patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κορωνοϊός ή άσκηση υποταγής

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 24, 2021 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κορωνοϊός ή άσκηση υποταγής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορωνοϊός ή άσκηση υποταγής
https://www.zougla.gr/kosmos/article/koronoios-i-askisi-ipotagis
Όλο και περισσότεροι εναντιώνονται κατά του κορωνοίου και καταλαβαίνουν πως είναι η εμπροσθοφυλακή στις μέρες μας για τη επιβολή του 4ου ράιχ του νεοφασισμού.
Οι "αριστεροί" τι κάνουν; Ότι έκαναν σε όλες τις περιπτώσεις πχ,πριν το Β.Παγκόσμιο πόλεμο όταν ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός βρίσκονταν σε θανάσιμη κρίση και έπαιζε το τελευταίο χαρτί του φασισμού στην προσπάθεια του να επιβιώσει και έκαναν τα πάντα στο να εμποδίσουν το προλεταριάτο να εξεγερθεί και να καταλάβει την εξουσία.Στην δέ Ισπανία οι σταλινικοί πολέμησαν με το όπλο στο χέρι το πλευρό της άρχουσας τάξης για να καταστείλουν την λαϊκή εξέγερση και επανάσταση που έλεγχαν οι αναρχικοί βοηθιόνταν τις δυνάμεις του φασίστα φράκο να καταλάβει την εξουσία και να παραμείνει πάνω από 4αράντα χρόνια.

Μα και μετά την συντριβεί του χιτλερικού φασισμού οι Σταλινικοί ξαναπρόδωσαν τις επαναστάσεις Ιταλία-Γαλλία- Ελλάδα και Ευρώπη βοηθώντας τον καπιταλισμό να παραμείνει στα πράγματα. Με την αντικομουνιστική συμφωνία (Στάλιν-Τρώρτιλ- Ρούσβελ).

Στην Ελλάδα το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ μετά το τέλος του Β.Π.Πολέμου ήταν ή μόνη δύναμη δύναμη και στην ουσία η εξουσία ήταν στα χέρια της. Ο Άρης Βελουχιώτης με 90 ενόπλους χιλιάδες μαχητές είχε κυκλώσει τον νομό της Αττικής και περίμενε τις διαταγές τις ηγεσίας του ΚΚΕ να καταλάβει εντός 4αρων ωρών όπως είχε δηλώσει τη Αθήνα και να δώσει ένα τέλος από θέση ισχύος με τα φασιστικά υπολείμματα και συνεργάτες των γερμανών καταλαμβάνοντας την Εξουσία με μια κυβέρνησή πανίσχυρης λαοκρατίας.

Αντί αυτό η ηγεσία έδωσε εντολή στον Άρη να εγκαταλείψει τον νομό Αττικής και να πάει στην Ήπειρο για να για διώξει; Το δεξιό Ναπολέων Ζέρβα ο οποίος με μια δύναμη λιγότερων των 4αρων χιλιάδων δεξιών ανταρτών δεν μπορούσε να έχει σοβαρό λόγο στα πράγματα. Άρα η απόφαση τις Σταλινικής ηγεσίας ήταν στο να ξεφορτωθεί τον Άρη μακρυά στην Ήπειρο και να βοηθήσει την αντίδραση να σφάξει τους άοπλους αγωνιστές.Που τους αφόπλισε ξέροντας πως η αντίδρασή θα τους σφάξει.

Εκτελώντας τις εντολές του ιμπεριαλιστή Τσώρτσιλ ο οποίος μετά τις συμφωνίες της Γιάλτας όπου για την Ελλάδα να μη παραμείνει στην ιμπεριαλιστική Δύση το ποσοστό που της έδιναν ήταν 10% . Και θρασύτατα τον Τσώρτσιλ να ανακοινώνει πως στην "Ελλάδα δεν θέλουμε μια νίκη χωρίς ήττα". Και για να σιγουρευτεί απαίτησε από την προδοτική ηγεσία του Κ(Κ)Ε να ανακήρυξη ώς αρχιστράτηγο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ τον ιμπεριαλιστή Σκόμπι πράγμα που το αποδέχτηκε η προδοτική ηγεσία του Κ(Κ)Ε αφού διαχώρισε τον καπιταλισμό από τον φασισμό και διέγραψε τον αρχιστράτηγο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Αρη Βελουχίωτη, επειδή πίστευε το αντίθετο.

Γιαυτό ας μην καυχιέται η αντίδραση πως νίκησε τους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ
Να γιατί και σήμερα το Κ(Κ)Ε με μπροστάρη τον Μπογιόπουλο, διαχωρίζει τον καπιταλισμό από το κωρονοίο ο οποίος τον χρησιμοποιεί ο παγκόσμιος καπιταλισμός σαν "Δούριο Ίππο" για να επιβάλει τον νεοφασισμό.
ΥΓ. Το λάθος του Άρη ήταν που υπάκουσε στις εντολές της προδοτικής ηγεσίας του ΚΚΕ και δεν κατέλαβε την ΑΘΗΝΑ θέτοντας ώς τετελεσμένο γεγονός την ηγεσία του κουκουέ. Όπως και όταν τελικά δέχτηκε να παραδώσει τα όπλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 24, 2021 11:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκος Αντωνιάδης: “Έφοδος” της Εφορίας στο “AntoniadisTV” – BINTEO
https://www.enikos.gr/society/nikos-antoniadis-efodos-tis-eforias-sto-antoniadistv-binteo/1713151/
Φασιστική τρομοκρατία. Ακόμα και την Εφορία βάζουν στο να εκβιάζουν τους αντιεμβολίαστους . Ο Νίκος Αντωνιάδης είχε κάνει μηνύσει στην φασιστική της ΕΟΔΥ φερέφωνο του νεοταξίτικου ΠΟΥ. Η οποία στην συνέχεια φρόντισαν με τις ευλογίες του Μητσοτάκη να έχουν το ακαταδίωκτο, να συνεδριάζει μυστικά, και να μην κρατάει πρακτικά.
Και αυτά τα αληταριά που το παίζουν γιατροί ενώ είναι μαριονέτες του νεοταξίτικου ΠΟΥ, εκ του "ασφαλούς" έχουν το θράσος να μηνύουν σε όσους τους αμφισβητούν και όταν δικαστικά δεν πιστεύουν να δικαιωθούν στέλνουν την εφορία για να τους εκβιάσουν για να αλλάξουν θέση. Άλλωστε αυτή είναι η πάγια θέση τους.
Το έκαναν με σχετική επιτυχία με με τον Γιάννη Ιωαννίδη , και με απόλυτη επιτυχία με τον αντιπρύτανη του πολυτεχνείου της Θεσσαλονίκης που όταν του την έπεσαν οι αλιτήριοι τις ΕΟΠΥ και τα πρόστυχα ΜΜΕ έκανε υποκύπτοντας στα φασισταριά κολοτούμπα 180 μύρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας