patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΗΠΑ: Ένας στους έξι Αμερικανούς δεν πληρώσε το ενοίκιο του

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 18, 2020 12:00 am    Θέμα δημοσίευσης: ΗΠΑ: Ένας στους έξι Αμερικανούς δεν πληρώσε το ενοίκιο του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΠΑ: Ένας στους έξι Αμερικανούς δεν μπόρεσε να πληρώσει το ενοίκιο του τον Ιούνιο
Σχεδόν ένας Αμερικανός στους έξι δεν μπόρεσε να πληρώσει το νοίκι του τον Ιούνιο λόγω της κρίσης της Covid-19, και σχεδόν ένας στους τρεις ανησυχεί για την πληρωμή του ενοικίου στο τέλος Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Απογραφής.
Λίγο παραπάνω από το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να πληρώσει το νοίκι του Ιουνίου, και το 30,6% δηλώνει λίγο ή καθόλου σίγουρο για τη δυνατότητά του να πληρώσει το νοίκι του Ιουλίου, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη σε 73,8 εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ της 2ας και της 7ης Ιουλίου.
Σχεδόν το ήμισυ των Αμερικανών είχε μείωση μισθού μετά την εφαρμογή των μαζικών μέτρων καραντίνας στις ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου, σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής.
Η μελέτη αυτή, που διεξάγεται κάθε εβδομάδα από τα τέλη του Μαρτίου, αναμένεται να επιτρέψει να αποτιμηθεί "ο τρόπος με τον οποίο επλήγη η ζωή των ανθρώπων από την πανδημία της Covid-19", αναφέρει το Census Bureau στην ιστοσελίδα του.
Ορισμένα στοιχεία ελήφθησαν από ερωτηματολόγια που εστάλησαν σε ιδιώτες, τα υπόλοιπα με τον συνδυασμό των στοιχείων που συλλέχθηκαν από τις διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες.
Η πανδημία ήταν αιτία να χάσουν τη δουλειά τους δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, και 32 εκατομμύρια ήταν εγγεγραμμένοι στο ταμείο ανεργίας στο τέλος του Ιουνίου, έναντι 1,6 εκατομμυρίου ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη από το υπουργείο Εργασίας.
Οι ΗΠΑ έχουν λίγο περισσότερα από 328 εκατομμύρια κατοίκους.
Εδώ και έναν μήνα, τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνονται εκ νέου δραματικά στις ΗΠΑ, κυρίως στη Φλόριντα.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ipa-enas-stous-eksi-amerikanous-den-mporese-na-plirosi-to-enikio-tou-ton-iounio

Που Θα πάει δεν μπορεί, θα τους βγεί σε μπούμερανγκ η καραντίνα της μαϊμού πανδημίας. Όπου την τρίχα μια γρίπης την προβάλουνε σαν τριχιά , για να επιβάλουν τα άθλια συμφέροντα τους. Να καταστρέψουν τις εθνικές οικονομίες .Να εκτονώσουν την αξεπέραστη καπιταλιστική κρίση, με πρόσχημα τον κορόιδο-ιο ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις, και να ανακινήσουν τις κατεστημένες οικονομίες σε μια παγκόσμια μονοπωλιακή υπερεθνική βάση, όπου θα δεσπόζουν οι υπερεθνικοί αφέντες και με τους λαούς να λιμοκτονούν χωρίς κανένα δικαίωμα, αφού θα τους τα έχουν πάρει όλα πίσω.
Νεοταξίτικα σχέδια που τα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι οι λαοί όλων των εθνικών χωρών που σίγουρα θα ξεσηκωθούν ενάντια στην υπερεθνική ολιγαρχία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 18, 2020 2:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον τα ζητούσε ο οργανισμός τους διότι άμα διάβαζαν το Θύμιο, θα έβρισκαν και τρόπο να πλερώσουν το ενοίκιο.

Υπάρχει το μάνα εξ ουρανού καθώς και το παντεσπάνι.
Επιστροφή στην κορυφή
Κρεσεντο προβοκατσιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2020 10:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Στις ΗΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.in.gr/2020/07/19/world/synagermos-stis-ipa-enoploi-pyrovolisan-se-plithos-toulaxiston-12-traymaties/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας