patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 06, 2022 4:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Δεν κάνεις εμβολιασμούς σε γενικό πληθυσμό για κάτι που μεταλλάσσεται συνεχώς»

«Καταπέλτης» ήταν ο ιατρός-καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τον κορωνοϊό, καθώς τόνισε τη διαχείριση της πανδημίας ως «κορωνομπίζνα».

«Σχετικά με όλες αυτές τις μεταλλάξεις, πόσος καιρός πριν ήταν που λέγαμε ότι θα γίνονται αυτά μέχρι να δύσει ο ήλιος; Αυτό γινόταν πάντα, αυτό θα γίνεται πάντα. Δεν μπορείς να σταματήσεις κάτι που αλλάζει όλη την ώρα. Μόνο αυτά τα “¡Όμικρον” είναι πάνω από 30, πάνω από 30 μεταλλάξεις έχουν γίνει σε αυτό το γκρουπ. Αυτό το όν επιβίωσε εκατομμύρια χρόνια πριν την εμφάνιση του ανθρώπου, αυτό είναι μία επιτυχία της φύσης, εμείς δεν μπορούμε να το αναιρέσουμε», είπε αρχικά στο Focus FM και πρόσθεσε:

«Δεν κάνεις εμβολιασμούς σε γενικό πληθυσμό για κάτι που μεταλλάσσεται συνεχώς, αυτό είναι σαν να προσπαθείς με ένα σταθερό πυροβόλο να πετύχεις αεροπλάνο. Οι χαζομάρες που λένε στα ιατρικά θέματα είναι τόσο μεγάλες, που κανονικά έπρεπε να τους πάρουν όχι το πτυχίο ιατρικής, έπρεπε να τους πάρουν και το απολυτήριο Δημοτικού και να περάσουν στην κατάσταση του αγράμματου. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες βλακείες. Όλη η ιστορία είναι αυτό που έχουμε πει, είναι μία μπίζνα».

Σε άλλο σημείο ο γιατρός είπε: «Θα λήγουν λέει τα πιστοποιητικά μετά από τρεις μήνες. Επίσης λένε ότι, εάν νοσήσεις δεύτερη φορά δεν θα σου δίνουνε πιστοποιητικό, θα θεωρείσαι ανεμβολίαστος. Μιλούν αυθαίρετα τελείως. Το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν δουλεύουν το έχουμε πει. Γιατί; Γιατί ο ιός μεταλλάσσεται όλη την ώρα. Άλλη τεράστια απάτη, το να χαρακτηρίζουν ανεμβολίαστο αυτόν που έχει εμβολιαστεί, αν έχει νοσήσει. Ότι θέλουν κάνουν. Ας μας εξηγήσουν γιατί γίνεται αυτό το pick ενώ υποτίθεται ότι έχουνε εμβολιάσει πάνω από το 60% του κόσμου και σε ορισμένες χώρες έχουν ξεπεράσει και το 80%. Γιατί πολύ απλά, όλο αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Όπως και με τη φυσική ανοσία κάθε χρόνο αποκτάμε ανοσία κατά των στελεχών που εμφανίζονται και μας προσβάλουν και κάθε χρονιά αυτά μεταλλάσσονται και παρακάμπτουν το ανοσοποιητικό μας».

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι «ακούγονται τρελές βλακείες! Όχι γιατροί ούτε πορτιέρηδες δεν θα έπρεπε να ήταν στο νοσοκομείο. Μιλούν για μελέτες, να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν ούτε μελέτες ούτε τίποτα, είναι απατεώνες Είναι ψεύτες και δεν είναι τυχαίο το ότι συνεργάζονται με αυτήν τη συγκεκριμένη τυραννική κυβέρνηση γιατί και αυτοί είναι ψεύτες και απατεώνες».

Αναφορικά με τα διαγνωστικά τεστ PCR και Rapid ο γνωστός καρδιολόγος τα χαρακτήρισε αναξιόπιστα, διότι, όπως είπε, «ο εντοπισμός γενετικού υλικού, ή ουσίας του σώματος του ιού, δεν ταυτοποιεί ότι ο ιός αυτός είναι ζωντανός».

«Το PCR test εντοπίζει γενετικό υλικό δηλαδή DNA ή RNA το Rapid test εντοπίζει αντιγόνο. Αντιγόνο είναι κάθε ουσία που αν μπει μέσα στο ανθρώπινο σώμα δύναται να προκαλέσει την παραγωγή αντισώματος, ουσιαστικά το αντιγόνο είναι μία ουσία του σώματος του ιού. Από πότε το να εντοπίσεις γενετικό υλικό ενός όντος ή κάποια ουσία του σώματος ενός όντος, ταυτοποιεί ότι αυτό το ον ότι είναι και ζωντανό; Με αυτή τη λογική, οι δεινόσαυροι και τα μαμούθ είναι ζωντανά, υπάρχουν, γιατί έχουμε εντοπίσει και ουσίες και DNA τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επίσης, δεν κάνουμε ποτέ διάγνωση με ένα τεστ. Είναι απάτη. Όταν θέλεις να διαγνώσεις κάτι, κάνεις πολλαπλές εξετάσεις σε διαφορετικά επίπεδα και με διαφορετικούς τρόπους, βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα, συγκλίνουν σε ένα και τότε λες ότι είναι αυτή η διάγνωση. Πρέπει υπάρχουν συμπτώματα, να τα συνδυάσεις με ακτινογραφίες, με εξετάσεις αίματος δεν γίνεται να το βγάζεις διάγνωση με ένα και μόνο τεστ».

Ο κύριος Καρυστινός υποστήριξε ότι επιχειρούν αν τρομοκρατήσουν τους γονείς με το θέμα του ανοίγματος των σχολείων.

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν γρίπες, αυτό λέγεται διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομοκράτηση. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διότι όλη η ιστορία γίνεται για εκβιασμό. Εδώ πρέπει να αντιδράσει μαζικά ο κόσμος, να αντιδράσει ομαδικά Αυτή είναι η δύναμή του κόσμου. Διαφορετικά δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ όλο αυτό, είναι μία τεράστια μπίζνα».

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν «τελειώνουμε» με τον ιό, ο κος Καρυστινός υποστήριξε ότι το μόνο σίγουρο για την κάθε επόμενη σειρά μεταλλάξεων, είναι το ότι έχει αυξημένη μεταδοτικότητα και μειωμένη δραστικότητα.

«Κολλάνε δηλαδή πιο εύκολα, αλλά κάνουν πιο ήπια συμπτώματα. Αυτοί έχουν επικεντρωθεί στη μεταδοτικότητα και κάνουν γαργάρα τη βαρύτητα της νόσου. Τώρα από ότι φαίνεται, τα Όμικρον, είναι λιγότερα από τα Δέλτα και τα Δέλτα λιγότερα από τα Βήτα κ.ο.κ . Τροποποιείται ο ιός, έχει αλλάξει Φαίνεται από την πορεία του. Αυτό που γίνεται με τις ιογενείς λοιμώξεις είναι ότι κάθε επόμενη σειρά μεταλλάξεων μεταδίδεται πιο εύκολα αλλά κάνει πιο ήπια συμπτώματα. Φθίνει εξασθενεί ο ιός, γίνεται απλά πιο μεταδοτικός . Αυτό γίνεται συνέχεια, αυτοί όμως επιλέγουν από τα χαρακτηριστικά μόνο αυτό που τους βολεύει για να τρομάζουν τον κόσμο. πρόκειται για απατεώνες. Όλοι οι καθεστωτικοί είναι ψεύτες και απατεώνες, τους επιλέγουν, για αυτό και έχουν αποκλείσει όλους τους άλλους» είπε.

Αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, υπογράμμισε ότι:

«Διαπιστώνεται διαρκώς αυξανόμενη θνητότητα και ακόμα δεν είδαμε τις μακροχρόνιες παρενέργειες, ότι βγήκε μέχρι στιγμής είναι βραχυχρόνια παρενέργεια. Ούτε ξέρουμε τι θα γίνει. Μα για αυτό λέμε ότι είναι πειραματικό το εμβόλιο, είναι και τελείως διαφορετικής τεχνολογίας, δεν έχει δοκιμαστεί τίποτα τέτοιο στο παρελθόν».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 06, 2022 9:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr Sucharit Bhakdi: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Τα όργανα των νεκρών εμβολιασμένων αποδεικνύουν την αυτοάνοση επίθεση

Βγήκαν δευτερογενή αποτελέσματα από νεκροψιες επίσημα οι οποίες μετά από πιο διεξοδική εξέταση έδειξαν την αιτία θανάτου των ανθρώπων αυτών που πέθαναν μετά την 1η δοση.
Το ίδιο το σωμα τους τους σκοτωσε! Δλδ: Τα λεμφοκύτταρα που είναι υπεύθυνα για την άμυνα στραφηκαν καποια στιγμή εναντίον του ίδιου του σώματος βλέποντάς το σαν εχθρό!!
Ο δρ. ειναι απόλυτα βέβαιος για την εγκυρότητα των πορισμάτων και ρίχνει κεραυνούς!
Μας πυροβολούν κανονικά! Πυροβολούν λεει τα παιδιά μας με σχεδιο!!

https://rumble.com/vre678-dr-sucharit-bhakdi-organs-of-dead-vaccinated-proves-auto-immune-attack.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας