patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Έρχεται Ανατροπή της Φίλο Δυτικής Κυβέρνησης του Κιεβου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 26, 2022 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

26 Μαΐου 2022
Οργισμένη τοποθέτηση έκανε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο. Η ίδια με ανακοίνωση της λέει τα εξής:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφερε μια περίεργη επιλογή ιστορικών αναλογιών. Ο αγώνας των Ελλήνων για την ανεξαρτησία που χρονολογείται πριν από 200 χρόνια εξισώθηκε με τα εγκλήματα που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο διεξάγει πόλεμο εναντίον των ίδιων των πολιτών του στο Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια».


Επίσης πρόσθεσε και τα εξής:
«Απίστευτο, οι ήρωες, που υπερασπίστηκαν το φρούριο του Μεσολογγίου το 1825-1826 συγκρίνονται με τους Ναζί από το τάγμα Azov. Πρόκειται για άλλη μια προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά λανθασμένη απόφασή της να ενταχθεί στο αντιρωσικό μέτωπο της Δύσης, μεταξύ άλλων με την προμήθεια στο Κίεβο όπλων, τα οποία χρησιμοποιούνται για καθημερινά πλήγματα κατά ειρηνικών πολιτών στο Ντονμπάς».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 27, 2022 6:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπλοκαραν οι βλάκες Ρωσικό τάνκερ στην Κάρυστο τώρα έχασαν δύο ελληνικά. ...
Μπράβο Κούλη, και άλλα τετοια
https://www.protothema.gr/greece/article/1248109/resalto-iranon-se-duo-ellinika-tanker-ston-persiko-kolpo/APP/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2022 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αρχή του τέλους

https://iskra.gr/krisimi-kabi-i-rosia-katalamvanei-stratigikis-simasias-poleis-i-oukrania-egkataleipei-donbass/
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 29, 2022 5:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρά την έντονη επιθυμία για «αποκομμουνοποίηση», η Ουκρανία για πολλά χρόνια εκμεταλλευόταν ό,τι είχε απομείνει από τη Σοβιετική Ένωση μέχρι το κόκκαλο. Τις προάλλες, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την καταστροφή των εργαστηρίων παραγωγής ενός ρωσοσοβιετικού εργοστασίου που έλαβε το όνομα « Motor Sich » μετά το 1991, στην πόλη Zaporozhye . Η εταιρεία παρήγαγε κινητήρες για την ουκρανική στρατιωτική αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια πυραύλων υψηλής ακρίβειας.

Το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών Zaporizhia, το οποίο ιδρύθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία το 1907, κατά τη σοβιετική εποχή παρείχε κινητήρες για έναν τεράστιο στόλο σοβιετικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων σε όλο τον κόσμο. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το εργοστάσιο παρήγαγε, επισκεύαζε και εκσυγχρόνιζε μια σειρά σοβιετικών αυτοκινήτων. Παρόλα αυτά, 30 χρόνια ανεξαρτησίας έφεραν την εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί το «Motor Sich» ήταν μέσω στενής συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία και ενσωμάτωσης στη βιομηχανία κατασκευής αεροσκαφών της. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η μετά τα γεγονότα στην Μαϊντάν η κυβέρνηση της Ουκρανίας απαγόρευσε τη στρατιωτική-τεχνική συνεργασία με τη Ρωσία το 2014.

Το εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών «Motor Sich» έγινε επίσης διάσημο για τη σχετικά πρόσφατη αντιδικία του μεταξύ της κυβέρνησης του Κιέβου και μιας κινεζικής εταιρείας. Οι Κινέζοι επένδυσαν πολλά χρήματα στο εργοστάσιο, ελπίζοντας να αποκτήσουν τεχνολογία και κινητήρες. Αλλά τελικά, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας αποφάσισε να επιστρέψει την επιχείρηση σε κρατική ιδιοκτησία. Πως εγινε αυτο? Το γεγονός είναι ότι η μεταφορά του "Motor Sich" υπό τον κινεζικό έλεγχο ήταν εντελώς απαράδεκτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως η αμερικανική διοίκηση εκεί "υπέδειξε" στο Κίεβο ...την "παράνομη φύση" της συμφωνίας μεταξύ του ιδιοκτήτη του εργοστασίου και των Κινέζων, έτσι το 2017, το Κίεβο μπλόκαρε τη μεταβίβαση των ήδη πληρωμένων μετοχών της «Motor Sich» στην κινεζική πλευρά.

Η κυβέρνηση του Πεκίνου έπρεπε να υπερασπιστεί τον επενδυτή της και να ζητήσει από την Ουκρανία να επιστρέψει τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν. Όπως ήταν φυσικό, οι Κινέζοι δεν είδαν τα χρήματα. Λίγο αργότερα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ζελένσκι υπέγραψε διάταγμα για την πλήρη εθνικοποίηση του εργοστασίου «Motor Sich», το οποίο τελικά έστρεψε την Κίνα εναντίον των ουκρανικών αρχών. Μετά από αυτό, το εργοστάσιο Zaporozhye ήταν καταδικασμένο. Ωστόσο, θα μπορούσε ακόμα να παράγει κινητήρες αεροσκαφών για ελικόπτερα και drones για κάποιο χρονικό διάστημα. Η τελευταία περίσταση, με την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, μετέτρεψε αυτόματα το εργοστάσιο «Motor Sich» σε έναν από τους στόχους προτεραιότητας για τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρώσικος στρατός προκάλεσε ζημιές όχι μόνο στο ουκρανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα, αλλά χτύπησε και το τουρκικό εργοστάσιο αχρηστεύοντας το και αυτό. Το θέμα είναι ότι το εργοστάσιο "Motor Sich" παρήγαγε κινητήρες για τουρκικά ελικόπτερα ATAK II και επιθετικά drones Bayraktar (με αυτά τα drones ο ουκρανικός στρατός προσπαθούσε να χτυπήσει το Donbass). Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Τούρκοι παρήγγειλαν πέρυσι 30 κινητήρες στροβιλοκινητήρων αεροσκαφών AI-450T για εγκατάσταση στα τελευταία επιθετικά drones Bayraktar Akinci.

Επιπλέον, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι στα τέλη του περασμένου έτους, η επιχείρηση «Motor Sich» ζήτησε από τον κατασκευαστή drone Bayraktar στην Τουρκία τη δυνατότητα εξοπλισμού drones με συστήματα ψεκασμού αεροζόλ χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων. Με την εμβέλεια πτήσης ενός τέτοιου drone έως και 300 km και τον εξοπλισμό αρμάτων μάχης με βιολογικά σκευάσματα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια πραγματική απειλή της μεγάλης κλίμακας χρήσης βιολογικών όπλων στο έδαφος της Ρωσίας. Το ρωσικό χτύπημα τόσο του τουρκικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, όσο και ειδικά του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος του καθεστώτος Ζελένσκι,ήταν καίριο για την εξέλιξη της επιχείρησης αλλά και για την συνέχιση των σχέσεων Ερντογάν με Ουκρανία...
Επιστροφή στην κορυφή
Πατερίτσας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2022 9:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Ουκρανία πριν ξεκινήσει ο πολεμος αριθμούσε περί τα 31εκ πληθυσμό,σύμφωνα με την Ε.Ε οι πρόσφυγες απο την έναρξη του πολέμου έχουν φτάσει τα 12 εκ που απορροφήθηκαν σε χώρες της Ε.Ε και κυρίως σε Γερμανία,Πολωνία και Ρουμανία.Απο αυτά τα 19 εκ που παρέμειναν στην χώρα τα 5 βρίσκονται στις περιοχές του Ντονμπάς,και περιπου άλλα 4,5 στις περιοχες του Χάρκοβο και της Οδυσσού που όπως όλα δείχνουν θα πέσουν σύντομα σε Ρωσική κυριαρχία,και βασικά βλέπουμε ότι όπου πάνε οι Ρωσοι στρατιώτες ο κόσμος πανηγυρίζει,άρα το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στις δύο προαναφερθείσες περιοχές.Αυτα τα 10εκ που μένουν είναι κάτοικοι γύρω απο το Κίεβο οι μισοί και τα υπόλοιπα 5 εκ ζουν στην δυτική περιοχή της χώρας αυτής.Γιατι είναι αριθμητικά τόσο λίγοι?Μα γιατί οι πιό εύφορες περιοχές γης της χώρας βρίσκονται δεξιά απο τον δνείπερο ποταμό προς το Ντνονμπάς δηλαδή,εκεί που παράγεται η μεγαλύτερη αγροτική παραγωγή ολόκληρης της Ουκρανίας,και επίσης εκεί βρίσκονται απο Σοβιετικής Ενωσεως τα μεγάλα βιομηχανικά εργοστάσια.Απο αυτά τα 10 εκ που αναφέραμε στην πρωτευουσα και την δυτική χώρα ,απο τίς πιέσεις που θα δεχτούν με τον πόλεμο αλλά και την οικονομική κατάρρευση της χώρας υπολογίζεται ότι θα μεταναστεύσουν άλλα 5 εκ ουκρανοί προς την Ευρώπη,όποτε θα μιλάμε για 17-18 εκ κόσμο που δέχτηκε η Ε.Ε μεσα σε λίγους μήνες,και αν υπολογίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια απο το 2014 δηλαδή με τα γεγονότα στην Μεινταν,μεχρι σήμερα έχουν εγκαταλείψει την χώρα γυρω στα 11 εκ πληθυσμος προς τις χώρες της Ε.Ε ο συνολικός ανθρώπινος όγκος που θα έχει προσχωρήσει θα είναι της τάξης των 28 εκ ,μέσα σε αυτούς θα είναι και πολλοί φιλοναζί η τουλάχιστον που έχουν συναναστραφεί με ναζί,με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ε.Ε.
Αν υπολογίσουμε ότι στην Ουκρανία ζούν γύρω στα 4 εκ ευρωπαίοι πολίτες που αναπτύσονται εκει επιχειρηματικά και θα αναγκαστουν να φύγουν κακήν κακώς αν δεν έχουν ήδη φύγει,και 500χιλ μισθοφόροι που εβγαζαν το ψωμί τους εκέι,νομίζω γίνεται κατανοητό ποιός οφελείται και ποιός ζημιώνεται απο την Ζ...
Και τα όπλα που απορροφούσε η Ουκρανία απο τις βιομηχανίες των δυτικών ,θα πρέπει να τα πασάρουν σε άλλες χώρες,Φινλανδία,Σουηδία,Εσθονία,Πολωνία και Ρουμανία για να τις εξαθλιώσουν και αυτές οικονομικά.Και όλοι αυτοί οι μισθοφόροι απο τον Καναδά τις ΗΠΑ και την Μεγ.Βρετανία που θα επιζήσουν απο την Ουκρανία θα πρέπει να αναζητήσουν σε άλλες χώρες εργασία και μισθό.

Ποιός θα το φανταζόταν μετά απο 30 χρόνια που ο Γκορμπατσώφ έτρωγε το πρώτο μπέργκερ στα Μακ Ντόναλντς στην Μόσχα,ότι σήμερα η Ρωσία έχει βάλει στην Ε.Ε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και αυτό τρύπιο...
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2022 9:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΤΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ πλέον ΝΙΚΗΦΟΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΠΑΣ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ.

Η γραμμή " ΜΑΖΙΝΟ" στην Ουκρανία που κατασκευάστηκε με ΝΑΤΟΙΚΗ συνδρομή έπεσε σαν χάρτινος πύργος

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο της πόλης Σεβεροντόνετσκ, Ραμζάν Καντίροφ,

“Όλα! Το Σεβεροντόνετσκ είναι υπό τον πλήρη έλεγχό μας. Οι Ναζί έχουν ηττηθεί. Όλες οι θέσεις τους έχουν καταστραφεί. Η πόλη έχει απελευθερωθεί. Οι κάτοικοι μπορούν να αναπνεύσουν άνετα. Από εδώ και πέρα, δεν κινδυνεύουν πλέον.

Αυτό είναι απλώς ένα λαμπρό αποτέλεσμα που πέτυχαν οι μαχητές μας υπό την ηγεσία του αγαπητού βοηθού Αρχηγού της Τσετσενικής Δημοκρατίας, Apta Alaudinov, σε στενή συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις του Υπουργείου Άμυνας και της λαϊκής πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ.
Δεν θα κρύψω ότι αρχικά σχεδιαζόταν η απελευθέρωση του Severodonetsk σε μια εβδομάδα, αλλά σήμερα έγιναν αναπροσαρμογές ώστε η πόλη να τεθεί υπό έλεγχο σε τρεις ημέρες. Ως αποτέλεσμα, οι μαχητές μας τα κατάφεραν ακόμα α πιο γρήγορα – σε τρεις ώρες. ακόμα πιο γρήγορα – σε τρεις ώρες

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/sta-xeria-ton-rosikon-dynameon-kai-to-severontonetsk-anoigei-o-dromos-gia-tin-liksi-tis-maxis-tou-ntonmpas/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 30, 2022 10:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι δηλώσεις Φων Ντερ Λαεν είναι όλα τα λεφτά.

Από κυρώσεις κατά του Ρωσικού πετρελαίου καλύτερα να το αγοράσουμε εμείς μην το πουλήσει άλλου η Ρωσία και βγάλει παραπάνω λεφτά...

https://www.sarajevomag.net/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ραμπο στη μαχη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2022 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα βαρυα οπλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.in.gr/2022/05/31/life/lgbtqi/polemos-stin-oukrania-eidiki-monada-ton-loatki-eftiakse-o-stratos/?fbclid=IwAR2uuDebX2-UbrfeDGG2mBKKmniBSjXRphZNnDIseEz8a3k0bPdMJjqNdug
Θα τρεμει ο πουτιν
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2022 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μέλλον των ουκρανικών εδαφών, όπου η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση, θα πρέπει να αποφασιστεί από τους πολίτες τους, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TF1 την Κυριακή. "Όσο για άλλες περιοχές, όπου ζουν άνθρωποι που δεν θέλουν να κόψουν τους δεσμούς με τη Ρωσία, εναπόκειται στους πολίτες αυτών των περιοχών να αποφασίσουν. Δεν νομίζω ότι θα χαρούν να τους ηγηθούν ξανά οι νεοναζί καθεστώς, το οποίο έχει αποκαλύψει τον πλήρως ρωσοφοβικό χαρακτήρα του. Εναπόκειται στους ίδιους τους ανθρώπους να αποφασίσουν», είπε ο Λαβρόφ. Ο Λαβρόφ τόνισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η απελευθέρωση των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί από τη Ρωσία ως ανεξάρτητα κράτη. «Σε άλλα ουκρανικά εδάφη όπου διεξάγεται η στρατιωτική επιχείρηση, οι πολίτες αυτών των περιοχών θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποιο περιβάλλον θα πρέπει να ζήσουν: αυτό που δημιούργησε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι με την απαγόρευση της ρωσικής εκπαίδευσης, μαζική μέσα, τον πολιτισμό και τη χρήση της ρωσικής γλώσσας στην καθημερινή ζωή ή σε κάποια άλλη, όπου θα μπορούν να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους όπως θέλουν, όχι ο Ζελένσκι και η ομάδα του», δήλωσε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2022 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Marina Papadimitriou
poes19ih4608h0g121t78c ·
Καθώς θα περνούν οι μέρες, όλο και πιο τρομακτικές ιστοριες θα ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας με αυτά που συνέβησαν στη Μαριούπολη.
https://youtu.be/ENncD0Co5wE

https://t.me/DmitriySteshin

"Το «Azov» και τα φριχτά του πλάσματα. Στην αρχή της απελευθέρωσης της Μαριούπολης, στην έξοδο από την πόλη προς την κατεύθυνση Mangush/Berdyansk, σταματησαν ενα ασθενοφόρο. Εκτός από τον οδηγό, υπήρχαν μεσα μια γυναίκα που έφερνε σε αντρογυναικα και δύο παιδάκια. Το όνομα της γυναίκας ήταν Taira, με πραγματικό όνομα Yulia Paevskaya. Συμμετείχε στο "Azov" ως παραϊατρικος, η ομάδα της ονομαζόταν "Άγγελοι της Ταιρα". Όπως μου είπαν άνθρωποι που τη γνώριζαν από την προπολεμική αθλητική κοινότητα του Ντονετσκ, η Taira γνώριζε εναλλακτική ιατρική και πολεμικές τέχνες. Ήταν φυσιολογική πολιτικά αλλά ολα αυτα πριν από το Μαϊντάν. Κυκλοφορούσε γι'αυτη η φήμη πως συμπεριφεροταν ακραία, της άρεσε να βγάζει τις αρθρώσεις των ώμων σε άντρες σε ασκήσεις αϊκίντο. Χωρίς αιτία, έτσι, για πλάκα. Επομένως, δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Tαιρα σκότωσε τους γονείς αυτών των παιδιών που ηταν στο ασθενοφόρο ... Και προσπάθησε να εκφοβίσει τα παιδιά και να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα τους. Μοιάζει με σκηνή από τη συνωμοσία της Γερμανιδας κατάσκοπου από τις Στιγμές της Αλήθειας.
Πιστεύω πως η Tαιρα θα πρέπει να είναι η πρωτη που θα κρεμαστεί. "
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2022 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρή αναλυση

https://m.youtube.com/watch?v=mJnrINL6jFA
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 02, 2022 7:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μυστικό του "Azov"

Αυτές τις μέρες, όταν η Μαριούπολη αρχίζει να ζει μια ειρηνική ζωή, τίθεται άθελά της το ερώτημα για το τι συνέβη πριν και για ποιο σκοπό και γιατί η Ουκρανία κατέστρεφε αυτήν την πόλη. Πώς έγινε και ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό;

Από ποιον και πώς προμηθεύτηκε το «Azov»;
Ο Oleg Odnorozhenko, ένας από τους ιδρυτές του " Azov ", είπε πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή του σε ένα ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι:

«Όντας ήδη βουλευτής του λαού, ο πρώην επικεφαλής του «Azov», Andrey Biletsky , υπέβαλε επίσημο αίτημα για το σύνταγμα «Azov» να φρουρεί τα λεγόμενα στρατηγικά αντικείμενα».

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά τα αντικείμενα αποδείχθηκε ότι ήταν επιχειρήσεις που ανήκουν στον πλουσιότερο άνθρωπο στην Ουκρανία Rinat Akhmetov .

«Η τιμή είναι 600.000 δολάρια. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σίγουρα μια πολιτική συνιστώσα εδώ. Εάν ο Αχμέτοφ πληρώσει τόσο τεράστιο χρηματικό ποσό, προφανώς, αναμένει να λάβει όχι μόνο ασφάλεια, αλλά και την κατάλληλη δυναμική υποστήριξη για το «Αζόφ»», είπε ο Οντνοροζένκο.

Ο ίδιος ο Odnorozhenko, πρώην διοικητής του "Azov", πίστευε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το "Azov" μετατράπηκε σε "μηχανή για να κερδίσετε χρήματα, να εκβιάζετε και να προστατεύετε την επιχείρηση κάποιου άλλου".

Από το "Ilyich" στο "Ilyich"
Η Μαριούπολη είναι η «πόλη του Αχμέτοφ», εδώ βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα σοβιετικά εργοστάσια, τα οποία αργότερα έγιναν ιδιοκτησία του Ρινάτ Λεονίντοβιτς, του πιο διάσημου ολιγάρχη της Ουκρανίας.

Αυτή είναι η βάση της αυτοκρατορίας του - το " Azovstal " και το Ilyich Combine, το οποίο, ως μέρος του "Metinvest" του Akhmetov, ονομάστηκε "Ilyich-Steel".
Το 2016, το εργοστάσιο, που πήρε το όνομά του φυσικά από τον Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν, μετονομάστηκε. Προς τιμήν του διάσημου μεταλλουργού Zot Ilyich Nekrasov!

Τα εργοστάσια της Μαριούπολης αντιπροσωπεύουν περίπου το 30-40% της χαλυβουργίας στην Ουκρανία. Και είναι πολύ πιθανό να δίνουν το 80-90% των κερδών της τεράστιας αυτοκρατορίας του Αχμέτοφ.

Τα στοιχεία που εκφράζονται είναι διαφορετικά, εξαρτάται από τη συγκυρία στην παγκόσμια αγορά χάλυβα. Αλλά είναι προφανές ότι οι δύο σοβιετικοί κολοσσοί του χάλυβα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της τεράστιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του Αχμέτοφ.

Δεν είναι τυχαίο που λέγεται παντού ότι η εταιρεία "Metinvest", η οποία περιλαμβάνει και τα δύο εργοστάσια της Μαριούπολης, είναι ένας ολοκληρωμένος όμιλος εταιρειών.

Δηλαδή, ολόκληρος ο κύκλος παραγωγής, από την εξόρυξη μεταλλευμάτων μέχρι την τήξη χάλυβα και την παράδοση των τελικών προϊόντων στους καταναλωτές, πραγματοποιείται στη «Metinvest». Για να γίνει αυτό, ο Akhmetov πήρε πρώτα το μεταλλεύμα εξόρυξης "GOK", στη συνέχεια με απατεωνιά απέκτησε το "Azovstal" και το Ilyich Combine.

Μετά αγόρασε εργοστάσια στην Ευρώπη. Πλάκες από τη Μαριούπολη παραδόθηκαν σε εργοστάσια στην Ιταλία, τη Βουλγαρία και την Αγγλία. Αυτό κατέστησε δυνατό να γίνουν τα προϊόντα «ευρωπαϊκά». Λόγω του γεγονότος ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ανάγκη πληρωμής δασμών, τα προϊόντα της "Metinvest" ήταν φθηνότερα στην ευρωπαϊκή αγορά από τη ρωσική...

Επομένως, η απώλεια του «Azovstal» και του Ilyich Combine δεν είναι απλώς η απώλεια των δύο μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά η καταστροφή ολόκληρης της αλυσίδας.

Πού να παραδώσει το μετάλλευμα τώρα; Και πού να βρείτε πλάκες για εργοστάσια στην Ευρώπη;

Η Metinvest διαβεβαιώνει ότι τα εργοστάσιά της στην Ευρώπη σύντομα θα φορτωθούν με προμήθειες από την Κίνα και τη Βραζιλία. Αλλά αυτό, φυσικά, δεν είναι το ποσοστό κέρδους που έχει συνηθίσει ο Rinat Akhmetov.

Βολικά εργοστάσια στη Μαριούπολη, τα οποία κατασκευάστηκαν ειδικά στην ΕΣΣΔ κοντά στο λιμάνι, φθηνό εργατικό δυναμικό, φθηνό και κοντά μετάλλευμα, η ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ικανότητα ρύθμισης νόμων, δασμών, ποσοστώσεων, φόρων (για αυτό ο Αχμέτοφ είχε πάντα αρκετούς λομπίστες - βουλευτές στη Ράντα). Η ευκαιρία να επιτευχθεί φθηνή μεταφορά στους σιδηροδρόμους της Ουκρανίας.

Και έτσι, όλο αυτό το σιδερωμένο και καλά εδραιωμένο σχήμα κατέρρευσε με τα χρόνια. Δεν πρόκειται απλώς για την κατάρρευση του "Azovstal", αλλά για το τέλος ολόκληρης της αυτοκρατορίας "Metinvest".

Οι βουλευτές στη Ράντα δεν χρειάζονται πραγματικά τώρα. Ο Ντμίτρι Γκόρντον και ο Εβγκένι Κομαρόφσκι, που συναντήθηκαν προκλητικά με τον Αχμέτοφ στη Λιθουανία το περασμένο φθινόπωρο, πιθανότατα δεν θα λάβουν επίσης το «περιθώριο κέρδους» τους από τον Ρινάτ Λεονίντοβιτς.!!!

Δεν ήταν το «Azovstal» ή το «Metinvest» που κατέρρευσε, αλλά ολόκληρη η τεράστια αυτοκρατορία, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από την παραγωγή, μια ισχυρή δεξαμενή βουλευτών, δημοσιογράφων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παρουσιαστών, τηλεοπτικών καναλιών και «ηγέτες κοινής γνώμης».

Ήδη το 2014, υπήρξαν προτάσεις ότι η Μαριούπολη καταλήφθηκε από το "Azov" για τον Akhmetov.

Τι συνέβη το 2022; Σύμφωνα με ορισμένους στρατιωτικούς αναλυτές, το «ηρωικό «Azov»» έτρεξε να κρυφτεί κάτω από το «Azovstal» όταν ήταν ακόμη δυνατό να ξεφύγει από την περικύκλωση και να υποχωρήσει.

Αλλά το "Azov" πήγε στο υπόγειο, αν και δεν υπήρχε στρατιωτική αίσθηση σε αυτό.

Ως αποτέλεσμα, το εργοστάσιο καταστράφηκε, αν και ο Αχμέτοφ προφανώς έκανε απεγνωσμένα βήματα, εμπλέκοντας ακόμη και τον Πάπα στην επιχείρηση «σώζοντας το «Azov»».

Στην πραγματικότητα, ο « Καλίν, ο Βολίν και ο Ρέντις » κατέστρεψαν την αυτοκρατορία του Αχμέτοφ. Ο κύκλος έκλεισε. Το 2014, ο Αχμέτοφ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τις υπηρεσίες της "Αζόφ". Οκτώ χρόνια αργότερα, έγινε μπούμερανγκ και γύρισε πίσω. Η «Azov» «ευχαρίστησε» τον χορηγό της.

Και όμως υπάρχει ακόμα κάποιο μυστήριο που συνδέεται με τη Μαριούπολη. Αυτό μαρτυρούν τα περίεργα γεγονότα του φετινού Φεβρουαρίου.



Περίεργη φασαρία στη Μαριούπολη


Το 2022, τον Φεβρουάριο, έγινε μια περίεργη φασαρία στην κορυφή της ολιγαρχικής-πολιτικής κοινωνίας της Ουκρανίας.

Ο Αχμέτοφ, όπως και οι υπόλοιποι ολιγάρχες της Ουκρανίας, εγκατέλειψε τη χώρα στα τέλη Ιανουαρίου. Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Ζελένσκι δηλώνει δημόσια ότι οι ολιγάρχες πρέπει να επιστρέψουν, «να δείξουν πατριωτισμό».

Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Αχμέτοφ φτάνει στην Ουκρανία και την ίδια μέρα συναντά τον Ζελένσκι στη Μαριούπολη.

Μετά από αυτό, πηγαίνει ξανά στο εξωτερικό, «για να κάνει συνομιλίες στη Γενεύη και στο Λονδίνο». Μετά από αυτό, φτάνει ξανά στην Ουκρανία, στις 23 Φεβρουαρίου. Γίνεται μια «σύσκεψη ολιγαρχών» με τους Zelensky, Pinchuk , Akhmetov και συμμετείχαν άλλοι 50 εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών. Εκτός από τον… Igor Valeryevich Kolomoisky , ο οποίος ...κόλλησε τον κορωνοϊό την ίδια μέρα.

Η περαιτέρω τοποθεσία των Akhmetov και Novinsky , όπως ισχυρίζονται, είναι η Ουκρανία. Ίσως οι ολιγάρχες να κλήθηκαν στην Ουκρανία ακριβώς με σκοπό να «παραμείνουν στη ζώνη πρόσβασης». Ο Ποροσένκο βρίσκεται επίσης στην Ουκρανία. Ο Kolomoisky, φυσικά, είναι εδώ, δεν έχει πού να πάει καθόλου — λόγω του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε γι' αυτόν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Pinchuk και ο Firtash είναι από τους πιο διάσημους ολιγάρχες στο εξωτερικό (βρίσκεται συνεχώς στη Βιέννη και επίσης συλλαμβάνονται με ένταλμα των ΗΠΑ).

Τα λέμε στη Μαριούπολη

Τι ήταν όμως το θέμα; Γιατί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο στις 16 Φεβρουαρίου στη Μαριούπολη; Ποιοι ήταν απαραίτητο να συναντηθούν εκεί;

Το γεγονός ότι ο Αχμέτοφ κλήθηκε δυνατά και όρμησε αμέσως, την επόμενη κιόλας μέρα, ως «παιδί της παραγγελίας» — αυτό μοιάζει πολύ με «επιχείρηση κάλυψης». Άλλωστε αυτή η πρόσκληση δεν μπορούσε να ανακοινωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Και σε ακραίες περιπτώσεις, ο πρόεδρος και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ουκρανίας θα μπορούσαν εύκολα να συναντηθούν στο Κίεβο.

Αν το θέμα της συζήτησης, όπως είπε ο Αχμέτοφ, ήταν η «βοήθεια στην Ουκρανία»; Η εταιρεία του υποσχέθηκε να πληρώσει προκαταβολικά 1 δισεκατομμύριο εθνικού νομίσματος για φόρους. Οποιοσδήποτε επιχειρηματίας στην Ουκρανία γνωρίζει ότι μια κλήση από την εφορία αρκεί για να πληρώσει τον φόρο. Για μια σταθερή επιχείρηση, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Γιατί να σπεύσουμε από τη Γενεύη στη Μαριούπολη για αυτό επειγόντως;

Είναι όλα ένα μυστήριο!

Έπρεπε να δουν κάτι μαζί και σίγουρα.
Κατακόμβες «Azovstal»; Ναι, προφανώς και υπήρχαν πολλά μυστικά εκεί.

Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Kiev Post, η Nataliya Yemchenko, Διευθύντρια Επικοινωνιών του System Capital Management, λέει ότι μόνο 156 άτομα κατάφεραν να απομακρυνθούν από τη Μαριούπολη. Στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν τρόφιμα, νερό και γεννήτριες στα καταφύγια βομβών του «Azovstal».

«Από το 2014, έχουμε αρχίσει να αποκαθιστούμε καταφύγια βομβών. Το System Capital Management έχει δημιουργήσει την υποδομή ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μείνουν στα υπόγεια του «Azovstal» για εβδομάδες».

Όλα αυτά ακούγονται πολύ περίεργα. Ετοιμάζουν καταφύγια και δημιουργούν υποδομές εδώ και 8 χρόνια; Μήπως υπήρχαν κάποιοι άλλοι σκοποί εκτός από το «καταφύγιο για τους εργάτες του εργοστασίου»;

Υπήρχαν προτάσεις ότι υπήρχε μια μυστική φυλακή SBU στο "Azovstal", παρόμοια με τη διάσημη " Βιβλιοθήκη " στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. Ή το πιο πιθανό μια μυστική εγκατάσταση που ανήκει στο ΝΑΤΟ.

Μία από τις εκδοχές είναι ότι υπήρχε ένα μυστικό βιολογικό εργαστήριο στο μπουντρούμι «Azovstal», όπου πραγματοποιήθηκαν πειράματα σε ζωντανούς ανθρώπους και δημιουργήθηκαν βιολογικά όπλα. Και μάλιστα υποτίθεται ότι αυτό το εργαστήριο είχε άμεση σχέση με την εταιρεία «Metabiota» που σχετίζεται με τον Χάντερ Μπάιντεν , τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό, φυσικά, στον δυτικό Τύπο ονομάζεται γελοία εικασία. Αλλά υπήρχε κάτι στη Μαριούπολη που έφερε εκεί τον Ζελένσκι και τον Αχμέτοφ στα μέσα Φεβρουαρίου;

Ήταν ακριβώς ο Akhmetov, σύμφωνα με φήμες, που οργάνωσε και πλήρωσε για την απελπισμένη εταιρεία δημοσίων σχέσεων του "Azov" με τη συμμετοχή του Πάπα.

Ναι, υπάρχουν πολλές παραξενιές. Κάποτε, και ίσως και πολύ σύντομα, θα γίνει γνωστό γιατί ο πρόεδρος της Ουκρανίας και ο πλουσιότερος άνθρωπος της χώρας έσπευσαν επειγόντως στη Μαριούπολη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των ετών από το 2019 έως το 2022 (η εκτίμηση δημοσιεύεται στις αρχές Ιανουαρίου κάθε έτους), η περιουσία του Αχμέτοφ αυξήθηκε: 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019, 6,1 δισεκατομμύρια το 2020, 7,5 δισεκατομμύρια το 2021 και τελικά 11,7 δισεκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2022.

Αυτή είναι μια εκτίμηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων που έκανε το Forbes, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς. Δισεκατομμύρια προκύπτουν και εξαφανίζονται ανάλογα με την τιμή στην οποία, για παράδειγμα, πωλείται σιδηρομετάλλευμα ή χάλυβας στις παγκόσμιες αγορές.

Αλλά υπάρχει ένα άλλο ενδιαφέρον ερώτημα - με πόσο και πώς ο Αχμέτοφ απέκτησε τα πρώην σοβιετικά γιγάντια εργοστάσια; Αυτές οι ιστορίες είναι εξαιρετικά συγκεχυμένες και ασαφείς. Τα εργοστάσια μετατράπηκαν σε μετοχικές εταιρείες, μετά γινόταν επιπλέον έκδοση μετοχών, όλο και περισσότερες.

Ως αποτέλεσμα, το εργοστάσιο Ilyich Mariupol, για παράδειγμα, αγοράστηκε από τον Akhmetov για 239 εκατομμύρια εθνικά νομίσματα το 2009-2010. Στην ισοτιμία «1 δολάριο για 8», η τιμή αγοράς αποδεικνύεται ότι είναι περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διάσημος, θρυλικός διευθυντής του εργοστασίου, Βλαντιμίρ Μπόικο, αντιστάθηκε μέχρι το τέλος, έγραψε επιστολές στον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, μια επίθεση επιδρομέα. Οι μετοχές της συναρμογής κατασχέθηκαν και εξαγοράστηκαν δια της βίας από τέσσερις κυπριακές offshore εταιρείες.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπόικο έκανε μια συμφωνία. Ήταν επίσης το γεγονός ότι όλοι οι παραγωγοί μεταλλευμάτων στην Ουκρανία ήταν ήδη «υπό τον Αχμέτοφ», το εργοστάσιο δεν έλαβε πρώτες ύλες. Έφτασε στο σημείο να αγοράζεται μετάλλευμα στο Αλτάι. Υπό την απειλή να σταματήσει το εργοστάσιο, ο Βλαντιμίρ Μπόικο αναγκάστηκε να συμφωνήσει σε μια κατάσχεση επιδρομέων.

Ο Αχμέτοφ, παρεμπιπτόντως, έχει ήδη βιώσει παρόμοιες ανατροπές της μοίρας. Τι αξίζει μόνο η αλλαγή στην κατάστασή του από το 2013 έως το 2017. Από 22,5 δισ. δολάρια σε 3,5 δισ. δολάρια. Εκείνα τα χρόνια, έχανε «100 εκατομμύρια την ημέρα». Αυτό οφειλόταν κυρίως στην κατάσταση στην αγορά μετάλλων.

Κάποτε υπήρχε ένα δημοφιλές αστείο: «Ο Ρινάτ Αχμέτοφ πουλάει επιχειρήσεις. Η επιχείρηση του azov στην Μαριούπολη πωλείται μαζί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας»...και τώρα δεν πουλήθηκε αλλά κατακτήθηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 04, 2022 10:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ θα έχει δικό της εμπορικό στόλο.

Τα ουκρανικά πλοία που σταθμεύουν στη Μαριούπολη θα εθνικοποιηθούν και θα γίνουν μέρος του εμπορικού στόλου της ΛΔΝ.

Θα πλέουν υπό τη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 04, 2022 11:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Μυστικά Στρατιωτικά Προγράμματα της Ουκρανίας
του Τιερί Μεϊσάν
Το 2016, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύτηκαν να οπλίσουν την Ουκρανία για να πολεμήσει και να κερδίσει έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Στη συνέχεια, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ οργάνωσε ένα πρόγραμμα βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και στη συνέχεια τεράστιες ποσότητες πυρηνικών καυσίμων μεταφέρθηκαν κρυφά στη χώρα. Αυτά τα δεδομένα τροποποιούν την ερμηνεία για αυτό το πόλεμο: δεν τον ήθελε και δεν τον ετοίμασε η Μόσχα, αλλά η Ουάσιγκτον.

https://www.voltairenet.org/article217116.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αστρολόγος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 05, 2022 1:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ΗΠΑ υποχρεώνουν τις χώρες της δύσης να στέλνει όπλα στην Ουκρανία,απο τα ενεργά αποθέματα τους,χώρες όπως η Ισπανία,ο Καναδάς,η Πολωνία,η Σλοβακία,η Ιταλία,η Ελλάδα,η Γερμανία,η Γαλλία,το Η.Β,και πολλές ακόμη,και το αποτέλεσμα είναι όπως εισέρχοντε σε μια χώρα διαλυμένη έτσι να καταστρέφονται απο τους ρωσικούς πυραύλους με μεγάλη ευκολία,και όσα δεν καταστρέφονται να πουλούνται απο τους ίδιους τους Ουκρανοναζί στην μαύρη αγορά!!!!
Οσα τελικα καταφέρνουν να φτάσουν στο πεδίο της μάχης έχουν σαν μοναδικό σκοπό να πλήξουν στόχους σε κατοικημενες περιοχές στο Ντονμπάς,ώστε να μην σταματήσει ο πόλεμος ποτέ...
Ο στόχος των ΗΠΑ είναι να προκαλεί ζημιές σε ανθρώπινες αθώες ζωές εκεί ώστε οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές να μην έρθουν ποτέ σε διαπραγμάτευση.Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να τελειώσει αυτός ο πόλεμος σε καμία περίπτωση,εξ ου και η φράση του αμερικανού προέδρου"έως τον τελευταίο Ουκρανό".Θέλει να καταστρέψει εντελώς τις χώρες της Ε.Ε να είναι πάλι πλήρως εξαρτόμενες απο τις ΗΠΑ όπως ήταν με την λήξη του 2ου Π.Π.
Ηδη η ενέργεια έχει αυξηθεί σε ασφικτικες τιμές,και το υγροποιημένο αέριο θα το προμηθεύονται αποκλειστικά απο τις ΗΠΑ σε τιμές που θα καθορίσουν οι ίδιοι...
Οι χώρες της Ε.Ε έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους πλέον απο όπλα και αναγκάζονται πλέον να αγοράζουν νέα απο τις ΗΠΑ,και να ψηφίζουν προυπολογισμούς για εξοπλιστικά οπως χτές η Γερμανία,με ένα ποσόν τιης τάξεως των 100 δις ευρώ που ουσιαστικα θα αφαιρεθούν απο την κοινωνική πρόνοια.
Η Ρωσία δυναμώνει το νόμισμα της και την βιομηχανία της προς την Ασία,αλλά και οι ΗΠΑ αποκρύπτουν την καπιταλιστική κατάρρευση με την συνέχιση της ειδικής επιχείρησης Ζ που ουσιαστικά οι ίδιοι προκάλεσαν.
Ποιοί θα είναι οι χαμένοι;
Κατά πρώτον η Ουκρανία που θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη οσονουπο
Κατά δεύτερον οι χώρες της Ευρώπης που ενεργειακά στηρίζονταν στις φθηνές τιμές της Ρωσίας όπως η Γερμανία κυρίως,μερικώς η Γαλλία και η Ισπανία ,οι σκανδιναβικές χώρες-οι οποίες σε κανα δυό χρόνια θα θυμίζουν την Ελλάδα του σήμερα-,οι χώρες της βαλτικής,και όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που σε λιγότερα ποσοστά τροφοδοτούνται και αυτές απο την Ρωσία ενέργεια και τρόφιμα.

Η Ρωσία σήμερα κάνει πάλι μια ταξική επανάσταση όσο και αν δεν βλέπουν μερικοί.Θα δωθεί δύναμη σε Κίνα,Ιράν και σε ολες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που θα συνεργαστούν μαζί της.Η Ευρώπη θα γίνει το δεκανίκι των ΗΠΑ στην προσπαθειά τους να σταθούν πάλι στα πόδια τους.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Τουρκία η οποία κρατά μια περίεργη στάση και ανοίγει μέτωπα σε Ασία (Συρία και Ιρακινό Κουρδιστάν)και Ευρώπη (βλέπε Ελλάδα).

Η χώρα μας απο την άλλη έχει κρατήσει την χειρότερη στάση που θα μπορούσε να κρατήσει,και αυτην την στγμή πολιτικά είναι υποτελής σε ποσοστό 100%.Η κάθοδος των ευρωπαίων αστών αλλά και των Κινέζων και Ισραηλινών στην οικιστική αγορά δείχνει το μέλλον που θα έχει η χώρα μας.Ενα μέρος θα δοθεί στους Τούρκους για εκμετάλλευση,ένα μεγάλο μέρος ειδικά η πρωτεύουσα θα πουληθεί στους μεγαλοαστούς της Ε.Ε για να επενδύσουν τουριστικά και στόχος τους είναι να γίνουμε η νέα Κούβα επι εποχής ΗΠΑ αναφέρομαι,όπου οι λέσχες και η πορνεία κυριαρχούσαν,και θα γίνει τουριστικό θέρετρο τα υπόλοιπα κομμάτια...ο ελληνικός λαός οπως βλέπετε θα είναι απών απο την εξέλιξη αυτήν στο άμεσο μέλλον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Επόμενη
Σελίδα 11 από 28

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας