patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η Ιμπεριαλιστικη Λαθροεισβολη.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 02, 2019 7:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η Ιμπεριαλιστικη Λαθροεισβολη. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΛΟΥΜΠΕΝ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ".

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΥΣΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

( ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ"", ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ )

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

ΟΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΧ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΘΡΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ, ΣΥΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΧ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΤΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΠΤΗΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ - ΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΩΣ ΤΑΞΗ ......

Η ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΥΣΩΝ ΤΑΞΕΩΝ "ΝΟΜΙΜΗ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ. ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΥΣ.

Η ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΣΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΝΟΜΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ.

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΓΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΤΑΧΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ - ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Η ΑΠΑΡΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥ ΦΕΟΥΔΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΗΜΙΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΘΝΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΞ - ΕΝΓΚΕΛΣ - ΛΕΝΙΝ - ΣΤΑΛΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΦΡΑΝΤΣ ΜΕΡΙΝΓΚ, Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΚΤΛ .....

Η ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ - ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΣΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

ΟΙ ΕΙΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΙΒΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΟΥΣΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΑΣΤΙΚΟ" ΕΘΝΟΣ, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ - ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ - ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΕΣ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ - ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΔΑΚΡΙΤΩΣ. ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΠΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΕΘΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΠΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΗΙΘΩΣ - ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΗ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ÷ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΤ ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΣΗ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΣΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΝΕΟΠΑΓΗ ΑΝΑΚΥΠΤΟΝΤΑ ΕΘΝΙΚΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΑΜ ΔΗΘΕΝ "ΤΑΞΙΚΑ" ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΟΣΤΙΚΑ, ΑΠΟΛΥΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΟΙΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΣΣΕΙΠΡΟΩΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΙΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΤΑΞΙΚΩΝ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΔΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ.

ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ......

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΗΓΑΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ .....

ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΦΤΗΝΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ" ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΕΜΑΤΙΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ" - ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΑΠΟ ΗΜΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ..... - ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ", "ΑΝΤΙΦΑ" ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ", ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΣΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΥ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ .....

ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.

"ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΞΕΝΟ" .... ΕΛΕΓΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" .... ΛΕΝΙΝ ......

ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ?????

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.

Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ" ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ" ) ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ( ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥ ) ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ" ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΙΚΗ ( ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ) ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΣΝΑΣΤΕΥΤΙΚΠΥ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟ - ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ( ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΕΣ ).

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΛΟΥΜΠΕΝ ΧΑΡΣΚΤΗΡΑΣ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ" ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ - ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ - ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΧΙΜΩΝ ΕΠΙ ΜΙΘΘΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Η Η ΑΜΕΡΙΚΣΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΑΘΡΟΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑ - ΛΗΣΤΩΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΣΚΤΗΡΑ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΠΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ" ????

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΑΧΑΜ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ". ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ" , ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ ΑΝΙΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ.

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΣΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΔ" ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΛΟΥΜΠΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ - ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΞΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΣ ΗΜΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ - ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΒΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΕΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΠΡΟΣΠΥΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ "ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΊΚΟΝΟΜΙΣΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΔΞΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ".

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ" ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΖΑ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΓΚΕΤΟΠΟΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΟΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΡΕΝΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ "ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ" ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΚΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΤΟΙΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ. ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΔΙΑΣΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΗΣΙΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ........

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΚΔΙΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΕΙ.....

( ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...... ).

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΣΣ" ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΑ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΙΕΙ ΑΝ ΠΙ ΑΡΟΣΤΡΡΟΟ ΜΑΣ ΕΚΔΙΩΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΣ ΠΑΤΤΟΦΕΣ ΤΟΘΣ

ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΣΒΟ ΘΑΛΑΣΟΠΝΙΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΙΘΥΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΙ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΗΠΑ.

ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΖΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΙΟ ΑΥΤΟΛΡΑΤΠΡΑΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ?????

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΨΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΟΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ?????

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ .....

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΖΞΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ - ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ....- ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠ - ΟΥΚΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΚΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΜΠ .....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΡΑΓΟΚΟΥ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΘΝΗ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΛΕΝΙΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ?????

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ......

Οι ΕΠΙΛΥΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΙ ΚΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΤΑΓΜΕΝΗ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ ..... ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ "ΔΙΕΘΝΟΣΤΙΚΑ" ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ......

ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ Η " ΑΡΙΣΤΡΡΑ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ. Ο ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ"ΡΑΤΣΙΣΤΟ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΑ "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ" ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΣΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΩΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ .......

ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΥΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ (ΤΟΥΣ).

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΉΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΠΙΛΥΔΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ - ΒΟΗΘΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΥΣΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ" ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΑΣΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ - ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ - ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ..... - ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝ ....... - ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ???

ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ "ΡΑΥΤΣΙΣΤΗΣ" ΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ????

ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΞΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ.

ΙΔΠΥ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΥ ... "ΤΣΞΙΚΟΥ" ΑΓΩΝΑ, ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΞΣ ΕΘΝΟΜΞΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΜΑΣ.

Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΗ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΕΘΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ "ΜΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΤΟΝ ....

ΙΝΔΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ....... ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ......

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ" ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ" ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.

ΔΥΟ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΥΟ ΕΘΝΗ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΓΜΩΣΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΚΒΑΣΗ. ΔΟΥΛΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ....... ΠΠΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΘΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΤΕΤΕΙ ΚΑΛΘΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ....

ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ, ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΡΛΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΠΩΣ Ν ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΕΥΓΕΝΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ....."ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ .....

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"
ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ .... ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???????

ΤΕΛΙΟΣ κ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 06, 2019 10:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έλεγαν οι ιστορικοί της κεφαλαιοκρατίας και τι το επαναστατικό ΚΚΕ κατά τη δεκαετία του 1950.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το σύγχρονο πολιτισμό -γράφει ο άγγλος ιστορικός Αρνολτ Τόιμπυ, γνωστός κήρυκας και απολογητής του κοσμοπολιτισμού και τρόφιμος των αμερικάνικων μονοπωλίων- είναι η εμμονή των λαών στην ιδέα της εθνικής τους ανεξαρτησίας…

Είναι ολοφάνερο πως όλες αυτές οι ανοησίες επιδιώκουν να καλλιεργήσουν τον εθνοδιαλυτικό αμερικάνικο κοσμοπολιτισμό που καταργεί τις εθνικές πατρίδες και τις αντικατασταίνει με μία παγκόσμια «αμερικάνικη πατρίδα» και τους λαούς τους κάνει σκλάβους των αμερικάνικων σκυλόψαρων της Γουόλ Στρη. Τα σκοτεινά όμως αυτά και ύπουλα σχέδια των γιάνκηδων τ’αντιπαλαίβουν οι λαοί όλου του κόσμου κι ανάμεσά τους κι ο δικός μας λαός, που αντιμάχεται τον εθνικό μηδενισμό, που δε θέλει να σβήσει και να ξεχάσει το παρελθόν του, τη δοξασμένη και ηρωϊκή του ιστορία, που την έγραψε με το αίμα της καρδιάς του…»

Απόσπασμα από άρθρο του «Γιώργη Λύρα» που δημοσιεύτηκε στο μηνιαίο θεωρητικό όργανο του ΚΚΕ, Νέος Κόσμος, 1955, τεύχος Αυγούστου.

(υπογραμμίζουμε τον όρο "εθνικός μηδενισμός", που όπως βλέπετε δεν είναι εφεύρημα του Καραμπελιά, εκτός αν ο τελευταίος απλώς τον έκανε μονολεκτικό όρο)...

Κωστας Ανετακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 08, 2019 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα υιοθετήσω τον όρο "λαθρομετανάστευση". Η "μαζική μετανάστευση" μου είναι επαρκής. Ούτε θα υιοθετήσω όλα όσα γράφει το παρακάτω άρθρο, ακόμη περισσότερο το ύφος της γραφής. Ωστόσο μιλάμε για μια είδηση συγκλονιστική, που μόνο μία ιστοσελίδα την καλύπτει, οπότε θεωρώ σημαντικό να την αναδείξω από την αφάνεια στην οποία την καταδίκασαν τα "καθώς πρέπει" συστημικά ΜΜΕ.

Στη Ρώμη, λοιπόν, στις 2 Μαρτίου, διοργανώθηκε μια αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση εναντίον του ρατσισμού των "ανοιχτών συνόρων" κι "υπερασπιστών" των μεταναστών! Από ποιους; Από τους ίδιους τους Αφρικανούς μετανάστες!!!

Πρόκειται για μία είδηση που ανατρέπει όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε και όσα θέλουμε να πιστεύουμε για το θέμα της μαζικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Και βέβαια, οι ανατρεπτική πραγματικότητα είναι πάντοτε προτιμότερη από τις βολικές πεποιθήσεις των καλλιεργούμενων καθεστώτων μύθων, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει το ύφος της γραφής...

«Καλημέρα λαέ της Αφρικής... όπως λέγεται, πρέπει να σφυρηλατείς το σίδερο όταν είναι ζεστό. Εμείς τα παιδιά του λαού ανασηκωνόμαστε ενωμένοι για την αξιοπρέπεια της ίδιας πατρίδας. Είναι καιρός να τερματίσουμε αυτή την ταπείνωση αιώνων. Πατρίδα ή θάνατος»
Ο Mohamed Konaré, ο ηγέτης του Παναφρικανικού Κινήματος, κάλεσε το Σάββατο 2 Μάρτη τις μεταναστευτικές κοινότητες των Αφρικανών στην Ιταλία να ενώσουν τις φωνές τους εναντίον του ιμπεριαλισμού, που θέλει μετανάστες τους Αφρικανούς στην Ευρώπη.

Στη Ρώμη οι κοινότητες των Αφρικανών μεταναστών διαδήλωσαν εναντίον του γαλλικού νομίσματος (Αφρικανικό φράγκο - CFA), τις ξένες στρατιωτικές βάσεις στις αφρικανικές χώρες, την εκμετάλλευση και κλοπή του φυσικού κι ορυκτού πλούτου των χωρών τους και φυσικά εναντίον της λαθρομετανάστευσης με όσο πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Η Ιταλία πρέπει να κλείσει τα σύνορα. Η μαζική μετανάστευση από την Αφρική αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για την αποσύνθεση του δυτικού κοινωνικού ιστού και τη διατήρηση της αποικιακής αυτοκρατορίας της Γαλλίας στην Κεντρική Αφρική».

Ο Mohamed Konaré, ο ηγέτης του Παναφρικανικού Κινήματος, μεταξύ άλλων επισήμανε προχθές στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση των μεταναστών στη Ρώμη:
«Δεν είναι αλήθεια πως οι μετανάστες πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να μπουν στα πλοία. Δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ. Όποιος έχει τόσα χρήματα δεν έχει ανάγκη να μεταναστεύσει. Τους εκμεταλλεύονται στη διάρκεια της πορείας προς τη Λιβύη. Οι γυναίκες βιάζονται κι οι άνδρες έχουν μεταχείριση σκλάβων... (...)
Η ολιγαρχία που κυβερνάει στη δύση προσπαθεί να αδειάσει την Αφρική από τη δύναμη της ζωής της. Ταυτοχρόνως ανάβει τον πόλεμο μεταξύ των φτωχών. Οι φτωχοί Ιταλοί εναντίον των φτωχών Αφρικανών... (...)
Όταν αναλαμβάνει την εξουσία ένας ηγέτης [σε χώρες της Αφρικής] και θέτει σε συζήτηση την επικρατούσα κατάσταση, τότε τον δολοφονούν. Αυτός συνέβη 22 φορές σε διάφορες αφρικανικές χώρες. Όποιος θέλει να βγει εκτός του οικονομικού-νομισματικού συστήματος της Γαλλίας, έχουμε ένα πραξικόπημα και δολοφονίες... (...)»

Ο γνωστός στο "PRESS-GR" Kemi Seba (Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;), τον οποίον δήθεν αγνοούν οι εγχώριοι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" μας δίνει με σαφήνεια το περίγραμμα του τι συμβαίνει:
«Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ
Η Αφρικανική μετανάστευση στην Ευρώπη συμβολίζει την ήττα του λαού μας στους πολέμους της Ανεξαρτησίας.
Είναι δύσκολο όταν το ανακαλύψεις, αλλά έχει νόημα. Οι πρεσβύτεροι μας αγωνίστηκαν για να σπάσουν την εξάρτηση από τη Γαλλία και τη δυτική χυδαιότητα.
Είναι λοιπόν λυπηρό να βλέπουμε τους εαυτούς μας να πηγαίνουν στις χώρες που κάποτε πολέμησαν οι πατέρες μας
Ας κάνουμε έτσι ώστε οι περισσότερο ερωτευμένοι με την πατρίδα μας να επιστρέψουν, για να δούμε πώς θα είναι χρήσιμοι στη γη των προγόνων μας και ότι όλοι συμβάλλουν στην ανύψωση του λαού μας.
Η ολιγαρχία έχει κάνει τα πάντα για να μας καταστρέψει, με πονηρό τρόπο μετά τους πολέμους της ανεξαρτησίας.

Το γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κρυβόμαστε για να αρνηθούμε να επιστρέψουμε για να βοηθήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους μας.
Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως λέει και η παροιμία... δεν είναι το μονοπάτι δύσκολο, αλλά το δύσκολο μονοπάτι είναι το σωστό μονοπάτι.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο των παππούδων και πατεράδων μας, επιστρέφουμε στο σπίτι για να τελειώσουμε αυτό που έχουν ξεκινήσει οι πρόγονοί μας και να πάρουμε στα χέρια μας το πεπρωμένο μας.»

http://www.press-gr.com/2019/03/blog-post_250.html?fbclid=IwAR2_3W9jBvZbknsJAfrf_AgHY1Avg7U5dPSiAorYYtZ5XLsmW3676Gbbb8s
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 09, 2019 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξη ολων των λαθρο στο εθνικο συστημα Κοινωνικο Εισοδημα Αλλυλεγγυης https://thesseconomy.gr/%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b1/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 10, 2019 5:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προστιμα παντου στο εμποριο λαθρομεταναστων θα επιβαλλει ο Σαλβινι
https://odosdrachmis.gr/?p=31777
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 10, 2019 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!

Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.

Μέσα στο 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 804.465 μετανάστες

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος , οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.

Πάνω από 340.000 αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες

Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.

Ο χάρτης του μεταναστευτικού -Από ποιες χώρες έρχονται στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:

194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,

4.332 από τη Σομαλία,

277 από τη Γκάνα,

7.229 από το Μαρόκο,

184 από τη Γκάμπια,

371 από το Σουδάν,

676 από τη Νιγηρία,

351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου,

817 από το Καμερούν,

2 από την Κούβα,

47 από τις Κομόρες,

848 από την Ερυθραία,

208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,

5 από τη Μπενίν,

1.306 από την Αλγερία,

21.780 από το Πακιστάν,

350 από το Μαλί,

69 από την Αιθιοπία,

331 από την Υεμένη,

36 από τη Γουινέα,

53 από τη Σιέρα Λεόνε,

179 από την Ουγκάντα,

1.177 από το Κονγκό,

5.495 από την Παλαιστίνη,

77.475 από το Ιράκ,

27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,

2 από την Ονδούρα,

1 από το Νταρφούρ,

49 από το Τόγκο,

16 από τη Ρουάντα,

21.133 από το Ιράν,

108 από τη Μπουργκίνα Φάσο,

5 από τη Γκαμπόν,

454 από τη Σενεγάλη,

144 από την Ινδία,

173 από τη Μιανμάρ,

12 από τη Λιβερία,

162 από τη Σρι Λάνκα,

37 από τη Μαυριτανία,

9 από τη Δημοκρατία του Νίγηρα,

205 από τη Λιβύη,

228 από το Νεπάλ,

28 από την Αϊτή,

115 από την Τυνησία,

467 από την Αίγυπτο,

3.375 από το Μπαγκλαντές,

2 από τη Δημοκρατία του Τσαντ,

15 από τη Νότια Αφρική,

2 από την Κένυα,

2 από την Κολομβία,

1 από τη Τζαμάικα,

9 από την Αρμενία,

9 από το Μπουρούντι,

1.829 από τον Λίβανο,

15 από το Ουζμπεκιστάν,

33 από τη Βιρμανία,

50 από το Κουβέιτ,

1 από την Αλβανία,

2 από τη Γαλλία,

6 από την Αγκόλα,

41 από την Ιορδανία,

39 από την Τουρκία,

3 από την Ουκρανία,

6 από τη Ζάμπια,

7 από το Τατζικιστάν,

15 από τη Σαουδική Αραβία,

4 από τις Φιλιππίνες,

3 από το Καζακστάν,

2 από τη Ρωσία,

3 από τη Γεωργία,

4 από τη Μολδαβία,

6 από το Θιβέτ,

26 από την Κίνα,

3 από το Τουρκμενιστάν

3 από τη Δυτική Σαχάρα.

Αναφορικά με τους διακινητές των λαθρομεταναστών, η πλειοψηφία είναι υπήκοοι Τουρκίας, ενώ 12 άτομα από αυτά που συνελήφθησαν μέσα στο 2015 ήταν και από την Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Βουλιάζει” η Ελλάδα – Σχεδόν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το 2015

Τις… 910.000 ξεπέρασαν οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έφτασαν στην Ελλάδα τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο Νίκος Τόσκας έδωσε τα επίσημα στοιχεία.

Ετσι, σύμφωνα με την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών- την οποία δημοσίευσε τηλεοπτικός σταθμός- το 2015 καταγράφηκαν στην Ελλάδα 911.471 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Από αυτούς, το 55% προέρχεται από τη Συρία, το 24% από το Αφγανιστάν και 10% από το Ιράκ.

Επίσης, με βάση τα ίδια στοιχεία, από τους πρόσφυγες αυτούς μόλις 20.868 άνθρωποι επέστρεψαν στις χώρες τους..


http://espekm.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 11, 2019 11:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σαλβινι προς ηθοποιό του Χολλυγουντ που το παίζει ανθρωπιστής https://www.protothema.gr/world/article/915651/salvini-pros-ritsard-gir-na-pareis-tous-metanastes-sto-holigoud/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 14, 2019 1:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαζουν φωτιες στην Χιο οι λαθρο https://www.zougla.gr/greece/article/metanastes-evalan-fotia-sta-kardamila-tis-xiou-gia-na-prokalesoun-ti-diasosi-tous
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 16, 2019 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Ουγγρικό ΚΚ για λαθρο

https://m.youtube.com/watch?v=WMTH6j6n2Q0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας