patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η σολομώντεια λύση του αν. δικαστηρίου των ΗΠΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2022 1:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Η σολομώντεια λύση του αν. δικαστηρίου των ΗΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταίες μέρες, το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ είχε δεχθεί να εξετάσει τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε σχέση με δύο διοικητικές αποφάσεις κυβερνητικών υπηρεσιών που έκαναν υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς για δύο κατηγορίες εργαζομένων. Η πρώτη κατηγορία είναι οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις με πάνω από 100 μισθωτούς. Η δεύτερη αφορά τους εργαζόμενους σε νοσοκομεία επιδοτούμενα από το κράτος.

Το θέμα που εξέτασε το δικασ´τηριο δεν ήταν το αν οι σχετικές αποφάσεις είναι σωστές, λογικές κλπ, αλλά το αν είναι συνταγματικές. Οι αιτούμενοι την απόρριψη των αποφάσεων υποστηρίζουν οτι οι υπηρεσίες που εξέδωσαν τις σχετικές αποφάσεις έκαναν κατάχρηση εξουσίας και οτι τέτοιες αποφάσεις ανήκουν στη δικαιοδοσία των πολιτειών και του κογκρέσου, όχι κυβερνητικών υπηρεσιών.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι προσκείμενοι στην κυβέρνηση δικαστές διετύπωσαν διάφορους εξωφρενικούς ισχυρισμούς, όπως το οτι μέσα σε μία μέρα οι ΗΠΑ είχαν 750 εκατομμύρια νέα κρούσματα (το διπλάσιο του πληθυσμού τους!) ή οτι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται πάνω από 100.000 παιδιά με κοροϊδο-ιό (η επικεφαλής του CDC δήλωσε οτι ο πραγματικός αριθμός είναι κοντά στις 3.500 και από αυτά πάνω από τα μισά νοσηλεύονται για άλλα αίτια και απλά τυχαίνει να νοσούν και από κοροϊδο-ιό).

Τελικά, το δικαστήριο πριν από λίγο κατέληξε σε μία σολομώντεια απόφαση. Σταματάει (με ψήφους 6 έναντι 3) την εφαρμογή της πρώτης απόφασης (για τις επιχειρήσεις με πάνω από 100 εργαζόμενους), η οποία αφορά περί τα 86 εκατομμύρια εργαζόμενους, μέχρι να κριθεί το θέμα επί της ουσίας από τα αρμόδια δικαστήρια. Επιτρέπει όμως (με ψήφους 5 έναντι 4) την εφαρμογή της δεύτερης (για τους εργαζόμενους σε επιδοτούμενα από το κράτος νοσοκομεία), η οποία αφορά περί τα 10 εκατομμύρια εργαζομένους, και πάλι μέχρι το θέμα να κριθεί από τα δικαστήρια.

Η απόφαση αυτή είναι η πρώτη βολή του ανωτάτου δικαστηρίου σε μια μάχη που προβλέπεται μακροχρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι αποφάσεις αυτές καθρεφτίζουν τον βαθιά διχασμένο κρατικό μηχανισμό στις ΗΠΑ, οι οποίες όπως συχνά έχουμε επισημάνει βρίσκονται σε καθεστώς άτυπου (ακόμη;) εμφυλίου πολέμου. Σε χώρες όπως η δική μας, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα ανώτατα δικαστήρια να συντάσσονται με τις κυβερνητικές αποφάσεις, θα ήταν μεγάλο λάθος να περιμένουμε ακόμη και μία άτολμη απόφαση σαν αυτή. Και πράγματι, το αρμόδιο για τέτοια θέματα συμβούλιο της επικρατείας, έχει μια μακρόχρονη ιστορία αποφάσεων με τις οποίες κρίνει για παράδειγμα οτι τόσο η μνημονιακή κατοχή όσο και τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι απόλυτα συνταγματικά. Το γεγονός οτι στο ΣΤΕ κρίνουν τις υποθέσεις δικαστές υψηλοτάτου κύρους όπως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΣΤΕ που συνελήφθη επειδή έδινε κοκαΐνη σε νεαρούς (απ' ότι λέγεται με αντάλλαγμα σεξουαλικές υπηρεσίες), ή η μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΤΕ η οποία πρόσφατα πήρε το γκόμενο και τη σεζ λόγκ της και άραξε να παρακολουθήσει την παρέλαση (και η οποία λέγεται οτι συνδεόταν με πολύ στενή προσωπική φιλία με τον προαναφερθέντα συλληφθέντα), μάλλον δεν έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις αυτές.

πηγές:
https://childrenshealthdefense.org/defender/supreme-court-osha-vaccine-mandates-healthcare-workers-proceed/
https://edition.cnn.com/2022/01/13/politics/supreme-court-vaccine-mandate-covid-19/index.html
_________________
When you're wounded and left on Afghanistan's plains,
And the women come out to cut up what remains,
Jest roll to your rifle and blow out your brains
An' go to your Gawd like a soldier.
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
Go, go, go like a soldier,
So-oldier _of_ the Queen!

Rudyard Kipling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ξεκινησε...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 15, 2022 3:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ασφάλεια ζωής ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ μετά τον εμβολιασμό, αφού ο «εθελοντικός εμβολιασμός με πειραματικό εμβόλιο» μετράει ως αυτοκτονία!


Η υπόθεση αυτή τη στιγμή προκαλεί σάλο στη Γαλλία. Ένας πλούσιος, ηλικιωμένος Παριζιάνος επιχειρηματίας από τις Βερσαλλίες , ο οποίος έχει συνάψει πολλά συμβόλαια ασφάλισης ζωής (εκατομμύρια δολάρια) προς όφελος των παιδιών και των εγγονιών του, πεθαίνει από εμβόλιο Covid (δεν αμφισβητείται από τους γιατρούς και τους ασφαλιστές του). Αλλά μετά έρχεται Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: η ασφαλιστική εταιρεία δεν πληρώνει το ασφάλιστρο επειδή ο αποθανών ενήργησε με δική του ευθύνη με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Η κατάποση πειραματικής σύριγγας που οδηγεί σε θάνατο ισοδυναμεί με αυτοκτονία

Σε κάθε περίπτωση, το σκεπτικό είναι σκληρό: η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει στην οικογένεια επειδή η λήψη πειραματικών φαρμάκων και θεραπειών (συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού) εξαιρείται ρητά από το συμβόλαιο. Η οικογένεια μήνυσε την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά έχασε.
Ο δικαστής αναφέρει:

«Οι παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου δημοσιοποιούνται και ο αποθανών δεν μπορούσε να ισχυριστεί άγνοια όταν έκανε οικειοθελώς το εμβόλιο. Δεν υπάρχει νόμος ή εντολή στη Γαλλία που να τον αναγκάζει να εμβολιαστεί. Επομένως, ο θάνατός του είναι ουσιαστικά αυτοκτονία». Αυτό σημαίνει ότι η πώληση είναι διπλά «ψιλά έξω», γιατί εξαιρείται και η αυτοκτονία από την πολιτική.

Ακολουθεί η συνοπτική ετυμηγορία:

«Το δικαστήριο αναγνωρίζει την κατάταξη του ασφαλιστή, ο οποίος θεωρεί νομικά τη συμμετοχή στο πείραμα της τρίτης φάσης, το οποίο δεν έχει αποδειχθεί αβλαβές, ως εθελοντική ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση, δεδομένων των παρενεργειών που ανακοινώθηκαν, όπως ο θάνατος καλύπτεται και αναγνωρίζεται νομικά ως αυτοκτονία. Η οικογένεια άσκησε έφεση. Ωστόσο, η υπεράσπιση του ασφαλιστή αναγνωρίζεται ως έγκυρη και συμβατικά δικαιολογημένη, καθώς αυτός ο δημόσια γνωστός κίνδυνος θανάτου θεωρείται νομικά αυτοκτονία, καθώς ο πελάτης έχει ειδοποιηθεί και έχει συμφωνήσει να διακινδυνεύσει οικειοθελώς τον θάνατο χωρίς να είναι υποχρεωμένος ή εξαναγκασμένος να το πράξει».

Οι θάνατοι από τον εμβολιασμό σύντομα υπολογίζονται ως αυτοκτονίες;

Ως αποτέλεσμα, ο θάνατος μετά τον εμβολιασμό θεωρείται πλέον αυτοκτονία από τα δικαστήρια (τουλάχιστον στη Γαλλία)! Οι ασφαλιστές θα αρχίσουν τώρα να μην αποπληρώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής σε μεγάλη κλίμακα, καθώς η ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου με τον εμβολιασμό τους αποκλείει ουσιαστικά από τη σύμβαση, καθιστώντας την άκυρη. Απρόβλεπτες οι συνέπειες για τραπεζικά δάνεια κλπ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτή τη σκανδαλώδη υπόθεση στα γαλλικά mainstream ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Carlo Alberto Brusa, δημοσιοποίησε την υπόθεση στα social media.

Η ασφάλεια ζωής των ΗΠΑ αρνείται παρόμοιες περιπτώσεις

Κάτι παρόμοιο έχει ήδη αναφερθεί από τις ΗΠΑ: « Οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής μπορούν να αρνηθούν πληρωμές για τους εμβολιασμένους, επειδή τα εμβόλια Covid αντιπροσωπεύουν «ιατρικά πειράματα».
οι ασφαλιστικές εταιρείες, όταν αποφασίζουν εάν η ζημιά δεν λαμβάνεται υπόψη εάν ένας ασφαλισμένος έχει λάβει ή όχι εμβόλιο κατά του COVID», δήλωσε ο Paul Graham, ανώτερος αντιπρόεδρος ανάπτυξης συμβολαίου για το American Life Insurers Council.
«Τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής αναφέρουν πολύ ξεκάθαρα πώς λειτουργούν τα συμβόλαια και ποιοι λόγοι, εάν υπάρχουν, μπορούν να οδηγήσουν σε άρνηση πληρωμής. Ένα εμβόλιο κατά του COVID-19 δεν είναι ένα από αυτά. Η αναλογιστική αξιολόγηση της ασφαλιστικότητας ενός αιτούντος δεν επηρεάζεται από το καθεστώς εμβολιασμού του ατόμου."

Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις έγιναν μόνο μετά τη δημοσιοποίηση παρόμοιων υποθέσεων όπως στη Γαλλία και την επισήμανση «ψευδών ειδήσεων» . Έτσι, οι αξιώσεις του ζημιωθέντος αντιστέκονται σε αυτές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία εδώ στο άρθρο αναφέρονται στις πηγές που αναφέραμε και σε πληροφορίες που παρέχονται από τη Nicole Delépine, πρώην επικεφαλής του τμήματος παιδιατρικού καρκίνου στο Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, στον ιστότοπο Riposte Laïque .

Το ρεπορταζ και οι αναπαραγωγες των sites με τις πηγες τους με οδηγησαν σε αυτο το link ως πρωτευον(ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ)...πιθανον να υπαρχει και καποιο πιθανον απο την Γαλλία που το ανερτησε πρωτο.(Το διαβασαμε πρωτα σε Ελληνικο σαιτ και μετα σε αρκετα Ευρωπαικα)

https://unser-mitteleuropa.com/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt/


Το διαβασαμε και εδω

https://freewestmedia.com/2022/01/14/life-insurer-refuses-to-cover-vaccine-death/

Τρεις παίκτες αποχωρούν από το Australian Open με προβλήματα στο στήθος ενώ ο Τζόκοβιτς περιμένει τη μοίρα του
Αρκετοί πλήρως εμβολιασμένοι τενίστες που συμμετέχουν στους προκριματικούς γύρους του Australian Open έχουν παραπονεθεί για κούραση και προβλήματα αναπνοής.

https://freewestmedia.com/2022/01/10/three-players-drop-out-of-australian-open-with-chest-issues-while-djokovic-awaits-his-fate/



Οσον αφορά τις ΗΠΑ και τον υποχρεωτικό εμβολιασμο που ζητά ο πρόεδρος της ,το Newsweek ανέφερε ότι τα μέλη του Κογκρέσου και το προσωπικό τους θα εξαιρεθούν από την εισαγωγή του αναγκαστικού εμβολιασμού του Μπάιντεν. Έτσι, οι νέες εντολές εμβολίου του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και άλλους εργαζόμενους δεν θα ισχύουν για τα μέλη του Κογκρέσου ή τα μέλη του προσωπικού τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2022 10:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Watch for these mad dogs!!!

Bonnie (Parker) & Clyde (Barrow)

Guard and hide Joe Biden & USA
Επιστροφή στην κορυφή
Πατερίτσας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2022 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

https://www.dailyveracity.com/2022/01/25/attorneys-reveal-a-300-increase-in-miscarriage-and-cancer-following-covid-vaccines-in-the-military/

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που φιλοξενήθηκε από τον σκληροπυρηνικό Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, αρκετοί επιστήμονες,στρατιωτικοί γιατροί και δικηγόροι αποκάλυψαν τι βιώνουν με τους ασθενείς και τους πελάτες τους μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID.

Τα τμήματα υγείας σε πολιτείες σε όλες τις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν επίσης πρόσφατα ότι εξετάζουν μια απότομη αύξηση 40% στο ποσοστό θνησιμότητας για άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών το 2021 - η πλειονότητα των οποίων δεν συνδέεται με τον COVID-19.

Ένας δικηγόρος ο Thomas Renz περιέγραψε μια αύξηση σε ασθένειες, όπως οι αποβολές, ο καρκίνος και οι νευρολογικές παθήσεις.
Στο βίντεο στο παραπανω link μιλούν και τρείς στρατιωτικοι ιατροί που τα διαπιστευτήριά τους είναι άψογα. Ο Αντισυνταγματάρχης Τσάμπερς είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς των Πρασίνων Μπερέδων στο στρατό.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης κατάθεσης. ο δικηγόρος Thomas Renz αποκαλύπτει τι έχουν δώσει οι αξιωματούχοι του DoD σχετικά με τα σήματα ασφαλείας που βλέπουν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

«Έχουμε σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ότι είδαμε, για παράδειγμα, αποβολές να αυξάνονται κατά 300% σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας, σχεδόν», Είδαμε σχεδόν 300% αύξηση στον καρκίνο σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας», είπε ο Renz.

«Είδαμε, φοβερά θλιβερά αποτελέσματα στο νευρολογικό τομέα. Έτσι, τα νευρολογικά θέματα που θα επηρεάσουν τους πιλότους μας, αυξάνονται πάνω από 1000%.Ναι 1000», συνέχισε ο Ρεντς.
[...]

Η επιστολή υπογράφηκε επίσης από αρκετούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου του καρδιολόγου Dr. Peter McCullough, καθώς και από δικηγόρους του Children's Health Defense και Advocates for Citizens' Rights.

Μετά την είδηση ​​της επιστολής, ένας πιλότος μίλησε για το πώς αντιμετώπισε καρδιακά προβλήματα και συμφωνεί ότι οι εμβολιασμένοι πιλότοι δεν είναι ικανοί να πετάξουν!!!

Ο πιλότος συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετοί πιλότοι που φοβούνται να βγουν μπροστά και φοβούνται την ανταπόδοση. Μερικοί από αυτούς, λέει, πρέπει να δουλέψουν με συντριπτικούς πόνους στο στήθος και το κεφάλι τους. Φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας