patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η Αμερική βαδίζει ολοταχώς σε εμφύλιο.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 04, 2021 3:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΠΑ : Δέκα πρώην υπουργοί Άμυνας προειδοποιούν για κίνδυνο εμφυλίου!

Εκρηκτική η πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ, 16 ημέρες πριν την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, στο φόντο και των νέων αποκαλύψεων για ωμή παρέμβαση Τραμπ προκειμένου να αλλάξει το αποτέλεσμα στην πολιτεία της Τζόρτζια. SOS από τους «10» πρώην υπουργούς με κοινή τους επιστολή στην Washington Post.

Πρωτόγνωρες πολιτικές καταστάσεις βιώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την επίσημη αλλαγή φρουράς στον Λευκό Οίκο και μία ημέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση στην πολιτεία της Τζόρτζια, η οποία θα κρίνει κατά πόσο η πλειοψηφία στη Γερουσία θα παραμείνει στα χέρια των Ρεπουμπλικάνων ή θα περάσει στους Δημοκρατικούς.

Η εικόνα είναι τέτοια που κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται εάν η παράδοση της σκυτάλης στον Τζο Μπάιντεν θα γίνει ομαλά ή ο Ντόναλντ Τραμπ επιφυλάσσει στους συμπατριώτες του – και ολόκληρο τον πλανήτη – και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ειδικά μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Washington Post για την ωμή παρέμβαση Τραμπ προκειμένου να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στην παραπάνω πολιτεία.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εξελίξεις συνιστούν απειλή για την ίδια τη δημοκρατία στις ΗΠΑ, ενέχοντας ακόμη και τον κίνδυνο νεός εμφυλίου. Ανάμεσά τους είναι και δέκα εν ζωή πρώην υπουργοί Άμυνας της χώρας, που προέρχονται από τις τάξεις και των δύο κομμάτων, που υπογράφουν κοινή επιστολή με την οποία προειδοποιούν ότι οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να μείνουν εκτός των πολιτικών εξελίξεων.

«Βαριά» ονόματα
Πρόκειται για τους Άστον Κάρτερ, Ντικ Τσένι, Ουίλιαμ Κοέν, Ρόμπερτ Γκέιτς, Λίον Πανέτα, Ουίλιαμ Πέρι, Ντόναλντ Ράμσφελντ, Τσακ Χέιγκελ, Τζέιμς Μάτις και Μαρκ Έσπερ – με τους δύο τελευταίους να έχουν αποτελέσει μέλη και της κυβέρνησης του νυν προέδρου.

«Ο καθένας από εμάς έχει δώσει όρκο να στηρίξει και να υπερασπίζεται το σύνταγμα εναντίον όλων των εχθρών, εξωτερικών και εσωτερικών. Δεν έχουν ορκιστεί σε κανένα άτομο ή κόμμα. Οι αμερικανικές εκλογές και η ειρηνική μετάβαση της εξουσίας αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της δημοκρατίας μας», σημειώνουν ανάμεσα στα άλλα.

Και συνεχίζουν, επισείοντας – εμμέσως πλην σαφώς – την απειλή ενός εμφυλίου πολέμου: «Με μία και μοναδική και τραγική εξαίρεση, η οποία κόστισε τη ζωή περισσότερων Αμερικανών από όλους τους άλλους πολέμους μαζί (αναφέρονται στον Εμφύλιο που ακολούθησε την ορκωμοσία του Αβραάμ Λίνκολν το 1860), οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν μια αδιάρρηκτη παράδοση τέτοιων μεταβιβάσεων από το 1789, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έγιναν σε περιόδους μεγάλης πόλωσης, πολέμων, επιδημιών και οικονομικής ύφεσης. Αυτή η χρονιά δεν θα πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση».

Οι υπογράφοντες υπογραμμίζουν παράλληλα: «Οι εκλογές έγιναν. Οι επανακαταμετρήσεις και οι ενστάσεις ολοκληρώθηκαν. Οι προσφυγές εξετάστηκαν από τα δικαστήρια. Οι κυβερνήτες έχουν επικυρώσει τα αποτελέσματα. Και το κολέγιο των εκλεκτόρων έχει ψηφίσει. Η ώρα της αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων έχει παρέλθει – έχει φτάσει η ώρα της επίσημης καταμέτρησης των ψήφων του κολεγίου των εκλεκτόρων, όπως προβλέπει το σύνταγμά μας».

Επικίνδυνες ατραποί
Ξεκαθαρίζουν, επίσης, πως «κάθε προσπάθεια ανάμιξης των ενόπλων δυνάμεων στην επίλυση εκλογικών διαφορών θα μας οδηγούσε σε επικίνδυνες, άνομες και αντισυνταγματικές ατραπούς. Πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι που κατευθύνουν ή εκτελούν τέτοιες ενέργειες θα λογοδοτήσουν, ενδεχομένως και να αντιμετωπίζουν ποινές για εγκληματική δράση για τις σοβαρότατες συνέπειες που έχουν οι ενέργειές τους στη δημοκρατία μας».

Δεν θα συνιστούσε υπερβολή η διαπίστωση ότι η τελευταία φάση αποτελεί μια απειλή ακόμη και απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μοιάζει να μην έχει αποδεχθεί ακόμη την ήττα του και να εξετάζει κάθε σενάριο – ακόμη και τα πιο ακραία – για να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών. Έχοντας, μάλιστα, τη βοήθεια και τουλάχιστον 12 υπερ-συντηρητικών γερουσιαστών, υπό την καθοδήγηση του Τεντ Κρουζ.

Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες ενδέχεται να αποδειχθούν κρίσιμες για τις ΗΠΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ωρίων Αλεξάκης
Site Admin


Συμμετέχουν: 10 Αύγ 20
Δημοσιεύσεις: 45

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 04, 2021 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Τραμπ καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον την κρίσιμη 6η Ιανουαρίου.
Εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ αναμένονται στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της χώρας την ημέρα αυτή με σκοπό να στηρίξουν τον Τραμπ και τις κατηγορίες ότι υπήρξε νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.Μεταξύ των διαδηλωτών που αναμένονται είναι και κάποιες ομάδες, όπως η ακροδεξιά οργάνωση Proud Boys, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στους δρόμους της Ουάσινγκτον υπερ του Τράμπ.Την ίδια στιγμη στους δρόμους της πρωτεύουσαν θα βρίσκεται και το νεοταξικο κινημα antifa σε διαδηλωση κατά του προέδρου Τράμπ...

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Τραμπ έγραψε δύο μηνύματα στον λογαριασμό του στο Twitter με τα οποία καλούσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αυτή, χαρακτηρίζοντας τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου “τη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ στην Ιστορία του έθνους μας”.
“Τα λέμε στην Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου. Μην το χάσετε. Θα ακολουθήσουν πληροφορίες”, αναφέρει ανάρτησή του ενώ τη Δευτέρα ανάρτησε και ένα βίντεο το οποίο προωθεί τις θέσεις του και κάνει έναν απολογισμό του έργου με τη φράση ”Ο Τραμπ υπερασπίζεται...” η οποία συμπληρώνεται από φράσεις ή λέξεις όπως ”την Αμερική”, ”τις θέσεις εργασίας των Αμερικανών”, ”την Ελευθερία”, ”την Αμερικανική Δικαιοσύνη”, ”την στρατιωτική ισχύ”, ”την Ειρήνη”, ”τον Νόμο και την Τάξη”, ”τη σημαία μας”.

Στις 6 Ιανουαρίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς αναμένεται να προεδρεύσει μιας συνεδρίασης του Κογκρέσου προκειμένου να επικυρωθούν οι ψήφοι του Συμβουλίου των Εκλεκτόρων.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης αυτής, στην οποία συμμετέχουν οι γερουσιαστές και τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο αντιπρόεδρος θα ανοίξει και θα διαβάσει τα πρακτικά από την καταμέτρηση των ψήφων των εκλεκτόρων κάθε πολιτείας και θα ανακοινώσει τον νικητή των εκλογών.Ο αντιπροεδρος Μαικ Πενς έχει την εξουσία(μια εξουσία που διαθέτει μόνο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ) να απορριψει ψήφους των εκλεκτόρων αν κρίνει ότι έγινε έστω και η παραμικρή νοθεία.
Αν αναλογιστούμε και την κοινή επιστολή που εστειλαν χτές δέκα πρώην υπουργοι αμύνης των ΗΠΑ με την οποία προειδοποιούν οτι οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να μείνουν εκτος των πολιτικών εξελίξεων,αυτό δείχνει ο Τράμπ έχει ΉΔΗ στήσει με το δάχτυλο στην σκανδάλη τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να επεμβουν σε περιπτωση που και το τελευταιο του "ειρηνικό" χαρτι πέσει στο κενό...γιατι ως πρωην υπουργοι αμυνης γνωρίζουν καλά οτι αυτο χρειάζεται ενα σχέδιασμό για να γίνει και στην τελική διαθέτουν και την σχετική πληροφόρηση εκ των έσω ...αν και θέλω να πιστευω οτι αναμεσα στο τελευταίο του χαρτί και τις ενοπλες δυνάμεις θα βρεθεί ο Αμερικανός πολίτης ο οποιος θα κάνει ντού στην Βουλή των αντιπροσώπων αν οι τελευταίοι επικυρώσουν την νοθεία των Δημοκρατικών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 05, 2021 12:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο στις 5 αρχιζουν οι πρωτες διαδηλωσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 05, 2021 7:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...
Στις 13:00 στις 6 Ιανουαρίου, μέλη του Κογκρέσου θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα της Βουλής των Αντιπροσώπων για να παρακολουθήσουν την επίσημη πιστοποίηση των ψήφων του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρόλο που συνήθως είναι μια τυπική διαδικασία, δεν έχει υπήρξει κάτι συνηθισμένο μέχρι στιγμής στις φετινές εκλογές εν μέσω πολλών ισχυρισμών για εκλογική νοθεία σε πολιτείες-κλειδιά.

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη λόγω της ασάφειας σχετικά με τους νομικούς και συνταγματικούς φραγμούς της διαδικασίας. Η κοινή σύνοδος του Κογκρέσου μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο, με την μη ανακοίνωση ενός ξεκάθαρου νικητή.

Με βάση τα τρέχοντα εκλογικά αποτελέσματα, ο πρώην Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε 306 εκλεκτορικές ψήφους έναντι των 232 ψήφων του Τραμπ. Εν τω μεταξύ, οι Ρεπουμπλικάνοι σε επτά πολιτείες όπου ο Μπάιντεν αξιώθηκε νικητής έστειλαν τις δικές τους εκλεκτορικές ψήφους στην Ουάσιγκτον, και ορισμένα μέλη της Βουλής έχουν δηλώσει ότι θα ασκήσουν ένσταση στους εκλέκτορες του Μπάιντεν σε ορισμένες πολιτείες. Οποιαδήποτε ένσταση θα απαιτούσε την υποστήριξη ενός μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων και ενός Γερουσιαστή, και τουλάχιστον δωδεκα γερουσιαστες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σ’αυτη την προσπάθεια.

Τι θα συμβεί λοιπόν;

Η καταμέτρηση των ψήφων διέπεται κυρίως από τη 12η τροποποίηση του Συντάγματος και τον τροποποιημένο νόμο μέτρησης ψήφων των Εκλεκτόρων.

Το Σύνταγμα απλά δηλώνει ότι οι εκλέκτορες κάθε πολιτείας πρέπει να συναντηθούν, να συντάξουν μια λίστα με τις ψήφους τους, «την οποία πρέπει να υπογράψουν και να πιστοποιήσουν», και να την στείλουν στον πρόεδρο της Γερουσίας, δηλαδή στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πένς.

«Ο Πρόεδρος της Γερουσίας, παρουσία της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, πρέπει να ανοίξει όλα τα πιστοποιητικά και στην συνέχεια να καταμετρηθούν οι ψήφοι», αναφέρει η τροπολογία του 1804.

Ο νόμος μέτρησης των ψήφων των Εκλεκτόρων του 1887, γνωστός σήμερα ως Άρθρο 3 Τμήμα 15, θεσπίζει μια διαδικασία για τον τρόπο καταμέτρησης των ψήφων, τον τρόπο διατύπωσης ενστάσεων και τον τρόπο επίλυσης των διαφορών. Αρχικά, λέει ότι ο αντιπρόεδρος πράγματι προεδρεύει της διαδικασίας. Στη συνέχεια, αναφέρει ότι οι ηγέτες της Βουλής και της Γερουσίας ορίζουν δύο καταμετρητές ψήφων. Ο αντιπρόεδρος ανοίγει τους φακέλους με τα πιστοποιητικά ψηφοφορίας και τους παραδίδει στους καταμετρητές ώστε να γίνει η καταμέτρηση. Στη συνέχεια, οι καταμετρητές τους διαβάζουν δυνατά, τους μετράνε και τους παραδίδουν πίσω στον αντιπρόεδρο για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, σε μια μάλλον περίπλοκη γλώσσα, ο νόμος λέει ότι τα μέλη του Κογκρέσου μπορούν να ασκήσουν ένσταση. Απαιτείται τουλάχιστον μία ένσταση από κάθε Σώμα για να προκληθεί μια ξεχωριστή ψηφοφορία τόσο από τη Βουλή όσο και από τη Γερουσία για τις ενστάσεις. Εάν συμφωνήσουν και τα δύο Σώματα, οι ψήφοι για τους οποίους έχει γίνει ένσταση απορρίπτονται. Τέτοιο ενδεχόμενο ουσιαστικά απορρίπτεται δεδομένης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή.

Εάν παρουσιαστούν δύο ομάδες εκλεκτόρων για καταμέτρηση, η Βουλή και η Γερουσία πρέπει να ψηφίσουν χωριστά για το ποιά ομάδα ειναι νόμιμη και ποιά πρέπει να απορριφθεί. Εάν κάθε Σώμα ψηφίσει διαφορετικά, η ομάδα που έχει πιστοποιηθεί από τον κυβερνήτη της πολιτείας είναι η νόμιμη. Αυτό θα έδινε τη νίκη στον Μπάιντεν.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένας τεράστιος όγκος νομικής ανάλυσης που υποστηρίζει ότι ο νόμος μέτρησης ψήφων των Εκλεκτόρων είναι αντισυνταγματικός. Το Κογκρέσο δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παραχωρήσει στον εαυτό του την εξουσία να αποφασίσει ποια λίστα εκλεκτόρων είναι η σωστή και ποιες ψήφοι πρέπει να απορριφθούν. Ούτε έχει την εξουσία να ορίσει τους κυβερνήτες ως τελικούς κριτές, υποστήριξε μια ομάδα νομοθετών και νομικών μελετητών.

Υπάρχουν δύο επιχειρήματα για το ποιος έχει τη συνταγματική εξουσία να αποφασίσει ποιοι εκλέκτορες θα επιλεχτούν.

Ορισμένοι νομικοί λένε ότι είναι ο αντιπρόεδρος που έχει την αποκλειστική ευχέρεια να αποφασίσει ποιες ψήφοι θα μετρήσουν. Το επιχείρημα είναι ότι οι δημιουργοί του Συντάγματος σκοπεύαν να έχει ο αντιπρόεδρος την αποκλειστική εξουσία για την καταμέτρηση των ψήφων, διότι το ομόφωνο ψήφισμα που επισυνάπτεται στο Σύνταγμα αναφέρει ότι η Γερουσία πρέπει να διορίσει τον Πρόεδρό της «με μοναδικό σκοπό την παραλαβή, το άνοιγμα και την καταμέτρηση των Ψήφων για την Προεδρία».

Επιπλέον, πριν από την υιοθέτηση του νόμου μέτρησης ψήφων των Εκλεκτόρων, ήταν πάντα ο αντιπρόεδρος που μετρούσε τις ψήφους, μερικές φορές και παρά τις σημαντικές ενστάσεις του Κογκρέσου. Ο Τόμας Τζέφερσον έκανε το ίδιο ως αντιπρόεδρος στις εκλογές του 1800, μετρώντας τις συνταγματικά ελλιπείς ψήφους της Γεωργίας εξασφαλίζοντας έτσι την προεδρία του.

Οι νομοθέτες της πολιτείας της Αριζόνα και οι Ρεπουμπλικάνοι Εκλέκτορες μαζί με τον Λούι Γκόμερτ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν καταθέσει ομοσπονδιακή αγωγή ζητώντας από το δικαστήριο να διευκρινίσει το νόμο ώστε ο νόμος μέτρησης των ψήφων των Εκλεκτόρων να χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός και η εξουσία του αντιπροέδρου η ανώτατη.

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια Τζον Χάρισον, ειδικός στη συνταγματική ιστορία, λέει ότι ο αντιπρόεδρος δεν έχει «καμία συνταγματική εξουσία να παίρνει αποφάσεις» για το ποιες ψήφοι θα μετρηθούν.

Υποστήριξε ότι ο νόμος είναι ελλιπής ως προς το ότι «το Κογκρέσο δεν έχει την εξουσία να καταλήξει στην ανακοίνωση [των αποφάσεών του σχετικά με τον αριθμό των ψήφων]». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καθορίσει κανένα κανόνα.

«Το Σύνταγμα απαιτεί την καταμέτρηση των ψήφων με τα δύο Σώματα παρόντα, οπότε νομίζω ότι ο καθορισμός των διαδικασιών για την καταμέτρηση εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Κογκρέσου», δήλωσε στην The Epoch Times μέσω email.

Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι το Σύνταγμα παρέχει την εξουσία στα νομοθετικά σώματα τον πολιτειών να καθορίσουν πώς επιλέγονται οι εκλέκτορες. Ως εκ τούτου, τυχόν διαφωνίες για το ποιές ψήφοι θα πρέπει να καταμετρούνται πρέπει να επιλύεται από τους νομοθέτες της πολιτείας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτειακοί νομοθέτες δεν βρίσκονται σε σύνοδο και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε ειδική σύνοδο χωρίς το κάλεσμα από τους κυβερνήτες, οι οποίοι αρνήθηκαν να πράξουν κάτι τέτοιο. Εν τω μεταξύ, οι νομοθέτες συνήθως εκχωρούν την εξουσία επικύρωσης των εκλεκτόρων στους κυβερνήτες και τους υπουργούς Εσωτερικών κάθε πολιτείας, υποβαθμίζοντας την ίδια τους την εξουσία επί του θέματος.

Το συντηρητικό Amistad Project του Thomas More Society έχει καταθέσει μια ομοσπονδιακή αγωγή υποστηρίζοντας ότι η εξουσία των νομοθετικών σωμάτων είναι «αποκλειστική και μη μεταβιβάσιμη» και, επομένως, κάθε νόμος της πολιτείας και ομοσπονδιακό καταστατικό που πάει ενάντια σε αυτό είναι αντισυνταγματικό και άκυρο.

Αυτό όχι μόνο θα καταργούσε ορισμένες διατάξεις του νόμου μέτρησης ψήφων των Εκλεκτόρων, αλλά και θα καθιστούσε παράνομες τις εκλεκτορικές ψήφους που δεν έχουν πιστοποιηθεί μετά την εκλογή από τους πολιτειακούς νομοθέτες.

Ανεξάρτητα από το τι θα πουν τα δικαστήρια, το βασικό ερώτημα είναι τι γίνει στα κοινοβούλια στις 6 Ιανουαρίου; Θα αρνηθεί ο Πενς να ακολουθήσει τον νόμο μέτρησης ψήφων των Εκλεκτόρων; Θα διαφωνήσουν ορισμένοι από τους καταμετρητές; Εάν τα πράγματα πάνε στραβά για τους Δημοκρατικούς, θα προσπαθήσει η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσυ Πελόσι (Δημοκρατική-Καλιφόρνια) να τερματίσει πρόωρα τη σύνοδο;

Δεν υπάρχει τρόπος να το μάθουμε. Ο Πενς δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις του.

Epoch Times
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 05, 2021 11:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ομιλητες την πρωτη μερα των διαδηλώσεων κατά της Κλοπης των Αμερικανικων Εκλογων

“Ακόμη και η ένταση και η αφοσίωση του θρησκευτικου αισθήματος στην Αμερική δεν θα αποδειχθεί εμπόδιο στην επανάσταση. Αν κάποιος αναλάβει την προοπτική των Σοβιετ στην Αμερική, κανένα από τα ψυχολογικά φρένα δεν θα αποδειχθεί αρκετά σταθερα για να καθυστερήσει την πίεση της κοινωνικής κρίσης. Αυτό έχει αποδειχθεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία. Εκτός αυτού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ίδια τα Ευαγγέλια περιέχουν αρκετά εκρηκτικά αφορισμούς.”
Trotsky 1934

Ενώ δεν ειμαστε συνηθισμένοι σε ομιλιες με θρησκευτικό χαρακτηρα η Αμερικη εχει ιδιατερη ιστορια και η ιστορια της εχει ιδιομορφία επειδή φτιαχτηκε από καταζητουμενους ιερεις και θρησκόληπτους που εφυγαν απ’τη μεσαιωνικη Ευρωπη και αναγνωριζουν τι σημαινει μεσαίωνας και σκλαβια αφου και τα δυο τα εισηγαγαν στην Αμερικη.

Ενώ παρουσιαζεται σαν εκδηλωση για τον Τραμπ και ετσι είναι, η βαση δεν ανήκει προφανώς στον Τραμπ και εχει τις δικες της ιδιότητες. Οι οργανωτες εχουν/ειχαν σχεση με την ομαδα Μπανον που είναι η θεωρητικη ιδιομορφια του κινηματος Τραμπ και ενώ ακουσες την ιδεολογικη ταυτιση με το Ισραηλ απ τη γυναικα του διοργανωτη εγινε υπο το πρισμα ότι πολεμανε τον κομμουνισμο τον τζιχαντισμο και την Κινα, που κλεβουν τις εκλογες.
Βγηκε ενας μαυρος ιερεας που εδωσε μια σχετικα καλη ομιλια και φαινεται ότι είναι εκπαιδευμενος να μιλαει σε πιστους και ετσι εδωσε το χρισμα μιας θρησκευτικης συγκεντρωσης ότι η ανωτερη δυναμη στη γη δεν είναι οι κυβερνησεις ουτε οι Προεδροι αλλα ο ιδιος ο θεος και ότι εδω ανατρεπεται το συνταγμα και γινεται κλοπη και ότι ο θεος είναι με το πλευρο μας και θα νικησουμε.

Μετα βγηκε ένα ατομα με αστυνομικο γιλεκο για σφαιρες ο οποιος είναι ο κυριος που οργανωνει φρουρες κατά των Αντιφα και ότι τον θελουν νεκρο. Ολιγομιλητος ειπε να παει να Γαμη…η Αντιφα και ότι θα νικησουμε. Αναφορες εγιναν επισης στον Σορος και πως χρηματοδοτει πολιτικους και πως ο Τραμπ δεν μπηκε στην πολιτικη για το χρημα όπως ολοι οι αλλοι σαν την οικογενεια Μπαιντεν

Ο πιο σοβαρος και εξυπνος ηταν ενας κυριος που ειχε σχεση με την νομικη ομαδα Παουελλ. Προσφερε το δικο του κινητο τηλεφωνο δημοσιως και ειπε εάν του στειλουν μυνηματα θα στελνει το τι προκειται να γινει πριν γινει. Και οποιος θελει να λαβει φωτο απ'τις λαμογιες του γιου Μπαιντεν θα το κανει. Ειπε ότι υπαρχουν και οι 270 σελιδες της δικηγορικης ομαδας Σιντνι Παουελ που δειχνουν ξεκαθαρα για το πως εγινε η νοθεια στις εκλογες.

Το λινκ είναι παρακατω
https://zengermedia.s3.us-east-2.amazonaws.com/wp-content/uploads/2020/12/29130729/2020-12-23-Sidney-Powell-Team-Binder-ZENGER-NEWS-Cover.pdf


Το πιο σπουδαίο που ειπε είναι ότι ο Φαουτσι εινα κοινός απατεώνας λεει ότι ναναι οποτε του κατεβει, κανενας δεν τον πιστευει, ότι τα συνεχή κλεισίματα σκοπεύουν στην Μεγαλη Επανεκκίνησή, ότι οι μασκες είναι καταστροφικές ότι τα PCR test που ταχα βρισκουν Κορονοιο είναι φτιαγμενα ετσι ώστε να βγαινουν θετικα στον Κορονοιο, ότι 250.000 πεθαινουν στις ΗΠΑ κάθε χρονο απλα επειδη πηγαν σε νοσοκομείο και ότι πρεπει ολοι να αγκαλιασουμε έναν διπλα μας που δεν γνωρίζουμε για να μεταφέρουμε τον Κορονοιο (εννοω γριπη) οσο πιο πολύ γίνεται αφου εξαφανίστηκε η γριπη φετος και γελαγε…
Μπατσος από ΗΠΑ ειπε σε ραδιοσταθμο στο Λονδινο συζητώντας για την σημερινή εκδήλωση και την αυριανή οτι θα κατεβουν οπλισμένοι και αυτό δεν είναι καλο για την Αμερικη. Αυτό που εννοούσε και δεν ειπε προφανώς είναι ότι δεν μπορούν να τους διαλύσουν.

Με βαση τα ντοκουμεντα που θα καταθεσουν για νοθεια στο Κογκρεσσο (υποκινουμενα από ντοπιους και ξενες δυναμεις οπου αναφερουν Ιραν, Ρωσια, Σερβια κτλ) μπορει να κρατησει το μαστιγιο της ξενης επεμβασης στις Εκλογες δηλαδη να βαλει φυλακη και μετα εκτελεση για Εσχατη Προδοσια και ετσι να διασπαση τη νεοταξικη ομερτα. Ο Υπο Προεδρος Πενς θα εχει το δικαιωμα να στειλει για 10ημερο ελεγχο τις 7 Πολιτιες οπου δεν συμφωνουν οι Τραμπικοι.

Μολις γινει κατι τετοια θα αρχισει η ουσιωδης κοντρα και τα ΜΜΕ θα αρχισουν προπαγανδα περι Εκλογικου Πραξικοπηματος απ τον Τραμπ. Το μαστιγιο όμως των εκτελεσεων για Εσχατη Προδοσια θα είναι όμως δυσκολο να ξεπεραστει…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 06, 2021 5:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο Ομιλητες
Tea Party ξεκίνησε αυτό το κίνημα, αν Ρεπουμπλικάνοι δεν κάνουν όπως αναμένεται τότε θα τους κυνηγήσoυμε θα βρουμε τα ονόματα κλπ.
Ο Πρόεδρος θυσίασε τα πάντα γι' αυτή τη χώρα που δεν ζήτησε τίποτα για επιστροφή, αγαπάει τον Θεό και τη Σημαία.
Φωνάζοντας «Αγαπάμε τον Τραμπ»

Πολεμώντας εδώ και στο εξωτερικό για να κρατήσουμε το έθνος μας ελεύθερο και ο λαός μας να μπορεί να πάει στην Εκκλησία. Οι πολιτικοί δεν είναι υπεύθυνοι που κυβερνούν για τη συγκατάθεσή μας που ανακαλούμε. Σε δύο χρόνια κάθε πολιτικός που γύρισε την πλάτη στη χώρα μας θα χάσει την έδρα του, συμπεριλαμβανομένων των Δημοκρατικών. Ένας από τους αρχικούς ιδρυτές του Tea Party τα τελευταία 12 χρόνια αριστερά δεν έχει δει μια αντίσταση από τότε που βλέπουν έναν αγώνα πατριώτη για τη χώρα μας.
Είμαστε συνταγματική δημοκρατία και θα πάρουμε τη χώρα μας πισω. Έχω ταξιδέψει 14.000 μίλια τους τελευταίους δύο μήνες αγωνίζομαστε για μήνες ....
Κατρίνα

Έιμι Κράμερ
Γεια σας αξιοθρήνητα γίναμε το κίνημα MAGA και αν δεν ήταν για μας δεν θα υπήρχε πρόεδρος Trump και έχει θέση η Αμερική Πρώτα. Δεκάδες χιλιάδες έχουν φτάσει και οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από όσες συγκεντρώσεις για τις εκλογές που έλαβαν χώρα. Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ για Πρόεδρο. Ξέρουμε ότι υπήρξε απάτη ψηφοφόρων. Στη συνέχεια, δεν υπήρξε εκτεταμένη εκλογική απάτη. Ξέρουμε ότι ο Biden δεν μπορούσε καν να γεμίσει ένα στάδιο πόσο μάλλον ένα πάρκινγκ. Ακριβώς επειδή τα μέσα ενημέρωσης δεν σας πω τι συμβαίνει δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει.

12 Νοεμβρίου 1.5m εμφανίστηκαν στην Ουάσιγκτον. Είμαστε υπέρ της ακεραιότητας των εκλογών και για τη διάσωση της δημοκρατίας. Οι Ρεπουμπλικάνοι φοβούνται τη σκιά τους. Έπρεπε να είχε αντισταθεί με τον Τραμπ. Ο Τραμπ δεν φοβάται τους Ρεπουμπλικάνους ή τους Dems που μας χρειάζονται τώρα όπως τον χρειαζόμαστε. Κάθε φορά που επιτίθενται στον Πρόεδρο επιτίθονται. Έχει να κάνει με το να κλέψεις τις εκλογές από το "Εμείς ο Λαός". Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε.

Πλήθος φωναζει ΗΠΑ ΗΠΑ

Δεν θέλω να μάθω να μιλάω κινέζικα και δεν θέλω ο Λευκός Οίκος να γίνει Κόκκινος. Ενημερώστε τους Ρεπουμπλικάνους ότι ερχόμαστε και για εσάς και τους Δημοκρατικούς.
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 06, 2021 9:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουκαραν μεσα στη Γερουσια

https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/watch-live-trump-supporters-torn-capitol-barriers-clashing-police/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Περιεργοι θανατοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 13, 2021 1:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κολαση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/953586_thriler-me-toys-nekroys-taraxies-kai-astynomikoys-toy
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 17, 2021 7:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στρατιωτικος Νομος στη Ουασιγκτον με στρατιωτικα μπλοκα σε δρομους γεφυρες κτλ για εισοδο εξοδο σε στυλ Βαγδατης

https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/biden-inaugural-like-baghdad-green-zone-red-zone-military-checkpoints-enter-leave-downtown-d-c-bridges-city-closed/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πιστολιδια με θυμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χαμος στις ΗΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.abc15.com/news/crime/multiple-people-shot-in-phoenix-near-24th-st-and-university-dr
Επιστροφή στην κορυφή
Δολοφονια 5 ανθρωπων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 26, 2021 7:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι ειναι; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.google.com/amp/s/www.skai.gr/news/world/maziki-dolofonia-stin-indianapoli-5-nekroi-anamesa-tous-mia-egkyos-gynaika/amp
Εχουν ανοιξει ασκοι του Αιολου
Επιστροφή στην κορυφή
Νεα προβοκατσια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 31, 2021 2:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Με αλλους 5 νεκρους! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.reuters.com/article/us-colorado-arson-arrests-idUSKBN29X0T1
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελσθηκαν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 11, 2021 12:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Αλληλοσκοτωνονται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cnn.gr/kosmos/story/253920/hlikiomenos-anoixe-pyr-se-kliniki-tis-minesota-enas-nekros-tesseris-traymaties
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 14, 2021 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αθωωση του Τραμπ
https://www.ethnos.gr/kosmos/145855_ntonalnt-tramp-athoos-gia-tin-eisboli-sto-kapitolio
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τυφλη επιθεση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 14, 2021 11:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Με νεκρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.in.gr/2021/03/14/world/sikago-toulaxiston-dyo-nekroi-kai-13-traymaties-apo-pyrovolismous/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Επόμενη
Σελίδα 2 από 20

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας