patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

H Σύγχρονη αριστερά...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Χωρίς κουκούλα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 05, 2021 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: H Σύγχρονη αριστερά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την επανασύσταση του Ελληνικού κράτους το 1821 μέχρι σήμερα η επίσημη αριστερά και η επίσημη θρησκεία μας,πρώτη φορά εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος(μαζί βροντοφώναξαν το...θέλουμε με το έτσι θέλω rapid test και στις εκκλησίες),με τον πρωθυπουργό να διαχειρίζεται απλά τον ήχο του δέκτη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.
Το ίδιο συνέβη και με την αριστερη πρόταση για ομάδα κοινής αποδοχής για την αντιμετώπιση της ψευτοπανδημίας.
Ο κόσμος πλέον έχει χάσει το δικαιωμά του να σκέφτεται μόνος του,βρίσκεται σε μία 'δημοκρατική πλάνη',και εξαιτίας του Τσίπρα(και αριστερά και οχι-ναι) έχει χάσει την ελπίδα του για αλλαγή,και νιώθει πολύ 'λίγος'απέναντι στο σύστημα,με αποτέλεσμα η επαναστατική σκέψη να είναι σε λήθαργο.
Σε αυτό έχει βοηθήσει και αρκετά η επιστημονική κοινότητα με τους γιατρούς να μοιράζουν ασύστολα μόνο 'χαλαρωτικα' χάπια για όλες τις ασθένειες,και τους φυσικούς να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε μια (ανύπαρκτη)κλιματική αλλαγή στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε,εξ ου και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που δημιούργησαν στις 6 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο τελικός και απώτερος σκοπός τους ειναι η μείωση των ελευθεριών και η επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων σε ολόκληρο τον πλανήτη.Οσο πιό γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιό εύκολα θα τους χαλάσουμε αυτά τα σχέδια.
Μόνη λύση είναι η διαρκής εργατική επαναστατική δράση,μέχρι την στιγμή που ο καπιταλισμός και τα τσιράκια του εξαφανιστούν απο προσώπου γης.
Σταματήστε να ακολουθείτε την επίσημη αριστερά.
Σταματήστε να παίρνετε τα χαπάκια ψυχικής ηρεμίας που σας πασάρουν με συνταγή τα άσπρα ανθρωπάκια.
Σταματήστε να βλέπετε τα ΜΜΕ.
Σταματήστε να ακολουθείτε τις οδηγίες όλων των επίσημων εκπροσώπων.

Δημιουργία τοπικών ομάδων αλληλεγγύης η μόνη λύση.
Επιστροφή στην κορυφή
Λίλη Ζωγράφου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 06, 2021 1:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

“Επάγγελμα Πόρνη”

Η ζωή περνά από μέσα μου, με διαποτίζει με την ασκήμια της, με γεμίζει λύσσα με την αδικία της την οργανωμένη, με ταπεινώνει με την ανημποριά μου ν’ αντιδράσω, να επαναστατήσω αποτελεσματικά, να υπερασπιστώ το μαζικό μας εξευτελισμό.

Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρόνων θα ξεκινούσα από τις κορφές των βουνών, αντάρτης, ληστής, πειρατής, ν’ ανοίξω τα μάτια εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους, όσο και κείνων που εθελοτυφλούν. Όχι, η επανάστασή μου δε θα στρεφόταν κατά του καταστημένου και του συστήματός του, αλλά εναντίον εκείνων που το ανέχονται. Θα σκότωνα, θα τσάκιζα την κακομοιριά, την υποταγή, την ταπεινοφροσύνη.

Η γη έτσι κι αλλιώς δε χωρά άλλους ταπεινούς και καταφρονεμένους. Όπως δε χωρά άλλα φερέφωνα προκάτ επανάστασης.

Η ζωή γίνηκε πια πάρα πολύ απάνθρωπη για να την καλουπώνουμε σε σχήματα, δε μας ανήκει καν, όπως δε μας ανήκει τίποτα, από τη γη που κατοικούμε ως τα πρόσωπά μας.

Όταν ο κάθε τυχάρπαστος, ο κάθε τιποτένιος, μπορεί να μάς δέσει πάνω σε μια καρέκλα, σ’ έναν πάγκο ή σ’ ένα κρεβάτι, να μάς φτύσει, να μάς μαστιγώσει, να μάς βιάσει.

Το Σύστημα αποχαλινωμένο καλλιεργεί σκόπιμα την ασυνειδησία, την αγριότητα, το χάος, καταλύοντας το σεβασμό για τον ανθρώπινο παράγοντα. Δεν άφησε τίποτα ανεκμετάλλευτο,από το “χάσμα των γενιών” που αποκόβει τους ανθρώπους μεταξύ τους και ετοιμάζει τους αυριανούς παιδιά-καταδότες του Χίτλερ, ως την κατάργηση της οικογένειας.

Ο άνθρωπος βγαίνει στο σφυρί. Για να μη βρίσκει το Σύστημα καμιά αντίδραση και να μπορέσει αύριο να βγάλει ελεύθερα στο σφυρί και τις πατρίδες.

Ο Παπαδόπουλος ήταν μια δοκιμή και στον ευρωπαϊκό χώρο, κατά το σύστημα των χιλιάδων πειραμάτων που πραγματοποιούνται σ’ όλες τις περιοχές του πλανήτη. Η συνταγή είναι πια κοινή: Όταν ένας λαός σηκώσει κεφάλι κατά του κυβερνήτη του, εκπρόσωπου του κεφαλαιοκρατικού συστήματος, βρείτε έναν αλήτη και αναθέστε του να περάσει χειροπέδες σ’ αυτό το λαό. Κι αφήστε τον να εξουθενωθεί.

Το πιθανότερο είναι να συνηθίσει και να ζήσει εξουδετερωμένος από τριάντα μέχρι σαράντα χρόνια, όπως συνέβη στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, τα πράματα πάνε γρηγορότερα, η συνταγή τροποποιήθηκε.

Πάρτε τα κλειδιά από τον αλήτη, δώστε τα στον παλιό κυβερνήτη και στείλτε τον να ξεκλειδώσει τις χειροπέδες. Ο λαός θα του γλείφει τα χέρια, βλέποντάς τον σαν ελευθερωτή του.

Γι’ αυτό και μεις, τα σύγχρονα πειραματόζωα, οφείλουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τον όρο π.Χ., που θα σημαίνει τώρα πια “προ Χούντας”, και μ.Χ., “μετά τη Χούντα”. Γιατί το πείραμα πέτυχε και δεν πρέπει να το λησμονούμε ούτε στιγμή. Η Ελλάδα εκδίδεται, συνειδητά και ασύνειδα. Κι ούτε ένας αθώος. Ανεύθυνος κανένας».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 06, 2021 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παραπάνω είναι συνταρακτικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 06, 2021 5:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Το παραπάνω είναι συνταρακτικό.


Ειναι ενα αποσπασμα απο το βιβλίο με τίτλο “Επάγγελμα Πόρνη” της Λιλής Ζωγράφου απο τις Εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ του 1994.Θα σας πρότεινα να το διαβάσετε,όπως και τα ''ΕΝΤΟΛΗ'' (1978)& ''ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ''(1962) της Δίδω Σωτηρίου(Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ),ωστε να κατανοήσουμε καλύτερα που οδηγούμαστε και γιατί απο την κατοχή μέχρι σήμερα.
Αυτά βέβαια δεν διδάσκονται στα σχολεία μας,ούτε τα βλέπεις στα μεγάλα βιβλιοπωλεία,ούτε καν στις ξαπλώστρες των πλαζ που διαβάζουν οι ψευτοαριστεροί τις νουβέλες και τα ρομάντζα και οι αμαθείς και ημιμαθείς μικροαστοί τους κοιτούν με το στόμα ανοιχτό...και τους θαυμάζουν!!!
Κουτσούμπα εσύ super star.Aλ6 εσυ πιό αριστερά...
Επιστροφή στην κορυφή
Αποκαλυψη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 21, 2021 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Εντελως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2952115415040083&id=1546201195631519&m_entstream_source=timeline&__tn__=%2As%2As-R
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας