patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Μπιλ Γκέιτς - Οι προβλέψεις του

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 16, 2022 2:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Μπιλ Γκέιτς - Οι προβλέψεις του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπιλ Γκέιτς – Η πρόβλεψή του για τον ρόλο της «Όμικρον» στον τερματισμό της πανδημίας
Ο Μπιλ Γκέιτς εκτιμά ότι η «Όμικρον» μπορεί να μετατρέψει την Covid-19 σε εποχική γρίπη.
https://www.tanea.gr/2022/01/15/world/mpil-gkeits-i-provlepsi-tou-gia-ton-rolo-tis-omikron-ston-termatismo-tis-pandimias/
Aυτό έλλειπε να μην ξέρει ο Μπιλ Γκέιτς τι θα συμβεί με τους ιούς. Τυχαία είναι πως εξαγόρασε τον ΠΟΥ από τα τέλει του 2916 και έκτοτε είναι το αφεντικό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 17, 2022 3:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπιλ Γκέιτς - Οι προβλέψεις του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ.Ν. έγραψε:
Μπιλ Γκέιτς – Η πρόβλεψή του για τον ρόλο της «Όμικρον» στον τερματισμό της πανδημίας
Ο Μπιλ Γκέιτς εκτιμά ότι η «Όμικρον» μπορεί να μετατρέψει την Covid-19 σε εποχική γρίπη.
https://www.tanea.gr/2022/01/15/world/mpil-gkeits-i-provlepsi-tou-gia-ton-rolo-tis-omikron-ston-termatismo-tis-pandimias/
Aυτό έλλειπε να μην ξέρει ο Μπιλ Γκέιτς τι θα συμβεί με τους ιούς. Τυχαία είναι πως εξαγόρασε τον ΠΟΥ από τα τέλη του 2016 και έκτοτε είναι το αφεντικό!!!

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο θεωρητικός που "θεωρεί" πως ο πληθυσμός της γής είναι υπερβολικός και επικίνδυνος που έφτασε πάνω από τα 7 δίς με την ανεργία να καλπάζει, και για να είναι ελέγξιμος θα πρέπει να τον περιορίσουμε κάτω από τα 500 εκατομμύρια. Οι ιοί πανδημίες και τα λόκντάουν είναι ένας από τους τρόπους και από ότι φαίνεται ο πιό σημαντικός για να μειωθεί ο πληθυσμός της γής.
Κάτω από αυτό το πρίσμα μπορούμε να κατανοήσουμε τους σημερινούς ιούς, τις πανδημίες και τα λοκντάουν και όχι στο να περιοριζόμαστε στο αν κάνουμε εμβολιασμούς ή όχι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 17, 2022 4:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδες τι κάνει ο κορωνοίός;
Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε διαμέρισμα
Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/thessaloniki-dyo-gynaikes-vrethikan-nekres-mesa-se-diamerisma
Ήταν ηλικιωμένες και ζούσαν μόνες λόγο κορωνοιού και αβοήθητες.
Επιστροφή στην κορυφή
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 22, 2022 6:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπιλ Γκέιτς για “πράσινη” ανάπτυξη: Θέλουμε λίγες εταιρείες-Οι υπόλοιπες “λουκέτο
Η απάντηση του Μ.Γκέιτς για το πώς θα δημιουργηθεί μια κοινωνία που θα βασίζεται στις ΑΠΕ
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, μίλησε και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.
Ο Μ.Γκέιτς αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκε μόνο με την πανδημία και τα εμβόλια, αλλά και με την «πράσινη ανάπτυξη» και το πώς θα δημιουργηθεί μια κοινωνία που θα βασίζεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχθηκε χωρίς ενδοιασμούς ότι η οικονομία θα αλλάξει, θα υπάρξει φόρος στο διοξείδιο στο άνθρακα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι περισσότερες εταιρείες θα αποτύχουν (και άρα θα κλείσουν)!
Ο Μ.Γκέιτς τόνισε επίσης ότι δεν χρειάζονται πολλές εταιρείες, καθώς αρκούν μερικές δεκάδες για την επίτευξη του στόχου τους! Φυσικά την ίδια ώρα η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς εξαγόρασε την Activision Blizzard έναντι $68,7 δισεκατομμυρίων.
Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μ.Γκέιτς, σύμφωνα με το CNBC:
«Οι πλούσιες χώρες πρέπει να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο τόσο στην χρηματοδότηση όσο και την έρευνα και με πολιτικές και φόρους.
Μόνο αν αυτό γίνει με επιθετικό τρόπο, το οικονομικό κόστος θα μειωθεί αρκετά, ώστε να μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε όλες τις χώρες μεσαίου εισοδήματος και πούμε: αλλάξτε ολόκληρη την βιομηχανία τσιμέντου και ολόκληρη την βιομηχανία χάλυβα.
Ο αριθμός των εταιρειών που εργάζονται σε αυτά τα πράγματα είναι πολύ συναρπαστικός και πολλές από αυτές θα αποτύχουν, αλλά χρειαζόμαστε μερικές δεκάδες αυτές για να τα καταφέρουμε».
https://iskra.gr/%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bb-%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%b9%cf%84%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%b8/
Μετά τις μαϊμού πανδημίες και τα εμβόλια που βρίσκονται σε εξέλιξη,για την συρρίκνωση της παγκόσμιας και την μείωση του πληθυσμού της γης βάζει χέρι και στην "πράσινη ανάπτυξη".Ο Μπίλ το λέει ξεκάθαρα. Η επανεκκίνηση της οικονομίας η οποία θα κατεστράφη με τις σκηνοθετημένες πανδημίες και τα λόκντάουν όπως υπολογίζει θα αλλάξει ριζικά την παγκόσμια οικονομία, η οποία θα λειτουργήσει σε νέα βάση. Με το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να βάζουν λουκέτο,προς όφελος μιας ολιγαρχικής κλίκας μέλος της οποίας είναι και δισεκατομμυριούχος Μ.Γκέιτς!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 23, 2022 12:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέες προβλέψεις του Μπίλ Γκέιτζ- Έρχονται νέες πανδημίες.Είπατε τίποτα..
Επιστροφή στην κορυφή
λίγοι και ωραίοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 24, 2022 5:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ.Ν. έγραψε:
Νέες προβλέψεις του Μπίλ Γκέιτζ- Έρχονται νέες πανδημίες.Είπατε τίποτα..

Ο Μπιλ Γκέιτς κάνει μεγάλες “φιλανθρωπίες” σε εμβόλια για να κερδισουν οι Bigfarma στις οποίες έχει επενδύσει δεκάδες και εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

Δυσοίωνη πρόβλεψη από τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για πανδημίες που έρχονται πολύ χειρότερες από αυτήν του κοροναϊού, καλώντας τις κυβερνήσεις να συνεισφέρουν με δισεκατομμύρια δολάρια στην προετοιμασία για το επόμενο πανδημικό κύμα.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως αν και οι παραλλαγές Όμικρον και Δέλτα του κοροναϊού ήταν μερικές από τις πιο μεταδοτικές στα χρονικά, ο κόσμος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έναν ιό που θα προκαλεί πολύ πιο σοβαρή νόσηση και περισσότερους θανάτους.

Η συνεισφορά Γκέιτς για την καινοτομία στα εμβόλια

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και το βρετανικό Wellcome Trust προσφέρουν 300 εκατομμύρια δολάρια στον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας απέναντι σε Επιδημίες (CEPI), έναν από τους βασικούς εταίρους του μηχανισμού Covax που εξασφαλίζει σε αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου πρόσβαση στα εμβόλια κατά της Covid-19. Ο CEPI προσπαθεί να συγκεντρώσει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς έχει βάλει στόχο να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου σε μόλις 100 ημέρες.

«Παράξενες» οι προτεραιότητες του κόσμου

Ο Γκέιτς υποστήριξε ότι οι προτεραιότητες του κόσμου είναι «παράξενες» και ότι εναπόκειται σε φιλάνθρωπους και κυβερνήσεις πλούσιων χωρών να αντιμετωπίσουν των ανισοτήτων στο θέμα του εμβολιασμού. «Μιλάμε για δαπάνες δισεκατομμυρίων (δολαρίων) προκειμένου να σώσουμε δεκάδες δισεκατομμύρια ζωές και να γλιτώσουμε τρισεκατομμύρια από οικονομικές ζημιές», επισημαίνει ο Γκέιτς.

Συμπλήρωσε ότι πολλές από τις καινοτομίες για την προετοιμασία απέναντι σε μία μελλοντική πανδημία, θα ήταν επίσης χρήσιμες στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων υγείας στον κόσμο, όπως η ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον HIV και η βελτίωση των εμβολίων για τη φυματίωση και την ελονοσία.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερα αποθέματα την επόμενη φορά

Ο Γκέιτς σημείωσε ότι οι δύο μεγάλοι χρηματοδότες της ανάπτυξης εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο CEPI και η αμερικανική κυβέρνηση επέδειξαν τόλμη, ρισκάροντας τεράστια ποσά. Παραδέχθηκε, βέβαια, πως χρειάζεται να γίνουν πολλά προκειμένου να αυξηθούν τα αποθέματα για να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος.

«Με τα χρήματα που ρίσκαραν, πραγματοποιήθηκαν οι κλινικές δοκιμές. Επομένως υπήρξε ένα τεράστιο όφελος για όλον τον κόσμο. Είμαστε σοφότεροι σήμερα. Και χρειαζόμαστε μεγαλύτερα αποθέματα για την επόμενη φορά», δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς.

Ωραίος ο Μπίλ...Λέτε όμως να μας δουλεύει ο δισεκατομμυριούχος μας για να προωθήσει απο καλύτερη βάση τις βρομοδουλειές του; Αμπααα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας