patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2020 9:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι στη φυλάκιση χωρίς έγκλημα
Ο αγώνας είναι μονόδρομος



Μετά τον κατ’ οίκον περιορισμό που επιβλήθηκε στο σύνολο της κοινωνίας με πρόσχημα την πανδημία-μαϊμού του κοροϊδο-ιού, βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο της αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους "λόγω καλής συμπεριφοράς".

Οι περισσότεροι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, φαίνεται να έχουν καταλάβει ότι η πανδημία-μαϊμού ήταν το πρόσχημα και η επιβολή του γύψου το πραγματικό ζητούμενο. Στην κατανόηση αυτή βοήθησαν οι παλινωδίες του Τσιόδρα, το σκάνδαλο Νταβέλη, οι αποκαλύψεις ειδικά για το πρόσωπο του Τσιόδρα (ο ρόλος του στην αγορά 16.000.000 εμβολίων επί Αβραμόπουλου, η σύγκρουση συμφερόντων, αφού αμείβεται πλουσιοπάροχα από τις φαρμακευτικές των οποίων τα προϊόντα, παλιά νέα και μελλοντικά, προωθεί) που κατεδάφισαν το προφίλ που του είχαν επιμελημένα χτίσει τα ΜΜΕ. Βοήθησαν οι πολυάριθμοι επιστήμονες που δε δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα τους για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Βόηθησαν τέλος τα “αντισώματα” που έχει αναπτύξει ο ελληνικός λαός στην καθεστωτική προπαγάνδα, που μετά το αρχικό σοκ έπιασαν δουλειά και καταπολέμησαν την πανδημία της τρομοûστερίας.

Σημασία έχει τώρα να δούμε γιατί στήθηκε όλο αυτό το παραμύθι και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Κατά τη γνώμη μας, τέσσερα είναι τα κύρια αίτια που συνέκλιναν ωστε να στηθεί το θεατρικό έργο:

α) Η οικονομία διεθνώς βάδιζε έτσι κι αλλιώς προς μία τρομαχτική κρίση. Η κρίση αυτή είναι μια κρίση υπερπαραγωγής που έχει μεν κοινά χαρακτηριστικά με αυτές που έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά η έντασή της τις ξεπερνάει: Ενώ η παραγωγικότητα της εργασίας έχει πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες, οι αποδοχές των εργαζομένων – της τεράστιας δηλαδή πλειοψηφίας του πληθυσμού του πλανήτη – όχι απλά δεν συμβαδίζουν αλλά υποχωρούν. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στη χώρα μας ο μέσος εργαζόμενος πληρώνεται λιγότερο απ’ ό,τι πριν 40 χρόνια ενώ παράγει πολλαπλάσια και το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η συνολική αγοραστική δύναμη της κοινωνίας να μειώνεται την ίδια στιγμή που οι παραγωγικές της δυνάμεις αυξάνονται, με αποτέλεσμα τα προϊόντα να μένουν στα ράφια απούλητα. Αυτη η κρίση δεν είναι δυνατόν να επιλυθεί μέσα στα πλαίσια του συστήματος και οι κοινωνίες θα βυθίζονται στο βάλτο μέχρι να επέλθουν μεγάλης έκτασης και ριζικές κοινωνικές ανατροπές. Για να κρύψουν λοιπόν τα πραγματικά αίτια της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης, εμφάνισαν τον κοροϊδο-ιό για να του ρίξουν όλες τις ευθύνες.

β) Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Τα κέντρα που οργάνωσαν και κατηύθυναν τόσο την “πανδημία” όσο και την "αντιμετώπισή της", επιδιώκουν όχι απλά να μη ζημιωθούν, αλλά και να βγούν ωφελημένα από το επερχόμενο ξέσπασμα της κρίσης. Όπως έγινε και με τα μνημόνια, θα επιχειρηθεί να υφαρπαχτούν για ένα κομμάτι ψωμί οι περιουσίες όσων οδηγούνται στη χρεωκοπία. Αν επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους, θα δούμε στο επόμενο διάστημα μία τεράστιας κλίμακας μεταφορά πλούτου από τα χέρια των πολλών σε λίγες πολυεθνικές. Σπίτια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις κάθε είδους είτε θα πουληθούν μπιρ-παρά από τους ιδιοκτήτες τους, είτε θα κατασχεθούν από τις τράπεζες και θα μεταφερθούν αντί πινακίου φακής σε κερδοσκοπικά funds.

γ) Επειδή το ξέσπασμα της κρίσης θα φέρει αναπόφευκτα αντιδράσεις που μπροστά τους θα ωχριούν αυτές της πρώτης περιόδου των μνημονίων στην Ελλάδα, στήνεται ένα σκηνικό και οι μηχανισμοί μίας πρωτοφανούς δικτατορίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο επόμενο διάστημα θα βλέπουμε μόλις ξεσπάνε διαδηλώσεις, να δηλώνουν οι κυβερνήσεις ότι "αναζωπυρώθηκε η πανδημία" και να τις απαγορεύουν.

δ) Οι κυβερνώντες τον πλανήτη έχουν από χρόνια δηλώσει ότι δε μπορεί να σηκώσει τόσους ανθρώπους και ότι χρειάζεται ριζική μείωση του πληθυσμού. Από την άλλη μεριά, ο εκ των κυρίων ενορχηστρωτών του θεατρικού έργου, Μπιλ Γκέητς, έχει εμπλακεί σε εμβολιασμούς που – χωρίς να το γνωρίζουν ή να έχουν συναινέσει οι εμβολιαζόμενοι – προκαλούσαν στείρωση. Έχει δε δηλώσει ανοιχτά ότι πρέπει να γίνει μείωση του πληθυσμού της γης μέσω εμβολίων. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που επιβλέπει παγκόσμια τις “προσπάθειες κατασκευής εμβολίου”. Και βέβαια είναι επίσης ο κύριος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ. Στην εποχή μας που οι άνθρωποι αντικαθιστούνται όλο και περισσότερο στους χώρους δουλειάς από "έξυπνες μηχανές", είναι λογικό κάποιοι μεγαλοκεφαλαιούχοι να βλέπουν τους ανθρώπους σαν το κύριο πρόβλημα της κοινωνίας και όχι σαν τον πλούτο της. Δεν αποκλείεται λοιπόν με το πρόσχημα της πανδημίας να επιχειρήσουν να προκαλέσουν μαζική στείρωση σε μαγάλα κομμάτια της κοινωνίας για να λύσουν προοπτικά αυτό το πρόβλημα. Το τελευταίο αξίζει να το έχουμε υπόψη μας όταν μας ανακοινώσουν ότι κατασκευάστηκε – με διαδικασίες fast-track που παρακάμπτουν όλες τις καθιερωμένες ασφαλιστικές δικλείδες – το “πολυπόθητο” εμβόλιο.

Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένουμε, αν δεν υπάρξει αντίδραση, στο επόμενο διάστημα και ειδικά όταν αρχίσουν να γίνονται φανερές οι συνέπειες της κρίσης, να αποπειραθεί τόσο η κυβέρνηση της “συμμορίας του Νταβέλη” όσο και οι κυβερνήσεις άλλων χωρών, να επαναφέρουν τους κατ’ οίκον περιορισμούς. Ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος, προειδοποιώντας ότι η “νέα κανονικότητα” δε θα είναι ίδια με αυτήν που ξέραμε και ότι οι περιοδικές καραντίνες θα είναι πλέον μέρος της ζωής μας.

Γίνεται λοιπόν περισσότερο από απαραίτητο να οργανωθεί ο λαός για να αντιπαλέψει τόσο την επερχόμενη φτωχοποίησή του, όσο και την επιστροφή των δικτατορικών μέτρων. Δυστυχώς από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, όπως έδειξε, μεταξύ πολλών άλλων, και η στάση τους στο τελευταίο διάστημα που στήριξαν - αν δεν υπερθεμάτισαν κιόλας – τη χούντα που επιβλήθηκε, υποσχόμενοι ότι “θα βγούν στο δρόμο του αγώνα με νέα ορμή μόλις επανέλθουμε στην κανονικότητα” - δηλαδή ποτέ.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πρωτοφανή χτυπήματα στο βιοτικό επίπεδο των λαϊκών μαζών που μας επιφυλάσσουν οι κρατούντες, θα φέρουν και μία χωρίς προηγούμενο άνοδο του αγωνιστικού φρονήματος των μαζών. Από αυτή την άποψη, όσο και αν έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε (σωστά σε ένα βαθμό) καθυστερημένους πολιτικά τους αμερικάνους, είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που βλέπουμε να έρχονται από τις ΗΠΑ – εικόνες μαχητικών διαδηλώσεων που εισβάλλουν στα τοπικά κοινοβούλια ενώ η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα και τους παίρνει απλά την… θερμοκρασία. Με όλες τις ιστορικές ιδιομορφίες των ΗΠΑ, το γεγονός είναι ότι τέτοιες εικόνες δεν είχαμε δει τα τελευταία 80 χρόνια.

Πατριωτική Αριστερά
www.patari.org
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2020 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποθέτω ότι αυτό το κείμενο, για να είναι προκήρυξη, θα τυπωθεί και θα μοιραστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2020 10:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, θα τυπωθεί, και εφ' όσον πραγματοποιηθεί τελικά συγκέντρωση, θα μοιραστεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2020 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Όχι στη φυλάκιση χωρίς έγκλημα
Ο αγώνας είναι μονόδρομος



Μετά τον κατ’ οίκον περιορισμό που επιβλήθηκε στο σύνολο της κοινωνίας με πρόσχημα την πανδημία-μαϊμού του κοροϊδο-ιού, βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο της αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους "λόγω καλής συμπεριφοράς".

Οι περισσότεροι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, φαίνεται να έχουν καταλάβει ότι η πανδημία-μαϊμού ήταν το πρόσχημα και η επιβολή του γύψου το πραγματικό ζητούμενο. Στην κατανόηση αυτή βοήθησαν οι παλινωδίες του Τσιόδρα, το σκάνδαλο Νταβέλη, οι αποκαλύψεις ειδικά για το πρόσωπο του Τσιόδρα (ο ρόλος του στην αγορά 16.000.000 εμβολίων επί Αβραμόπουλου, η σύγκρουση συμφερόντων, αφού αμείβεται πλουσιοπάροχα από τις φαρμεκευτικές των οποίων τα προϊόντα, παλιά νέα και μελλοντικά, προωθεί) που κατεδάφισαν το προφίλ που του είχαν επιμελημένα χτίσει τα ΜΜΕ. Βοήθησαν οι πολυάριθμοι επιστήμονες που δε δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα τους για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Βόηθησαν τέλος τα “αντισώματα” που έχει αναπτύξει ο ελληνικός λαός στην καθεστωτική προπαγάνδα, που μετά το αρχικό σοκ έπιασαν δουλειά και καταπολέμησαν την πανδημία της τρομοûστερίας.

Σημασία έχει τώρα να δούμε γιατί στήθηκε όλο αυτό το παραμύθι και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Κατά τη γνώμη μας, τέσσερα είναι τα κύρια αίτια που συνέκλιναν ωστε να στηθεί το θεατρικό έργο:

α) Η οικονομία διεθνώς βάδιζε έτσι κι αλλιώς προς μία τρομαχτική κρίση. Η κρίση αυτή είναι μια κρίση υπερπαραγωγής που έχει μεν κοινά χαρακτηριστικά με αυτές που έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά η έντασή της τις ξεπερνάει: Ενώ η παραγωγικότητα της εργασίας έχει πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες, οι αποδοχές των εργαζομένων – της τεράστιας δηλαδή πλειοψηφίας του πληθυσμού του πλανήτη – όχι απλά δεν συμβαδίζουν αλλά υποχωρούν. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στη χώρα μας ο μέσος εργαζόμενος πληρώνεται λιγότερο απ’ ότι πριν 40 χρόνια ενώ παράγει πολλαπλάσια και το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η συνολική αγοραστική δύναμη της κοινωνίας να μειώνεται την ίδια στιγμή που οι παραγωγικές της δυνάμεις αυξάνονται, με αποτέλεσμα τα προϊόντα να μένουν στα ράφια απούλητα. Αυτη η κρίση δεν είναι δυνατόν να επιλυθεί μέσα στα πλαίσια του συστήματος και οι κοινωνίες θα βυθίζονται στο βάλτο μέχρι να επέλθουν μεγάλης έκτασης και ριζικές κοινωνικές ανατροπές. Για να κρύψουν λοιπόν τα πραγματικά αίτια της επερχόμενης οικονομικής κατάρευσης, εμφάνισαν τον κοροϊδο-ιό για να του ρίξουν όλες τις ευθύνες.

β) Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Τα κέντρα που οργάνωσαν και κατηύθυναν τόσο την “πανδημία” όσο και την "αντιμετώπισή της", επιδιώκουν όχι απλά να μη ζημιωθούν, αλλά και να βγούν ωφελημένα από το επερχόμενο ξέσπασμα της κρίσης. Όπως έγινε και με τα μνημόνια, θα επιχειρηθεί να υφαρπαχτούν για ένα κομμάτι ψωμί οι περιουσίες όσων οδηγούνται στη χρεωκοπία. Αν επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους, θα δούμε στο επόμενο διάστημα μία τεράστιας κλίμακας μεταφορά πλούτου από τα χέρια των πολλών σε λίγες πολυεθνικές. Σπίτια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις κάθε είδους είτε θα πουληθούν μπιρ-παρά από τους ιδιοκτήτες τους, είτε θα κατασχεθούν από τις τράπεζες και θα μεταφερθούν αντί πινακίου φακής σε κερδοσκοπικά funds.

γ) Επειδή το ξέσπασμα της κρίσης θα φέρει αναπόφευκτα αντιδράσεις που μπροστά τους θα ωχριούν αυτές της πρώτης περιόδου των μνημονίων στην Ελλάδα, στήνεται ένα σκηνικό και οι μηχανισμοί μίας πρωτοφανούς δικτατορίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο επόμενο διάστημα θα βλέπουμε μόλις ξεσπάνε διαδηλώσεις, να δηλώνουν οι κυβερνήσεις ότι "αναζωπυρώθηκε η πανδημία" και να τις απαγορεύουν.

δ) Οι κυβερνώντες τον πλανήτη έχουν από χρόνια δηλώσει ότι δε μπορεί να σηκώσει τόσους ανθρώπους και ότι χρειάζεται ριζική μείωση του πληθυσμού. Από την άλλη μεριά, ο εκ των κυρίων ενορχηστροτών του θεατρικού έργου, Μπιλ Γκέητς, έχει εμπλακεί σε εμβολιασμούς που – χωρίς να το γνωρίζουν ή να έχουν συναινέσει οι εμβολιαζόμενοι – προκαλούσαν στείρωση. Έχει δε δηλώσει ανοιχτά ότι πρέπει να γίνει μείωση του πληθυσμού της γης μέσω εμβολίων. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που επιβλέπει παγκόσμια τις “προσπάθειες κατασκευής εμβολίου”. Και βέβαια είναι επίσης ο κύριος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ. Στην εποχή μας που οι άνθρωποι αντικαθιστούνται όλο και περισσότερο στους χώρους δουλειάς από "έξυπνες μηχανές", είναι λογικό κάποιοι μεγαλοκεφαλαιούχοι να βλέπουν τους ανθρώπους σαν το κύριο πρόβλημα της κοινωνίαςκαι όχι σαν τον πλούτο της. Δεν αποκλείεται λοιπόν με το πρόσχημα της πανδημίας να επιχειρήσουν να προκαλέσουν μαζική στείρωση σε μαγάλα κομμάτια τηςε κοινωνίας για να λύσου προοπτικά αυτό το πρόβλημα. Το τελευταίο αξίζει να το έχουμε υπόψη μας όταν μας ανακοινώσουν ότι κατασκευάστηκε – με διαδικασίες fast-track που παρακάμπτουν όλες τις καθιερωμένες ασφαλιστικές δικλείδες – το “πολυπόθητο” εμβόλιο.

Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένουμε, αν δεν υπάρξει αντίδραση, στο επόμενο διάστημα και ειδικά όταν αρχίσουν να γίνονται φανερές οι συνέπειες της κρίσης, να αποπειραθεί τόσο η κυβέρνηση της “συμμορίας του Νταβέλη” όσο και οι κυβερνήσεις άλλων χωρών, να επαναφέρουν τους κατ’ οίκον περιορισμούς. Ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος, προειδοποιώντας ότι η “νέα κανονικότητα” δε θα είναι ίδια με αυτήν που ξέραμε και ότι οι περιοδικές καραντίνες θα είναι πλέον μέρος της ζωής μας.

Γίνεται λοιπόν περισσότερο από απαραίτητο να οργανωθεί ο λαός για να αντιπαλέψει τόσο την επερχόμενη φτωχοποίησή του, όσο και την επιστροφή των δικτατορικών μέτρων. Δυστυχώς από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, όπως έδειξε, μεταξύ πολλών άλλων, και η στάση τους στο τελευταίο διάστημα που στήριξαν - αν δεν υπερθεμάτισαν κιόλας – τη χούντα που επιβλήθηκε, υποσχόμενοι ότι “θα βγούν στο δρόμο του αγώνα με νέα ορμή μόλις επανέλθουμε στην κανονικότητα” - δηλαδή ποτέ.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πρωτοφανή χτυπήματα στο βιοτικό επίπεδο των λαϊκών μαζών που μας επιφυλάσσουν οι κρατούντες, θα φέρουν και μία χωρίς προηγούμενο άνοδο του αγωνιστικού φρονήματος των μαζών. Από αυτή την άποψη, όσο και αν έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε (σωστά σε ένα βαθμό) καθυστερημένους πολιτικά τους αμερικάνους, είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που βλέπουμε να έρχονται από τις ΗΠΑ – εικόνες μαχητικών διαδηλώσεων που εισβάλλουν στα τοπικά κοινοβούλια ενώ η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα και τους παίρνει απλά την… θερμοκρασία. Με όλες τις ιστορικές ιδιομορφίες των ΗΠΑ, το γεγονός είναι ότι τέτοιες εικόνες δεν είχαμε δει τα τελευταία 80 χρόνια.

Πατριωτική Αριστερά
www.patari.org



____________________________________________

Συμφωνώ με το κείμενο, αν δεν έχει τυπωθεί ακόμη υπάρχουν κάποια μικρά λάθη λόγω βιασύνης προφανώς, υπογραμμισμένα.
"Κατάρρευση"
"Ενορχηστρωτών"
"από ό,τι πριν 40 χρόνια" (τό "ό,τι" θέλει κόμμα σε αυτή την περίπτωση γιατί είναι αναφορικό)
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2020 12:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστούμε......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2020 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλληνός έγραψε:
Ευχαριστούμε......


Tι έγινε με την συγκέντρωση ;
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2020 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την συγκέντρωση την είχαν ετοιμάσει διάφορες εκκλησιαστικές οργανώσεις. Έγινε τελικά στις 5μμ στο κάτω μέρος της πλατείας, και οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τα 300 άτομα. Ομιλητές φυσικά δεν υπήρχαν. Μοιράσαμε τις ανακοινώσεις μας στους παρευρισκόμενους, αλλά και στους περαστικούς από εκεί πολίτες, και αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να έχει κάποια μεγαλύτερη επιτυχία, αφού ούτε εχθές, ούτε σήμερα κυκλοφόρησε κάποιο κάλεσμα για προσέλευση του κόσμου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2020 4:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεσ/νίκη: Η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση δέχτηκε επίθεση σε διαδήλωση κατά του 5G και των εμβολίων
https://www.zougla.gr/greece/article/8esniki-i-parousiastria-ioana-kouskousi-dektike-epi8esi-se-diadilosi-kata-tou-5g-ke-ton-emvolion
Από παρακρατικούς πληρωμένους τραμπούκους για να τρομοκρατήσουν αυτούς που διαδηλώνουν κατά του 5G και των εμβολίων που μεταξύ άλλων θα έχουμε και την στείρωση των γυναικών για να μειώσουν τον πληθυσμό της γής όπως έχει αποφασίσει η Ελίτ των ιμπεριαλιστών του 1%.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2020 1:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ.Ν. έγραψε:
Θεσ/νίκη: Η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση δέχτηκε επίθεση σε διαδήλωση κατά του 5G και των εμβολίων
https://www.zougla.gr/greece/article/8esniki-i-parousiastria-ioana-kouskousi-dektike-epi8esi-se-diadilosi-kata-tou-5g-ke-ton-emvolion
Από παρακρατικούς πληρωμένους τραμπούκους για να τρομοκρατήσουν αυτούς που διαδηλώνουν κατά του 5G και των εμβολίων που μεταξύ άλλων θα έχουμε και την στείρωση των γυναικών για να μειώσουν τον πληθυσμό της γής όπως έχει αποφασίσει η Ελίτ των ιμπεριαλιστών του 1%.


Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες εξαγριώθηκαν όταν την είδαν να τους βιντεοσκοπεί με αποτέλεσμα να της επιτεθούν

Απίστευτο περιστατικό σε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες διαπληκτίστηκε με σεκιουριτά σε κατάστημα ρούχων της πόλης.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Κουσκούση ήρθε αντιμέτωπη με αναρχικούς που παρείσφρησαν σε πορεία πολιτών που διαμαρτύρονταν για… τα τσιπάκια, τα εμβόλια και τη Νέα Τάξη με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, εξαγριώθηκαν όταν είδαν την παρουσιάστρια να τους βιντεοσκοπεί, με αποτέλεσμα να της επιτεθούν με κλοτσιές σωριάζοντας την στην άσφαλτο.
Επιστροφή στην κορυφή
φασισμός παντού
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 17, 2020 2:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιδράσεις στα κυβερνητικά μέτρα
Λονδίνο: Συλλήψεις σε διαδήλωση κατά των μέτρων αποστασιοποίησης



πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει


Η αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε 19 ανθρώπους για παραβίαση των οδηγιών κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τα περιοριστικά μέτρα, στο πρώτο Σαββατοκύριακο, αφότου ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε μικρή χαλάρωση της καραντίνας στη χώρα.

Η μητροπολιτική αστυνομία γνωστοποίησε ότι μια ομάδα στο Χάιντ Παρκ, στο κέντρο του Λονδίνου, διαδήλωνε για τους χειρισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στην πανδημία COVID-19 και δεν συμμορφώθηκε στο κάλεσμα των αρχών να διαλυθεί.

https://www.tanea.gr/2020/05/16/world/londino-syllipseis-se-diadilosi-kata-ton-metron-apostasiopoiisis/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας