patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Οι Αλβανοί ψηφίζουν!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι Αλβανοί ψηφίζουν! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προ ημερών είχα μια συνομιλία με μια Αλβανίδα. Έμεινα έκπληκτος όταν με πληροφόρησε ότι θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και μάλιστα θα επιλέξει την Νέα Δημοκρατία διότι την βοήθησε πολύ με τα... χαρτιά της! Είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις Ελληνοποιημένων Αλβανών υπάρχουν. Είναι φυσικό να ψηφίζουν ΝΔ όταν είναι οι κερδισμένοι της οικονομικής κια μεταναστευτικής πολιτικής της!!!

Φυσικά αυτά οφείλονται στον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α´) που πέρασε η ΝΔ το 2004! Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης." (περισσότερα)

Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ με τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιημένους δήθεν παλλινοστούντες Ρωσοπόντιους στις εκλογές του 2000! Τελικά φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία έχει αντιγράψει το ΠΑΣΟΚ σε κάθε πιθανή απατεωνιά! Ποιός ξέρει, ίσως οι ομάδες αυτές των ψηφοφόρων να είναι το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Κώστα Καραμανλή! Πόσο επιρρεάζουνται άραγε οι αποφάσεις στην εξωτερική και την εσωτερική πολιτική από την γνώμη αυτών των νέων "ψηφοφόρων";

Φυσικά σε όλα αυτά, η μεγάλη χαμένη είναι όπως πάντα η πατρίδα μας η οποία όμως δεν μαθαίνει ΠΟΤΕ από τα παθήματα της, στην μακρά Ιστορίας της!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/09/blog-post_20.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 5:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας υποστήριξε η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ανταποκριτή της σερβικής εφημερίδας "Νόβοστι".




Στη συνέντευξη, που δημοσιεύεται σήμερα, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να λησμονήσει τη Σερβία και τα Δυτικά Βαλκάνια.

Σημείωσε ότι στις συζητήσεις με την ολλανδική πλευρά γίνεται προσπάθεια να καταστεί σαφής η σημασία της προσέγγισης της Σερβίας με την ΕΕ και η ανάγκη να ενεργοποιηθεί η Ενδιάμεση Συμφωνία.

Η Ολλανδία έχει μπλοκάρει την εφαρμογή της εν λόγω συμφωνίας, προβάλλοντας ως αίτημα για την ενεργοποίησή της την άμεση σύλληψη του καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου, πρώην αρχηγού των στρατιωτικών δυνάμεων των Σέρβων της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς.

Σε ερώτηση σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και το ενδεχόμενο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προτείνει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη χώρα αυτή, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι πιστεύει στην επιτυχία των διαπραγματεύσεων για το όνομα, διότι, όπως είπε, πρόκειται για ζήτημα που πρέπει να λυθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 1:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, ρε φίλε!
Από πότε οι Βορειοηπειρώτες έγιναν για σένα Αλβανοί ?

Περίπου 45.000 Βορειοηπειρώτες πήραν και ελληνική ιθαγένεια και θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, όπως ψήφισαν στις ευρωεκλογές.

Τί ψηφίζουν ?
Κατά κύριο λόγο ΛΑΟΣ και ΝΔ.
"Αυτοί μας έφεραν, αυτοί μας δώσανε υπηκοότητα, αυτούς ψηφίζουμε".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας