patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ποιος κορωνοϊός; Το Λίβερπουλ φλέγεται (pics&vids)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 3:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έγινες κατανοητός. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγινες κατανοητός. Κατ' αρχάς δεν σε ειρωνεύτηκα. Εξ άλλου δεν θα μπορούσε να επακολουθήσει καλύτερη συζήτηση, απ' αυτήν. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο σκοπός που γράφουμε. Όπως λέει και το ρητό: Σοφός έτερος, εξ ετέρου τω τε πάλαι, τω τε νυν. Όσοι με ξέρουν, μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Για τα υπόλοιπα που γράφεις, νομίζω ότι έχω απαντήσει στο σύνολό τους. Τώρα φίλε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Κατ' αρχήν εδώ δεν είναι ποδοσφαιρικό σάιτ. Για την ΑΕΚ και την κάθε ΑΕΚ, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να παίρνουμε θέση. Η μόνη σκιά που διατηρώ, είναι η υποκρισία. Άλλα σε πείραξαν και αντέδρασες έτσι. Αυτό και αν είναι οπαδιλίκι!!!
Το τηλέφωνό μου, είναι στη διάθεσή σου, από το σάιτ, για όποια άλλη διευκρίνιση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποθέτω ότι το εννοείς ότι έγινα κατανοητός και δεν είναι ειρωνεία. Δεν σού είπα να συμφωνήσεις αλλά σού είπα ότι πρέπει να σκεφτείς. Ειδικά αφού λες ότι αγαπάς το ποδόσφαιρο και την ομάδα σου.

Όσον αφορά το καθαρά πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα και όχι το αθλητικό, η θεώρηση από τη "γενικότερη" σκοπιά ότι "ο κόσμος έχει ανάγκη να γελά" είναι τόσο πολύ λάθος που όπως είπαμε φτάνει στο σημείο να μας κάνει να συντασσόμαστε και με τους παλαμακιστές της Μαρεβούλας ή το ακροατήριο της Αδωνιδάρας κλπ.

Στο "αθλητικό" σκέλος της συζήτησης, που και πάλι είναι καθαρότατα πολιτικό και κοινωνιολογικό, εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι δεν υποστηρίζεις την ομάδα σου αλλά την σκοτώνεις. Και παράλληλα κάνεις τους μαρινάκηδες πιο δυνατούς. Μαρινάκηδες και άθλημα είναι έννοιες αντίθετες. Ακόμη κι από "αισθητικής" άποψης, απλά κοίτα για τί ευφτραφές κουμάσι μιλάμε, τα λόγια περιττεύουν.

Το Ρεσάλτο, το οποίο ενδεχομένως δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις αλλά σε αυτό εδώ το σάιτ τού ασκείται κατά καιρούς κριτική, έχει μια ελαφρώς πιο "υγιή" θέση πάνω στο ζήτημα. Επειδή εκεί το "πάθος" είναι η ομάδα του λαθρέμπορα Αλαφούζου, η θέση που υποστηρίζεται είναι "για να φύγει ο Αλαφούζος που προξενεί ζημιά, μην πατάτε στα γήπεδα". Φυσικά δεν είναι μια μαρξιστική άποψη αφού σκοπός του εκείνου που γράφει στο Ρεσάλτο είναι απλά να φύγει ο λαθρέμπορας Αλαφούζος και να αναλάβει ένας λιγότερο σάπιος που θα έχει έστω, κάποια "ίχνη αγάπης" και "αφοσίωσης" για την ομάδα. Δηλαδή καλλίτερες επιδόσεις για το "σύλλογο" χάρη σε έναν λιγότερο λαθρέμπορα, αλλά πάντα μέσα στα σάπια πλαίσια του συστήματος, πράγμα παράλογο κι αδύνατο αλλά ο Θύμιος του Ρεσάλτο έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο με τη λογική.

Οι σύλλογοι δεν είναι απλά "πλυντήρια χρήματος". Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι οργανωμένοι πολιτικοί στρατοί σαπίλας. Το έκανε ο αρχισάπιος Κόκκαλης, το κάνει ο αρχισάπιος των αρχισάπιων Μαρινάκης. Κι εσύ είσαι με εκείνους που τους δυναμώνουν. Εσύ τους δίνεις ζωή. Αν τους γύριζες την πλάτη, αυτά τα ψοφίμια θα αποδυναμώνονταν. Και μάλιστα τους δυναμώνεις τη στιγμή που λες ότι το ποδόσφαιρο είναι πέρα από αγάπη και λαϊκή ανάγκη, όταν αυτοί είναι που σκοτώνουν και τις λαϊκές ανάγκες αλλά και το ίδιο το άθλημα. Παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ειδικά ο υποτιθέμενος Ολυμπιακός που αναφέρθηκε, γιατί δεν είναι Ολυμπιακός από καμιά σκοπιά, και η σύνθεση των παικτών που μόνο από Ελλάδα δεν είναι αποτελεί μονάχα το κερασάκι στην τούρτα, είναι ακριβώς ένα σωματείο όπως η σάπια η "Αριστερά", μόνο σφραγίδα κι έμβλημα παραμένουν τα ίδια για να τσιμπάει ο κόσμος.
Σε αυτό εδώ το σάιτ εκείνο που εξαρχής τέθηκε κι αποτέλεσε νομίζω κι ένα από τους λόγους ύπαρξής του, είναι η καταγγελία για την κατ' όνομα "Αριστερά" που μόνο αριστερά δεν είναι δεκαετίες τώρα. Το ίδιο κι ο Ολυμπιακός. Με το εξαιρετικό τέχνασμα της πουστιάς να διατηρηθεί η ίδια φίρμα (και το "Κ"ΚΕ την φίρμα καπηλεύεται αλλά καμιά σχέση με την ουσία) εξαπατά τον κόσμο. Τη στιγμή που πριν 80 χρόνια εκείνοι που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σύλλογο ήταν οι μεροκαματιάρηδες του Πειραιά, ενώ ανέδειξε κι εκτελεσμένους αντιστασιακούς επί Κατοχής, δηλαδή αληθινή λαϊκή ομάδα ενεργή κι αγωνιστική σε πολλές κοινωνικές πτυχές.

Τί σχέση έχει λοιπόν εκείνη η ομάδα με το σημερινό μαφιόζικο έκτρωμα;
Μια ομάδα της φτωχολογιάς που σήμερα αποτελεί το στρατό μια του μΠΑΤΣΟΚ (με την προηγούμενη μαφιόζικη "ηγεσία") και μια της Κυριακούλας (με την τωρινή μαφία). Δεν χωράει κανένας πανηγυρισμός σε αυτή την αθλητική τραγωδία. Πόσο μάλιστα, όπως λέμε, όταν ζούμε σε συνθήκες κυριολεκτικής πείνας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 4:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γι' αυτή την πείνα, ένας από τους βασικούς υπευθύνους είναι ακριβώς αυτό το αιματοπίνικο παράσιτο. Το οποίο τώρα διψά και πάλι για αίμα.
Νέα επεισόδια στο σήριαλ από τα τσοντοκάναλα και τα τσοντοσάιτ του:

https://www.tanea.gr/2020/06/27/greece/koronaios-kokkinos-synagermos-meta-ton-pollaplasiasmo-ton-krousmaton-ti-symvainei-stin-ellada/


Τα σάπια παράσιτα δεν θα ησυχάσουν παρά μόνο όταν τους δούν όλους νεκρούς από πείνα. Πώς μπορεί να πανηγυρίσει λοιπόν κάποιος για αυτά τα παράσιτα;
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 4:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΛΑΘΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα επανέλθω. 1.Μου καταλογίζεις πράγματα, για τα οποία ούτε αναφέρθηκα, αλλά πουθενά δεν βρίσκονται γραμμένα. Αν θέλεις ξανακάνε τον κόπο να δεις τί έχω γράψει, και σε πόσο άσχετα πράγματα απαντάς.
2. Εδώ φίλε δεν είναι ποδοσφαιρικό ρίγκ. Το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι κακό....
εγώ, ποτέ δεν υποστήριξα εδώ τον Ολυμπιακό. Παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. Πές μας αν θές και για το Μελισανίδη το λαθρέμπορα όπλων, και για την Αγιά Σοφιά που στην καραντίνα τελείωναν τις σουίτες της, για τους βρωμερούς μαφιόζους που μέχρι τώρα την οδήγησαν εκεί που βρίσκεται, για τους αναρχοαντιρατσιστές της Ορίτζιναλ. Το να κατηγορείς, είναι το ευκολότερο πράγμα!!!!
Δεν θα ξαναμιλήσω πάλι ποδοσφαιρικά. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά. Το τηλέφωνό μου το έχεις-και αυτά που γράφω είναι λάθος μου, αλλά πρέπει να καταλάβεις και σύ το πόσο υποβαθμίζεις....και τους δυο μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 4:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πειράζει, ίσως ήταν αφορμή για συζήτηση, τα σάιτ που παρέθεσες ανήκουν και υποστηρίζουν τον αρχισάπιο. Αλλά κι επί της ουσίας όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ό,τι αναφέθηκε ισχύει για κάθε κουμάσι μιας και όλα τα κουμάσια ίδιας πάστας είναι. Τίποτα δεν αλλάζει.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 5:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΑΙΤ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σάιτ, πραγματικά είναι ελεεινά. Αλλά δεν τα ανέφερα για να τα αναδείξω, αλλά για να αποτυπώσω τα γεγονότα. Μια λεπτομέρεια πού κακώς μου διέφυγε. Θα μπορούσα να έχω γράψει ένα μικρό σχόλιο γι' αυτά. Συνήθως παραθέτω τα γεγονότα, από τα σάιτ που τα βρίσκω. Αν με παρατηρούσες γι' αυτό θα λυνόταν η παρεξήγηση. Αλλά και εσύ φαντάστηκες πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είμαι μικρός. Ο συμμαθητής μου Ανδριανόπουλος, ήταν ο παιδικός μου φίλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 7:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ποδόσφαιρο ήταν μόνο η αφορμή. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τα επεισόδια ήταν πιο βίαια, απ' ότι θέλουν να τα παρουσιάσουν και τα αίτια βέβαια κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικά μπορεί να είναι. Φτώχεια και εξαθλίωση στο πάλαι ποτέ μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης.

Λίβερπουλ: 15 συλλήψεις από τους πανηγυρισμούς για τον τίτλο (vid)

Ρουκέτες στο κυβερνείο της πόλης και φωτιά!!!
Η Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έκανε λόγο ότι οι αστυνομικοί ήρθαν σε σύγκρουση με οπαδούς της Λίβερπουλ, συλλαμβάνοντας 15 άτομα.


https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1489217/liverpoyl-15-syllipseis-apo-toys-panigyrismoys-gia-ton-titlo-vid
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2020 10:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στιγμές εθνικής ανάτασης και λαϊκής υπερηφάνειας
4 Ιουλίου 2004: Όταν η Ελλάδα κατακτούσε το EURO όλοι οι έλληνες ένιωσαν εθνικά υπερήφανοι και βγήκαν στους δρόμους τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο. Σε ένα τρελό πανηγύρι Ακόμα και αυτοί που είχαν άγνοια από το ποδόσφαιρο.
Ήταν μια απάντηση στους ευρωλιγούρες που κατηγορούσαν τους Έλληνες σαν τους φτωχομπ*νέδες της Ευρώπης που τους τάιζε τάχα η ΕΕ.

Γιαυτό πρέπει να είμαστε πιο ανοικτόμάτηδες και να μην κατηγορούμε άδικα τον λαό. (Το όπιο του λαού).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας