patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο γιατρός που σταμάτησε τους εμβολιασμούς μιλά γιατο εμβόλιο

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 10, 2021 11:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο γιατρός που σταμάτησε τους εμβολιασμούς μιλά γιατο εμβόλιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατρός Δ.Αντωνίου - Μεταλλάξεις Λόγω Εμβολίου & Απρόβλεπτες Συνέπειες

https://www.youtube.com/watch?v=lSy76CnOBJg&feature=youtu.be
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 11, 2021 12:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εμβόλιο και νανορομπότ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμβόλιο και νανορομπότ.

https://www.youtube.com/watch?v=1VJMRDz1494&feature=youtu.be
Επιστροφή στην κορυφή
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ



Συμμετέχουν: 16 Μάϊ 12
Δημοσιεύσεις: 190

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 11, 2021 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια σημαντική, όσο και αποκαλυπτική συνέντευξη, που προστίθεται στις αυξανόμενες καταγγελίες για την απάτη του κορονοιύ. Ο γιατρός με απλά λόγια (με την λογική όπως λέει), αναδεικνύει γιατί και πως χρησιμοποιείται η πανδημία για την εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ωρίων Αλεξάκης
Site Admin


Συμμετέχουν: 10 Αύγ 20
Δημοσιεύσεις: 45

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 12:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pfizer μια πολυεθνική εταιρεία με χιλιάδες δικαστικές αγωγές σε όλον τον κόσμο έρχεται να σώσει την ανθρωπότητα...απο έναν ανύπαρκτο εχθρό τον κοροιδοιό!!!!

Οπως είναι γνωστό η Pfizer συνεργάστηκε με την BioNTech τον απρίλιο του 2020 για να ξεκινήσει να αναπτύσει ένα εμβόλιο για τον COVID-19 ,το υποψήφιο εμβόλιο BNT16b2 που είναι εμβόλιο mRNA.

Toν Νοέμβριο του ίδιου έτους η εταιρεία ανακοίνωσε οτι δεδομένα απο κλινικές δοκιμές Φάσης 3 έδειξαν οτί το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό με αποτελεσματικότητα 95% και απαιτεί δύο δόσεις με διαφορά 21 ημερών.

Κανένα εμβόλιο RNA δεν έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα για τον εμβολιασμό ανθρώπων λόγω σοβαρών επιπλοκών.Μέχρι σήμερα η τεχνολογία αυτή έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για εμβόλια κτηνιατρικής χρήσης.

Τα εμβόλια mRNA λειτουργούν με πολύ διαφορετικό τρόπο απο ένα παραδοσιακό εμβόλιο.Τα παραδοσιακά εμβόλια διεγείρουν μια απόκριση αντισωμάτων με την έγχυση αντιγόνων,δηλαδή χορηγούν εξασθενημένους αβλαβής ιούς,που αναγνωρίζει το σώμα ως αντιγόνα και παράγει αντισώματα για να προστατευθεί,στηριζόμενο στην δευτερογενή απάντηση του οργανισμού.

Αντιθέτων τα εμβόλια mRNA εισάγουν ένα συνθετικά δημιουργημένο θραύσμα της αλληλουχίας RNA ενός ιού στο εμβολιασμένο άτομο.Αυτα τα θραύσματα mRNA προσλαμβάνονται απο δενδρικά κύτταρα δλδ κύτταρα του ανοσοποιητικού με φαγοκυττάρωση.Τα δενδριτικά αυτα κύτταρα χρησιμοποιούν τα δικά τους εσωτερικά μηχανήματα τα λεγόμενα ριβοσώματα για να διβάσουν το mRNΑ και παράγουν τα ιικά αντιγόνα που κωδικοποιούν το mRNA.

Μόλις τα ιικά αντιγόνα παράγονται απο το κύτταροξενιστή,ακολουθούνται οι κανονικές διαδικασίες του προσαρμοστικού ανοσοποιητικού συστήματος που οδηγεί τελικά στην παραγωγή αντισωμάτων που στοχεύουν ειδικά στο αντιγόνο με αποτέλεσμα την ανοσία.

Δηλαδή τα εμβόλια αυτά λειτουργούν δίνοντας στο σώμα οδηγίες για την παραγωγή μιάς πρωτείνης που υπάρχει στην επιφάνεια του συνόλου των κορονα'ι'ων.Ετσι πολλοί επιστήμονες πέρα των άλλων πιθανών παρενεργειών ,ανησυχόυν επειδή το RNA έχει την δυνατότητα να μεταφέρει πληροφόριες στον οργανισμό,να τον τροποποιεί δηλαδη περαιτέρω,αν ενσωματωθεί στο DNA,οδηγώντας μελλοντικά σε πιθανή γενετική τροποποίηση του DNA και επακολούθος των ανθρώπων που το έλαβαν.

Τώρα ας δούμε πόσο εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στην Pfizer που είναι η πρώτη εταιρεία που παρήγαγε τα εμβόλια αυτά.Είναι μια πολυεθνική φαρμακευτικήεταιρεία με μεγάλο αριθμό ποινικών κυρώσεων για τα προιόντα της.

Αρχικά έχει το ρεκόρ για την μεγαλύτερη διευθέτηση απάτης στην υγειονομική περίθαλψη και το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο οποιουδήποτε είδους με 2,3 δις δολλαρια το 2009.

Η Pfizer αγόρασε την Shiley to 1979 κατά την έναρξη της δοκιμασίας της βαλβίδας Convexo-Concave,με την καρδιακη βαλβίδα Bjork-Shiley.Περίπου 500 άτομα πέθαναν οταν οι ελαττωματικές βαλβίδες απέτυχαν και το 1994 οι ΗΠΑ αποφάσισαν εναντίον της πρόστιμο ύψους 200 εκατ δολλαρίων.

Η εταιρέια ασφαλισης υγείας Blue Cross Blue Shield,υπέβαλε αγωγή εναντίων της Pfizer για φερόμενη παράνομη εμπορία των φαρμάκωνBextra,Geodon,& Lyrica.H BCBS αναφέρει οτι η Pfizer χρησιμοποίησε ''kickbacks''και έπεισε λανθασμένα τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα.Η FiercePharma ανέφερε ότι η Pfizer όχι μόνο παρέδωσε παραπλανητικά υλικά για να κυκλοφορήσει χωρίς έγκριση τα προιόντα της ,αλλά έστειλε και χιλιάδες γιατρούς διακοπές σε νησιά της καραιβικής και τους πλήρωσε 2.000 δολλάριαως αντάλλαγμα για την ακρόαση διαλέξεων σχετικά με το Bextra.η υπόθεση διευθετήθηκε το 2014 έναντι 325 εκατ δολλαρίων.

Το 1996 εμφανίστηκε ένα ξέσπασμα ιλαράς,χολέρας και βακτηριακης μηνιγγίτιδας στην Νιγηρία.Οι εκπρόσωποι και το προσωπικό τηε Pfizer απο έναν ερευνητικό οργανισμό συμβάσεων(CRO) ταξίδεψαν στο Kano για να δημιουργήσουν μια μη εγκεκριμένη κλινική δοκιμή και να χορηγήσουν το πειραματικό αντιβιοτικό το trovafloxacin σε περίπου 200 παιδιά.Τοπικοί αξιωματούχοι της πόλης αυτής ανέφεραν ότι πάνω απο 50 παιδιά πέθαναν στο πείραμα ενώ πολλά άλλα ανέπτυξαν ψυχικές και σωματικές παραμορφώσεις.Το 2001 οι οικογενειες των παιδιών,καθώς και οι κυβερνήσεις των Kano και Νιγηρίας υπέβαλαν αγωγές σχετικά με την θεραπεία.Οι αγωγές κατηγορούν επίσης την εταιρείαότι χρησιμοποίησε το ξέσπασμα για να κάνει μη εγκεκριμένες δοκιμές σε παιδιά και δήλωσαν οτι η δοκιμή διεξήχθην χωρίς έγκριση απο κανονιστική αρχή.

Το 2009 περίπου 3000 άτομα υπέβάλαν αγωγές εναντίων της εταιρίας για το φάρμακο Chantix (ενα φάρμακο για την διακοπή του καπνίσματος)καθώς τους προκάλεσε αυτοκτονικές σκέψεις και ψυχολογικές διαταραχές...το 2013 η εταιρεία πλήρωσε πρόστιμο 288 εκάτ δολλάρια για την επίλυση της υπόθεσης.

Το 2011 περισσότερες απο 10.000 γυναίκες υπέβαλαν αγωγές εναντίον της Pfizer επειδη το φάρμακο της,το Prempro που χρησιμοποιούσαν για την θεραπεία των συμπτωμάτων εμμηνοπαυσης τους προκάλεσε καρκίνο του μαστού.Μέχρι το 2012 η εταιρεία τακτοποίησε τις περισσότερες αγωγές για πάνω από 1 δις δολλάρια.

Το 2012 της έγιναν πολαπλες αγωγές για το Protonix,επειδή η Pfizer απέτυχε να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο νεφρικών προβλημάτων...πρόστιμα 55 εκατ δολλαρίων.

Το 2012 έγιναν επίσης χιλιάδες αγωγές για το αντικαταθλιπτικό Effexor καθώς προκαλούσε γενετικά ελαττωματα...μια ομοσπονδιακή αρχή εκελισε την υπόθεση!!!

Το 2016 έγιναν πάλι αγωγές στην Pfizer για το αντικαταθλιπτικό Ζοloft και την πρόκληση γενετικώ ανωμαλιών αλλα δεν προχώρησε η δίκη...

Το 2017 εγιναν αγωγές στην Pfizer για το φάρμακο Eliquis που προκάλεσε εγκεφαλικά αιμοραγικά επεισόδια...ακομα δεν έχει κλείσει η υπόθεση
Το 2017 επισης πολλές γυναίκες που πήραν το φάρμακο Lipitor για την μείωση της χολιστερίνης υπέβαλαν αγωγές μετά την ανάπτυξη διαβήτη 2.

Τελος το 2020 είχαν κατατεθεί περισσότερες απο 8000 αγωγλες στην Pfizer για το φάρμακο Depo-Testosteron ανδρογονο επειδή προκάλεσε εγκεφαλικά επεισόδια.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η πολυεθνική αυτή είναι το κορυφαίο μέλος της παγκόσμιας ηγεσίας των ΗΠΑ ,ενος συνασπισμού με έδρα την Ουάσινγκτον με περισσότερες απο 400 μεγάλες εταιρίες και ΜΚΟ που υποστηρίζει έναν τεράστιο προυπολογισμό Διεθνών υποθέσεων ,ο οποίος χρηματοδοτεί αμερικανικές διπλωματικές.ανθρωπιστικές και αναπτυξιακές προσπάθειες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ που κυκλοφόρησε απο τα WikiLeaks η Pfizer "άσκησε'' πιέσεις απο το 1990 κατά της Νέας Ζηλανδίας για να συνάψει συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ,και επειδή αντιτάχθηκε στους περιοριστικούς κανόνες αγοράς φαρμάκων,η Pfizer προσπάθησε να απαλλαγεί απο την πρώην υπυργό Υγείας της Νέας Ζηλανδίας την Ελεν Κλαρκ.

Η Pfizer είναι ένα απο τα μεγαλύτερα φαρμακευτικά λόμπυ στην πολιτική των ΗΠΑ και τους πρώτους εννέα μήνες του 2009,ξόδεψε πάνω απο 16 εκατ δολλάρια για να ασκήσει πιέσεις στους Αμερικανούς νομοθέτες του Κογκρέσου υπέρ των συμφερόντων της,καθιστώντας την ένα απο τα μεγαλύτερα συμφέροντα πίεσης στις ΗΠΑ.

Παρόμοιες πιέσεις άσκησε απο το 2016 έως και σήμερα προς τον Αμερικάνικο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο εξάλλου οτι ο Scott Gottlieb,ο οποίος παραιτήθηκε απο επίτροπος του FDA τον απρίλιο του 2019 ,εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer τρείς μήνες αργότερα.

Αυτά είναι μερικά στοιχεία για τα RNA εμβόλια,και την χρήση αυτης της πειραματικής τεχνολογίας στον άνθρωπο αλλά και τις μακροχρόνιες πιθανές παρενέργειες καταπολεμώντας έναν αόρατο ιό...αλλά και για την καταστροφική φαρμακευτική εταιρεία που το κυκλοφόρησε πρώτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
όλα πάνε κατ' ευχήν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παπαριές. Πολύ "συνωμοσιολογικά" όλα αυτά.
Οι φαρμακευτικοί τιτάνες είναι αδύνατον να συμπεριφέρονται κατά αυτό τον νταβατζιλίδικο τρόπο και να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και να ξηλώνουν την υπουργό υγείας της Νέας Ζηλανδίας αν αυτή εναντιώνεται στα συμφέροντά τους, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν παραβαίνει τον όρκο του Ιπποκράτη.
Άσε που αν τον παραβεί, έρχεται ο Ιπποκράτης και τους κάνει ντά.

Επιπλέον, το αφεντικουλίνι της Pfizer είναι ο Αλμπέρτο Μπουρλά, εκ Θεσσαλονίκης, από οικογένεια επιζήσασα του Ολοκαυτώματος.
Ως εκ τούτου ο τύπος έχει εκ προοιμίου το "προοδευτικό" και "ουμανιστικό" άλλοθι στην τσέπη και δε πα να δουλεύει για όποια βαρβάτη μαφιόζικη Πολυεθνική θέλεις.

Τα καλά νέα πάντως είναι ο Τζό Μπινέν έχει ήδη επιλέξει τη νέα υπουργό υγείας του Αμέρικλα που θα αναλάβει να βοηθήσει την Pfizer του Μπουρλά να ξεπουλήσει στο άψε σβήσε την πραμάτια.

Είναι ο κύριος Ραχήλ Λεβίν, ασφαλώς:


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Πώς το είχει πεί κάποτε ο Χριστόδουλος;
"Πάμε ντουγρού κατά Ισραήλ μεριά";
Επιστροφή στην κορυφή
νυφούλες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρώτη ανοιχτά τρανς αξιωματούχος
ΗΠΑ : Ο Ρέιτσελ Λεβίν υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Μπινέν
Ο Λεβίν, που είναι παιδίατρος, θα γίνει το πρώτο ανοιχτά τρανς άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου, που θα επικυρώσει η Γερουσία των ΗΠΑ.


https://www.tanea.gr/2021/01/19/world/ipa-i-reitsel-levin-yfypourgos-ygeias-stin-kyvernisi-mpainten/

πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει


Τολάιστο, τώρα με τη Ραχήλ Λεβίν, ο Νικολάκης Γιατρομανωλάκης κι η Άλεξ Πατέλη σύμβουλος του γουρλωμάτη χαφιέ του Βερολίνου, που πλασάρονται εθνοσωτήρες με τη πατριωτική ΝουΔούλα του πάλαι ποτέ συνθήματος του κώλου "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια", δεν θα αισθάνονται πια μοναξιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Α-Ω
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 6:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος Joe Biden θα διορίσει τον Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνια (ισπανόφωνος) Xavier Becerra να ηγηθεί του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μεταβατικής ομάδας τη Δευτέρα μαζί με άλλα βασικά μέλη της ομάδας υγείας οπως τον Άντονι Φάουτσι, τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μεταδοτικών Ασθενειών και μέλος της ομάδας κρούσης για τον κορονοϊό του νυν προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος.(CNN)

(Αυτο το ''εκλεγμένος'' το χρησιμοποιουν τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη όταν αναφέρονται στον Biden...μάλλον προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους οτι εκλέχτηκε με έντιμες δημοκρατικές διαδικασίες και ότι είναι ο νικητής!!!!)

Ο Xavier Becerra θα είναι ο εθνικός επιθεωρητής κλειδώματος του Joe Biden μόλις αναλάβει την προεδρία ,και είναι ο Γενικός εισαγγελέας που επί προεδρίας Τράμπ στην πολιτεία της Καλιφόρνια είχε ζητήσει απο τους τοπικούς εισαγγελείς να μην επικαλούνται την υπάρχουσα νομοθεσία για τις αποφάσεις τους,όπως επίσης είχε υπερασπιστει ο ίδιος τα μέτρα κλειδώματος λόγο ιού στην Καλιφόρνια ενάντια σε δικαστικές προκλήσεις από επιχειρήσεις και θρησκευτικές ομάδες.
Επιστροφή στην κορυφή
χάρμα οφθαλμών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 6:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος





Επιστροφή στην κορυφή
Γρηγόρη βγες απο μέσα του
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρωμάς Ψαριανό εσύ ο απο πανω μου...με τις φωτογραφίες.
Επιστροφή στην κορυφή
χάρμα οφθαλμών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2021 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαφορά είναι ότι ο Γληγόρης ήταν παρεΐτσα με όλους αυτούς κι όταν είδε ότι τού έπαιρναν την πελατεία άρχισε να γκρινιάζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Ωρίων Αλεξάκης
Site Admin


Συμμετέχουν: 10 Αύγ 20
Δημοσιεύσεις: 45

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 02, 2021 8:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Όταν η επιστήμη γίνεται άλλοθι της πολιτικής. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID-19

Αρχικά, είναι γνωστό ότι η τακτική χρήση απολυμαντικών προϊόντων καθαρισμού, όπως η χλωρίνη, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης θανατηφόρων πνευμονικών παθήσεων. Η χρήση τέτοιων προϊόντων (όπως η χλωρίνη) ακόμα και μόνο μία φορά την εβδομάδα θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα ενός ατόμου να αναπτύξει Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) κατά σχεδόν 30%.

Τα αντισηπτικά μπορούν να παρουσιάσουν επίσης πλήθος παρενεργειών με συχνή χρήση.

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι η ανάπτυξη της αντιμικροβιακής αντοχής (αντοχή των μικροβίων στα αντιβιοτικά). Το Κέντρο για τον Έλεγχο των Ασθενειών (CDC) εκτιμά πως τέτοια ανθεκτικά -βακτήρια ήταν υπαίτια για 25.000 θανάτους το 2020 στην Ευρώπη.

Το κύριο συστατικό που περιέχουν αυτά τα τζελ, το triclosan, σκοτώνει όλα τα βακτήρια στο δέρμα. Αυτό σημαίνει πως μαζί με τα επιβλαβή καταστρέφονται και τα «καλά» βακτήρια της επιδερμίδας. Η καταστροφή της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας μειώνει δραστικά το μικροβιολογικό φραγμό, και μπορεί να μας κάνει ευάλωτους σε δερματικές λοιμώξεις και να αυξήσει τις πιθανότητες εκδήλωσης δερματικών παθήσεων, όπως έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα, ψωρίαση κ.α.

Πέρα αυτών ο FDA έχει εκφράσει τους προβληματισμούς του για τη τρικλοζάνη, που περιέχεται σε μερικά αντισηπτικά τζελ, καθώς ενδέχεται να προκαλεί ορμονολογικές παρενέργειες. Ειδικότερα, η τρικλοζάνη ενδεχομένως να μπορεί να επηρεάσει τον θυρεοειδή και το αναπαραγωγικό σύστημα των νεογέννητων.

Επίσης έχουν εντοπιστεί πολλά αντισηπτικά με μεθανόλη (που χρησιμοποιείται ως αντιψυκτικό, διαλύτης ή καύσιμο), η μεθανόλη δεν σχετίζεται με την αιθανόλη που είναι καθαρό οινόπνευμα , αλλά είναι μια τοξική ουσία που αν απορροφηθεί από τον οργανισμό μπορεί να προκαλέσει από τύφλωση μέχρι και θάνατο.

Το χειρότερο όμως πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει αυτός ο αποστειρωμένος τρόπος που ζούμε επί μακρόν με τις μάσκες, την κοινωνική απομόνωση, τα αντισηπτικά και την καραντίνα είναι μια κατάσταση που στην επιστημονική γλώσσα ονομάζεται «υπόθεση υγιεινής».

Ο όρος «υπόθεση υγιεινής» ή αλλιώς «υπόθεση μικροβιακής στέρησης» είναι μια κατάσταση που έχει ανακαλυφθεί σχετικά πρόσφατα στον επιστημονικό κόσμο, και έχει αποδείξει ότι η βελτιωμένη υγιεινή που οδηγεί σε μειωμένη έκθεση σε μικροοργανισμούς έχει εμπλακεί ως μία πιθανή αιτία για την πρόσφατη «επιδημία» χρόνιων φλεγμονωδών και αυτοάνοσων νόσων στις βιομηχανικές χώρες.

Αυτή η υπόθεση υποστηρίζει ότι η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης των περισσότερων νόσων μπορεί να είναι, τουλάχιστον εν μέρει, το αποτέλεσμα των αλλαγών στον τρόπο ζωής και του περιβάλλοντος που μας έχουν κάνει πολύ «καθαρούς» και αποστειρωμένους, προκαλώντας έτσι αλλαγές στο μικροβίωμα μας.

Επιδημιολογικές, κλινικές και ζωικές μελέτες που έχουν ληφθεί από κοινού υποδηλώνουν ότι η ευρεία έκθεση σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε μικροοργανισμους νωρίς στη ζωή σχετίζεται με προστασία, όχι μόνο έναντι αλλεργιών που προκαλούνται από την ανοσοσφαιρίνη IgE, αλλά και πιθανώς κατά του διαβήτη τύπου 1, της φλεγμονώδους νόσου, του άσθματος και των αυτοάνοσων ασθενειών.

Δηλαδή οι φυσικώς εμφανιζόμενες λοιμώξεις και οι μικροβιακές εκθέσεις μπορούν ουσιαστικά να ανοσοποιήσουν τον άνθρωπο, κατά της ανάπτυξης άσθματος, αλλεργικών καταστάσεων και αυτοάνοσων ασθενειών, και έχουν δημοσιευθεί πολλά αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι αποφυγή της μικροβιακής έκθεσης που βιώνουμε τόσο έντονα αυτήν την περίοδο λόγο του ''κοροιδοιού'', μπορεί να οδηγήσει σε αυτοάνοσες παθήσεις τόσο της παιδικής ηλικίας, όσο και της ενήλικης ζωής.

Όσον αφορά τώρα τα παιδιά και τα βρέφη, κάτι που είναι ευρέος αποδεδειγμένο ιατρικά(και πρέπει να ενημερωθούν για αυτό οι νέοι γονείς καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό)είναι πως η σύγχρονη ζωή μας απαλλαγμένη από τα μικρόβια είναι η αιτία του πιο συνηθισμένου τύπου καρκίνου στα παιδιά.

Μεγάλο μέρος πρόσφατων ερευνών και μεταναλύσεων έχουν αποδείξει επανειλημμένως πως η υπερβολική "καθαριότητα" στα σπίτια και η επακόλουθη δραστική μείωση βακτηρίων, καθώς και η απομόνωση των παιδιών από άλλα παιδιά κατά το πρώτο κυρίως έτος της ζωής τους, μπορούν να έχουν ως παρενέργεια την πυροδότηση παιδικής λευχαιμίας.
Έρευνες σε ζώα που γεννήθηκαν εντελώς απαλλαγμένα από μικρόβια έδειξαν ότι ανέπτυξαν λευχαιμία όταν εκτέθηκαν σε λοίμωξη.

Μια σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα καρκίνου “Nature Review Cancer” αξιολόγησε επίσης τις έρευνες των τελευταίων 30 χρόνων και κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

Όταν ένα ευάλωτο παιδί δεν εκτίθεται έγκαιρα στο σπίτι του ή στις παρέες του σε μικροοργανισμούς, ώστε να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημά του, αυτό μπορεί να θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα αρνητικών βιολογικών αντιδράσεων, με πιθανή κατάληξη την εμφάνιση λευχαιμίας.

Δηλαδή η έλλειψη έκθεσης σε μικρόβια κατά το πρώτο έτος της ζωής αποτυγχάνει να διδάξει το ανοσοποιητικό σύστημα πως να αντιμετωπίσει σωστά τις απειλές και όταν αργότερα στην ζωή συμβεί μια συνήθης λοίμωξη, το δυσλειτουργικό ανοσοποιητικό του σύστημά, υπάρχει κίνδυνος να κάνει υπερπαραγωγή λευκών κυττάρων, κάτι που ευνοεί την εκδήλωση παιδικού καρκίνου.

Η επαφή με άλλα παιδιά από όσο γίνεται μικρότερη ηλικία, ο θηλασμός, το παιγνίδι στην ύπαιθρο, η αποφυγή υπερβολικής οικιακής καθαριότητας, ακόμα και η έκθεση σε μια ποικιλία κοινών και αβλαβών μικροοργανισμών, είναι ανάμεσα στα προτεινόμενα μέτρα πρόληψης, που θα πρέπει να εκδοθούν πολύ σύντομα προς ενημέρωση του κοινού.

Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουμε τα μικρόβια ως κάτι κακό, και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα λόγο κοροιδοιού η αντιμετώπιση μας αυτή είναι πολύ εντονότερη. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρουμε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πάνω από το 50% των κυττάρων του ανθρώπου είναι μικρόβια και η αλληλεπίδραση των μικροβίων μας με αυτά του περιβάλλοντος και των άλλων ανθρώπων είναι αυτό που μας διατηρεί υγιής.

Η διατάραξη αυτής της αλληλεπίδρασης που συμβαίνει τόσο έντονα αυτόν τον καιρό, θα οδηγήσει στο κοντινό μέλλον σε μια έξαρση παθολογικών φαινομένων σε διεθνές επίπεδο, που η λοίμωξη από την γρίπη των covid θα ωχριά μπροστά τους...

Σαν επίλογο ας πούμε οτι μελετώντας τα λύματα για το ιικό φορτίο σε 81 σημεία στον νομό Αττικής οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η χρήση κοκαίνης στα βόρεια και νότια προάστεια αυξήθηκε κατά 350% το τελευταίο τετράμηνο,το αλκοόλ στις δυτικές συνοικίες κατά 450% και τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια σε όλο τον νομό κατα 180%...

Ο καροιδοιος λοιπόν σήμερα μας θέτει το πρόβλημα:
Ti είναι για το συμφέρον μου και ποιά τα ωφέλη? Γιατί το μυαλό είναι ο στόχος,και όλοι εμείς πρέπει να μείνουμε υγιής ωστέ να έχουμε τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις όταν έρθει η ώρα να βοηθήσουμε την κοινωνία να βγεί απο αυτήν την μάστιγα των τυράννων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας