patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Έρχεται Ανατροπή της Φίλο Δυτικής Κυβέρνησης του Κιεβου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3790

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 09, 2022 9:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Φύγε! Φύγε! Ποταπέ!..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σεργκέι Σουροβίκιν ή "Στρατηγός Αρμαγεδώννας", Γενικός Διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία

"ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ" σε βάρος του νέου Στρατηγού. Πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι το 4ο Ράιχ ΤΡΕΜΕΙ και τις ικανότητες του, και την διαφαινόμενη πρόθεση της Ρωσίας "να το πάει πιο άγρια, στο εξής"...
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 10, 2022 2:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

❗️Ο Μεντβέντιεφ ανακοίνωσε τα επόμενα "επεισόδια" των βομβαρδισμών στην Ουκρανία.
Ο Ντμίτρι Μεντβέντιεφ δήλωσε ότι σήμερα "παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο" στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γειτονικό κράτος "στη σημερινή του μορφή με το ναζιστικό πολιτικό καθεστώς θα αποτελεί συνεχή, άμεση και σαφή απειλή για τη Ρωσία".
Επιπλέον, ο αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε ότι στόχος της Ρωσίας είναι πλέον η πλήρης διάλυση του πολιτικού καθεστώτος της Ουκρανίας.
"Ως εκ τούτου, εκτός από την προστασία του λαού μας και την προστασία των συνόρων της χώρας, ο στόχος των μελλοντικών μας ενεργειών, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι η πλήρης διάλυση του ουκρανικού πολιτικού καθεστώτος", δήλωσε ο Μεντβέντιεφ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 12, 2022 8:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

❗️Δήλωση του Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η κατάσταση στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας έχει αλλάξει δραματικά τελευταία. Ο στρατός του νεοναζιστικού καθεστώτος εξαπέλυσε αντεπίθεση. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, στη γέφυρα της Κριμαίας και οι καθημερινοί βομβαρδισμοί του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορόζιε δείχνουν ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας. Τώρα δεν υπάρχει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά ο πόλεμος των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους εναντίον της Ρωσίας από τα χέρια των φασιστοειδών του Μπαντέρα.

Οι δυτικές χώρες προμηθεύουν το εγκληματικό καθεστώς στην Ουκρανία με τα πιο σύγχρονα όπλα. Χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Τα επιτελεία τους σχεδιάζουν και ελέγχουν τις τις επιχειρήσεις της νεοναζιστικής πολιτοφυλακής και τους παρέχουν πληροφορίες κατασκοπείας. Καθορίζουν επίσης στόχους για πλήγματα κατά ρωσικών στρατευμάτων, πόλεων και κωμοπόλεων στη Ρωσία.

Ειδικοί του ΝΑΤΟ κάθονται στα χειριστήρια των οπλικών συστημάτων ακριβείας. Χιλιάδες μισθοφόροι εμπλέκονται άμεσα στις μάχες. Οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους έχουν αναλάβει σχεδόν το σύνολο της χρηματοδότησης του καθεστώτος των Μπαντεριτών στην Ουκρανία. Διεξάγεται μια προπαγανδιστική και οικονομική μάχη εναντίον της Ρωσίας ως αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου υβριδικού πολέμου. Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις είναι αναμφίβολα έργο των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες ειδικεύονται εδώ και καιρό σε τέτοια εγκλήματα.

Η απροκάλυπτη είσοδος του ΝΑΤΟ στον ένοπλο αγώνα κατά της Ρωσίας είναι ένα ριζικά νέο φαινόμενο που απαιτεί αλλαγή της στρατηγικής και της τακτικής της κρατικής ηγεσίας και του στρατού, στρέφοντας ολόκληρη τη χώρα προς την εξασφάλιση της νίκης. Δεδομένου ότι η LPR και η DPR, καθώς και οι περιοχές Χερσώνα και Ζαπορόζιε, έχουν επιστρέψει στη Ρωσία, σήμερα δεν πολεμάμε στην Ουκρανία, αλλά στα δικά μας εδάφη. Και αυτό είναι επίσης ένα νέο φαινόμενο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το καθήκον της απελευθέρωσης του λαού της Ουκρανίας από το νεοναζιστικό καθεστώς δεν έχει φύγει από το τραπέζι.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις. Έχουν γίνει πολλά λάθη και λανθασμένοι υπολογισμοί. Υπήρξε υποτίμηση των εχθρικών δυνάμεων. Οι υποσχέσεις της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας να περιορίσει σημαντικά την προμήθεια δυτικών όπλων στις γραμμές του μετώπου δεν έχουν εκπληρωθεί. Η κοινωνία εύλογα αναρωτιέται: γιατί; Παρεμπιπτόντως, ακόμη και οι αντίπαλοί μας εκπλήσσονται από αυτή την κατάσταση. Η ωραιοποίηση της κατάστασης, όπως γινόταν μέχρι τώρα, δεν οδήγησε ποτέ σε καλό. Τα αναδυόμενα προβλήματα αποσιωπήθηκαν ή αγνοήθηκαν αντί να αντιμετωπιστούν. Αυτή η στάση είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Θα ήταν, ωστόσο, εντελώς λάθος να επιρρίψουμε την ευθύνη για όλα αυτά τα προβλήματα μόνο στην τρέχουσα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Χρειάζονται όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που μπορούν να λάβουν. Και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μια αντικειμενική και αυστηρή αξιολόγηση σε εκείνους που καταστρέφουν την αμυντική ικανότητα της Ρωσίας εδώ και πολλά χρόνια.

Μιλάμε κυρίως για τον πρώην υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Serdyukov και την ομάδα του. Υπό τις διαταγές του καταστράφηκαν ένδοξες στρατιωτικές μονάδες, ακαδημίες και κολέγια με ιστορία αιώνων. Έφτασαν στο χείλος της καταστροφής ο τομέας της στρατιωτικής ιατρικής και επιστήμης. Το σύστημα ετοιμότητας κινητοποίησης υπονομεύτηκε με την πραγματική καταστροφή των γραφείων στρατολόγησης και κατάταξης. Ως αποτέλεσμα της ρευστοποίησης των στρατηγικών αποθεμάτων και της κλοπής των στρατηγικών προμηθειών, ο στρατός έμεινε σε μεγάλο βαθμό χωρίς τα απαραίτητα εν μέσω του αγώνα.

Η αμυντική βιομηχανία και η επιστήμη αποδυναμώθηκαν σημαντικά. Οι απερίσκεπτες και συχνά ανοιχτά καταστροφικές ιδιωτικοποιήσεις οδήγησαν στην εκκαθάριση πολλών στρατηγικά σημαντικών βιομηχανιών. Παρεμπιπτόντως, η διαδικασία εσκεμμένων πτωχεύσεων τέτοιων επιχειρήσεων συνεχίζεται και σήμερα.

Τη λύση πολλών προβλημάτων εφοδιασμού του στρατού που πολεμούσε αναγκάστηκε να αναλάβει η κοινωνία. Τιμή και έπαινος στα εκατομμύρια των πατριωτών σε όλες τις γωνιές της χώρας που ανέλαβαν την αγορά και παράδοση διαφόρων ειδών εξοπλισμού, τροφίμων, ρουχισμού, συσκευών νυχτερινής όρασης, UAV, φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού στον ενεργό στρατό. Αυτό όμως είναι άμεση ευθύνη του κράτους και των αρμόδιων φορέων του. Το 1941-1945, υπήρξε επίσης ένα ρεύμα δεμάτων από τα μετόπισθεν προς τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού στο μέτωπο. Αλλά όλα όσα ήταν απαραίτητα για το στρατό παρέχονταν πλήρως από το κράτος.

Τα τελευταία χρόνια έχουν ληφθεί διάφορα μέτρα για την ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων και της αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο, η ζημιά που προκάλεσαν οι φιλελεύθεροι "μεταρρυθμιστές" και η "πέμπτη φάλαγγα" είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστούν χρόνια για να ξεπεραστεί. Η κοινωνία αναμένει ότι οι υπαίτιοι των σημερινών σοβαρών προβλημάτων του στρατού μας, οι οποίοι υπονόμευσαν προδοτικά την αμυντική του ικανότητα, θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Τεράστια ζημιά στην πολεμική ετοιμότητα της Ρωσίας έχει γίνει από εκείνους που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Η μακροχρόνια πορεία καταστολής του πατριωτισμού, η εμφύτευση δυτικών "αξιών" ξένων προς το λαό μας, καθώς και οι κλεφτοεκλογές δεν θα μπορούσαν παρά να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες [που τώρα εμφανίζονται] με τη μορφή χιλιάδων νέων ανθρώπων που αποφεύγουν την επιστράτευση. Είναι απαραίτητο να κατηγορήσουμε όχι μόνο αυτούς, αλλά και όσους σκόπιμα μετέτρεψαν τη νεολαία μας σε κοσμοπολίτες χωρίς οικογένεια και φυλή.

Η καταστροφή του συστήματος της αρχικής στρατιωτικής εκπαίδευσης πριν από τη στρατολόγηση, η μετατροπή της DOSAAF σε εμπορική επιχείρηση, συνέβαλαν στη μείωση της αμυντικής ικανότητας της χώρας. [ΣΗΜ. Η DOSAAF ήταν ένα είδος προσκοπικής οργάνωσης της ΕΣΣΔ που εξοικειωνε τους νέους με την άμυνα της χώρας].

Στο πλαίσιο μιας στρατιωτικής σύγκρουσης με έναν άθλιο και ύπουλο αντίπαλο, γίνεται ακόμη πιο φανερό πόσο ανεξέλεγκτα έχουν γίνει προβλήματα όπως η διαφθορά και οι χαμηλοί μισθοί. Συμπεριλαμβανομένων και των τομέων της διασφάλισης της ασφάλειάς μας. Οι διεφθαρμένοι και οι φτωχοί είναι οι καλύτεροι στόχοι για δωροδοκία και παρακίνηση για προδοσία λόγω ιδιοτελών συμφερόντων. Σήμερα, αυτό χρησιμοποιείται ενεργά από εκείνους που μάχονται εναντίον μας μέσω της ληστρικής τρομοκρατίας και του σαμποτάζ.

Η όξυνση των εχθροπραξιών, η ανοιχτή είσοδος του ΝΑΤΟ στον πόλεμο με τη Ρωσία αποκάλυψε την παρουσία δυνάμεων που, από απερισκεψία ή σκόπιμα, εμποδίζουν την επίλυση των καθηκόντων που αντιμετωπίζει η χώρα και ο στρατός. Ένα μέρος της γραφειοκρατίας, ιδιαίτερα στον οικονομικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, συμπεριφέρεται τόσο ήρεμα, σαν να μην υπάρχει κάποια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, σαν να μην υπάρχει μετατροπή της ΕΣΕ σε πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας. Αυτό αρχίζει να αγγίζει τα όρια του σαμποτάζ. Είναι απαραίτητο στο εγγύς μέλλον να υιοθετηθεί ένας νόμος για την τιμωρία τέτοιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της αδράνειας των αξιωματούχων σε καταστάσεις όπου πρέπει να ληφθούν επειγόντως υπεύθυνες αποφάσεις.

Σήμερα, όταν εκατοντάδες χιλιάδες μαχητές μας βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο πολεμώντας στο μέτωπο, η γραφειοκρατία των αξιωματούχων στα μετόπισθεν σημαίνει άμεση ή έμμεση συνενοχή με τους εχθρούς μας. Είναι καιρός οι αρχές να θυμηθούν σε ποιες σοβαρές συνέπειες οδήγησαν οι ήττες στον Ρωσοϊαπωνικό και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στις αρχές του 20ου αιώνα. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος, να πετύχουμε τη νίκη και να σώσουμε το κράτος μας από τη σύγχυση και την καταστροφή.

Μπροστά στην αυξανόμενη στρατιωτική απειλή για τη χώρα, η ενότητα της κοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας. Δεν πρέπει απλώς να κινητοποιήσουμε τις στρατιωτικές εφεδρείες. Τα καθήκοντα της καταπολέμησης του μεγαλύτερου στρατιωτικού, οικονομικού και πολιτικού μπλοκ στον κόσμο δεν μπορούν να ανατεθούν μόνο στο στρατό. Είναι ανάγκη να κινητοποιηθούν όλες οι παραγωγικές, πνευματικές και δημιουργικές δυνάμεις της χώρας για την υποστήριξη του μαχόμενου στρατού.

Δεν είναι ο στρατός που πολεμάει, αλλά η χώρα. Το γεγονός όλων και όλων πρέπει να είναι το σύνθημα των μεγάλων προγόνων μας: "Όλα για το μέτωπο! Τα πάντα για τη νίκη!" Ωστόσο, μια πραγματική ενοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η πορεία [της χώρας] αλλάξει σε μια πορεία με κοινωνικό προσανατολισμό. Η δικαιοσύνη, η συλλογικότητα και η αλληλοβοήθεια είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κοινωνίας μας. Η καθιέρωση μιας προοδευτικής φορολογικής κλίμακας και η κατάργηση των αποφάσεων για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης είναι επείγουσα ανάγκη.

Η μάχη πρέπει να δοθεί όχι μόνο με τους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά και με τους κύριους εσωτερικούς αντιπάλους της Ρωσίας: με τη διαχειριστική κρίση, την οικονομική καθυστέρηση, τη μαζική εξαθλίωση, τον κραυγαλέο κοινωνικό διχασμό, με την εγκληματική απληστία και την κλεφτική ανευθυνότητα της ολιγαρχίας, με τις ρωσοφοβικές και αντισοβιετικές ίντριγκες της "πέμπτης φάλαγγας" στον τομέα του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της προπαγάνδας. Αυτή τη μάχη στον 20ό αιώνα την κέρδισε λαμπρά το σοβιετικό κράτος, έχοντας πραγματοποιήσει στο συντομότερο δυνατό χρόνο τον λενινιστικό-σταλινικό εκσυγχρονισμό, ο οποίος έβαλε τέλος στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, την ανεργία και τον αναλφαβητισμό και πραγματοποίησε την ταχεία εκβιομηχάνιση της οικονομίας. Τα εξαιρετικά ειρηνικά κατορθώματα του σοσιαλισμού έγιναν το θεμέλιο της νίκης μας ενάντια στην "καφέ πανούκλα" του Χίτλερ. Είναι καιρός να κατανοήσουμε όλοι το νόημα αυτού του ιστορικού μαθήματος και να συνειδητοποιήσουμε ότι νέες νίκες είναι δυνατές μόνο αν αλλάξει ριζικά η πορεία [της χώρας] προς το σοσιαλισμό, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και την πραγματική ευθύνη των αρχών και των πολιτών για τη χώρα τους.

Η εμπειρία μας δείχνει την ανάγκη για μέγιστη συγκέντρωση των πόρων για αξιοπρεπή οργάνωση. Στον τελευταίο νικηφόρο πόλεμο, δημιουργήθηκαν τα Αρχηγεία της Ανώτατης Διοίκησης και στη συνέχεια η Κρατική Επιτροπή Άμυνας, τα οποία έγιναν τα κύρια διοικητικά όργανα. Μια τέτοια εμπειρία δεν μπορεί να αγνοηθεί. Στη σύγκρουση με τον γερμανικό ναζισμό κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ακόμη και μια εξ ολοκλήρου φιλελεύθερη χώρα όπως η Βρετανία ακολούθησε την οδό της εθνικοποίησης βασικών τομέων της οικονομίας. Υπό τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, οι ζωτικοί τομείς της εθνικής οικονομίας πρέπει να επανέλθουν στον κρατικό έλεγχο.

Η εθνικοποίηση των στρατηγικών τομέων της οικονομίας, η μέγιστη δυνατή στήριξη της καινοτόμου ανάπτυξής της, η διάδοση της εμπειρίας των λαϊκών επιχειρήσεων, η κοινωνική προστασία των πολιτών, η δωρεάν και υψηλής ποιότητας ιατρική και εκπαίδευση - αυτές είναι οι βάσεις των πρωτοβουλιών και των προτάσεών μας. Αυτό είναι το πρόγραμμα νίκης που πρέπει να υιοθετηθεί σε κρατικό επίπεδο. Χωρίς αυτό, θα είναι αδύνατο να δοθεί ένα συντριπτικό χτύπημα σε εκείνους που επιδιώκουν να καταστρέψουν τον ρωσικό κόσμο και να εξαλείψουν το κράτος που γέννησε από το πρόσωπο της γης.

Σε μια εποχή που η χώρα έχει ξεσηκωθεί για να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της, που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι στέλνονται στο μέτωπο, όλοι πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσουν τον νεοναζισμό και τον μπαντεραϊσμό, πίσω από τους οποίους στέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι ΝΑΤΟικοί τους δορυφόροι.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα και οι αριστερές πατριωτικές δυνάμεις στη Ρωσία είναι πεπεισμένοι ότι ο λαός μας θα νικήσει τον ίδιο εχθρό που ήρθε σε μας και τον Ιούνιο του 1941 - τις ενωμένες δυνάμεις της επιθετικής Δύσης. Τότε, οι δυνάμεις αυτές καθοδηγούνταν από τη Γερμανία του Χίτλερ. Τώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και οι υποτελείς τους. Για την επιτυχία αυτού του αγώνα χρειαζόμαστε μια πλήρη συγκέντρωση όλων των πόρων και των πνευματικών μας δυνάμεων. Η ρωσική ηγεσία έχει την υποχρέωση να λάβει εξαντλητικά μέτρα για το σκοπό αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 13, 2022 5:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω πολλούς τρόπους για να βγάλω τη ρώσσικη αρκούδα από τη φωλιά της, αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τρόπο για να την ξανασπρώξω πίσω...
1889

Το μυστικό της διεθνούς πολιτικής είναι να κλείσεις μια καλή συμφωνία με τη Ρωσία.
1890

Όττο Φον Μπίσμαρκ (Otto Eduard Leopold von Bismarck-Schönhausen)
Πρωθυπουργός της Πρωσίας & πρώτος Καγκελάριος της ενωμένης Γερμανίας

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΚΑΝΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 13, 2022 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην ψηφοφορία στον ΟΗΕ για την καταδίκη της ενσωμάτωσης των τεσσάρων περιφερειών της Ουκρανίας στην Ρωσία είχαμε 143 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 35 αποχές.

5 κατα ήταν η Ρωσία,η Λευκορωσία,η Βόρειος Κορέα,η Συρία και η Νικαράγουα.

Ενώ απήχαν
Αλγερία
Αρμενία
Βολιβία
Μπουρουντί
Κεντρική Αφρική
Κίνα
Κονγκό
Κούβα
Ερυθραία
Αιθιοπία
Γουινέα
Ονδούρα
Ινδία
Καζακστάν
Κιργιστάν
Μαλί
Μονγκολία
Μονζαβίκη
Ναμίμπια
Πακιστάν
Νότιος Αφρική
Σρι Λάνκα
Σουδάν
Νότιο Σουδάν
Τατζικιστάν
Ταυλάνδη
Τόνγκο
Ουγκάντα
Τανζανία
Βιετνάμ
Ζιμπάμπουε


Απο τις 143 χώρες που ψήφισαν υπερ πληθυσμιακά αντιστοιχούν στο 17% επάνω στην γή,ενω χωροταξικά στο 26% και αυτό λόγω ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ κυρίως.Η Βραζιλία, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία ψήφισαν υπέρ αυτήν την φορά.Για δικους τους λόγους η καθεμία.Η Βραζιλία είναι σε περίοδο εκλογών και ο Μπολσονάρο μπήκε στον δεύτερο γύρο σαν δεύτερος,η Τουρκία έφαγε πόρτα για είσοδο στους BRICKS,και οι ΗΠΑ τους άφησαν ένα σημάδι ότι θα πάρουν F-16 (Γι αυτό και ο Πούτιν όπου τον βρίσκει τον γλύφτη σουλτάνο τον σφαλιαρίζει)και η Σαουδάραβες μετά την μείωση της ημερίσιας παραγωγής βαρελιών πετρελαίου "εριξαν"λίγο τους τόνους...
Οπως καταλαβαίνουμε δεν έχει αλλάξει τίποτα εδω και 8 μήνες απο την ειδική επιχείρηση Ζ,και απλά έχουμε μερικά νέα σημάδια όπως αυτό του Γάλλου ΥΠ ΟΙΚ που μιλά για επίθεση των ΗΠΑ στην Ευρώπη,και των Γερμανών που σιωπηλά είχαν άρει τις κυρώσεις στην Ρωσία και οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να σαμποτάρουν τους αγωγούς τροφοδοσίας τους για να τους αφήσουν να πεθάνουν εν μέσω βαρυχειμωνιάς...Ούγγροι μιά απο τα ίδια,όποτε μιλαμε για ακόμη μια παρωδία του ΟΗΕ με πρωταγωνιστές τα νησιά του Σολομώντα,την νήσο Παπούα και το Μαλάουι...
Βέβαια ο Παπαχελάς και η Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ σήμερα πανηγυρίζουν για την ψηφοφορία και μαζί τους πανηγυρίζουν μερικές χιλιάδες ηλίθιοι τηλεθεατές τους.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2022 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ΗΠΑ εξαντλούνται από ανταλλακτικά για την κατασκευή F-35 και προηγμένων οπλικών συστημάτων

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικλ ΜακΚόλ, η αμερικανική πολεμική βιομηχανία βρίσκεται σε δεινή θέση.

"Νομίζω ότι είναι κάπως μυστικό στην Ουάσιγκτον. Η αμυντική μας βιομηχανική βάση έχει σπάσει. Το σύστημα έχει σπάσει. Δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε όπλα αρκετά γρήγορα", θρηνούσε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό κανάλι Newsmax.

Και για να προσθέσει: «Δεν έχουν τα εξαρτήματα για να […] κατασκευάσουν F-35 ή να κατασκευάσουν τα προηγμένα οπλικά μας συστήματα. Είναι πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο, το Κογκρέσο των ΗΠΑ, το οποίο είχε ήδη διαθέσει 65 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση στο Κίεβο από τον Φεβρουάριο, τον περασμένο μήνα ενέκρινε άλλα 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3790

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2022 4:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Παρακαλώ πολύ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vngelis έγραψε:
Οι ΗΠΑ εξαντλούνται από ανταλλακτικά για την κατασκευή F-35 και προηγμένων οπλικών συστημάτων

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικλ ΜακΚόλ, η αμερικανική πολεμική βιομηχανία βρίσκεται σε δεινή θέση.

"Νομίζω ότι είναι κάπως μυστικό στην Ουάσιγκτον. Η αμυντική μας βιομηχανική βάση έχει σπάσει. Το σύστημα έχει σπάσει. Δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε όπλα αρκετά γρήγορα", θρηνούσε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό κανάλι Newsmax.

Και για να προσθέσει: «Δεν έχουν τα εξαρτήματα για να […] κατασκευάσουν F-35 ή να κατασκευάσουν τα προηγμένα οπλικά μας συστήματα. Είναι πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο, το Κογκρέσο των ΗΠΑ, το οποίο είχε ήδη διαθέσει 65 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση στο Κίεβο από τον Φεβρουάριο, τον περασμένο μήνα ενέκρινε άλλα 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια.


Υπάρχει link?
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Χτυπησαν τους
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2022 10:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πισω απο τις γραμμες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.google.com/amp/s/www.newsit.gr/kosmos/rosia-11-nekroi-apo-pyrovolismous-se-xoro-pou-ekpaideyontan-ethelontes-gia-ton-polemo/3620001/amp/
Ειναι σιγουρο οτι τετοια χτυπηματα καθοδηγουνται απο μυστικες υπηρεσιες .Οι ουκρανοι δεν μπορουν μονοι τους
Επιστροφή στην κορυφή
Επεσαν 2 αεροπ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 23, 2022 10:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Με νεκρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.tovima.gr/2022/10/23/world/epese-rosiko-maxitiko-pano-se-spitia-sti-siviria-nekroi-oi-dyo-pilotoi/amp/
Λυτους κ δεμενους τα αμερικανακια για να κρατησουν ανοιχτο το μετωπο κ να μην καταρευσουν οι δικοι τους
Επιστροφή στην κορυφή
Νατοικη απωλε
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 27, 2022 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Τεζα ο Ιταλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.ansa.it/english/news/general_news/2022/10/17/italian-fighting-with-russians-killed-in-ukraine_940980e9-4e8e-4b7d-aa72-d8e23c8aeae5.html
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 27, 2022 10:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μονοπολικός κόσμος φτάνει στο τέλος του. Η Δύση είναι ανίκανη να κυβερνήσει μόνη της τον κόσμο. Ο κόσμος βρίσκεται σε ένα ιστορικό ορόσημο μπροστά από την πιο επικίνδυνη και σημαντική δεκαετία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η αδιαίρετη κυριαρχία της Δύσης στις παγκόσμιες υποθέσεις πλησιάζει στο τέλος της.

Η ανθρωπότητα έχει δύο επιλογές - είτε θα συνεχίσουμε να συσσωρεύουμε το βάρος των προβλημάτων που είναι βέβαιο ότι θα συντρίψουν όλους μας, είτε μπορούμε να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις.

Πάντα πίστευα στη δύναμη της κοινής λογικής, γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι αργά ή γρήγορα τόσο τα κέντρα του πολυπολικού κόσμου όσο και η Δύση θα πρέπει να ξεκινήσουν έναν ισότιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον. -Πούτιν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 04, 2022 9:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4/11/2022

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Σκοπός μας εἶναι νὰ σταματήσουμε τὸν ἀνώτατο ἄρχοντα τῆς κόλασης, ὅποιο ὄνομα κι ἂν χρησιμοποιῇ - Σατανᾶς, Ἐωσφόρος ἢ Ἰμπλίς

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ
Ἀπαντήσεις σὲ ἁπλὲς ἐρωτήσεις
γιὰ τὴν Ἡμέρα Ἐθνικῆς Ἑνότητας(ημέρα γιορτής της νίκης των Ρώσων κατά της Πολωνίας την εποχή των Πριγκήπων)
Γιὰ ποιὸ λόγο πολεμοῦμε;
Ἡ Ρωσσία εἶναι μία τεράστια καὶ πλούσια χώρα.
Δὲν χρειαζόμαστε ξένα ἐδάφη, ἔχουμε ἀπὸ ὅλα σὲ ἀφθονία.
Ὑπάρχει ὅμως καὶ ἡ γῆ μας, ἡ ὁποία εἶναι ἱερὴ γιὰ ἐμᾶς, ὅπου ἔζησαν οἱ πρόγονοί μας καὶ ὅπου ζεῖ σήμερα ὁ λαός μας.
Καὶ δὲν θὰ τὴν δώσουμε σὲ κανέναν.
Ὑπερασπιζόμαστε τὸν λαό μας.
Ἀγωνιζόμαστε γιὰ τὸν λαό μας, γιὰ τὴν γῆ μας, γιὰ τὴν χιλιόχρονη ἱστορία μας.
Ποιὸς πολεμᾷ ἐναντίον μας;
Πολεμοῦμε ἐναντίον ἐκείνων πού μας μισοῦν, ποὺ ἀπαγορεύουν τὴν γλῶσσα μας, τὶς ἀξίες μας, ἀκόμη καὶ τὴν πίστη μας, ποὺ ὑποκινοῦν τὸ μῖσος γιὰ τὴν ἱστορία τῆς πατρίδας μας.
Σήμερα ἀπέναντί μας εἶναι μέρος ἑνὸς κόσμου ποὺ πεθαίνει.
Ἕνα μάτσο τρελοὶ ναζιστὲς ναρκομανεῖς, ἄνθρωποι ναρκωμένοι καὶ τρομοκρατημένοι ἀπὸ αὐτούς, καθὼς καὶ μία μεγάλη ἀγέλη σκυλιῶν ποὺ γαβγίζουν ἀπὸ τὰ δυτικὰ κυνοκομεία.
Μαζί τους εἶναι μία ἑτερόκλητη ἀγέλη ἀπὸ γκρινιάρηδες καὶ στενόμυαλους κατοίκους τῆς καταρρέουσας δυτικῆς αὐτοκρατορίας μὲ σάλια ποὺ στάζουν στὸ πηγοῦνι τους ἀπὸ τὸν ἐκφυλισμό.
Δὲν ἔχουν καμία πίστη ἢ ἰδανικὰ ἐκτὸς ἀπὸ τὶς δικές τους βρώμικες συνήθειες καὶ τὰ δικά τους αὐτοεπιβαλλόμενα πρότυπα τῶν δυὸ μέτρων καὶ δυὸ σταθμῶν, ποὺ ἀρνοῦνται τὸ ἠθικὸ πλεονέκτημα ποὺ παρέχεται στοὺς φυσιολογικοὺς ἀνθρώπους.
Μὲ τὸ νὰ ξεσηκωθοῦμε λοιπὸν ἐναντίον τοὺς ἔχουμε ἀποκτήσει ἱερὴ δύναμη.
Ποῦ εἶναι οἱ παλιοί μας φίλοι;
Μᾶς ἐγκατέλειψαν κάποιοι φοβισμένοι ἑταῖροι - καὶ δὲν δίνουμε δεκάρα γι‘ αὐτούς.
Ἄρα δὲν ἦταν φίλοι μας, ἁπλῶς περιστασιακοὶ συνταξιδιῶτες, κολλημένοι καὶ κρεμασμένοι.
Οἱ δειλοὶ προδότες καὶ οἱ ἄπληστοι ἀποστάτες ἔχουν φύγει μακριὰ – ἂς σαπίσουν τὰ κόκκαλά τους σὲ ξένη χώρα.
Δὲν εἶναι ἀνάμεσά μας, ἀλλὰ ἐμεῖς γίναμε ἰσχυρότεροι καὶ ἁγνότεροι.
Γιατί ἤμασταν σιωπηλοὶ γιὰ τόσο πολὺ καιρό;
Ἤμασταν ἀδύναμοι καὶ κατεστραμμένοι ἀπὸ τὴν ἀπουσία τῆς διαχρονικότητας.
Καὶ τώρα ἔχουμε ἀποτινάξει τὸν ὕπνο ποὺ εἶχε κολλήσει πάνω μας καὶ τὴν μελαγχολικὴ ὁμίχλη τῶν τελευταίων δεκαετιῶν, στὴν ὁποία μας εἶχε βυθίσει ὁ θάνατος τῆς παλιᾶς πατρίδας.
Ἡ ἀφύπνισή μας ἀναμενόταν ἀπὸ ἄλλες χῶρες, βιασμένες ἀπὸ ἄρχοντες τοῦ σκότους, δουλοκτῆτες καὶ καταπιεστὲς ποὺ ὀνειρεύονται τὸ τερατῶδες ἀποικιοκρατικὸ παρελθόν τους καὶ λαχταροῦν νὰ διατηρήσουν τὴν ἐξουσία τους στὸν κόσμο.
Πολλὲς χῶρες ἔχουν ἀπὸ καιρὸ σταματήσει νὰ πιστεύουν στὶς ἀνοησίες τους, ἀλλὰ τοὺς φοβοῦνται ἀκόμη.
Σύντομα θὰ ξυπνήσουν καὶ αὐτὲς πλήρως.
Καὶ ὅταν ἡ παρηκμασμένη παγκόσμια τάξη καταρρεύσει, θὰ θάψει ὅλους τους ὑπερόπτες ἱερεῖς της, τοὺς αἰμοδιψεῖς ὀπαδούς της, τοὺς σαρκαστικοὺς ἀκόλουθους καὶ τὰ ἄφωνα ἀνθρωπάρια κάτω ἀπὸ τὰ βαριὰ ὑπολείμματα τῶν συντριμμιῶν της.
Ποιὰ εἶναι τὰ ὄπλα μας;
Τὰ ὄπλα ἔχουν πολλὲς μορφές.
Ἔχουμε τὴ δυνατότητα νὰ στείλουμε ὅλους τους ἐχθροὺς στὴν κόλαση, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν εἶναι τὸ καθῆκον μας.
Ἀκοῦμε τὰ λόγια του Δημιουργοῦ στὴν καρδιά μας καὶ τὰ ὑπακοῦμε.
Αὐτὰ τὰ λόγια μᾶς δίνουν ἕναν ἱερὸ σκοπό.
Ὁ στόχος εἶναι νὰ σταματήσουμε τὸν ἀνώτατο ἄρχοντα τῆς κόλασης, ὅποιο ὄνομα κι ἂν χρησιμοποιῇ - Σατανᾶς, Ἐωσφόρος ἢ Ἰμπλίς.
Γιατί σκοπὸς τοῦ εἶναι ὁ θάνατος.
Σκοπός μας εἶναι ἡ ζωή.
Τὸ ὅπλο τοῦ εἶναι ἕνα περίτεχνο ψέμα.
Καὶ τὸ ὅπλο μας εἶναι ἡ Ἀλήθεια.
Γι‘ αὐτὸ ὁ σκοπός μας εἶναι δίκαιος.
Γι‘ αὐτὸ ἡ νίκη θὰ εἶναι δική μας!
Καλὲς γιορτές!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκλονιστική δήλωση απο τον Μεντβέντεφ,που τα λέει όλα και στοχοποιεί απευθείας την παγκόσμια ελίτ που έχει σαν έδρα τις ΗΠΑ,που απο εκεί βγαίνουν όλες οι αποφάσεις αλλα και η παραγωγή όπλων και στρατιωτών,και που σκοπό έχει τον παγκόσμιο έλεγχο σε ορυκτο πλούτο και ανθρώπινο δυναμικό.Γι αυτό και τους χαρακτηρίζει σατανάδες...
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος μίλησε για σχέδιο εξόντωσης της χώρας και μια αντικατάσταση των ορισμών των γεννετικών φύλων μέσω των pride ζωνών σε μια αμφίδρομη και χωρίς ορισμό κατάσταση που θα οδηγήσει τον άνθρωπο σε μισάνθρωπο...
Και ποιοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά;
Aυτοί που στο παρελθον έχουν ξυλοκοπηθεί άγρια από ψαράδες στο Βιετνάμ, βοσκούς στο Αφγανιστάν ,καμηλιέρηδες στη Μέση Ανατολή και την αραβική χερσόνησο.Και σήμερα θέλουν να κατακτήσουν την καλύτερη στρατιωτική μηχανή στον πλανήτη σε τεχνογνωσία,εκπαίδευση και μέγεθος,που έχει τις ρίζες της απο το 1917 με την ίδρυση του Κόκκινου στρατού απο τον Ρώσο επαναστάτη Τρότσκυ που κατάφεραν τότε να αντικρούσουν 17 δυτικούς στρατούς εν μέσω εμφυλίου με το απολυταρχικό τσαρικό καθεστώς και τα παραγωγά του.
Σήμερα στο μέτωπο της Ουκρανίας έχουν χάσει την ζωή τους πάνω απο 250χιλ Ουκρανοί στρατιώτες και 100χιλ μισθοφόροι απο την δύση,και μόλις τελειώσει αυτη η ελεγχόμενη προπαγάνδα των δυτικών με την ήττα τους στην Ουκρανία,θα βγούν στην επιφάνεια και τα στοιχεία με την μετατροπη της χώρας αυτής σε βιολογικό όπλο ,αλλά και η αναζήτηση που γίνεται απο καιρό τώρα ανθρώπων απο τις οικογένειες τους που έχουν χαθεί τα ίχνη τους και κανείς δεν τους ενημερώνει που βρίσκονται(θαμένοι στις λάσπες του Ντονμπάς για μερικά δολλάρια...άνθρωποι απο Καναδά-ΗΠΑ-Μ.Βρετανία-Βαλτική-Σκανδιναβοί-Αλβανοι-Ρουμάνοι).
Επιστροφή στην κορυφή
Το μέλλον
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 14, 2022 5:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την ανάληψη καθηκόντων της στρατιωτικ'ης επιχείρησης των Ρώσων στην Ουκρανία απο τον Surovikin αμεσως έγινε εκκένωση της Χερσωνας γιατί η αριστερή όχθη του Δνείπερου ποταμού βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα (Κάμπος)και δεν προσφέρει καμία κάλυψη, και ακόμη και αν οι Ρωσικές δυνάμεις καταφέρναν να τον διασχίσουν με μεγάλη ισχύ, η παροχή των απαραίτητων δυνάμεων για την κατάληψη της περιοχής αυτής είναι σχεδόν αδύνατη,γι αυτό και ουσιαστικά πήρε την απόφαση για την απόσυρση και απο τις δύο όχθες,και στηρίχθηκε στο γεγονός ότι τον χειμώνα ο ποταμός δνείπερος παγώνει όπως και όλα τα ποτάμια στην ευρύτερη περιοχή και οι επιθέσεις θα γίνουν ευκολότερες για αυτούς και με μηδενικές απώλειες,οπότε η Χερσώνα παιρνει παράταση μέχρι την περίοδο των "πάγων'...
Το μέτωπο της Zaporozhye είναι πιο σημαντικό επιχειρησιακά από την Χερσώνα. Η πρώτη γραμμή στην Zaporozhye απέχει 40 χιλιόμετρα από τις ρωσικές σιδηροδρομικές γραμμές που τροφοδοτούν ολόκληρο το ρωσικό νότιο μέτωπο, η ίδια η πόλη Zaporozhye είναι βασικός κόμβος υλικοτεχνικής υποστήριξης και είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να προσεγγιστεί γεωγραφικά.
Ο Surovikin κρατά το καλά οχυρωμένο Ντονμπάς (DPR) και θα ξεκινήσει μια επίθεση βόρεια απο την Zaporozhye-Pavlograd και δυτικά προς το Izium από το LPR, με στόχο να αναπτύξει και εκεί μια "λαβίδα" (που θα κλείσει)προς τη Lozovaya.
Το Bakhmut είναι ένα κομβικό σημείο για την προστασία του Ντονμπάς απο τα Ουκρανικά και δυτικά κανόνια που καθημερινά χάνουν την ζωή τους 5 με 10 κάτοικοι και ο Στρατηγός θέλει να το σταματήσει και αυτό.
Το Bakhmut σε λίγες ώρες ή ημέρες θα το περικυκλώσει,και θα είναι χειρότερο από τη Μαριούπολη, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μαχητών των Ουκρανών αλλά και ξένων μαχητών εδώ λόγω της σημασίας του Bakhmut στην αμυντική γραμμή.Μόλις περικυκλωθεί, δεν θα διαρκέσουν πολύ οι μάχες οι Ρώσοι θα τους αναγκάσουν σε λιμοκτονία τότε, και η έλλειψη θερμότητας και ρέοντος νερού θα αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους κινδύνους για τους μαχητές του καθεστώτος του Κιέβου και της δύσης πριν ξεκινήσει το ρωσικό έρπον πυροβολικό να τους αποτελειώνει.
Στην συνέχεια και εν΄μέσω βαρυχειμωνιάς που η έλλειψη ύδατος ,θέρμανσης και συγκοινωνίας για το καθεστώς θα γίνει δυσκολότερη οι Ρώσοι θα μπουν στο Νικολάγιεφ με μικρή αντίσταση και στην Οδυσσό αμαχητί μιάς και οι κάτοικοι εκεί καθώς και οι εβραίοι κυρίως έμποροι της περιμένουν με ανυπομονησία την απελευθέρωση τους απο το καθεστώς Ζελένσκύ!!!!
Μετά απο την πλήρη απελευθέρωση και προστασία του Ντονμπάς και τον αποκλεισμό των Ουκρανών απο θαλάσσης,ανοίγει η πόρτα για το Κίεβο και μετά η πλήρης παράδοση θα είναι αναπόφευκτη.
Για όποιον έχει διαβάσει την πολεμική ιστορία της Ευρώπης απο τους Ναπολεόντιους πολέμους μέχρι και τον Β.Π.Π θα ξέρει ότι οι μεγάλες νίκες ήρθαν εν μέσω βαρυχειμωνιάς και παγετου-χιονιού...ο Στρατηγος του Πούτιν σίγουρα τους έχει μελετήσει όσο κανένας άλλος.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 18, 2022 3:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Κισσιγκερ ξαναβγαίνει στο προσκυνιο
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/x-kisingker-o-polemos-stin-oukrania-prepei-na-teleiosei-prin-ginei-pagkosmios-to-kievo-na-dosei-ntonmpas-kai-krimaia/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Επόμενη
Σελίδα 16 από 28

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας