patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Trump προειδοποιεί: Τι σημαίνει το σαμποτάζ στους NordStream

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 02, 2022 8:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Trump προειδοποιεί: Τι σημαίνει το σαμποτάζ στους NordStream Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Trump προειδοποιεί:Το σαμποτάζ στους NordStream σημαίνει καταστροφικός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας
Η ζημιά που προκλήθηκε στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 είναι αποτέλεσμα πράξεων δολιοφθοράς που θα μπορούσαν να αυξήσουν τις εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ και ακόμη και να οδηγήσουν σε πόλεμο μεγαλύτερης κλίμακας, προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump μέσω του δικτύου Truth Social.
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε αφότου προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ουκρανίας για την εξεύρεση ειρηνευτικής συμφωνίας.
«Όλοι μιλούν για τον μεγάλο τυφώνα που πλήττει τη Φλόριντα, όπως θα έπρεπε, αλλά ίσως ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός μακροπρόθεσμα είναι το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream I & II
Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη κλιμάκωση ή πόλεμο!» σημείωσε ο Trump.

Δολιοφθορά

Αφού έκανε λόγο για δολιοφθορά, θεώρησε ότι αυτές οι επιθέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σύγκρουση πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτή που διεξάγεται επί του παρόντος σε ουκρανικό έδαφος από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν η ρωσική κυβέρνηση διέταξε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση του καθεστώτος του Κιέβου.
Τέσσερις διαρροές σημειώθηκαν στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2, οι οποίοι τροφοδοτούν την Ευρώπη με ρωσικό αέριο, προκαλώντας απώλειες για αρκετές ώρες.
Η πρώτη διαρροή εντοπίστηκε στο Nord Stream 2 στην περιοχή του νησιού Bornholm της Δανίας, σε ύδατα που εποπτεύονται από το ΝΑΤΟ.
Ενώ το σουηδικό σεισμολογικό σύστημα προειδοποίησε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν δύο εκρήξεις γύρω από τις διαδρομές των αγωγών φυσικού αερίου.

«Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα»

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον γερμανό καγκελάριο Olaf Scholz τον Φεβρουάριο, ο Biden είπε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει, τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2, θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτό».
O Trump πρότεινε να ηγηθεί μίας ομάδα διαμεσολαβητών για την ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Επανέλαβε επίσης τον ισχυρισμό του ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν ήταν πρόεδρος.

«Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με την ανατίναξη του αγωγού. Να είστε στρατηγικοί, να είστε έξυπνοι (εξαιρετικοί!), να ολοκληρώσετε μια συμφωνία κατόπιν διαπραγμάτευσης τώρα», επισήμανε.
«Και οι δύο πλευρές το χρειάζονται και το θέλουν. Ολόκληρος ο κόσμος διακυβεύεται. Θα είμαι επικεφαλής της ομάδας (σ.σ. διαμεσολαβητών)».
Ο πρώην πρόεδρος κάλεσε Ρωσία και Ουκρανία να «βρουν» μια λύση, λέγοντας ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να διαπραγματευτούν την ειρήνη «τώρα – όχι αργότερα – όταν όλοι θα είναι νεκροί!».
Αν και η προσφορά του Trump να μεσολαβήσει για μια ειρηνευτική συμφωνία οδήγησε στη συνήθη κατηγορία των Δημοκρατικών ότι άγεται και φέρεται από τη Μόσχα.,Ενώ με την πολιτική του αποκλεισμού της αποο την παγκόσμια οικονομία η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Barack Obama και τώρα θα ενωθεί με Donetsk, Luhansk, Kherson και Zaporozhye με διοίκηση Biden
https://iskra.gr/trump-proeidopoiei-to-sabotaz-stous-nordstream-simainei-katastrofikos-polemos-ipa-rosias/
Ο Trump τα λέει όλα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η πραξικοπηματική αποπομπή του από την προεδρία των ΗΠΑ για να τοποθετήσουν στην θέση του Trump, τον πανηλίθιο Biden που δεν γνωρίζει "που πάνε τα τέσσερα"που θα εξυπηρετεί εντελώς δουλικά τα γεράκια του πολέμου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Φωτιά και τσεκούρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 02, 2022 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Χρυσώνουν» Β.Ζελένσκι και τη μαφία ολιγαρχών γύρω του-3δισ.$ μηνιαίως από ΗΠΑ-ΕΕ!
https://iskra.gr/chrysonoun-v-zelenski-kai-ti-mafia-oligarchon-gyro-tou-3dis-miniaios-apo-ipa-ee/
Aυτά να τα βλέπει το Κ(Κ)Ε και οι εξωκυνοβουλευτικοί "αριστεροί"που ταυτίζουν την Ρωσία του Πούτιν με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ των μια ζωή φονιάδες των λαών.Ενός κράτους που ιδρύθηκε από τους τυχοδιώκτες της δύσης και κάθε αποβράσματος που πήγε στην αμερική και δολοφόνησαν γύρω στα 80.000 εκατ, διγενείς Ινδιάνους ληστεύοντας την περιουσία τους, όπου πάνω στο κόκαλά τους ίδρυσαν το αμερικάνικο κράτος μπράβο. Και στην συνέχεια να επεκταθούν ανά τον κόσμο.Και σήμερα παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί δια μέσω της Ουκρανίας προσπαθούν να υποτάξουν στα βρώμικα και αιματοβαμμένα συμφέροντα τους και την Ρωσία.
Επιστροφή στην κορυφή
Σωστός ο Λιάτσος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 1:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιάτσος: Κατακρίνουν τη Ρωσία για δήθεν αναθεωρητισμό εκείνοι που αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια
https://www.youtube.com/watch?v=t17eMZqI1dU
Επιστροφή στην κορυφή
εύγε
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2022 2:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος έκανε το σαμποτάζ στον Nord Stream; Ο Δ.Λιάτσος μεταδίδει από τη Μόσχα και τον Ιδεοχώρο
https://www.youtube.com/watch?v=O41cyD0Z1so
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας