patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΞΑΦΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕÚΤΣ:Ο ΚΟΡΩΝΟÚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 11, 2022 3:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΞΑΦΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕÚΤΣ:Ο ΚΟΡΩΝΟÚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο guru των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού και στην επιβολή των μέτρων-lockdown και των υποχρεωτικών εμβολιασμών προχώρησε σε μια ομολογία-σοκ!

Ο Μπιλ Γκέιτς αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε ότι «δεν καταλάβαμε ότι έχει ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και ότι είναι μια ασθένεια που αφορά κυρίως στους ηλικιωμένους, όπως είναι η γρίπη, αν και είναι λίγο διαφορετική από αυτό».
https://twitter.com/i/status/1522471725480517633


https://iskra.gr/m-gkeits-metanoei-o-koronoios-einai-san-gripi-kai-afora-kyrios-ilikiomenous/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 11, 2022 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ; Και ο Καπραβέλος προχωρά σε άλλου είδους "ομολογία": Το 40% - 50% των θανάτων - λέει - δεν οφείλεται στον Κορωνοϊό, αλλά σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!!!....

Και πού να τελειώσει ο πόλεμος με την οριστική συντριβή των Ουκρανών. Τότε οι "ομολογίες" θα διαδέχονται η μία την άλλη.....

Σε μια καθυστερημένη ομολογία προχώρησε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, καθώς τόνισε ότι οι μισοί θάνατοι με κορωνοϊό οφείλονται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Δηλαδή πιθανότατα οι μισοί άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εάν η κυβέρνηση δεν είχε τσακίσει το ΕΣΥ και είχε φροντίσει να το ενισχύσει και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτά που είχε προτείνει σε συνέντευξη του στο pronews.gr ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Αντιθέτως η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε αναστολή εργασίας περίπου 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, κάτι που όπως ομολογεί τώρα ο Ν.Καπραβέλος οδήγησε σε περίπου 15.000 θανάτους!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πώς ο μύκητας Candida Auris δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αλλά για τα νοσοκομεία και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Χαρακτήρισε τη μάχη με τις βαρύτατες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις «αδυσώπητο» και με «τραγικές συνέπειες» φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την πανδημία του κορωνοϊού, κατά την οποία όπως είπε το 40% με 50% των θυμάτων δέχθηκε τη «χαριστική βολή» από πολυανθεκτικά μικρόβια.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι τα νοσοκομεία έχουν θωρακιστεί έναντι ανθεκτικών μικροβίων και πως στις μονάδες του «Παπανικολάου» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα πρόβλημα.

Για τον Candida Auris ανέφερε ότι δεν είναι άγνωστος, έχει εντοπιστεί εδώ και δύο χρόνια και έχει χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως ένας μύκητας που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο.

«Το ενδιαφέρον γι’ αυτόν (το μύκητα) είναι διπλό. Είναι ότι και δύσκολα μπορεί να αποκαλυφθεί και δεύτερον, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα αντιμυκητιακά για να μπορούν να τον εξοντώσουν. Και το τρίτο το κυριότερο, είναι πως όταν μπει μέσα στις μονάδες μας, δύσκολα μπορεί να απολυμανθεί και να εξοντωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.


https://iskra.gr/n-kapravelos-oi-misoi-thanatoi-me-covid-ofeilontai-se-endonosokomeiakes-loimoxeis/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας