patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Λαθροεποικισμος εως οτου σβησουν οι Ελληνες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 07, 2019 4:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλέπω ότι το λινκ που έδωσα παραπάνω δεν ανοίγει και επικολλώ ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης. Δεν συμφωνώ με πάρα πολλά με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά μπροστά στους ψευτοαριστερούς αλήτες Αλέξη, Βίτσα και Σία είναι αγγελάκι, κι αυτά που καταγγέλλει άξια προσοχής:

22 ώρες ·
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
Μάθαμε σήμερα ότι για μία ακόμα φορά ο ελληνικός λαός καλείται να νοικιάσει το σπίτι ή το ξενοδοχείο του σε παράνομους μετανάστες, που δεν διαθέτουν διαβατήρια και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι, και μάλιστα σε ασυνόδευτους ανηλίκους.
https://www.protothema.gr/…/metanasteutiko-o-diethnis-orga…/
Επειδή οι ανήλικοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, τον ρόλο της επιτροπείας τους προκειμένου να μπουν σε διαμερίσματα, αναλαμβάνουν διάφορες ΜΚΟ που συχνά έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικες και τρομοκρατικές δραστηριότητες.
https://www.cnn.gr/…/apokleistiko-xeplyma-xrimatos-meso-mko…
Μ’ άλλα λόγια η κυβέρνηση και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μας καλούν να παραχωρήσουμε τα σπίτια μας σε άτομα των οποίων οι κηδεμόνες έχουν οριστεί με, επί της ουσίας σκοτεινό τρόπο, και πολλοί απ’ αυτούς έχουν κατηγορηθεί για σωματεμπορία, παιδική πορνογραφία και παιδεραστία!
Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πού κρύβουν οι κυβερνήσεις - δήμιοι του ελληνικού λαού όλες αυτές τις παράνομες διατάξεις για το λαθρομεταναστευτικό;
Ξυπνείστε. Πάγια τακτική της εξαπάτησης των λαών είναι οι ανομίες της εξολόθρευσής τους να παρεισφρύουν μέσα σε εντελώς άσχετους νόμους.
Σ' αυτήν την περίπτωση εμπίπτει και η "Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων" που κρύβεται πού λέτε;! μέσα στις “Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας”, Νόμος 4554/ ΦΕΚ 130 - άρθρα 16-32.
Διαβάστε και αηδιάστε για το πάρτι της ανομίας, για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί μας, παρέα με το δικαστικό και το νομικό σώμα, αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις που τα ανέχονται όλα αυτά επί τόσο καιρό.
http://www.opengov.gr/…/downl…/2018/07/nomos-4554_2018-1.pdf
Πώς υλοποιείται η διαδικασία της κηδεμονίας ασυνόδευτων ανηλίκων; Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο εισαγγελέας αναθέτει τη νομική εκπροσώπηση των ανηλίκων σε ένα «κατάλληλο φυσικό πρόσωπο».
Αν δεν ανευρίσκεται, τότε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), μια δημόσια υπηρεσία που δεν ξέρει κανείς, την αναθέτει σε έναν «επαγγελματία» επίτροπο. Ε, λοιπόν ναι. Υπάρχει τέτοιο Κέντρο και τέτοιο επάγγελμα.
Ποιες είναι οι δραστηριότητες αυτού του Κέντρου που σχεδόν καμμία δεν φαίνεται στον επίσημο ιστότοπό του; Πόσα λεφτά λέτε ότι θα πάρει για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των επαγγελματιών «επιτρόπων» ανηλίκων μόνο για δύο χρόνια, 2019-2020;
4.809.140,48 €, εκ των οποίων το 75% , ήτοι τα 3.606.855,36 €, αποτελούν συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το υπόλοιπο 1.202.285 € από τη τσέπη μας.
http://www.ekka.org.gr/…/autho…/amif-isf/2019-09-12-09-18-38
Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε για να εκπαιδεύονται οι «αλληλέγγυοι» επίτροποι που σύντομα θα μεσολαβούν και για υιοθεσίες αλλοδαπών ανηλίκων μετά την αλλαγή της ελληνικής νομοθεσίας. Τρελές μπίζνες εν όψει.
Στον ιστότοπο του ΕΚΚΑ όμως συμβαίνουν περίεργα πράγματα: σχεδόν τίποτε δεν λειτουργεί. Για παράδειγμα, η ενότητα «Στατιστικά στοιχεία για τους ασυνόδευτους ανήλικους» δεν είναι ενεργή παρά μόνο μέχρι την 15.2.2019 όπου παραθέτει τα παρακάτω στοιχεία:
http://www.ekka.org.gr/…/PD…/GR_EKKA_Dashboard_15-2-2019.pdf
Ούτε όμως οι δύο σύνδεσμοι για έργα του ΕΚΚΑ, το e-pronoia.gr και το https://ekkadashboard.wordpress.com/ λειτουργούν. Γιατί άραγε; Όσον αφορά τους προûπολογισμούς οι πραγματοποιηθείσες δαπάνες φαίνονται οι περισσότερες μηδενικές.
Μας δουλεύουν; Παράγουν τελικά έργο και ποιο είναι αυτό; Ή μήπως δεν θέλουν να μάθουμε τι είναι οι «διάφορες αποζημιώσεις που δεν κατονομάζονται» και διάφορες άλλες ακατάληπτες δαπάνες, στις οποίες απορροφώνται τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα δικά μας και φυσικά πόσο έχουν αυξηθεί στο μεταξύ οι ροές ανηλίκων;
Συμπέρασμα: εκατοντάδες κρατικοί οργανισμοί που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, δουλεύουν για τη γενοκτονία μας με ανεξέλεγκτο τρόπο.
Δικηγόροι, «αλληλέγγυοι» από ξένες και εγχώριες «πονόψυχες» ΜΚΟ, μουσουλμάνοι διερμηνείς που μιλούν αραβικές και ασιατικές διαλέκτους αλλά και αγγλικά, και ένα σωρό άλλοι που διαφορετικά θα ήταν άνεργοι στις χώρες τους, βγάζουν μεροκάματο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ξεσκίζοντας το σώμα της Ελλάδας με τη βοήθεια των κρατικών μας οργανισμών.
Και τούτο, διότι όπως διατείνεται περήφανα και αδιάντροπα η ανακοίνωση του Προγράμματος Στέγασης Ανηλίκων, «στόχος του είναι η σταδιακή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και στην αγορά εργασίας». Εμάς ποιος μας ρώτησε;
Κατάλαβετέ το: πίσω τους έρχονται οι γονείς τους και όλη η υπόλοιπη οικογένεια που μπορεί να αριθμεί και 40 μέλη λόγω πολυγαμίας των ανδρών, και που λόγω οικογενειακής συνένωσης θα λάβουν άδεια παραμονής. Δεν θα φύγουν ποτέ από τον τόπο μας.
Σε ποια αγορά εργασίας θα ενταχθούν όλα αυτά τα ανειδίκευτα άτομα;
Προδότη Ελληνάκο. Θα γονατίσεις. Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου.
Πλήρωσε τώρα το σανό που έτρωγες βλέποντας τούρκικα σίριαλ, και όλα τα άλλα τηλεοπτικά σκουπίδια.
Πληρώστε Ελληνίδες που διαβάζατε ροζ χαζομυθιστορήματα, πίνατε ατέλειωτους φρέντο χασκογελώντας, συζητώντας για τσάντες Λουί Βουιτόν και ψεύτικα νύχια με στρας Σβαρόφσκι.
Πληρώστε Έλληνες που μιλούσατε μόνο για μπάλα και δίμετρες Ρωσίδες, χορεύοντας με ξέκωλα τσιφτετέλια στα ξενυχτάδικα, έχοντας ως όνειρο ζωής τις Μπε Εμ Βε και τις Μερτσέντες.
Πληρώστε τώρα τη λυπητερή για την άγνοιά σας για την ανθελληνική Αριστερά και τους Αντίφα, για τα παιδιά σας που τα κάνατε λαπάδες, και τη ψήφο σας στα ίδια πουλημένα κόμματα επί δεκαετίες. Όσο εσείς περί άλλα τυρβάζατε, η χώρα πλημμύρισε από εισβολείς.
Προδότη Ελληνάκο. Νόμιζες ότι ήσουν άξιος να κρατήσεις τη χώρα σου και να μη σου τα πάρουν όλα με τέτοια συμπεριφορά που έδειχνες;
Για να δούμε πως θα τη γλυτώσουν από δω και πέρα η μάνα, η γυναίκα, η αδελφή και η κόρη σου, αλλά και ο γιος σου και τελικά εσύ ο ίδιος. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να εξιλεωθείς για το ραγιαδισμό που έδειξες τόσα χρόνια.
Κατάλαβες τώρα γιατί όσο έχανες εσύ το σπίτι και το ξενοδοχείο σου το αγόραζαν Κινέζοι, Άραβες, Ισραηλινοί και δεκάδες άλλες εθνικότητες «επενδυτών»; Γιατί όλα αυτά δεν προορίζονταν όλα για το Airbnb, αλλά για τους εισβολείς.
Όλοι οι ξένοι ενημερώθηκαν εδώ και χρόνια ότι έρχονται λαμπρά κέρδη στην Ελλάδα: Real estate για λαθρομετανάστες με εγγύηση εισοδήματος από τον ΟΗΕ, την ΕΕ και την Open Society του Σόρος. Πάρε κόσμε...
Εσύ καταχρεωμένος πουλούσες το βιος σου. Κι εκείνοι το αγόραζαν. Όλοι αυτοί οι ξένοι επένδυσαν τα κεφάλαιά τους (συχνά όχι και τόσο καθαρά) εν όψει ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ, σε μια μπίζνα που ήταν σίγουροι ότι θα κρατήσει δεκαετίες.
Γιατί πιστεύουν ότι ο ραγιάς Ελληνάκος πάντα έτρωγε και θα συνεχίσει να τρώει σανό, παραδίδοντας αμαχητί τη πιο όμορφη γωνιά του κόσμου σε αλλότρια και αλλόθρησκα έθνη που κατά πλειοψηφίαν εχθρεύονται τον χριστιανισμό και τα δυτικά ιδεώδη.
Τι τους νοιάζει αυτούς η Ελλάδα; Πατρίδα τους είναι;
Έτσι εξηγείται και μία από τις μεγαλύτερες ανομίες όλων των εποχών στην Ελλάδα, που επιβεβαιώνει ότι όλες οι κυβερνήσεις, πρώην και νυν, καθώς και οι τράπεζες είναι συνένοχες στο έγκλημα της γενοκτονίας μας.
Επειδή γνώριζαν το σχέδιο, μαγείρεψαν τη νομοθεσία ώστε οι Έλληνες λήπτες στεγαστικών δανείων να μη μπορούν να εξαγοράσουν τα υποθηκευμένα σπίτια τους στην ίδια χαμηλή τιμή με τα "κοράκια": 10% του υπολοίπου, ή ακόμα και μόνο για 200 ευρώ.
Γιατί στη θέση μας έπρεπε πάσει θυσία να μπουν άλλοι.
Μην πιστεύετε λοιπόν ότι το όριο των μεταναστών θα ανέρχεται σε 1% ανά περιφέρεια που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κος Πέτσας. Είναι παραπλάνηση για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων που η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλεσε "τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις".
Οι ροές των εποίκων δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ αν δεν κλείσουν εντελώς τα σύνορα. 1000 φεύγουν για την ενδοχώρα, και 2000 έρχονται.
Το 1% του δήθεν ορίου έχει ήδη ξεπεραστεί, και τα στοιχεία που δίνει η ανθελληνική κυβέρνηση είναι αναληθή. Τα ίδια ακριβώς ψεύδη είπαν και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που τώρα θρηνούν για την ευπιστία τους.
Όλη η Ευρώπη βράζει και ειδικά η Γαλλία που οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο. Μη μασάτε, μην ενδίδετε, ενημερωθείτε από ξένα, ή ελληνικά, μη καθεστωτικά ΜΜΕ.
Μέσα στις περιοχές που θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες ανήκουν ακόμα και οι ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ των Αθηνών.
Δες τι σε περιμένει προδότη Ελληνάκο που νομίζεις ότι θα εξαιρεθείς, δες τι θα σου έρθει δίπλα σου δημόσιε υπάλληλε που νόμιζες ότι θα βγάλεις λάδι γιατί έχεις «μονιμότητα» και ζεις σε «καλή περιοχή»:
Δήμοι στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα εγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων:
https://www.protothema.gr/…/metanasteutiko-o-diethnis-orga…/
Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αλίμου, Αθηναίων, Βριλησσίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Περάματος, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πειραιά, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου.
Κανένας δήμος δεν θα μείνει αλώβητος πλην ελαχίστων που ζουν οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Μην περιμένετε ότι θα τιμωρήσετε τη κυβέρνηση με τη ψήφο σας στις επόμενες εκλογές, ούτε για τη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα που είναι σίγουρη λόγω τεχνητής νοημοσύνης, ούτε για τη γενοκτονία σας.
Η ψήφος σας δεν έχει καμμία δύναμη διότι ο τρόπος καταμέτρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι διάτρητος, το δε πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό.
Δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία από τη στιγμή που οι πολιτικοί, μόλις εκλέγονται κάνουν τα εντελώς αντίθετα απ’ αυτά που υπόσχονται, διότι γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι.
Η επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας προετοιμάζεται ήδη, και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα θα σας τη σερβίρουν έτοιμη στο πιάτο μετά από τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.
Όλα αυτά δεν πρέπει να περάσουν. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη έκλεισαν τα σύνορά τους και δεν παίρνουν άλλους μετανάστες.
Μόνο η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να κλείσει, ενώ σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η κατάσταση είναι πλέον μη διαχειρίσιμη. https://www.ethnos.gr/…/70584_hrysohoidis-sto-eyrokoinoboyl…
Επέρχεται τρομακτική ρήξη μεταξύ ευρωπαϊκών λαών και εισβολέων. Το πιθανότερο είναι ότι η σπίθα θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.
Και αυτό διότι σύντομα δεν θα υπάρχουν άλλα καταλύματα, εκτός κι αν ο Σόρος και οι συνεργάτες του, χτίσει ολόκληρες πολιτείες και χωριά για να τους στεγάσει, όπως έχει δηλώσει από χρόνια.
https://www.iefimerida.gr/…/%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-…
Πού ήταν ο φιλάνθρωπος Σόρος και οι αλληλέγγυες ΜΚΟ όταν καιγόταν το Μάτι και οι Έλληνες έμεναν άστεγοι; Πώς και πότε τους βοήθησαν και δεν το έμαθε κανείς;
Ο Σόρος, που χρηματοδοτεί επίσημα τις πιστωτικές κάρτες http://www.bankingnews.gr/index.php?id=392115
των λαθρομεταναστών, και βρίσκεται πίσω από τις επιχειρήσεις που ανοίγουν, με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ¾πατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Όλα λοιπόν είναι πιθανά: εγκατάσταση παράνομων μεταναστών σε εγκαταλελειμμένα ελληνικά χωριά που θα ανακαινιστούν προχείρως, σε ακίνητα του δημοσίου που κρατούσε ανεκμετάλλευτα, οπουδήποτε μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε, στα πλαίσια του αφανισμού της χώρας μας ή ένα πανέμορφο πυροτέχνημα.
Εμπρός λοιπόν. Ας ξεκινήσουν όλα αυτά άμεσα, ας ανοίξουν οι Πύλες της Κόλασης για ν’ ανάψουν ταυτόχρονα και τα Αγιασμένα Φυτίλια που θα φωτίσουν όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και τα πέρατα της οικουμένης.
Χρυσούλα Μπουκουβάλα
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 08, 2019 11:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καραμπελιας
«Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου και φτιάξτε εκεί υποδομές, μέχρι να φύγουν από την Ελλάδα»: Πρόταση-σοκ από διανοούμενο, που προέρχεται από την παραδοσιακή Αριστερά!

Μια πρόταση-σοκ για την αντιμετώπιση της όξυνσης του μεταναστευτικού προβλήματος, που προσλαμβάνει διαστάσεις πρωτοφανούς κρίσης για την Ελλάδα, έκανε πριν από λίγες ώρες ο γνωστός συγγραφέας-διανοούμενος Γιωργος Καραμπελιάς, που είναι επικεφαλής της κίνησης «´Αρδην» και προέρχεται από τον χώρο της παραδοσιακής Αριστεράς:.. Να συγκεντρώσει το Ελληνικό Κράτος όλους τους παράτυπους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, αφού πρώτα, με λεφτά της Ευρώπης, δημιουργηθούν -σε χρόνο ρεκόρ- όλες οι απαραίτητες υποδομές και να υποχρεωθούν να παραμείνουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί η οριστική απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα! Ο γνωστός συγγραφέας υπογράμμισε με έμφαση ότι μπορεί η πρότασή του σε ένα πρώτο άκουσμα να σοκάρει την κοινή γνώμη, αλλά αποτελεί την μόνη λύση: Πρώτον, γιατί θα αποτρέψει έτσι να έρχονται όλο και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες από την Τουρκία και δεύτερον δεν θα αφήσει να προχωρήσει το σχέδιο μετεγκατάστασης των παρατύπων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, το οποίο θα λειτουργήσει -όπως είπε ο ίδιος- «σαν νάρκη στα θεμέλια της Εθνικής και Κοινωνικής συνοχής του Ελληνικού λαού». «Αν προχωρήσει η μεταφορά των παρατύπων μεταναστών από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα θα υπάρξει επικίνδυνη αλλοίωση της ενότητας του Ελληνικού πληθυσμού, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες, που θα προκύψουν τα αμέσως επόμενα χρόνια… Αυτοί που έρχονται από απέναντι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι, έχουν συγκρουσιακές κουλτούρες σε σχέση με την Χριστιανική κουλτούρα της Ελλάδος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενσωματωθούν ομαλά στην Ελληνική κοινωνία, όπως συνέβη στο παρελθόν με τα μεταναστευτικά ρεύματα από τα Βαλκάνια και την Αν. Ευρώπη», συνέχισε ο εκδότης του περιοδικού «Άρδην». Όλα αυτά ειπώθηκαν στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Western -Μια ώρα στην Άγρια Δύση της Ενημέρωσης», όπου, μετά τις δηλώσεις του, ο Γ. Καραμπελιάς, δέχτηκε προσωπική επίθεση από το παριστάμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Πιλάλη: «Τώρα που διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έρχεστε εσείς και λέτε αυτά! Θέλετε δηλαδή να ανοίξουμε Μακρονήσια για τους μετανάστες!», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Για να απαντήσει ο Γ. Καραμπελιάς: «Εμένα ο πατέρας μου ήταν στην Μακρόνησο! Και προσέξτε πως μιλάτε, γιατί εσείς καταντήσατε την Αριστερά τσιράκια της Μέρκελ και των Αμερικάνων!…» Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του Γ. Καραμπελιά στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου, με δεδομένο ότι προέρχεται και από πρόσωπο, που στο παρελθόν είχε μεγάλη διαδρομή στον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει αίσθηση από το βράδυ της Δευτέρας και συζητείται παντού! Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της πρότασης, προσέθεσε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να πτοηθεί από τις επιθέσεις που γίνονται εναντίον του, αλλά σκοπεύει να επιμείνει και να εξηγήσει την πρότασή του περισσότερο γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για την μόνη ενδεδειγμένη λύση για την κατοχύρωση του Εθνικού συμφέροντος της Ελλάδος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 08, 2019 2:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Κουκλάκι το μωρό σας!..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μωράκι που σηκώνει στον αέρα εκείνος ο κάπως "εριστικός" (00:39 - 00:50) ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ. Και αυτό ίσως βρεθούν κάποιοι που θα το "κοπανήσουν".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ. ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.

Αν προσέξει κανείς, βλέπει, π.χ., πως στην αρχή έχει τον δεξιό του βραχίονα μπροστά από τον κορμό του, ενώ μετά τον φέρνει στο πλάι, και σε κάποια διάσταση. Και φαίνεται πως κινεί και το δεξιό του σκέλος (το αριστερό, όπως βλέπουμε).

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 09, 2019 3:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Θα πιστεύεις πως βλέπεις ό,τι απαιτούν να δεις! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλέπει ή ακούει κανείς συνθήματα "υπέρ των προσφύγων"; Το μόνο που κατάφερα να δω και/ή να ακούσω στο video είναι διαμαρτυρίες για την έλλειψη καθηγητών στα μουσικά σχολεία. Οι οποίοι λείπουν επειδή τα χρήματα που θα έπρεπε να διατίθενται για αυτούς, ξοδεύονται απεναντίας για τα τρόφιμα που οι "πεινασμένοι πρόσφυγες" πετάνε επειδή "δεν είναι το γούστου τους".

Μήπως κάθε διαμαρτυρία πρόκειται να ανακηρυχθεί ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΑ ως "κινητοποίηση υπέρ των προσφύγων;

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 10, 2019 2:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπεσε η Ελλάδα
Ότι άδειο το γεμίζουν με λαθρο με εξπρές ταχύτητα.

https://www.argolikianaptiksi.gr/2019/11/blog-post_55.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 10, 2019 10:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπρεπε να κάψουν και αυτούς που πάνε εκκλησία ζωντανούς να θυμηθούν το τέλος της Οθομανικής Αυτοκρατορίας. Αλλά ξέχασα είναι ακόμα προωρα. Έχουμε την επετειο με την Τουρκαλα Αγγελόπουλου και θα το οργανώσει άριστα. Ξέρει να βάζει φωτιές.


https://www.protothema.gr/greece/article/944099/hios-fotografies-sok-ekapsan-tin-agia-trapeza-tou-naou-agios-haralabos/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ολα τα λεφτα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 11, 2019 11:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο κουλης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.haaretz.com/world-news/europe/greece-to-adopt-international-holocaust-definition-of-anti-semitism-1.8101550
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 13, 2019 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα λεφτά χαλάνε στα Χοτσποτ απάντηση σε ερώτηση Βελοπουλου
https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11127835.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 15, 2019 9:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://m.facebook.com/paratiritiriodexias/photos/a.128087230688973/1455213941309622/?type=3&d=m
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 18, 2019 11:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tης Έφης Λαμπροπούλου από την Ρήξη φ. 155

Οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετώπισαν το μεταναστευτικό κύμα της δεκαετίας ’90 με αμηχανία. Κι ενώ τα ρεύματα των μεταναστών συνεχίζονταν, επιδόθηκαν σε πυροσβεστικές λύσεις με μαζικές πολιτογραφήσεις/νομιμοποιήσεις (1997, 2001, 2005, 2007). Κατόπιν προχώρησαν σε νομοθετικές αλλαγές για την ιθαγένεια και την εργασία. Σ’ αυτή την πρακτική τα μικροπολιτικά συμφέροντα απέκτησαν σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο. Ουδέποτε η Ελλάδα έθεσε έναν αριθμό μεταναστών και προσφύγων που θα μπορούσε να δεχθεί, ούτε πέτυχε την επαναπροώθηση/απέλαση των παράνομα εισερχομένων. Ούτε ο πόλεμος στη Συρία και η προσφυγική/μεταναστευτική κρίση του 2015 αποδείχθηκαν ικανοί παράγοντες ώστε να αναγκάσουν την Πολιτεία να αναπτύξει σενάρια δράσης και έναν σχεδιασμό με λιγότερο επαχθείς συνέπειες για τη χώρα.

Αυτό εξάλλου φαίνεται και τώρα με τον διασκορπισμό των μεταναστών και προσφύγων σε δομές σε όλη την Ελλάδα, αν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτές θα πολλαπλασιαστούν, αφού η ροή εισερχομένων δεν σταματά. Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση υιοθετεί σιωπηρά τις υποδείξεις του εκπροσώπου της ¾πατης Αρμοστείας στην Ελλάδα, και αμφισβητεί η ίδια στην πράξη τις δυνατότητες που διαθέτει από την κοινή δήλωση ΕΕ Τουρκίας του Μαρτίου 2016.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εξέλιξης των εισροών και εκροών μεταναστών/προσφύγων, όπως καταγράφονται από την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό, από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι τον Δεκέμβριο 2018 εισήλθαν στη χώρα 1.277.770 άτομα και επαναπροωθήθηκαν /απελάθηκαν 71.850 άτομα (5,6%). Σύμφωνα δε με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Ασύλου, οι ολοκληρωμένες υποθέσεις μετεγκατάστασης μετά την έκδοση απόφασης αποδοχής από το 2015 μέχρι 30.3.2018, ανέρχονταν σε 22.822. Οι εισελθόντες παράνομα στη χώρα το πρώτο εξάμηνο 2019 ήταν κατά 7,7% λιγότεροι (39.125), από το πρώτο εξάμηνο 2018 (42.416), ενώ οι επιστροφές το 2018 ήταν περισσότερες (7.113) κατά 25% σε σχέση με το 2019 (5.331).
Με βάση το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου, στις 10 Οκτωβρίου 2019 βρίσκονταν στα νησιά 32.120 άτομα και το σχέδιο είναι να αποσυμφορηθούν σε ποσοστό 85% που θα μεταφερθεί στην ενδοχώρα, ενώ καθημερινά συνεχίζουν να έρχονται και άλλα άτομα. Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε στη Βουλή, σε απάντηση ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, ότι, «Σύμφωνα με την αποτύπωση που υπάρχει στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, το σύνολο των υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν σε κλειστές και ανοιχτές δομές, ανέρχονταν σε 66.641 άτομα, εκ των οποίων 25.630 κατανεμήθηκαν στις περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης». Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφέρει ότι το 7μηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2019, εντοπίστηκαν να εισέρχονται ή να βρίσκονται παράνομα στη χώρα (και άλλοι;) 49.800 υπήκοοι τρίτων χωρών.

Είναι φανερό ότι τα στοιχεία είναι ρευστά, αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι υπάρχει ένας άδηλος αριθμός μη καταγεγραμμένων ατόμων που εισέρχονται ή και διαμένουν παράνομα στην Ελλάδα, όπως αυτός που ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών/προσφύγων είναι συγκεντρωμένος στην πρωτεύουσα, και κυρίως στον Δήμο Αθηναίων. Ανέκαθεν ο Δήμος Αθηναίων συγκέντρωνε τις προτιμήσεις των μεταναστών λόγω της ευκολίας πρόσβασης σε υπηρεσίες, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, της προσφοράς κατοικίας και της ανωνυμίας.

Η ¾πατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεργάζεται με την ελληνική κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ για την παροχή στέγασης σε διαμερίσματα και τη στήριξη μέσω προπληρωμένων καρτών των προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα (πρόγραμμα ESTIA). Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της ίδιας της ΥΑ, σε όλη την Ελλάδα διατίθενται από αυτήν και μόνο 25.424 θέσεις (Οκτώβριος 2019), και ο στόχος της είναι να ξεπεράσει τις 30 χιλιάδες σε σύντομο διάστημα. Το 93% είναι διαμερίσματα και το 7% κτήρια. Το 57% των διαμερισμάτων βρίσκεται στην Αττική, δηλαδή στην Αθήνα, το 20% στη βόρεια Ελλάδα και το 6% στα νησιά.

Λέμε στην Αθήνα, διότι η προηγούμενη δημοτική αρχή συνεργάστηκε στενά με την ΥΑ και άλλες ΜΚΟ, μ.ά. για τη διάθεση διαμερισμάτων και τη διασπορά τους στην Αθήνα, με το επιχείρημα ότι με τις συνθήκες που επικρατούσαν το 2015 έπρεπε κάπου να στεγαστούν, αφού η τότε κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο. Πήρε μάλιστα ο ΔΑ και βραβείο από την ΕΕ το 2017 για την πρότασή του «Curing The Limbo» (Θεραπεύοντας την αβεβαιότητα), να αναπτύξει ένα πρόγραμμα που θα μεριμνά για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των προσφύγων με στόχο την εργασιακή τους ένταξη και την απόκτηση προσιτής στέγασης. Σημειωτέον ότι, το πρόγραμμα υλοποιείται με στρατηγικούς εταίρους τους διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς Catholic Relief Services και International Rescue Committee/Hellas, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών. Εκτός από την ΥΑ και άλλες ΜΚΟ παρέχουν στέγη, όπως η «Help refugees/Solidarity Νow».

Η νέα κυβέρνηση, σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό για μίσθωση κτηρίων και καταλυμάτων για μετανάστες (3.10.2019 υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) σε όλη την Ελλάδα, τα οποία να «βρίσκονται σε τοποθεσία κατάλληλη, που να επιτρέπει πρόσβαση σε υπηρεσίες».
Εν τω μεταξύ, από τις 9.7.2019, κενά κτήρια του δημοσίου και συναφών φορέων στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές ανακαινίζονται με γρήγορους ρυθμούς για να υποδεχτούν τους μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρονται από τα νησιά, και προστίθενται στο πλήθος των ιδιωτικών.
Πρακτικά, η πρωτεύουσα μεταβάλλεται σε έναν μη τόπο. Έχει δημιουργηθεί και επεκτείνεται ένα αόρατο στρατόπεδο εγκατάστασης για μικρότερο ή μεγαλύτερο διάστημα ενός μετακινούμενου πληθυσμού μεταναστών, με ελεύθερη είσοδο και έξοδο σε διαμερίσματα, κτήρια και δημόσιους χώρους. Οι Αρχές, αδιαφορώντας για τις επιβλαβείς συνέπειες για τον αστικό ιστό και τις ήδη πολύ επιβαρυμένες και ταλαιπωρημένες περιοχές της Αθήνας, φαίνεται να συνεχίζουν με μεγαλύτερο οίστρο τις πρακτικές των προκατόχων τους. Σίγουρα, είτε αγνοούν είτε αδιαφορούν για την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και για τις εμπειρίες άλλων χωρών και σχετικές έρευνες. Αυτές έχουν δείξει ότι η μαζική είσοδος νέων κατοίκων – οι οποίοι είναι μάλιστα και τράνζιτ, με διαφορετικές συνήθειες, κουλτούρα και τρόπο ζωής, δυσανάλογα πολλών με όσους μπορεί να απορροφήσει μια (κορεσμένη) περιοχή, έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση και αποδιοργάνωση αυτής της περιοχής. Η υποβάθμιση και αποδιοργάνωση δεν αποτελούν μια μεμονωμένη κατάσταση, αλλά έχουν συνέπειες για τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό, τροφοδοτώντας την ανομία και την εγκληματικότητα, ιδίως αν δεν υπάρχει έγκαιρη και συστηματική αντίδραση. Και η πείρα δείχνει ότι οι ελληνικές Αρχές ούτε έγκαιρα ούτε συστηματικά αντιμετωπίζουν καταστάσεις που αφορούν τη τάξη και την ασφάλεια περιοχών και κατοίκων. Η εξάπλωση της ανομίας οδηγεί στην κατάπτωση της περιοχής και μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Αυξάνει την εγκληματικότητα, δημιουργεί κατάλληλο έδαφος για ανάπτυξη παράνομων αγορών (πλαστογραφία εγγράφων, λαθρεμπόριο, ναρκωτικά κ.ά.), και οδηγεί νομοταγείς πολίτες να εγκαταλείψουν την περιοχή. Μ’ αυτόν τον τρόπο, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα παγιώνονται, ενώ συντελείται η διαδοχή του μόνιμου πληθυσμού, αφού η περιοχή αλλάζει εντελώς χαρακτήρα σε σχέση με αυτό που ήταν πριν.

Το μέλλον λοιπόν φαίνεται ακόμη πιο ζοφερό για την πόλη της Αθήνας. Το ερώτημα είναι, θα το επιτρέψει η νέα δημοτική αρχή και θα ακολουθήσει τα βήματα της προηγούμενης;
http://ardin-rixi.gr/archives/213880
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 21, 2019 9:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κινηση κατα του Λαθροεποικισμου
https://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2019/11/diakyrixi_metanasteytiko.pdf

pentapostagma.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 24, 2019 9:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΚΡΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ( ΑΝΤΙ ) ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 'Η ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΙΝΟΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ...... ???????

ΑΠΟ ΤΟ

Άρθρο 2,παρ.θ :

Είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε όχι μόνο τον πρόσφυγα-μετανάστη,αλλά και: την οικογένεια του,την μακροχρόνια σχέση του και τα ανήλικα παιδιά του ακόμη και αυτά εκτός γάμου.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟ

Άρθρο 4,παρ.5 :

Όταν ο πρόσφυγας - μετανάστης την στιγμή που μπαίνει στην Ελλάδα, δεν έχει έγγραφα, θα πρέπει να βασιζόμαστε στην καλή του πίστη και στην προσπάθεια του να μας πείσει, ότι λέει αλήθεια και λόγω του ευεργετήματος της αμφιβολίας (!!!!) , είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε,σαν να είχε νόμιμα έγγραφα.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ" ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗ ..... ????

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,

ΤΟΝ.ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΝΟΜΟΣ

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ..... ??????

ΑΠΟ ΤΟ

Άρθρο 55,παρ.1 :

Θα λαμβάνουν οικονομικό βοήθημα-επίδομα.

ΕΥΡΩ 550 ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ......

ΑΠΟ ΤΟ

Άρθρο 55,παρ.2 :

Θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ....

ΑΠΟ ΤΟ

Άρθρο 56,παρ.γ :

Θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ στέγαση (ιδιωτικές κατοικίες,διαμερίσματα,, ξενοδοχεία) καθώς και ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, νερό, σίτιση, ιντερνετ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ... ??

Στελιος Καζαντζιδης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 24, 2019 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναδοχή ασυνόδευτων ανηλίκων
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 27, 2019 9:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναφορές σε μεταφράσεις του Μήτσου https://tokoutsavaki.blogspot.com/2013/07/blog-post_31.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 27, 2019 9:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραίτηση Πολεμικου Αρχηγού https://defencereview.gr/paraitithike-o-dioikitis-tis-114-pm-sti-ta/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 4 από 10

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας