patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κύρηξε καθεστώς έκτακτης ανάγκης η Ουγγαρία λόγου Ουκρανιας

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 24, 2022 9:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κύρηξε καθεστώς έκτακτης ανάγκης η Ουγγαρία λόγου Ουκρανιας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://hungarytoday.hu/pm-orban-government-declares-state-of-emergency/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2022 11:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ "ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ "ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οι Ουκρανοί πρόσφυγες(υπολογίζονται πλέον στα 12 εκ) άρχισαν να χάνουν τα οφέλη που τους παρείχαν στην αρχη του πολέμου στην Ευρώπη καθώς τα ποσοστά πορνείας και εγκληματικότητας αυξάνονται.
Μερικά από τα προγράμματα υποστήριξης λήγουν τον επόμενο μήνα καθώς οι κυβερνήσεις της Ε.Ε "κουράστηκαν"(Πληθωρισμός και ενεργειακή κρίση λέγεται) από το τεράστιο κύμα του ουκρανικού εγκλήματος, τη διακίνηση ανθρώπων και τις συμμορίες ναρκωτικών.
Η δυσαρέσκεια κατά των Ουκρανών είναι υψηλότερη στην Πολωνία και τη Γερμανία, όπου μια έρευνα αποκάλυψε ότι πάνω από το 80% των Ουκρανών γυναικών ασχολούνται με την πορνεία και οι άνδρες διαχειρίζονται το οργανωμένο εγκλήμα,την εμπορία ναρκωτικών και εμπορίας σαρκός αλλα και εμπορία ανθρωπίνων οργάνων που συνδέονται με ισραηλινά συνδικάτα οργανωμένου εγκλήματος και πώλησης μοσχευμάτων στην "άρρωστη" παγκόσμια ελίτ...
Σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθωρισμού και την ενεργειακή κρίση αλλα και την επικειμενη επισιτιστική κρίση η Ε.Ε μοιάζει με ένα καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Και ποιός έχει ανάψει την φωτιά κάτω απο το καζάνι?Μα οι ΗΠΑ φυσικά που τους υποχρέωσαν να δεχτούν μέσα σε λίγες ημέρες 12 εκ πρόσφυγες,που τους ανάγκασαν να στείλουν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία,που τους ανάγκασαν να αυξήσουν τους προύπολογισμος για τα εξοπλιστικά τους έναντι των κοινωνικών παροχών τους,που τους ανάγκασαν να σταματήσουν την παροχή φθηνής ενέργειας απο την Ρωσία,που ανάγκασαν χώρες να μπούν στο ΝΑΤΟ με υψηλό στρατιωτικό και οικονομικό κόστος.

Και τι κατάφεραν οι ΗΠΑ με όλα αυτα?Μα κατάφεραν να συσπειρώσουν τον ρωσικό λαό,κατάφεραν να "καθαρίσουν"τα καπιταλιστικά όργανα απο την κοινωνία της Ρωσιας,διώχνοντας βίαια απο εκεί πολυεθνικές που βυζαιναν απο το 89´ (με την πτώση του τείχους και την σύνοδο της Μάλτας)την ρωσική οικονομία,και τους ολιγάρχες που συσσωρευαν το ρούβλι και το δολλάριο σε λίγες τσέπες όλα αυτά τα χρόνια.Και να σκεφτείτε ότι όλα αυτά έπρεπε να τα κάνει ο Πούτιν αφού ξεκίνησε την σύγκρουση με την δύση,και σαφώς θα είχε και κόστος όλο αυτο για τον ίδιο,ενώ τώρα δεν χρειάστηκε να φθαρεί καθόλου.και μπορεί να συνεχίσει την ειδική επιχείρηση "Ζ" με άνεση.

Και μόλις σταματήσουν τα καραβάνια όπλων,τροφίμων και δολλαρίων στην Ουκρανία-και υπολογίζεται αυτό πολύ σύντομα-θα συμβεί ότι συμβαίνει σε ένα πλοίο που βουλιάζει μεσοπέλαγα τα "ποντίκια"(μισθοφόροι, και δυτικοί) είναι τα πρώτα που νιώθουν τον βέβαιο θάνατο και πέφτουν πρώτα στην θάλασσα μέσα απο τους κάβους και τα ρέλια για να σωθούν,και οι "επιβάτες "(Ναζί και αστοί φιλοδυτικοί)που παρακολουθούν απο το κύριο κατάστρωμα την βύθιση τρέχουν στις σωσίβιες λέμβους-ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΌ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-,και η "ψυχή" του πλοίου οι μηχανικοί πάνε μαζί του στον βυθό,όσον αφορά τον καπετάνιο αν αγαπά την δουλειά του και το πλοίο πάει μαζί του παραδοσιακά στον βυθό,σε κάθε άλλη περίπτωση -όπως αυτην του Ζελένσκυ-πηδά μαζί με τα ποντίκια πολύ πριν και απο τους επιβάτες...
Επιστροφή στην κορυφή
Θείος Janos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2022 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το που την πάει την δουλειά η Ουγγρική κυβέρνηση μετά το state of emergency που επέβαλε είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος.
Ξαφνικά ανακοίνωσε οτι θα φορολογηθούν οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις στα κέρδη τους ενώ ανακοινώθηκε και τέλος...στον βενζινοτουρισμό !
Δηλ ένας Αυστριακός που θα διέσχιζε τα σύνορα για να φουλάρει το ντεπόζιτο με φθηνότερο καύσιμο τώρα θα το πληρώσει στην κανονική τιμή και όχι στην τιμή με πλαφόν που πληρώνουν όσοι έχουν Ουγγρικές πινακίδες στα οχήματά τους.
Ήδη υπήρξαν αντιδράσεις απο ΕΕ οτι παραβιάζονται οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής ένωσης ενώ η είδηση για την φορολόγηση των κερδών σε τράπεζες και μεγάλες εταιρίες έφερε νέα υποτίμηση στο φιορίνι (προφανώς απο συντονισμένες επιθέσεις).

Να επισημάνουμε οτι το τελευταίο δίμηνο συμβαίνει κάτι ύποπτο στην Ουγγαρία (και στην Σερβία). Συνεχώς πέφτουν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε τουριστικά σημεία πχ λουτρά, προφανώς ως μέσο πίεσης , πράγμα τουλάχιστον αστείο αν σκεφτούμε πως οι Αμερικάνοι κάποτε βομβάρδιζαν χώρες για μια ...ντίσκο (Λιβύη).

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει πολύ για εμπάργκο στο Ρωσικό πετρέλαιο και αέριο και προτάθηκε μέχρι να σταματήσει ο αγωγός που περνάει απο Σλοβακια-Ουγγαρία-Τσεχία.
Καθώς αυτές οι χώρες είναι περίκλειστες, δεν έχουν θάλασσα και λιμάνια είναι σε δυσμενή θέση και δεν υπάρχει καν η εναλλακτική του υγροποιημενου φυσικού αερίου κλπ, ζητούν συνεπώς περισσότερο χρόνο που κυλάει προς όφελος των Ρώσων.
Στο θέμα της ενημέρωσης δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι καθώς πηγές της G7 ανακοίνωσαν οτι η Ουγγαρία αγόρασε ρώσικο αέριο ακριβά και όχι 10 φορές πιο φθηνά απο οτι λέει η κυβέρνηση της Ουγγαρίας.

Ένα πρόσθετο πρόβλημα που θα έχει η Ε.Ε. είναι οι βελτιωμένες σχέσεις Βελιγραδίου-Βουδαπέστης. Η Σερβία επίσης δεν μπορεί να κάνει τα χατήρια της ΕΕ και των ΗΠΑ , είναι πολύ πιο κοντά στους Ρώσους και αν τυχόν δεν κάνει πίσω η Ουγγαρία ή η Σερβία έχουν σύνορα μεταξύ τους. Δεν βρισκόμαστε στην δεκαετία του 90 που η Κροατία έπαιρνε όπλα απο τα σύνορα της Ουγγαρίας για να πολεμήσει τους Σέρβους.

Ας ελπίσουμε να μην κάνει πίσω ούτε το Βελιγράδι, ούτε η Βουδαπέστη. Αν για τους Σέρβους είναι αδιανόητο να δεχτούν να υπακούσουν τους Ευρωπαίους για τους Ούγγρους ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο πληθυσμός δεν συμπαθεί τους Ρώσους όμως υπάρχει φόβος ακόμη απο το 1956 και δεν θελουν σε καμία περίπτωση μπλεξίματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας