patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο δρ Ι. Ιωαννίδης απαντά στους συκοφάντες του

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 20, 2020 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο δρ Ι. Ιωαννίδης απαντά στους συκοφάντες του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δρ Ι. Ιωαννίδης απαντά στους συκοφάντες του (και εντός Ελλάδας)
20 Μαΐου 2020
ΡΕΣΑΛΤΟ -Ο «πολύς» Ιωαννίδης φερέφωνο οικονομικών συμφερόντων…
http://resaltomag.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

Σκληρή απάντηση προς τους συκοφάντες του, που επιχείρησαν τις τελευταίες ημέρες να πλήξουν την αξιοπιστία του με αναφορές στη χρηματοδότηση της έρευνάς του για την πανδημία και σε εσκεμμένη παραποίηση αποτελεσμάτων, δίνει μέσα από τη «δημοκρατία» ο ομογενής καθηγητής του πανεπιστημίου Στάνφορντ Ιωάννης Ιωαννίδης.

Εμμέσως απαντά και σε διάφορα συστημικά «παπαγαλάκια» εντός Ελλάδος που αναπαρήγαγαν ένα ψευδές δημοσίευμα για να απαξιώσουν τον σημαντικότερο Ελληνα επιστήμονα παγκοσμίως. Απώτερος σκοπός τους ήταν βέβαια να τον πλήξουν για τους γνωστούς μικροπολιτικούς λόγους, λες και ο καθηγητής Ιωαννίδης ανήκει σε κάποια παράταξη. Προφανώς τους… χαλούσε το αφήγημα που μετά μανίας και καθ’ ολοκληρία αναπαράγουν σχεδόν όλα τα ελληνικά media, πλην της «δημοκρατίας» και ελάχιστων ακόμα μέσων.

«Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα δολάριο για οποιαδήποτε εργασία μου σχετικά με την επιδημία. Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αποτελούν μια από τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία του κίτρινου Τύπου και της λασπολογίας» καταγγέλλει σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του αμερικανικού Buzzfeed που δημοσιεύθηκε στις 15 Μαΐου με τίτλο «Ο ιδρυτής των αερογραμμών χρηματοδότησε μέρος της έρευνας του Στάνφορντ, σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός δεν είναι τόσο θανατηφόρος».

«Στη συγκεκριμένη μελέτη στην οποία αναφέρονται οι λασπολόγοι είμαστε 17 συγγραφείς και πολλά περισσότερα άτομα, πάνω από 100, δούλεψαν σε αυτή.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η μελέτη θα είναι αδιάβλητη, ο κύριος ερευνητής, ο Eran Bendavid, διάλεξε τον πλέον αμερόληπτο και αδιάβλητο μηχανισμό που υπάρχει στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ» σημειώνει ο δρ Ιωαννίδης και προσθέτει: «Το γραφείο ανάπτυξης – δωρεών του πανεπιστημίου έχει έναν λογαριασμό όπου οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να κάνει δωρεά στο πανεπιστήμιο για να υποστηρίξει την έρευνα. Εννοείται ότι με αυτόν τον μηχανισμό κανένας δωρητής δεν μπορεί να επηρεάσει ποια έρευνα θα γίνει, πώς θα γίνει, τι αποτελέσματα θα βγουν και τι θα παρουσιαστεί».

Όπως εξηγεί, οι δωρητές σε αυτήν την περίπτωση έμειναν ανώνυμοι και ο ίδιος προσωπικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι είναι οι πολίτες που έκαναν τις δωρεές.

«Ο κίτρινος Τύπος, λοιπόν, αποκάλυψε ότι ένας δωρητής ήταν ιδρυτής αερογραμμών και δώρισε το ποσό των 5.000 δολαρίων στο Στάνφορντ. Θα πρέπει να θυμίσω ότι το Στάνφορντ και όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια στηρίζουν το μεγαλείο τους και την ακαδημαϊκή τους ανεξαρτησία ακριβώς σε δωρεές που γίνονται από ευεργέτες» επισημαίνει, τονίζοντας πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με χρηματοδότηση έρευνας κατά την οποία μια εταιρία πληρώνει ορισμένους για να κάνουν κάτι που την ενδιαφέρει για τα προϊόντα της, όπως, για παράδειγμα, να ελέγξουν κάποιο φάρμακό της.

«Πρόκειται για κάτι που προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ, αν και δεν κατηγορώ όσους συναδέλφους το κάνουν, όταν γίνεται κάτω από αυστηρούς ελεγχόμενους μηχανισμούς» λέει.

«Η δαιμονοποίηση της πλέον αδιάβλητης έρευνας μάλλον αποτελεί μια πολύ σκοτεινή στιγμή, σημείο των καιρών. Χρειαζόμαστε όμως περισσότερη ψυχραιμία, σοβαρότητα και ομόνοια – δεν είναι καιροί για να υποδαυλίζουμε τον κίτρινο Τύπο».

Η συγκεκριμένη έρευνα, που δημοσιεύθηκε στις 17 Απριλίου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Κι αυτό διότι τα αποτελέσματά της έδειχναν πως, με βάση τα δείγματα που ελήφθησαν από περίπου 3.000 κατοίκους στην κομητεία της Σάντα Κλάρα, ο ιός πιθανώς να είχε μολύνει από 50 έως και 85 φορές περισσότερους ανθρώπους από τα καταγεγραμμένα κρούσματα στις ΗΠΑ.

Κατά συνέπεια, ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνος για τους ανθρώπους από όσο πιστευόταν, ρίχνοντας το ποσοστό θνητότητας στο 0,12% με 0,2%.
Τα ανατρεπτικά αποτελέσματα της έρευνας, σε συνδυασμό με το γεγονός πως σε αυτήν συμμετείχε και ο δρ Ιωαννίδης, ο γιατρός με τις περισσότερες αναφορές στο έργο του παγκοσμίως, προκάλεσαν τριγμούς στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Συνέντευξη στην Κέλλυ Φαναριώτη
ΠΗΓΗ. https://www.dimokratianews.gr/ellada/o-dr-i-ioannidis-apanta-meso-tis-dimokratias/
Τι έχει να πεί τώρα ο θύμιος;και το κυριότερο θα ζητήσει συγνώμη;

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης (γεν. 21 Αυγούστου 1965) είναι Ελληνοαμερικανός επιστήμονας και συγγραφέας [1] με συνεισφορές στην Επιδημιολογία και την κλινική έρευνα [2] [3]. Επιπροσθέτως είναι πρωτοπόρος στην μετα-έρευνα (έρευνα πάνω σε έρευνες)..
Ο Ιωαννίδης μελετά την ίδια την επιστημονική έρευνα, πρωταρχικά στην κλινική Ιατρική και τις Κοινωνικές επιστήμες. Είναι από τους ιατρικούς ερευνητές με τις περισσότερες αναφορές. Η μελέτη του του 2005 “Why Most Published Research Findings Are False”[4][5] είναι η πιο μεταφορτωμένη στην Public Library of Science, κι έχει τον υψηλότερο αριθμό αναγνωστών Mendeley.[6]
Μεταξύ άλλων, είναι τακτικός καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Stanford και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει καθηγητής και στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων, όπου ήταν Πρόεδρος του Τμήματος υγιεινής και Επιδημιολογίας. Είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (European Academy of Sciences and Arts).[7][8] Επίσης το 2005 επινόησε, μαζί με τον Θωμά Τρικαλινό, τον όρο “Το Φαινόμενο Πρωτέας”, για την εμφάνιση ακραίων αντιφατικών αποτελεσμάτων στις πρώτες μελέτες που
πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο ερευνητικό ερώτημα.
Η μελέτη του Ιωαννίδη Why Most Published Research Findings Are False[9] (2005).
Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Ιωαννίδης μεγάλωσε στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1984 από το Κολλέγιο Αθηνών, και κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Βραβείου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.[10] Επίσης αποφοίτησε κορυφαίος του τμήματός του στη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για την ιατρική του θέση στην εσωτερική ιατρική. Έκανε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Tufts για λοιμώδη νοσήματα[11] και ήρθε στο Στάνφορντ το 2010.
Έχει λάβει πολλά βραβεία και τιμητικούς τίτλους και είναι μέλος της Αμερικανικής Εθνικής Ιατρικής Ακαδημίας (US National Academy of Medicine,[12]). Σύμφωνα με δηλώσεις του, ασχολείται επίσης με λογοτεχνία και ποίηση.
Ένα μεγάλο άρθρο δημοσιεύθηκε το 2010 στο αμερικανικό περιοδικό The Atlantic. [13] Ένα συντομότερο, το 2014 στη διεθνή εβδομαδιαία εφημρίδα με έδρα στο Λονδίνο The Economist, σχετικά με την ίδρυση του Meta-Research Innovation Centre στο Στάνφορντ από τον Ιωαννίδη και τον Steven Goodman.[14]
To 2015 παρουσιάστηκε στην εβδομαδιαία ιατρική εφημερίδα the BMJ, όπου περιγράφηκε ως “η μάστιγα της τσαπατσούλικης επιστήμης”.
http://www.docmed.gr/o-dr-i-ioannidis-apanta-stoys-sykofantes-toy-kai-entos-elladas/
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2020 12:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνω από 100 χώρες υποστηρίζουν την πρόσκληση της Αυστραλίας για διερεύνηση αιτιών της επιδημίας COVID-19

ΜΟΣΧΑ (Σπούτνικ) - Τουλάχιστον 116 χώρες υποστήριξαν το αίτημα της Αυστραλίας για ανεξάρτητη έρευνα για τα αίτια και τις περιστάσεις της εκδήλωσης του νέου κορωναϊού, ανέφερε η SBS News.


Σύμφωνα με το άρθρο των μέσων ενημέρωσης, "54 κράτη μέλη της Αφρικής [ΟΗΕ] θα συνδιοργανώσουν την πρόταση προσχώρησης σε άλλες 62 χώρες, όπως η Ρωσία, η Ινδονησία, η Ινδία, η Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς."

Το σχέδιο ψηφίσματος ζητά "αμερόληπτη, ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη αξιολόγηση της διεθνούς αντίδρασης στην πανδημία".

Η Υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Marise Payne, που ανέφεραν τα ΜΜΕ, σχολίασε ότι "αυτό δείχνει ... ότι υπάρχει ισχυρή άποψη ότι είναι σκόπιμο να διεξαχθεί έρευνα για το τι συνέβη".

Κατά τη γνώμη της, «είναι μια νίκη για τη διεθνή κοινότητα». Στα μέσα Απριλίου ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας Peter Dutton κάλεσε τις κινεζικές αρχές να προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του νέου κορωναϊού.

Από τις 11 Μαρτίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει χαρακτηρίσει (μονόφωνα)τη νόσο COVID-19 που προκαλείται από τον κορωναϊό SARS-CoV-2 που εντοπίστηκε στην κινεζική πόλη Wuhan στα τέλη του 2019 ως πανδημία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα περισσότερες από 4,7 εκατομμύρια περιπτώσεις μόλυνσης με τον νέο κοροναϊό, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 315.000 θανάτων, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins των ΗΠΑ.

https://tokoutsavaki.blogspot.com/2020/05/100-covid-19.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2020 7:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EE: Ο Τζουζέπ Μπορέλ ζητά μια ανεξάρτητη έρευνα εκτός του ΠΟΥ για την προέλευση του νέου κορονοϊού
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2020 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποκαλύψεων συνέχεια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΠΑ: Γυναίκα υποστηρίζει πως απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να αλλοιώσει στοιχεία για τον κορονοϊό

Θα ρισκάρω μια πρόβλεψη: Παρ' όλο τον "συνωστισμό" σε παραλίες και σε πλατείες (και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!) η "πανδημία" ήταν ως εδώ. Δεν θα υπάρξει άλλος "γύρος" από Σεπτέμβριο. Ο λόγος: Ήδη με τους 2 μήνες που διήρκεσε το "show" κόντεψαν να χάσουν τον έλεγχο της παραπληροφόρησης. Οι αποκαλύψεις διέρρεαν η μία πίσω από την άλλη. Ομοίως, οι δικές τους αντιφάσεις και αλληλοαναιρέσεις (των Π.Ο.Υ, Τσιόδρα & CIA) πήγαν σύννεφο. Αν το "show" είχε και δεύτερο μέρος (ήδη δεν ξέρουν πώς να απαγκιστρωθούν από το πρώτο χωρίς πολλούς κλυδωνισμούς, πράγμα που αυτονόητα θα αποδειχτεί ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ) θα ήταν σαν να προκαλούσαν την τύχη τους να ξεβρακωθούν απόλυτα. Ιδιαίτερα τώρα που προστίθενται οι "συνέπειες της πανδημίας" (βλέπε: ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ "SHOW" ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ) ήτοι η (ΠΡΟÛΠΑΡΧΟΥΣΑ!) κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας, καθώς και η αναπόφευκτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ όσων έπραξαν ως έπραξαν (π.χ. ορισμένων γιατρών) καλύπτοντας με το κύρος και τις υπογραφές τους διάφορες συνιστώσες του "show" (όπως ληξιαρχικές πράξεις θανάτων από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός κορωνοϊού...αποδιδόμενων στον κορωνοϊό) έναντι υποσχέσεων για καλές αμοιβές...τις οποίες τελικά δεν θα εισπράξουν (πάντα υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι "άτυχοι" στις γραμμές της "εκλεκτής στρατιάς των ρουφιάνων"). Με αποτέλεσμα να καταστούν "φλύαροι" και "αποκαλυπτικοί".

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2020 11:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΠΟΥ όπως και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είναι νεοταξίτικοι υπερεθνικοί θεσμοί που καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά ιατρικά και δικαστικά δεδομένα. Εξυπηρετούν τα υπερεθνικά συμφέροντα μιας χούφτας δισεκατομμυριούχων σαν πειθήνια όργανά τους.

Και θα πρέπει κανείς να σκάψει τόνους κοπριάς για να μάθει ένα κόκκο αλήθειας. Και αυτό έξω από τον ΠΟΥ και τους λιγοστούς ανεξάρτητους ιατρικούς επιστήμονες. Όπως πχ ο Ι Ιωαννίδης και η ομάδα του. Βέβαια για το Θύμιο και τις πόρνες της δημοσιογραφίας οι Γιατροί του ΠΟΥ είναι οι αξιόπιστοι και όλοι οι εκτός ΠΟΥ είναι αναξιόπιστοι και τσαρλατάνοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 5:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Άααααψουυυυυ!!!... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ανακοίνωση (προειδοποιητική, για να λαμβάνει κανείς τα μέτρα του για τις εποχικές ιώσεις) στο Μετρό του Λονδίνου ("London's Undergound") κατά την 10ετία του '90 (2ο ήμισυ):

"Γνωρίζατε ότι ένα φτέρνισμα είναι δυνατόν να ταξιδέψει έως και 12 μέτρα;

Αυτό το βαγόνι έχει μήκος 16 μέτρα. Και μαντέψτε ΠΟΙΟΣ στέκεται ακριβώς στη μέση!"
(προφανώς εννοεί "κάποιος συναχωμένος").

Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια στατιστική:

1) ΠΟΣΟΙ πάσχοντες από ίωση (οποιουδήποτε είδους) συμπεριλαμβάνονται κατά μέσο όρο στους επιβάτες μιας πτήσης;

2) ΠΟΣΑ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑΤΑ ακούγονται κατά μέσο όρο, σε όλη την διάρκεια μιας πτήσης;

Ο Κορωνοϊός δεν είναι η μόνη ίωση που υπάρχει (ΑΝ και ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ υπάρχει πραγματικά)! Υπάρχουν και άλλες ιώσεις, εξίσου επικίνδυνες, αν όχι περισσότερο (μέχρι στιγμής η απλή εποχική γρίπη αφήνει πολύ πίσω τον COVID-19 σε αριθμό θυμάτων). Αυτό για να καταλαβαίνουμε πόσο "ενδιαφέρον" έχουν στην πραγματικότητα αυτοί που μας φυλακίζουν στα σπίτια μας για την δημόσια υγεία και την εξασφάλιση των ευπαθών ομάδων.


"Σοβαρά τώρα; Χώρα “Covid-Free” ή …Free Covid;"

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεότερα από Βαλχάλα έγραψε:
ΣΥΝΟΛΟ 3.925
Αλλοι 54 θάνατοι, σήμερα



Δεν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρει το patari μόνιμα αυτό τον τρόμπα;
Επιστροφή στην κορυφή
Ωρίων Αλεξ...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποκαλύψεων συνέχεια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix έγραψε:


Θα ρισκάρω μια πρόβλεψη: Παρ' όλο τον "συνωστισμό" σε παραλίες και σε πλατείες (και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!) η "πανδημία" ήταν ως εδώ. Δεν θα υπάρξει άλλος "γύρος" από Σεπτέμβριο. Ο λόγος: Ήδη με τους 2 μήνες που διήρκεσε το "show" κόντεψαν να χάσουν τον έλεγχο της παραπληροφόρησης. Οι αποκαλύψεις διέρρεαν η μία πίσω από την άλλη. Ομοίως, οι δικές τους αντιφάσεις και αλληλοαναιρέσεις (των Π.Ο.Υ, Τσιόδρα & CIA) πήγαν σύννεφο. Αν το "show" είχε και δεύτερο μέρος (ήδη δεν ξέρουν πώς να απαγκιστρωθούν από το πρώτο χωρίς πολλούς κλυδωνισμούς, πράγμα που αυτονόητα θα αποδειχτεί ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ) θα ήταν σαν να προκαλούσαν την τύχη τους να ξεβρακωθούν απόλυτα. Ιδιαίτερα τώρα που προστίθενται οι "συνέπειες της πανδημίας" (βλέπε: ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ "SHOW" ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ) ήτοι η (ΠΡΟÛΠΑΡΧΟΥΣΑ!) κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας, καθώς και η αναπόφευκτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ όσων έπραξαν ως έπραξαν (π.χ. ορισμένων γιατρών) καλύπτοντας με το κύρος και τις υπογραφές τους διάφορες συνιστώσες του "show" (όπως ληξιαρχικές πράξεις θανάτων από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός κορωνοϊού...αποδιδόμενων στον κορωνοϊό) έναντι υποσχέσεων για καλές αμοιβές...τις οποίες τελικά δεν θα εισπράξουν (πάντα υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι "άτυχοι" στις γραμμές της "εκλεκτής στρατιάς των ρουφιάνων"). Με αποτέλεσμα να καταστούν "φλύαροι" και "αποκαλυπτικοί".

Δευτερος γύρος οντως δεν θα υπαρξει και για ακόμα εναν λόγο...θα έχει πέσει ΠΕΙΝΑ μέχρι τότε παρόλο που θα εχουμε αποκτήσει μέχρι τοτε οικουμενική -με καθολική πολιτική αποδοχή γιατι δεν είναι καιρός για ήρωες(ειδικά ψευτοαριστερούς)- κυβέρνηση οπότε δεν μπορείς να κλείσεις μέσα εναν πεινασμένο,και επειδή η πείνα με την κυριολεκτική της έννοια πιάνει και υποστηρικτές της δεξιάς και του κορονοιού,και μπάτσους και αυτούς με τραπεζικούς λογαριασμούς,ακόμα και τους γαρμπήδες της Μακρυνίτσας ,να ετοιμαζόμαστε για αγωνιστικές αλλαγές σιγά σιγά...
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο το γεγονός ότι μέσα στα σχέδιά τους (έφτασαν σε σημείο να ορίζουν και ημερομηνίες οι ηλίθιοι) είναι να ξαναβγάλουν από το ντουλαπάκι τους το ζήτημα του "θανατηφόρου" ιού, όποτε πιστέψουν ότι θα το χρειαστούν και πάλι. Πρόκειται να μείνουν με τα σχέδια...στα χέρια. Και το βασικότερο εμπόδιό τους, θα είναι αυτό που περιγράφει ο φίλος Ωρίων. Η ΠΕΙΝΑ, η οποία θα δημιουργήσει ταχύτατα τέτοιες, και τόσες πολιτικές και κοινωνικές ανακατατάξεις, ώστε το μόνο πράγμα που δεν θα περάσει από το μυαλό τους (ο φόβος φυλάει τα έρημα) θα είναι η επανάληψη του "ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΡΩΝΟÚΟΣ"......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ωρίων Αλεξ...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε δραματική κατάσταση ο ΕΦΚΑ, που αναμένεται να επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα
Η διοίκηση του ΕΦΚΑ για να πληρώσει τις συντάξεις του Ιουνίου έβαλε χέρι στα αποθεματικά του ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης διαθέτει έναν «κουμπαρά» της τάξης των 2,6 δισ. ευρώ. Μόνο για την καταβολή των συντάξεων του μηνός Ιουνίου λοιπόν η διοίκηση πήρε από τα αποθεματικά 360 εκατομμύρια ευρώ.

Το ζήτημα είναι ότι το ίδιο πρόβλημα ρευστότητας (και άρα μείωσης των αποθεματικών) θα εμφανιστεί και τους επόμενους μήνες εφόσον δεν υπάρξει σημαντική βελτίωση ως φαίνεται, εξαιτίας της κατάστασης στην ελληνική οικονομία, της έλλειψης προσλήψεων εποχικής απασχόλησης λόγω της κρίσης στον τουρισμό, της ανεργίας, της αναστολής πληρωμών ασφαλιστικών εισφορών μέχρι και τον Αύγουστο και του γεγονότος ότι η καταβολή των συντάξεων γίνεται κανονικά.
Προβλέπεται λοιπόν, αν ο δείκτης της ανεργίας αρχίσει την ξέφρενη ανιούσα πορεία που έχει προβλεφθεί, και τους επόμενους μήνες να ισχύσει το ίδιο καθεστώς, να λαμβάνονται χρήματα από τα αποθεματικά, τα οποία ωστόσο είναι σε χαμηλά επίπεδα.
Είναι σαφές ότι με αυτόν τον ρυθμό τα αποθεματικά του ΕΦΚΑ διαρκούν μόλις για έξι μήνες. Ηδη όπως μαθαίνουμε έχει ενημερωθεί το οικονομικό επιτελείο και εξ αυτού του λόγου βγάζει από το συρτάρι και φέρνει στο τραπέζι σενάριο για τη μείωση των συντάξεων κατά 20% (αν και υφίστανται εισηγήσεις για μείωση ακόμη και 50%) αφού δεν μπορεί να μηδενιστούν τα αποθεματικά του ΕΦΚΑ.

Οπως και να έχει, η μείωση των εσόδων του ενιαίου φορέα προβλέπεται να προσεγγίσει το 1 δισ. ευρώ μόνο για το 2020 και με δεδομένο ότι ο δείκτης της ανεργίας δεν θα ανέλθει σε ποσοστό άνω του 22%...

1)ΜΑΙΟΣ,2)ΙΟΥΝΙΟΣ,3)ΙΟΥΛΙΟΣ,4)ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,5)ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ,6)ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ...κοιτάτε να δείτε οτι αυτος ο Οκτωβριος θα ειναι πάλι κόκκινος...και ποιος ακούει πάλι τον Τζήμερο,τον Μπογδάνο,τον Κρανιδιώτη,τον Κασιδιάρη,και τον φίλο τον Ψαριανό
Επιστροφή στην κορυφή
παχύσαρκος πρεζέμπορας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 10:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλληνός έγραψε:
Πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο το γεγονός ότι μέσα στα σχέδιά τους (έφτασαν σε σημείο να ορίζουν και ημερομηνίες οι ηλίθιοι) είναι να ξαναβγάλουν από το ντουλαπάκι τους το ζήτημα του "θανατηφόρου" ιού, όποτε πιστέψουν ότι θα το χρειαστούν και πάλι. Πρόκειται να μείνουν με τα σχέδια...στα χέρια. Και το βασικότερο εμπόδιό τους, θα είναι αυτό που περιγράφει ο φίλος Ωρίων. Η ΠΕΙΝΑ, η οποία θα δημιουργήσει ταχύτατα τέτοιες, και τόσες πολιτικές και κοινωνικές ανακατατάξεις, ώστε το μόνο πράγμα που δεν θα περάσει από το μυαλό τους (ο φόβος φυλάει τα έρημα) θα είναι η επανάληψη του "ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΡΩΝΟÚΟΣ"......



Ο αληταράς το έχει ήδη δεδομένο και τρίβει τα χέρια του:

Πιθανή νέα καραντίνα
Κοροναϊός : Θέμα χρόνου το δεύτερο κύμα της πανδημίας λένε οι ειδικοί

https://www.tanea.gr/2020/05/22/greece/koronaios-thema-xronou-to-deytero-kyma-tis-pandimias-lene-oi-eidikoi/


Πότε θα έρθει το δεύτερο κύμα της πανδημίας
https://www.in.gr/2020/05/22/greece/dimopoulos-sto-gr-isos-na-exoume-emvolio-xeimona-pote-tha-erthei-deytero-kyma-tis-pandimias-stin-ellada/
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2020 10:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Αν δεν φας την κρέμα σου, θάρθει ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ!" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παχύσαρκος πρεζέμπορας έγραψε:
Μεταλληνός έγραψε:
Πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο το γεγονός ότι μέσα στα σχέδιά τους (έφτασαν σε σημείο να ορίζουν και ημερομηνίες οι ηλίθιοι) είναι να ξαναβγάλουν από το ντουλαπάκι τους το ζήτημα του "θανατηφόρου" ιού, όποτε πιστέψουν ότι θα το χρειαστούν και πάλι. Πρόκειται να μείνουν με τα σχέδια...στα χέρια. Και το βασικότερο εμπόδιό τους, θα είναι αυτό που περιγράφει ο φίλος Ωρίων. Η ΠΕΙΝΑ, η οποία θα δημιουργήσει ταχύτατα τέτοιες, και τόσες πολιτικές και κοινωνικές ανακατατάξεις, ώστε το μόνο πράγμα που δεν θα περάσει από το μυαλό τους (ο φόβος φυλάει τα έρημα) θα είναι η επανάληψη του "ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΡΩΝΟÚΟΣ"......



Ο αληταράς το έχει ήδη δεδομένο και τρίβει τα χέρια του:

Πιθανή νέα καραντίνα
Κοροναϊός : Θέμα χρόνου το δεύτερο κύμα της πανδημίας λένε οι ειδικοί

https://www.tanea.gr/2020/05/22/greece/koronaios-thema-xronou-to-deytero-kyma-tis-pandimias-lene-oi-eidikoi/


Πότε θα έρθει το δεύτερο κύμα της πανδημίας
https://www.in.gr/2020/05/22/greece/dimopoulos-sto-gr-isos-na-exoume-emvolio-xeimona-pote-tha-erthei-deytero-kyma-tis-pandimias-stin-ellada/


Το ότι δεν θα επιχειρήσουν στην πράξη να επαναλάβουν το "show" του Κορωνοϊού δεν σημαίνει ότι δεν θα τον μνημονεύουν ποτέ: Θα ακούμε συχνά, από δω και πέρα - αν και όχι για πολύ καιρό - απειλές για επανάληψη του lockdown. Ίσως μάλιστα δοθούν και κάποιες "τοπικές παραστάσεις", ιδιαίτερα με περιθωριακά τμήματα του πληθυσμού (π.χ. Ρομά). Απλά για να "κρατιέται ζεστό το όλο πράγμα".
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
τους γελοιοποιεί
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2020 12:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο κορονοϊός και η... σπανακόπιτα
https://www.enikos.gr/lifestyle/720555/o-stamatis-gonidis-o-koronoios-kai-i-spanakopita
Αυτά να τα βλέπει ο θύμιος με την κωλοτούμπα του που ξεπέρασε και τον Τσίπρα. Αλλά αυτή είναι η μοίρα των οπορτουνιστών.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2020 3:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Τσιόδρας επαναλαμβάνει την WIKIPEDIA. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Στατιστική

Ζητήματα με το περιεχόμενο των στοιχείων.

Η Στατιστική των θανάτων για την Ιταλία συμπεριλαμβάνει θύματα του Κορωνοϊού που πέθαναν σε κάποιο νοσοκομείο καθώς και εκείνους που πέθαναν εκτός νοσοκομείων και υπεβλήθησαν σε τεστ πριν ή μετά τον θάνατό τους. Μεταθανάτιοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στα πλαίσια ρουτίνας, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ανάμεσα σε ανθρώπους που πέθαναν "ΜΕ Κορωνοϊό", και σε ανθρώπους που πέθαναν "ΑΠΟ Κορωνοϊό", συμπεριλαμβανομένων και των ασθενών με προûπάρχοντα προβλήματα υγείας, που αποτελούν το 96% του όλου αριθμού των θυμάτων.

Statistics

Data quality issues

Deaths statistics for Italy include coronavirus victims who died in hospital, as well as those who died outside of hospitals and were tested before or after dying. Post-mortem tests are routinely carried out, and there is NO DISTINCTION between people who died "WITH" or "OF" coronavirus, including patients with pre-existing conditions, which make up 96% of the total death count."


Το ανωτέρω από την WIKIPEDIA, παράγραφος 7 ("Statistics") εδάφιο 7.1. ("Data quality issues").

Ιδού ο λόγος για τον οποίο ο Τσιόδρας "αποθρασύνθηκε" σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πετάξει στα μούτρα όλων των Ελλήνων ότι "νεκροί από άλλες αιτίες καταγράφονταν ως νεκροί από Κορωνοϊό". Από την στιγμή που το διατυμπανίζουν (ή απλά, δεν καταφέρνουν να το κρύψουν) οι Κύριοί του, ΤΙ απομένει στον ίδιο να πράξει; Να παραστήσει τον "βασιλικότερο του βασιλέως";

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας