| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7079
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ωρίων Αλεξάκης Site Admin
Συμμετέχουν: 10 Αύγ 20 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 07, 2021 8:51 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν νομίζω ότι είναι προβοκάτσια με στόχο τον Κούλη...το βίντεο δείχνει καθαρά τους μπάτσους να δέρνουν με μίσος νεαρούς που απλά κάθονταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης,μια πλατεία με ένα άλσος που μαζεύει χιλιάδες κόσμο πράγματι καθημερινά,γιατί και μεγάλο σε έκταση είναι και διαθέτει πολλές απασχολήσεις για κάθε ηλικία,έχει παρκούρ για τους νέους,έχει πάρκο σκύλων,μιλάμε για ενα κόσμημα μέσα στην Αττική,φυλασσόμενο και καθαρό.Προβοκάτσια είναι σίγουρα γι αυτό και επέλεξαν το συγκεκριμένο άλσος για να το κάνουν,το όποίο έχει μείνει ανοικτό,μιας και έχουν κλείσει τα περισσότερα πάρκα και άλση της Αττικής(άλσος Βείκου,Αττικό πάρκο,πάρκο Τρίτση,άλσος Ν.Φιλαδέλφειας)...προβοκάτσια λοιπόν,αλλά όχι με στόχο τον Κούλη,δεν νομίζω ο Χρυσοχοίδης να έκανε κάτι που θα έβλαπτε την οικογένεια Μητσοτάκη καθώς για αρκετά χρόνια είχε δεσμό με την Αλεξία Μπακογιάννη,ποιός μπορει να ξεχάσει το περιβόητο “Θέλω να κοιμηθώ με τον υπουργό που συνέλαβε τον δολοφόνο του πατέρα μου”....
Ο στόχος του σημερινού ξυλοδαρμού των νεαρών,είναι ο φόβος του κόσμου που όλο και περισσότερο σπάει τις απαγορεύσεις του Κούλη και όσο πλησιάζουμε προς την 25η Μαρτίου,η προβοκατσιες της αστυνομίας θα πληθαίνουν,φοβούμενοι γενικό ξεσηκωμό. |
|
|
 |
Δεν περασε ο τσαμπουκας Επισκέπτης
|
|
|
 |
Επισκέπτης
|
|
|
 |
Παει ο κουλης Επισκέπτης
|
|
|
 |
vngelis
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 08, 2021 12:57 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Ωρίων Αλεξάκης έγραψε: | Δεν νομίζω ότι είναι προβοκάτσια με στόχο τον Κούλη...
Ο στόχος του σημερινού ξυλοδαρμού των νεαρών,είναι ο φόβος του κόσμου που όλο και περισσότερο σπάει τις απαγορεύσεις του Κούλη και όσο πλησιάζουμε προς την 25η Μαρτίου,η προβοκατσιες της αστυνομίας θα πληθαίνουν,φοβούμενοι γενικό ξεσηκωμό. |
Καθε μερα γινονται διαδηλωσεις
Και να μην ειναι ετσι θα καταληξει... 😜 |
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
Κυρανακης χαφιες Επισκέπτης
|
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
vngelis
|
|
|
 |
vngelis
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 10, 2021 9:14 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπογιο :
https://www.facebook.com/watch/live/?v=437168157556881&ref=watch_permalink Η παρέμβασή μου στο Κόντρα - Αφιερωμένο σε διάφορα κωλοπαιδάκια που έχουν ματώσει να παραδίδουν αυθεντικά μαθήματα αντιπαλέματος του αστικού κράτους, των πραιτώρων του κεφαλαίου και της καταστολή τους, βαρώντας (επαναστατικά πάντα) τα πληκτρολόγια από τα οδοφράγματα του φέισμπουκ.
Λεει 'Απαραδεκτος τραυματισμος' των οργανων του αστικου κρατους!!
Ακολουθωντας την Παπαρηγα για τα παιδια του λαου...[/b] |
|
|
 |
Ανακοινωση για επεισοδεια Επισκέπτης
|
|
|
 |
|