patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.......

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1707

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 28, 2020 3:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχουμε τονίσει άπειρες φορές. Την μεγάλη απάτη που λέγεται "Κορωνοϊός", δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουν. Θα συνεχίσουν να την έχουν να επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια των λαών, για πάρα πολύ καιρό. Το θυμίζουμε. Είναι η μεγάλη δικαιολογία τους, το "ξεκάρφωμά τους" για όσα πρόκειται να συμβούν από εδώ και πέρα. Και θα συμβούν πάρα πολλά. Εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθούμε, και να τα αντιπαλεύουμε με όση δύναμη μπορούμε να διαθέσουμε. Το μόνο στοιχείο που δεν πρόκειται να τολμήσουν να θέσουν ξανά σε καθολική ισχύ, είναι αυτό της γενικής καραντίνας. Αυτό το ειδικό "μέτρο" το έθεσαν σε ισχύ σε διεθνές επίπεδο μία φορά, και τους αρκεί. Έφτιαξαν την μεγάλη δικαιολογία που χρειαζόντουσαν για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης του συστήματός τους. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουν, καθώς υπάρχει περίπτωση να αποβεί επικίνδυνο, και ως εκ τούτου μοιραίο γι' αυτούς, εάν τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών, που ήδη νιώθουν το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, θεωρήσουν πως το ποτήρι ξεχείλισε πλέον. Και τότε οι απανταχού νεοταξίτες, θα τρέχουν, και δεν θα φτάνουν...
Ωστόσο, για την ώρα η βλακεία καλά κρατεί, και ο επανεμφανιζόμενος στο....προσκήνια Χαρδαλιάς (αλήθεια ο Τσιόδρας τί έγινε;) εξάγγειλε νέα "μέτρα"για τους κλειστούς χώρους, και είναι τα εξής: Η ισχύς του νέου μέτρου τίθεται σε ισχύ από αύριο Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο για εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες.

ΔΕΚΟ, τράπεζες, γραφεία εξυπηρέτησης κοινού
Καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία κ.α)
Καταστήματα λιανικής
Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής
«Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με τη χρήση μάσκας», είπε χαρακτηριστικά.
Υποχρεωτική είναι επίσης και για τους εργαζόμενους στην εστίαση.
Ισχυρή σύσταση απευθύνεται επίσης, για τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους όπου είναι απαραίτητο.

Τελειώνοντας επεσήμανε για μία ακόμα φορά, ότι δεν πρόκειται να πάμε σε γενικό lockdown, και πρόσθεσε, παράλληλα, ότι είμαστε μακριά από οποιοδήποτε τοπικό lockdown. «Τοπικά lockdown θα γίνουν αν εξαντληθούν όλα τα μέτρα που θα έχουμε πάρει για κάποιες περιοχές».

Τάδε έφη ο καραγκιοζάκος, και η ζωή με την μούφα Κορωνοϊό, συνεχίζεται.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ωρίων Άλεξ...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 29, 2020 5:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ της χώρας μας είναι ΑΠΟΦΑΣΗ/ΕΝΤΟΛΗ του Υπουργείου εμπορίου και ΟΧΙ του Υπουργείου Υγείας. (Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες αποφάσεις /απαγορεύσεις)
Ο Τσιοδρας αφενος απομακρυνει τις ευθύνες σιγά σιγά από την σφαίρα επιρροής του υπουργειου του με αθόρυβο τρόπο...Και αφετέρου μας δείχνουν καθημερινά πόσο πρόχειρη είναι η παπατζα τους...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6540

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 29, 2020 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με τη χρήση μάσκας» τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μέτοχος με 5% στην Larisa Face Cover (LFC), που παράγει χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης, στην οποία ελέγχουν από 47,5% ο ιδιοκτήτης της Lariplast Γιάννης Τσερέπας και ο Αχιλλέας Νταβέλης της Animus, είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita.

Η βιομηχανία από τη Λάρισα, που ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου, δηλαδή εν μέσω της πανδημίας και υλοποιεί επένδυση 11,5 εκατ. ευρώ, μέσα στον Αύγουστο θα πενταπλασιάσει την παραγωγή της, δηλαδή θα παράγει μηνιαίως 60 εκατομμύρια μάσκες μιας χρήσης, ή 2 εκατ. την ημέρα, από 500.000 μάσκες ημερησίως που είναι η σήμερα η παραγωγή της. Εκτός όμως από την παραγωγή μασκών η LFC, όπως λέει στο Capital.gr ο κ. Τσερέπας, μπαίνει και στην παραγωγή της πρώτης ύλης, δηλαδή γίνεται η πρώτη πανευρωπαϊκά καθετοποιημένη μονάδα στο είδος της. Σήμερα την πρώτη ύλη, το μελ μπλόν, -πρόκειται για το υλικό που χρησιμοποιείται και στις βρεφικές πάνες και στις σερβιέτες- την προμηθεύεται από παραγωγούς της Ευρώπης και κυρίως από την Ιταλία ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ξεκινήσει η παραγωγή σε νέα μονάδα στη ΒΙΠΕ Λάρισας.
Αν νομίζεται ότι είναι προσωρινό μέτρο για το καλό σας αυταπατάστε.

οσο δε για την Προστασία της υγειας...

Αν ΦΟΡΆΣ- ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΣΚΑ και νοιώσεις ζαλάδες, ταχυκαρδία, δύσπνοια, σύγχιση δεν είναι ιός ! Δηλητηριάστηκες από το διοξείδιο του άνθρακα και έλλειψη οξυγόνου !

Η αυξημένη μερική πίεση του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα είναι συνήθως ενδεικτική της αναπνευστικής ανεπάρκειας λόγω ανεπαρκούς κυψελιδικού αερισμού και σε αυτή την περίπτωση σχετίζεται με υποξία.

Η υπερκαπνία μπορεί να έχει διαφορετικά συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν, ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης. Αυτά τα συμπτώματα κυμαίνονται από αυξημένο καρδιακό ρυθμό (ταχυκαρδία) ή έκτοπη, δύσπνοια, εξάνθημα, μυϊκούς σπασμούς, αυξημένη αρτηριακή πίεση, πονοκεφάλους, σύγχυση, λήθαργο και επίσης υπεραερισμό, τον αποπροσανατολισμό και την απώλεια συνείδησης. Σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η πίεση του διοξειδίου του άνθρακα αυξάνεται πάνω από 60-75 mmHg, ο ασθενής έχει δύσπνοια και μη φυσιολογικό καρδιακό παλμό, όταν πρόκειται για 70-80 mmHg ο ασθενής υποφέρει από λήθαργο και βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση και σε 100-150 mmHg οδεύει προς το κώμα και σε πιθανό θάνατο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 30, 2020 12:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άδεια από τον θύμιο τον μοναχικό καβαλάρη του ρεσάλτου πήρατε;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επιτελους καποιος Vip
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 01, 2020 12:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Που δεν ειναι κοτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/08/blog-post_1.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
K αλλος καλλιτεχνης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 03, 2020 9:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Τους πετσοκοψε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.enimerosi24.gr/222426/%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%bb%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%ce%bc%ce%bf%cf%85/
Επιστροφή στην κορυφή
Κ ο θαλασσινος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 03, 2020 11:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Τους πετσοκοψε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://mikropragmata.lifo.gr/wp-content/uploads/2020/08/Screenshot_3-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6540

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 05, 2020 1:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΣΚΑ-ΓΑΝΤΙΑ-COVID!
Προσπαθεί ο ιατρικός «κόσμος» της τηλεόρασης να πείσει τους απλούς πολίτες όπως εμένα, πως η μάσκα θα με σώσει.

Έχουν επιστρατεύσει τους κορυφαίους ιατρούς της πολιτικής, και τηλεοπτικές παραγωγές με οξύμετρα και καρδιογράφους.

Ε,λοιπόν το ίδιο έκανα και γώ!!
Στο ιατρείο μου με το οξύμετρο και το θερμόμετρο χειρούργησα όπως τα τελευταία 30 χρόνια στους 19 βαθμούς με 49 παλμούς και κορεσμό οξυγόνου 99%.
Δεν περπάτησα στους 34+ βαθμούς ούτε αύξησα την αναπνευστική μου λειτουργία καθ όλη την διάρκεια που χειρουργούσα.

Πριν φτάσω στο ιατρείο μου όμως στο καφέ που σταμάτησα δίπλα σε στάση λεωφορείου, παρατήρησα τους επιβάτες που μόλις αποβιβάστηκαν και άλλος έβαλε την μάσκα στην κολότσεπη, άλλοι στην τσάντα τους.

Θα μπορούσαν ευγενικά να μου εξηγήσουν οι φίλοι τηλεοπτικοί ιατροί πως λέγεται αυτή η πρακτική;;
Η ιατρική προσέγγιση αυτής της πρακτικής δυστυχώς λέγεται διασπορά και μάλιστα επιταχυμένη.
Επίσης θέλω να τους διαβεβαιώσω πως τα πτυχία τους δεν τους καθιστούν σε καμία περίπτωση πιο ειδικούς από μένα αφού οι μέθοδοι ασηψίας και αντισηψίας είναι απολύτως κοινές στην ιατρική επιστήμη.
Δεν κατάφερα δυστυχώς να έχω δεδομένα που να μπορούν να θεωρηθούν έγκυρα επιστημονικά, για το πόσο θα φτάσει το οξυγόνο μου όταν εγώ θα κινούμαι στους 30-35 βαθμούς και θα έχω περπατήσει 5-6 χλμ με την μάσκα να φράζει τις μοναδικές αναπνευστικές οδούς που διαθέτω.

Ίσως να μας παρουσιάσουν μια τέτοια μελέτη στο μέλλον στην προσπάθεια τους να μας πείσουν πως η μάσκα κάνει καλό στην υγεία μας...!

Μέχρι τότε, εγώ υποθέτω πως θα έχω εισπνεύσει λιγότερο οξυγόνο και περισσότερο διοξείδιο εκπνοής, κάτι που σύμφωνα με την φυσιολογία που διδάσκεται στις ίδιες ιατρικές σχολές που απένειμαν τα πτυχία στους τηλεοπτικούς ιατρούς, δημιουργεί “πιθανά”μη προσδιορίσιμου βαθμού υπερκαπνία και “πιθανά” αναπνευστική οξέωση που φυσικά είναι μη προσδιορίσιμη και αυτή!!

Να χαίρεστε τα πτυχία σας τηλεοπτικοί ιατροί!!

Ιατρος στο FB
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας