγάζει απ’ το γεγονός ότι ο Πισσίας, μαζί με τον Ν. Γιαννόπουλο και τον Π. Γιώτη ήλθαν μάρτυρες στα τρομο-δικαστήρια για να βεβαιώσουν ότι ο Κουφοντίνας και ο Τσιγαρίδας ήταν πράγματι «αριστεροί αντάρτες πόλεων». Πριν από μερικούς μήνες ο Πισσίας εθεάθη και σε δεξίωση της Ιρανικής Πρεσβείας.


Το πλοιο αυτο εφυγε την Δευτερα αλλα επεστρεψε στην Κυπρο ταχα λογου... μηχανηκων βλαβων.
Ξαναεφυγε σημερα Τεταρτη και υποτιθεται θα φτασει αυριο...

http://www.freegaza.org/en/home/678-spirit-of-humanity-sets-sail-for-gaza
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 8:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΑΣΤΑΚΟ ΑΛΛΑ....ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/01/2009 . Η έγκριση της κυβέρνησης να συστηθεί επιτελείο (στρατηγείο χαμηλής ετοιμότητας) του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει ενδεχόμενο να «φιλοξενούνται» πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ.

Η Λιάνα Κανέλλη, που πρώτη ανέδειξε χθες το ζήτημα στη Βουλή, υπογράμμισε ότι η σύμβαση την οποία καλείται να κυρώσει το Κοινοβούλιο δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

«Δημιουργείτε ακόμα μία βάση όπως αυτή στη Σούδα ή το Ακτιο», είπε η βουλευτής επικρίνοντας ταυτόχρονα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας πως απέκρυψε να γνωστοποιήσει ότι από τις 31 Δεκεμβρίου έγινε δημόσιος διαγωνισμός για πλοία που θα μετέφεραν όπλα στο Ισραήλ. «Στον Αστακό και πλοίο υπάρχει και όπλα μεταφέρει, μη λέτε ψέματα», τόνισε. Ο παριστάμενος υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι η κύρωση δεν αναφέρεται σε τέτοια όπλα, αλλά σε ατομικό εξοπλισμό (ένδυση και μάσκα προσώπου) προφύλαξης από πυρηνικά, χημικά και βιολογικά όπλα.

Η παρέμβαση ωστόσο του κυβερνητικού στελέχους προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κ. Κανέλλη που επέμεινε στον ισχυρισμό της, διαβάζοντας μάλιστα το κείμενο της σύμβασης στα αγγλικά.

Ετσι, ο κ. Πλακιωτάκης παραδέχτηκε τελικώς ότι στη σύμβαση υπάρχει τέτοια πρόβλεψη, αλλά αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί, διότι η Ελλάδα δεν διαθέτει τέτοια όπλα.

Σημειώνεται ότι στο κείμενο της σύμβασης αναφέρεται συγκεκριμένα πως «η Ελληνική Δημοκρατία θα παρέχει τα όπλα και το μεμονωμένο συγκεκριμένο εξοπλισμό [π.χ. πυρηνικό, βιολογικό και χημικό (NBC)] εάν αυτό ζητηθεί από τους συμμετέχοντες».

Ανάλογες ενστάσεις εξέφρασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ Γ. Μπανιάς και Α. Γεωργιάδης αντίστοιχα.

Ειδικότερα ο τελευταίος έθεσε και το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας δηλώνοντας ότι είναι άκαιρο να κυρώνουμε μια σύμβαση με το ΝΑΤΟ, όταν ένα μέλος του αμφισβητεί για πρώτη φορά εδάφη με Ελληνες πολίτες.

Υπέρ της κύρωσης της σύμβασης τάχθηκε το ΠΑΣΟΚ.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 8:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Αποστολή όπλων. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια επί πλέον στοιχεία:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=131776#131776

Η δημοσίευση περιέχει αρκετά links.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 10:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πληροφοριακα και μονο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Αμερικανοί δεν κάνουν τις δουλειές τους πρόχειρα και αυτό προκύπτει διαχρονικά. Δουλεύουν με «δικούς τους» ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου, φυσικά το ίδιο και στην Ελλάδα.
Στην προκειμένη περίπτωση -της μεταφοράς πυρομαχικών- προς ενίσχυση του Ισραήλ και ανεξαρτήτως αν αυτή η συγκεκριμένη παρτίδα δεν προχώρησε, αξίζει να τονιστεί ότι στο λιμάνι του Αστακού υπάρχουν όντως «δικά τους παιδιά», και μάλιστα πρόσωπα που βρίσκονται εδώ και δεκαετίες δίπλα στην οικογένεια της υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη (Μητσοτάκη) - μην το ξεχνάμε αυτό.
Το μεγάλο αφεντικό και διευθύνων σύμβουλος στο ιδιωτικό λιμάνι του Αστακού είναι ο Βασίλης Κούτσης, ο οποίος την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν Πρόεδρος στον ΟΛΠ, ενώ ταυτόχρονα ήταν και Ταμίας της Νέας Δημοκρατίας.
Άρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και να μην ήξερε από τους Αμερικανούς τι συμβαίνει στον Αστακό -που ήξερε καλά-, σίγουρα ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον (και) «δικό της άνθρωπο» Βασίλη Κούτση που διευθύνει το εκεί λιμάνι, διευκολύνοντας καταστάσεις, ως άνθρωπος της πιάτσας και με ανοιχτό μυαλό...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικη της Χαμας!!!

Το Ισραηλ ανακοινωσε οτι σταματαει της πολεμικες της επιχειρησεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 4:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το Ισραήλ σταματάει η Χαμάς ΟΧΙ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:aded2342a8="vngelis"]Νικη της Χαμας!!!

Το Ισραηλ ανακοινωσε οτι σταματαει της πολεμικες της επιχειρησεις...


Δεν ξέρω πόσο έγκυρες είναι οι ειδήσεις στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

http://www.tvxs.gr/v2663

αλλά αν αληθεύουν τα όσα γράφονται σε αυτήν, προκύπτει πως το μεν Ισραήλ "τάσσεται υπέρ της κατάπαυσης του πυρός" η δε Χαμάς ΟΧΙ. Αντίθετα θα συνεχίσει να πολεμάει μέχρι να νικήσει!

Ιδού η σχετική είδηση:

"Εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης δήλωσε ότι το Ισραήλ θα ψηφίσει υπέρ μιας μονομερούς κατάπαυσης του πυρός, τα ισραηλινά στρατεύματα, όμως, θα παραμείνουν στη Γάζα. "Η μονομερής κατάπαυση του πυρός δεν προβλέπει αποχώρηση του ισραηλινού στρατού και όσο αυτός θα παραμένει στη Γάζα η αντίσταση και η αντιπαράθεση θα συνεχίζονται", δήλωσε Ουσάμα Αμπού Χαμντάν - αντιπρόσωπος της Χαμάς στη Βηρυτό.

10.54: Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε ότι η οργάνωση δεν θα σταματήσει να μάχεται, μέχρι να ικανοποποιηθούν τα αιτήματα της."

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 10:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενας στρατος που νικαει δεν σταματαει να κανει εκεχυρια με αυτους που υποτιθεται νικαει. Αυτο ειναι εντελως γελοιο εκμερους των Ισραηλινων.
4 δεκαετιες διοικουσε το Ισραηλ την Γαζα. Ολοι οι Εβραιοι εχουν φυγει απο εκει. Σκοπος τους δεν ειταν μια νεα κατοχη της Γαζας. Ποιος ο λογος? Σκοπος του ειταν να διαλυσουν την πιθανοτητα κοινωνικης υπαρξης
της Χαμας, με τετοιο τροπο που οι ιδιοι δεν ηξεραν πως θα επιτυχουν. Να πολεμησουν στο κεντρο της πολης δεν μπορουσαν, μονο να ριχνουν ρουκετες και να σκωτονουν κοσμο πιστευοντας και αυτο ουτε δυναμικα οτι θα εστρεφε τον Παλαιστινιακο λαο κοντρα στην ηγεσια του. Το αντιθετο μαλιστα.

Η Αραβικη Παλαιστινη θα απελευθερωθη κοντρα στην Αμερικη, στην δικια μας τη ζωη, οχι στην επομενη.
Ο τριτος πολεμος που θα αρχιση το Ισραηλ θα ειναι και ο τελευταιος του. Οι μερες του ειναι μετρημενες.
Σε λιγο θα γινει γνωστο παγκοσμιος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 12:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλήψεις αγγλικων Παλαιστινιων για την Παλαιστινη

http://lseoccupation.blogspot.com/

Ο αντιπρωσοπος των Ην Εθνων σημερα στη Γαζα ειπε οτι οι Ισραηλινοι ειναι εγκληματιες πολεμου...

Υπαρχει η πιθανοτητα να τους αφησαν οι Αμερικανοι για να τους στησουν μετα στον τοιχο στις διαπραγματευσεις τους με το Ιραν στον πολεμο που εχασαν στο Ιρακ?

Τι παιζεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας