patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

'Πατριωτικη' Στροφη ΝΔ για Εκλογες;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ωρίων Αλεξάκης
Site Admin


Συμμετέχουν: 10 Αύγ 20
Δημοσιεύσεις: 45

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 17, 2021 1:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν.Δένδιας με τις δηλώσεις του στην Τουρκία δεν προστατεύει καμία επένδυση,γιατί απλά όλες τις "επενδύσεις"των νεοταξιτών στην χώρα μας τις προστατεύει χρόνια τώρα η εκάστοτε κυβέρνηση,είτε αυτό είναι ορυκτός πλούτος,είτε αυτό είναι στρατιωτικές βάσεις,μυστικές υπηρεσίες,εξοπλιστικά,παραχωρήσεις παντός τύπου δικαιωμάτων,κ.ο.κ.

Αυτό που ήθελε και μάλλον πέτυχε η κυβέρνηση της Ν.Δ είναι να δημιουργήσει μια ψηφοθηρική παρακαταθήκη για την μετά "Κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας",η οποία είναι προ των πυλών,εποχή. Πανηγυρίζουν όλα τα δεξιά sites για την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που φορούσε ο Δένδιας στην Τουρκία,ενώ από μέσα φορούσε την νεοταξική φανέλα,και μάλιστα "βρώμικη" και "λαδωμένη"από τις κώλοτούμπες και αλλαξοκωλιές στις λάσπες...και στο "λάδι".

Ολα δείχνουν ότι ο Κούλης δεν μπορεί να παραμείνει στην κυβέρνηση ούτε μέρα ώστε να συνεχίσει το ξεπούλημα του Αιγαίου,μιάς και όλα δείχνουν ότι οι Ευρωπαίοι σκοπεύουν(ή αναγκάζονται) να άρουν...προσωρινά τις απαγορεύσεις σε κυκλοφορία και εστίαση, και θα αναγκαστεί να το κάνει και αυτός,και τότε θα φανεί η γύμνια του,η εκτόξευση της ανεργίας,η οικονομική καταστροφή,και που αποσκοπούσε τελικά το δάκρυ του δεξιού ψάλτη εκείνη την βρωχερή μέρα του Μαρτίου πέρσι. Αυτο θα το κάνει όπως όλα δείχνουν η Οικουμενική κυβέρνηση που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες,και όταν με το καλό τελειώσουν το έργο τους και το ξεπούλημα,θα βγει πάλι στην επιφάνεια η πατριωτική στάση της Ν.Δ και του Υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία,και θα διεκδικήσουν ξανά,"καθαροί" αυτήν την φορά...την εξουσία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 17, 2021 4:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης εχει βγει ο Φαιδων Βοβολης, ο Κατρουγκαλος του Συριζα, ο Χιος και πισω του ο Χαζακης που εχει αναλαβει εργολαβικα την οργανωση του Τραγκα, οι εφημεριδες Δημοκρατία, Εστια κτλ να πλεκουν το εγκωμιο του Δένδια που επισης αποτέλεσε εκροσωπος του Ρότσιλντ στη Κέρκυρα.

Το μονο καλο οτι δεν ειμαστε στο 1989, οταν δεν ειχε ξεκινήσει η πληρες αποβιομηχανοποιηση και ο λαθροεποικισμος και η έννοια Αριστερα δεν ειχε ξεφτυλιστει πληρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας