patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο Πολιτισμός σε απόλυτη προτεραιότητα για την νέα κυβέρνηση

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mouzaka tzatziki souvlaki
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 06, 2009 9:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Πολιτισμός σε απόλυτη προτεραιότητα για την νέα κυβέρνηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι' αυτό και υφυπουργός τοποθετείται η κυρία Άτζελα Γκερέκου.

Υπουργός, ο κύριος Γερουλάνος.


Σχετικό απόσπασμα από το βιογραφικό του:
Ο Παύλος Γερουλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Ιστορία στο Williams College. Το 1994 απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Harvard και από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT.

Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής για την Photoelectron Corporation, καθώς και στις τράπεζες Alpha Finance και Barclays. Υπήρξε συνεργάτης του κ. Grevile Janner, βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Hellenic Resources Institute στις ΗΠΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 06, 2009 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΧΟ(ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΑΤΕ (ΚΑΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ)ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.......
Επιστροφή στην κορυφή
mouzaka tzatziki souvlaki
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κύριος Βήχος ανάρτησε κείμενο τρείς ώρες αργότερα αφού θίχτηκε πρώτα εδώ το θέμα. Εκθέτει τις ανησυχίες του για τον Πολιτισμό. Γιατί κύριε Βήχο; Δεν χαίρεστε που έφυγε η Δεξιά; Και που τώρα έχουμε "Αριστερά"; Εσείς δεν λέγατε, μαζί με την Xhuma, ότι όλα είναι θέμα ημερών και ότι οι "ρατσιστές" του Αγ. Παντελεήμονα οι οποίοι δεν γουστάρουν να πουλιέται πρέζα στην πλατεία τους θα πάρουν πόδι μαζί με τον Μαρκογιαννάκη; Δηλαδή ο κύριος Μαρκογιαννάκης πιστεύετε ότι δεν είναι καπιταλιστής και ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί με την μαύρη εργασία και τα ξεφτίλα μεροκάματα; Λέτε η Νέα Δημοκρατία να είναι το δεξιό εκείνο κόμμα που έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν διακρίνει το συμφέρον του;

Δεν γίνεται κοτζάμ μαέστρος άνθρωπος, "κομμουνιστής" όπως εσείς λέτε, και φιλότεχνος, να μην τα αντιλαμβάνεστε κι εσείς ως έχουν όντως τα πράγματα!...


Τώρα γιατί έχετε παράπονο; Περιοδικό PLAYBOY. "Όπως Αμερική". Όπως έλεγε και η παλιά εκείνη η διαφήμιση βερνικιού νυχιών. Δεν συμφωνείτε κύριε Βήχο ότι κι επίσημα έτσι μπήκε ταφόπλακα στον "εθνικισμό" μας;;; Αυτό δεν θέλατε κι εσείς ο "αντιιμπεριαλιστής" και "αντιεθνικιστής"; Χώρα PLAYBOY. Γιατί, άσχημα είναι;

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΥΓΗ η αριστερή εφημερίδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 2:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτάχτε με τί ανησυχία και άγχος για τον Πολιτισμό, πόσο αντικαπιταλιστικά και αντισυστημικά σχολιάζει το γεγονός η επαναστατική, αντιεξουσιαστική, ανατρεπτική και παρέα με τα κινήματα και με τον "Δεκέμβρη", ΑΥΓΗ:

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=496097

Ο Παύλος Γερουλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Ιστορία στο Williams College. Το 1994 απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Harvard και από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT.

Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής για την Photoelectron Corporation, καθώς και στις τράπεζες Alpha Finance και Barclays. Υπήρξε συνεργάτης του κ. Grevile Janner, βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Hellenic Resources Institute στις ΗΠΑ.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς ως οικονομικός διευθυντής και υπεύθυνος προγράμματος αναδιοργάνωσης της εταιρείας από το 1994 έως το 1998.

Την περίοδο 1999 - 2004, διετέλεσε διαδοχικά ειδικός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού και Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού.

Από το 2004 έως το 2006 ήταν σύμβουλος για θέματα διοίκησης προσωπικού στην εταιρεία Egon Zehnger International.

Τον Ιανουάριο του 2006 ανέλαβε διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ώς το 8ο Συνέδριο. Από τον Μάρτιο του 2008 είναι Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου.



Τρεις αρμόδιοι για τα ΜΜΕ



Πολυδιασπασμένη σε περισσότερα κέντρα εμφανίζεται η αρμοδιότητα για το πεδίο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στην κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία επιχειρεί να εμφανίσει ότι δεν επενδύει πολιτικά στον χώρο των media και να τον αποσυνδέσει από την εποπτεία του πρωθυπουργικού γραφείου.

Τη βασική ευθύνη για τα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) ανέλαβε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Οι δύο γενικές γραμματείες Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (του πρώην υπουργείου Τύπου και Επικρατείας στη συνέχεια) θα παραμείνουν ως έχουν σήμερα, στο υπ. Εσωτερικών υπό τον Γ. Ραγκούση.

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα έχει την ευθύνη για άλλες δομές, όπως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, τις δράσεις για τον Ομογενειακό Τύπο, τον επαρχιακό Τύπο, η κρατική διαφήμιση, τα γραφεία Τύπου του εξωτερικού, την ψηφιακή τηλεόραση.

Αρμοδιότητες, σύμφωνα με άλλες πηγές, θα έχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι κινήσεις του Γιωργάκις είναι εύστοχες και καίριες, πλήττουν αποτελεσματικά τις τελευταίες υποψίες ελπίδας και διάσωσης. Αποτελούν, κατά μια αντιστοιχία, ό,τι και οι φαινομενικά ακίνδυνοι -από ζωτικής σημασίας- τραυματισμοί που καταφέρνει ο νταβατζής στο πρόσωπο του απείθαρχου εκδιδόμενου εμπορεύματος. Οι οποίοι ωστόσο "επισημοποιούν", σχεδόν τελετουγικά και πάνω στην σχέση θύτη-θύματος, τους όρους και το καθεστώς της οριστικής υποταγής. Είναι ένα σπάσιμο "τσαμπουκά", όπως θα λέγανε και κεμαλιστές ομοτράπεζοί του, που ξεκαθαρίζεται και γίνεται σαφές από τις πρώτες κιόλας στιγμές, με το γάντι, αναίμακτα, συνοπτικά και τεχνοκρατικά.
Μέσα σε ελάχιστες ώρες, σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο, έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ό,τι θα ήταν δυνατό να πραγματωθεί από το σύνολο όλων εκείνων των αποφάσεων που δεν απαιτούν καν ορκισμένη κυβέρνηση.
Στο διαδίκτυο υπήρξαν μάλιστα και φήμες ότι πρότεινε την θέση του διευθυντή της ΕΡΤ σε Διευθυντή Ειδήσεων ιδιωτικού καναλιού από αυτά που ενημερώνουν και ψυχαγωγούν με ημίγυμνες και έχουν σαν πρώτη είδηση το εξωμήτριο που κυοφορεί η τάδε τραγουδίστρια και παράλληλα με βωβούς υπότιτλους πληροφορούν για σεισμούς με δεκάδες χιλιάδες θύματα ή για περαιτέρω πάγωμα των συντάξεων της πείνας. Και πως για λόγους δικούς του ο δεύτερος αρνήθηκε.
Εάν η πληροφορία αυτή ευσταθεί, ο καθένας μπορεί να συμπεράνει τί θα επακολουθήσει στις επόμενες εβδομάδες, ούτε καν μήνες. Οι μέρες ετούτες, οι τόσο καταιγιστικά "καινοτόμες", θυμίζουν έντονα Απρίλιο του 1941...
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 2:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφοριακά και μόνο, ο κύριος Βήχος, επαναστάτης μπολσεβίκος και κομμουνιστής όπως προσδιορίζει, ο οποίος υπέφερε τα πάνδεινα 5 χρόνια τώρα με την Δεξιά κυβέρνηση του κυρίου Καραμανλή, και που ευχόμαστε όλοι να ξαποστάσει και λίγο τώρα που ήρθε το αριστερό ΠΑΣΟΚ, έσβησε παντελώς το νήμα που ο ίδιος είχε ανοίξει για το νέο Υπουργείο Πολιτισμού.
Κατά τα άλλα, ο Λιστ είναι πιστεύω ο μεγαλύτερος σολίστ του κλειδοκυμβάλου. Καλός ο Σοπέν αλλά όχι σαν τον Λιστ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αντζελα Γκεμπελεκου.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα θα παρει πακετα συναυλιων,ο Βηχος τωρα,που θα σκασετε ναζικουλες.
Επιστροφή στην κορυφή
Περισσότερη Angela
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 11:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΔΩ :
Αντζελα Γκερέκου: Η ωραία της βουλής σεμνή και.. γυμνή! (Playboy photos)
http://news.fox.gr/index.php/angela-gerekou-playboy.htm



Επιστροφή στην κορυφή
Ανατρομπέας.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 1:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση του ΕΕΚ


σε ένα παράλληλο σύμπαν που κέρδισε τις εκλογές

Πρωθυπουργός της χώρας ορκίστηκε σήμερα το πρωί ο Σαμπετάι Μπεν Μάτσας, γνωστός και ως Σάββας Μιχαήλ. ¾στερα από απαίτηση του νέου πρωθυπουργού, την ορκωμοσία διετέλεσε όχι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά ο Ραββίνος Σαμπάντ της Σιωνιστικής Στοάς Μπενε Μπερίτ.

Όσον αφορά την υπόλοιπη κυβέρνηση, Υπουργός Πολιτισμού ορκίστηκε ο μουσικοσυνθέτης αγωνιστής της αριστεράς Παναγιώτης Βήχος, Υπουργός Υγείας η ιατρός και σύζυγος του πρωθυπουργού Κατερίνα Μάτσα και Υπουργός Ανατροπών (ένα νέο υπουργείο για θέματα ανατροπής του καπιταλισμού που θέσπισε η νέα κυβέρνηση) ο Ανατρομπέας.
Επιστροφή στην κορυφή
αναγνώστης PLAYBOY &
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 10:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να εκφράσω κι εγώ την ικανοποίησή μου και την βεβαιότητά μου για την απόλυτη επιτυχία της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού παρόλο το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Οι νέοι υπουργοί, ως νέοι Ηρακλείς στους κόπρους του Αυγεία, θα παλέψουν και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν. Ο κύριος Γερουλάνος είναι τεχνοκράτης και ως εκ τούτου ορθολογιστής. Οι Barclays και οι αμερικάνικες πολυεθνικές δεν κρίνουν τυχαία κάποιον χωρίς πρώτα να έχουν αναγνωρίσει τα προσόντα και τις υπηρεσίες του.
Να σκεφτούμε λοιπόν θετικά και ας πλημμυρίσουμε με θετικά vibes, με θετική δηλαδή αύρα μένοντας πλέον βέβαιοι ότι η Λυρική σκηνή θα βρεί επιτέλους στέγη, αν και είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν ήταν αυτό της εγκατάλειψης αλλά της ομοφοβίας, από την οποία πάσχει και που κάθε τόσο εκδηλώνεται με την άρνηση των μουσικών της να παίξουν σε παραστάσεις με επί σκηνής γλωσσόφιλα και χαμουρεύματα μεταξύ στρατευμένων ανδρών καλλιτεχνών.
Και η Ορχήστρα των Χρωμάτων, που έχει μείνει επί σχεδόν ένα έτος απλήρωτη, θα τύχει σίγουρα κάποιας σωτήριας φόρμουλας από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και Τζατζικιού και Αράχωβας. Είναι ζήτημα λογιστικού συμμαζέματος, άρα τεχνοκρατικό.
Για την κα Γκερέκου δεν έχω να πώ τίποτα, είμαι συγκινημένος από την χαρά μου, και εξάλλου σε αυτές τις στιγμές τα λόγια πάντοτε περιττεύουν.
Και πάλι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην δυναμική νέα ηγεσία του Υπουργείου. Έχει μπροστά της μεγάλο και δύσκολο έργο, ανολοκλήρωτο ένεκα του τραγικού ατυχήματος του κυρίου Ζαχόπουλου.


Τέλος εύχομαι σε κάθε καλλιτέχνη, επαναστάτη κομμουνιστή ή μη, που ζεί από τον Πολιτισμό τον οποίο ιδίοις χερσί παράγει, κι ο οποίος Πολιτισμός δεν είναι τίποτ' άλλο παρά ένα παντοδύναμο πανανθρώπινο απόσταγμα που εξαλείφει τα ιζήματα της βαρβαρότητας, δηλαδή τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και τον εθνικισμό,

να μην αντιμετωπίσει ποτέ ξανά απειλές, φτυσίματα, ρόχαλα και φάπες από βαρβάρους και καννιβαλιστικούς μικροαστούς κατοίκους που απεχθάνονται, μέσα στην ημιάγρια αμάθειά τους, την εμπορία ποιοτικότατης πρέζας στις Πλατείες τους.

Θάρρος η ζωή μας θέλει. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


Με αγάπη,

φιλάκια,


ένας ρομαντικός αναγνώστης του ΚΛΙΚ και του PLAYBOY και λάτρης του Εμπειρίκου.
Επιστροφή στην κορυφή
Τουρισμός=Σουβλάκι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
λιβάνισμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 6:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σκληρή κριτική ήδη άρχισε στην νέα κυβέρνηση. Μπροστάρης η αριστερότατη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=89978
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας