patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η Αμερική βαδίζει ολοταχώς σε εμφύλιο.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2020 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η Αμερική βαδίζει ολοταχώς σε εμφύλιο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για την εκλογική νοθεία» Τί είπε ο απερχόμενος Πρόεδρος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές.

https://www.cityportal.gr/ntonalnt-tramp-den-prokeitai-na-allaksw-gnwmh-gia-thn-eklogikh-notheia,200880,232,54,0

Δεν φαίνεται να κάνει καμιά από τις αντιμαχόμενες και εχθρικές μεταξύ τους καταστάσεις πίσω.

Το παράδειγμα του Τράμπ, αποτελεί παρακαταθήκη για τους λαούς όλου του κόσμου - οτιδήποτε και να συμβεί στο εξής.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 03, 2020 10:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α Θ Λ Ι Ο Ι...!!!
Ανήκουστο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,εκφωνεί τη σημαντικότερη ομιλία της προεδρικής θητείας του και ΚΑΝΕΝΑ κανάλι,ΚΑΝΕΝΑ ειδησεογραφικό site,ΚΑΝΕΝΑ συστημικό μέσο,δεν αναφέρει το παραμικρό,προσπαθώντας να αποκρύψουν ακόμα και αυτή την τόσο σημαντική ομιλία του...!!!
ΤΟΣΟ ΔΥΣΩΔΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ Μ.Μ.Προπαγανδας,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ...!!!

Σταύρος Μαρτινιδης ΣΜ :
Ο Τραμπ δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ακεραιότητα των ψήφων στα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020.

«Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχω κάνει ποτέ» είπε, αναφέροντας τις τελευταίες του προσπάθειες για την καταπολέμηση της νοθείας... Μίλησε εκτενώς για όλες τις καταγγελίες νοθείας και παρανομίες στην ψηφοοφορία που παρουσιάστηκαν σε ακροάσεις σε ολόκληρη τη χώρα που αποκαλύφθηκαν από τη νομική του ομάδα με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι.

«Ως πρόεδρος, δεν έχω υψηλότερο καθήκον από το να υπερασπιστώ τους νόμους και τη συνέχιση των Ηνωμένων Πολιτειών..

Γι 'αυτό είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω το εκλογικό μας σύστημα, το οποίο τώρα βρίσκεται υπό συντονισμένη επίθεση και πολιορκία».

Ο πρόεδρος είπε ότι θα παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία μαζικής νοθείας στο δικαστήριο.

«Θα το δείξουμε και ελπίζουμε ότι τα δικαστήρια -συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών- να το δουν και με σεβασμό, ελπίζουμε, να κάνει ό,τι είναι σωστό για τη χώρα μας».

Ο Τραμπ είπε ότι δεν υποστήριξε οτι αποδέχεται το αποτέλεσμα ή ότι θα περιμενει μέχρι το 2024 για να αγωνιστεί για την ακεραιότητα των εκλογών.

«Εάν δεν ξεριζώσουμε την απάτη, την τεράστια και φρικτή νοθεία που έγινε στις εκλογές μας για το 2020, δεν θα έχουμε πια χώρα»

Ο Τραμπ κατηγόρησε το «διεφθαρμένο» σύστημα ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου που επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, ισχυριζόμενος ότι αφέθηκε ανοιχτό για νοθεία της ψηφοφορίας σε βασικές πόλεις σε πολιτείες αμφισβητούμενες όπως το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν, η Αριζόνα, η Πενσυλβάνια και η Τζώρτζια.

«Αυτό που άλλαξε φέτος ήταν η αδυσώπητη προσπάθεια του Δημοκρατικού Κόμματος να τυπώσει και να ταχυδρομήσει δεκάδες εκατομμύρια ψηφοδέλτια που στάλθηκαν σε άγνωστους παραλήπτες χωρίς ουσιαστικά καμία προστασία», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι συμπλήρωσαν ψηφοδέλτια για ανθρώπους.. που τα έστειλαν.

Έδειξε επίσης Εικόνες με διαγράμματα ξαφνικών αιχμών ψήφων του Μπάιντεν που καταγράφηκαν νωρίς το πρωί μετά την Ημέρα των Εκλογών σε βασικές πολιτείες, αμφισβητώντας την εγκυρότητά τους.

Ο πρόεδρος αμφισβητεί επίσης την αξιοπιστία των συστημάτων ψηφοφορίας Dominion, ζητώντας διερεύνηση των μηχανών και των συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές. «Έχουμε μια εταιρεία που είναι πολύ ύποπτη. Το όνομά της είναι Dominion. Με ένα πάτημα ενός πλήκτρου ή την αλλαγή ενός τσιπ, μπορούσατε να πατήσετε ένα κουμπί για τον Τραμπ και η ψηφος να πάει στον Μπάιντεν. Τι είδους σύστημα είναι αυτό; Πρέπει να πάμε στα χαρτιά...»

«Δυστυχώς στη Γεωργία, χρησιμοποιούν το ίδιο φρικτό σύστημα ....», είπε ο Τραμπ, προειδοποιώντας για «εκατοντάδες χιλιάδες» ψηφοδέλτια που λείπουν...

Ο πρόεδρος σημείωσε την «τεράστια» και «απροσδόκητη» επιτυχία των Ρεπουμπλικάνων σε όλες τις κούρσες στις εκλογές του 2020. «Είναι στατιστικά αδύνατο το άτομο, εγώ, να εχω οδηγήσει τη charge lost».

Ο πρόεδρος ξανα ανέφερε επίσης την απογοήτευσή του με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον ειδικό εισαγγελέα Τζον Ντάραμ σχετικά με τη διερεύνηση της διοίκησης του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την εκστρατεία του 2016.

«Ποιος ξέρει αν πρόκειται ποτέ να κάνει μια έκθεση», είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας, «Το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να εξηγήσω γιατί δεν συμβαίνει τίποτα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που πιάστηκαν να κατασκοπεύουν την εκστρατεία μου».

Ο πρόεδρος κατηγόρησε επίσης τα μέσα ενημέρωσης ότι κρύβουν σκόπιμα την αλήθεια για τις εκλογές και σημείωσε την άρνησή τους να διερευνήσουν καταγγελίες εκλογικής νοθείας. «Ακόμα και αυτό που λέω τώρα είναι ταπεινωτικό και περιφρονητικό, αλλά αυτό είναι εντάξει. Συνεχίζω να προχωράω γιατί εκπροσωπώ 74 εκατομμύρια ανθρώπους.»

ΕΡΧΕΤΑΙ....!!!
https://www.govinfo.gov/content/pkg/GPO-CONAN-
1992/pdf/GPO-CONAN-1992-10-15.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 04, 2020 2:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληθαίνουν οι φωνές στις ΗΠΑ που καλούν τον πρόεδρο Τραμπ να κηρύξει στρατιωτικό νόμο, να αναστείλει το Habeas Corpus, να προχωρήσει σε μαζικές συλλήψεις και εκκαθαρίσεις στον κρατικό μηχανισμό και να καλέσει σε νέες εκλογές που θα διεξαχθούν υπό την εποπτεία του στρατού.

Πρώτος, απ' όσο γνωρίζω, ανέφερε την προοπτική αυτή ένας απόστρατος αντιστράτηγος. Στη συνέχεια το πρότειναι ο δικηγόρος Lin Wood που έχει καταθέσει για λογαριασμό του μια σειρά αγωγές για νοθεία σε διάφορες πολιτείες. Στη συνέχεια εμφανίστηκε μία ολοσέλιδη "ξένη δημοσίευση" στην εφημερίδα Washington Times που τον καλούσε να πράξει τα παραπάνω, ακολουθώντας το παράδειγμα του Λίνκολν ο οποίος πριν την έναρξη του εμφυλίου πολέμου είχε κλείσει μέσα για χρόνια πολιτικούς ανιπάλους του χωρίς δίκη, είχε κλείσει τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες κλπ.

Όπως τα περισσότερα συντάγματα, έτσι και το αμερικάνικο έχει σαφή πρόβλεψη για την κατάργησή του. Το πρώτο άρθρο του συντάγματος προβλέπει ότι σε περίπτωση πολέμου ή εξέγερσης, το habeas corpus αναστέλλεται (οι παλιότεροι θυμόνται την "αναστολή μερικών άρθρων του συντάγματος" στα καθ' ημάς).

Η φρασεολογία του Τραμπ στο διάγγελμα που αναφέρει παραπάνω ο vngelis, (π.χ. "το υπέρτατο καθήκον να προστατέψω τους νόμους και το σύνταγμά μας", "συντονισμένη επίθεση και πολιορκία") παραπέμπει σε μια τέτοια προοπτική.

Στην ολοσέλιδη δημοσίευση που ανέφερα παραπάνω, οι συντάκτες παρουσιάζουν την κήρυξη στρατιωτικού νόμου σαν το μόνο μέτρο που μπορεί να προστατέψει από εμφύλιο πόλεμο. Το ίδιο το παράδειγμα που χρησιμοποιούν όμως, τους διαψεύδει: Ο Λίνκολν δεν απέφυγε τον εμφύλιο, επειδή οι διαφορές που χώριζαν τα δύο στρατόπεδα ήταν εγεφύρωτες και μπορούσαν να λυθούν μόνον με τα όπλα. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στην παρούσα περίπτωση.

Ακόμη και αν δε λύσει το πρόβλημα όμως, η (τυχόν) κήρυξη στρατιωτικού νόμου θα του δώσει την ευκαιρία να δώσει τα πρώτα χτυπήματα ωστε ο πόλεμος να διαξαχθεί με τους καλύτερους για το στρατόπεδό του όρους.

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που βγαίνουν καθημερινά - βίντεο από αίθουσες καταμέτρησης, ένορκες βεβαιώσεις από χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες) είναι καταιγιστικά και κανείς δε μπορεί πια στα σοβαρά να πει ότι δεν έγινε νοθεία ή ότι δεν ήταν συντονισμένη. Αυτό σημαίνει ότι αν επικρατήσει ο Τραμπ θα πρέπει οι υπεύθυνοι - και δε μιλάμε για 5-10 αποδιοπομπέους τράγους - να πληρώσουν για τις πράξεις τους. Και εντελώς τυχαία, προ ημερών ο Τραμπ έβγαλε προεδρικό διάταγμα στο οποίο επιτρέπει οι εκτελέσεις θανατοποινιτών, που μέχρι σήμερα γίνονται - σε ομοσπονδιακό επίπεδο - μόνον με θανατηφόρα ένεση - να γίνονται με την πλέον πρόσφορη μέθοδο, περιλαμβανομένης της ηλεκτρικής καρέκλας και του εκτελεστικού αποσπάσματος. Μάλλον δεν είναι τυχαίο το τάϊμινγκ του διατάγματος αυτού.
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling


Έχει τροποποιηθεί από τον/την alfon στις Παρ Δεκ 04, 2020 4:47 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 04, 2020 3:33 am    Θέμα δημοσίευσης: History Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=KX-JeV37Uqw&ab_channel=big80smusicvideos

"Βλέπω τα έθνη, άλλοτε αλαζονικά, παραδομένα στη σφήκα και στο ξυνόχορτο." Οδυσσέας Ελύτης

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 04, 2020 4:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όποιον θέλει να ερευνήσει τις πηγές των παραπάνω (στα αγγλικά):
https://www.youtube.com/watch?v=VlX3zdtQMX4&feature=youtu.be : Το διάγγελμα Τραμπ
(Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, πατήστε υπότιτλους, πατήστε μετά αυτόματη μετάφραση (κάτω από τα Αγγλικά), επιλέξτε Ελληνικά και ακούστε τον.)

https://www.brighteon.com/7497ff5e-44b3-44d4-9363-c9fcbea100ba : Η δήλωση του απόστρατου αντιστράτηγου.

https://headlines360.news/2020/12/01/wtpc-calls-for-president-trump-to-declare-limited-martial-law/ : Ο δικηγόρος Λιν Γούντ καλεί τον Τραμπ να εφαρμόσει στρατιωτικό νόμο

https://wethepeopleconvention.org/landing-pages/We-Demand-a-Re-Vote-Now : Η ολοσέλιδη διαφήμιση στους washington times

https://www.archives.gov/founding-docs/constitution-transcript : Το σύνταγμα των ΗΠΑ: Στο άρθρο 1, τμήμα 9 λέει: "The Privilege of the Writ of Habeas Corpus shall not be suspended, unless when in Cases of Rebellion or Invasion the public Safety may require it."
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 10, 2020 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ;' Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ;'


https://www.youtube.com/watch?v=t2lfeOI45M4&feature=emb_logo
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 10, 2020 10:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τελευταίες εξελιξεις οπου οι μισες πολιτιες πανε δικαστηριο της Πολιτιες με τις οποιες τσακωνονται για τα εκλογικά αποτελεσματα...

https://youtu.be/v-tb11okydc
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Παραλίγο τραγωδία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 25, 2020 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκατσια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.lawandorder.gr/Article/100060/diethni/ipa-ekrixi-ochimatos-sto-kentro-tou-nasbil-proteuousa-tis-politeias-tenesi
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 28, 2020 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Με θυματα νεαρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cnn.gr/kosmos/story/248338/hpa-treis-nekroi-kai-traymaties-se-aithoysa-mpooylingk-sto-ilinois
Επιστροφή στην κορυφή
Kαλπαζει η βια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 29, 2020 1:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Κ το εγκλημα στις ηπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cnn.gr/kosmos/story/248427/hpa-ekrixi-stis-anthropoktonies-en-meso-tis-pandimias-anexixniasta-ta-perissotera-egklimata
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 29, 2020 5:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

D J Trymp:
Weak and tired Republican ''Leadership''will allow the bad Defence Bill to pass.Say goodbye to VITAL Section 230 termination,your National Monuments,Forts(names)and treasures(inserted by Elizabeth ''Pocahontas''Warren),5G,and our great soldiers being removed and brought home from foreign lands who do NOTHING for us.A disgraceful act of cowardice and total submission by weak people to Big Tech.Negotiate a betterBill,or get better leaders,NOW!!Snate should not approve NDAA until fixed!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 29, 2020 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τελευταίες εξελιξεις

https://youtu.be/yS4QLkareCU
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 30, 2020 12:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ! «Ο Μπάιντεν δεν θα ορκιστεί πρόεδρος. Θα συλληφθεί...»
http://www.press-gr.com/2020/12/blog-post_421.html
Επιστροφή στην κορυφή
God bless America
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 04, 2021 2:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mεταφρασμένο κάτω απο όλες τις αναρτησεις του προέδρου Τράμπ στο φατσοβιβλίο:
Oι εκλογικοί υπάλληλοι ακολουθούν αυστηρούς κανόνες και δεν έχουν εντοπίσει στοιχεία εκτεταμένης απάτης στην πολιτεία της Τζόρτζια ή σε κάποια άλλη πολιτεία
Πηγή :Bipartisan Policy Center


https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82

εκτεταμένος :που έχει μεγάλη έκταση ή μεγάλη διάρκεια

Η αληθεια είναι οτι στην πολιτεια της Τζόρτζια με τα μερικά εκατομμύρια ψήφους οι 11.000 ψηφοι που πέρασε μπροστά ο Μπάιντν δεν ειναι εκτεταμένη απάτη...άσχετα που χρειαστηκε κανα δυο εκατομμύρια επιστολικες ψήφους για να φτάσει στα ίσια τον Τράμπ...η 6η Ιανουαρίου είναι κοντά λαμόγια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 04, 2021 3:00 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το μήνυμα μεταφέρθηκε στην παιδική χαρά διότι κρίθηκε οτι στερείται σοβαρότητας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Επόμενη
Σελίδα 1 από 20

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας