patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ.......

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι συμβαίνει στην Ουκρανία;
Ποιος κερδίζει;
Εάν διαβάσετε τον αμερικανικό τύπο ή τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, η Ουκρανία κερδίζει, το ΝΑΤΟ κερδίζει και οι ρώσοι χάνουν.
Εάν όμως είναι έτσι γιατί η Ουκρανική οικονομία έχει καταρρεύσει και η Ρωσική αντέχει;
Εάν χάνει η Ρωσία γιατί ο Zelensky καθημερινά ζητάει νέα όπλα και περισσότερα χρήματα;
Εάν χάνει η Ρωσία γιατί ακόμη το Luhansk, Donetsk, Zaporizhia και Kherson δεν έχουν απελευθερωθεί;
Εάν κερδίζει η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ… γιατί οι αμερικανοί αγωνιούν για τα οπλικά συστήματα των ρώσων;

Αν δεν περάσατε τις τελευταίες εβδομάδες κρυμμένοι σε κάποια σπηλιά, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος πυρηνικής κρίσης εξαιτίας του «πυρηνικού εκβιασμού του Putin».
Για την Δύση ο Putin είναι η προσωποποίηση του κακού.
Ωστόσο όλα αυτά είναι μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας να αντισταθμιστεί η αποτυχία του αφηγήματος, ότι η Ρωσία είναι το κακό που πρέπει να τιμωρηθεί.
Το πρόβλημα για τη συλλογική Δύση είναι το εξής: το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο, αρνήθηκε τις κυρώσεις Κίνα και Ινδία είτε είναι υποστηρικτικές είτε ουδέτερες στο θέμα.

Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, παρακολουθεί προσεκτικά τη Ρωσία να καταστρέφει συστηματικά τον στρατό του ΝΑΤΟ και μαζί και τον ουκρανικό στρατό, που εξοπλίζεται από το ΝΑΤΟ, οργανώνεται από το ΝΑΤΟ, συντονίζεται και διοικείται από το ΝΑΤΟ… κατανοώντας πολύ καλά ότι αυτό που εκτυλίσσεται είναι το Βατερλώ των ΗΠΑ.

Ορισμένες χώρες (για παράδειγμα η Σαουδική Αραβία) είναι τόσο σίγουρες για το αποτέλεσμα που ήδη αρνούνται να υπακούσουν στις επιταγές των ΗΠΑ.
Για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα, οι κατασκευαστές ψεύτικων αφηγημάτων στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες αποφάσισαν να παίξουν το χαρτί των πυρηνικών και να κατηγορήσουν τη Ρωσία για πυρηνικό εκβιασμό.
Εν τω μεταξύ, το μόνο που έκανε η Ρωσία είναι να αποδεκατίσει τον ουκρανικό στρατό, στη συνέχεια να δεχτεί τέσσερις πρώην ουκρανικές περιοχές στη Ρωσική Ομοσπονδία με βάση τοπικά δημοψηφίσματα που παρακολούθησαν στενά πλήθος διεθνών παρατηρητών και στη συνέχεια να ανακοινώνει ότι θα υπερασπιστεί, περιοχές κατά των ξένων επιθέσεων με όλα τα απαραίτητα μέσα.
Στο αμυντικό – πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας περιλαμβάνει τους όρους χρήσης πυρηνικών….

Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ δεν έχουν τέτοιες προϋποθέσεις στο πυρηνικό δόγμα τους, έχουν χρησιμοποιήσει στην πραγματικότητα πυρηνικά όπλα εναντίον αμάχων (στην Ιαπωνία) και ονειρευόντουσαν για δεκαετίες να αναπτύξουν μια πυρηνική ικανότητα του λεγόμενου πρώτου χτυπήματος που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.
Εάν κάποια χώρα πρέπει να κριθεί ως πυρηνική απειλή, είναι οι ΗΠΑ, όχι η Ρωσία… αλλά ούτε οι ΗΠΑ αποτελούν πλέον μεγάλη πυρηνική απειλή.
Ο Putin μετά βίας το υπαινίχθηκε, αλλά ένας απλός υπαινιγμός ήταν αρκετός για να εξοργίσει το κατεστημένο της εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, του οποίου ο χειρότερος εχθρός είναι η ίδια η πραγματικότητα.
Ο Putin επεσήμανε ότι η Ρωσία διαθέτει ορισμένα όπλα στο πυρηνικό της αποτρεπτικό οπλοστάσιο που είναι ανώτερα από αυτά της Δύσης.

Αυτά τα νέα όπλα, εγγυώνται ότι οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση στη Ρωσία θα ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας.
Δηλαδή, η Δύση δεν έχει τρόπο να καταστρέψει αξιόπιστα τη Ρωσία (είναι πολύ μεγάλη και ο πυρήνας είναι πολύ καλά αμυνόμενος με συστήματα εναέριας και διαστημικής άμυνας) ενώ η Ρωσία μπορεί αξιόπιστα να καταστρέψει τη Δύση (η οποία δεν είναι και τόσο καλά αμυνόμενη) αλλά δεν θα το κάνει αν δεν επιτεθεί πρώτα η Δύση.
Σε αντίθεση με την παλιά Σοβιετική εποχή, η Ρωσία δεν έχει ιεραποστολικό ζήλο, να κάθεται και να βλέπει τη Δύση να λιμοκτονεί (λόγω έλλειψης ρωσικών λιπασμάτων) ή να βρίσκεται στο σκοτάδι (λόγω έλλειψης ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου).
Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να συγκεντρώσει τα κομμάτια του κατεστραμμένου σοβιετικού κόσμου και όλους τους ανθρώπους και τα εδάφη που εγκατέλειψε με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.
Σε αυτή την κατάσταση, ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι μηδενικός.
Ο πυρηνικός πόλεμος έχει μηδενικές πιθανότητες…

Ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος;

Νικάει η Ουκρανία…. σίγουρα όχι

Για την Δύση η Ουκρανία είναι νικήτρια…
Είναι νικήτρια αφού σύμφωνα με το ΔΝΤ το ΑΕΠ της μειώνεται κατά 35% το 2022.
Σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα της Ουκρανίας ο πληθωρισμός έχει ξεπεράσει το 30% και δεν επιβραδύνεται.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα το 2023, το 55% των Ουκρανών θα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, με λιγότερα από 2,15 δολάρια την ημέρα.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας, η ανεργία έχει φτάσει το 30% και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει συντάξεις και μισθούς χωρίς άμεση εξωτερική βοήθεια.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το 20% του πληθυσμού έχει εγκαταλείψει τη χώρα και ένα άλλο 33% είναι εσωτερικά εκτοπισμένοι.
Επίσης σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας, έχει ήδη χάσει το 40% των υποδομών ενέργειας.
Ο ουκρανικός στρατός επιστρατεύει οποιονδήποτε άνδρα ηλικίας έως 60 ετών, έχοντας ξεμείνει από εφέδρους, και οι απώλειες που υφίσταται στο μέτωπο σοκάρουν χάνουν έως 1.000 στρατιώτες την ημέρα.

Ηττάται η Ρωσία… σίγουρα όχι

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία είναι ηττημένη γιατί σύμφωνα με το Reuters το ρωσικό ρούβλι είναι το ισχυρότερο νόμισμα στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Putin είναι πιο ισχυρός και δημοφιλής από ποτέ στην ρωσική ιστορία.
Σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας, η φετινή συγκομιδή σιτηρών είναι πάνω από 150 εκατομμύρια τόνοι, εκ των οποίων τα 50 εκατομμύρια προορίζονται για εξαγωγή, καθιστώντας τη Ρωσία τον μεγαλύτερο εξαγωγέα σιτηρών στον κόσμο.
Σύμφωνα με τον Economist, η Ρωσία βγαίνει από την ύφεση όπως ακριβώς η Δύση εισέρχεται σε ύφεση και σύμφωνα με την Goldman Sachs ο δείκτης οικονομικής δραστηριότητας στη Ρωσία είναι πλέον υψηλότερος από ότι στη Δύση.
Η Ρωσία μόλις ολοκλήρωσε την στράτευση 300 χιλιάδων στρατιωτών ή 1%, των εκπαιδευμένων και έμπειρων εφέδρων της, οι οποίοι τώρα ασκούνται με τις πιο πρόσφατες τεχνικές μάχης του ΝΑΤΟ πριν σταλούν στο ουκρανικό μέτωπο.

Αλλά ας μην αφήσουμε τα γεγονότα να εμποδίσουν την κυρίαρχη αφήγηση:

Η Ουκρανία πρέπει να κερδίζει και η Ρωσία πρέπει να χάσει… με βάση το επίσημο αφήγημα της Δύσης…

Ο λόγος για όλη αυτή την ταραχώδη προπαγάνδα είναι ότι η συλλογική Δύση δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα επιβιώσει πολιτικά ή οικονομικά εάν η Ρωσία δεν γονατίσει και δεν συμφωνήσει να ανταλλάξει την ενέργεια και τους ορυκτούς πόρους της.
Η κατάσταση είναι τρομερή:
Οι ΗΠΑ μειώνουν το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου τους με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά αντιμετωπίζουν έλλειψη καυσίμου ντίζελ και πεισματικά υψηλές τιμές βενζίνης.
Έχουν οι ΗΠΑ ένα τεράστιο χρέος και πληθωρισμό, ήδη πάνω από 10%.
Η Ευρώπη προετοιμάζεται για έναν σκληρό χειμώνα με γελοία υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας, διακοπές λειτουργίας της βιομηχανίας και τεράστια ανεργία, ενώ οι ΗΠΑ δεν είναι πολύ πίσω
Το όνειρο του υγροποιημένου φυσικού αερίου των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει το ρωσικό αέριο με τους αγωγούς…πεθαίνει.

Για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο, εφαρμόστηκαν απεγνωσμένα μέτρα και όλα απέτυχαν.
Πρώτα υπήρχε το σχέδιο των κυρώσεων, αναγκάζοντας πολλές δυτικές εταιρείες να σταματήσουν να στέλνουν προϊόντα στη Ρωσία και να δραστηριοποιούνται εκεί.
Αυτό τελικά έκανε μεγάλη ζημιά στις δυτικές εταιρείες, ενώ έδωσε στη Ρωσία την δυνατότητα να κλέψει το μερίδιο αγοράς τους.
Ότι δεν μπορούσε να αντικατασταθεί με την εγχώρια παραγωγή έχει αντικατασταθεί με «παράλληλες εισαγωγές» μέσω τρίτων χωρών.

Στη συνέχεια, η Δύση (ιδιαίτερα η Ευρώπη) περιόρισε τις εισαγωγές ενέργειας με διάφορους τρόπους από την Ρωσία, όπως κυρώσεις κατά ρωσικών δεξαμενόπλοιων, απαγορεύσεις χρήσης της υπάρχουσας χωρητικότητας αγωγών μέσω της Ουκρανίας και μέσω της Πολωνίας, μέχρι ξεκάθαρα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική.
Μια πλήρης απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, και θα επιδεινώσει την κατάσταση.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να αποστέλλει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στους εταίρους της στην Ασία και στην Κίνα ειδικότερα.
Λόγω των υψηλότερων τιμών, η Ρωσία εξάγει λιγότερη ενέργεια αλλά κερδίζει περισσότερα σε συνάλλαγμα.

Και έτσι καταστρώθηκε ένα ευφυές σχέδιο για μια πυρηνική πρόκληση στην Ουκρανία.
Οι Ουκρανοί, με κάποια βοήθεια των ΗΠΑ και της Βρετανίας, επρόκειτο να πάρουν έναν παλιό βαλλιστικό πύραυλο της σοβιετικής εποχής (έναν Tochka-U), να τον γεμίσουν με πυρηνικά απόβλητα από έναν από τους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας, να τον ανατινάξουν κάπου στην αποκλεισμένη ζώνη του Τσερνομπίλ και εν συνεχεία να κατηγορήσουν την Ρωσία ότι ενορχήστρωσε αυτή την εγκληματική πράξη.

Το βρώμικο σχέδιο αποκαλύφθηκε

Πόσο καλά πήγε το σχέδιο αυτό;
Καθόλου καλά, προφανώς!
Πρώτον, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες πήραν πληροφορίες για το σχέδιο αυτό.
Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς κανένας πυρηνικός μηχανικός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να αναλάβει την ευθύνη για μια τέτοια παρωδία.
Δεύτερον, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, υπό τις άμεσες εντολές του Putin, πραγματοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις στους ομολόγους του σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας αυτά τα στοιχεία μαζί τους. Τρίτον, η Ρωσία ζήτησε συγκεκριμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυρηνικής Ενέργειας να πάει και να ερευνήσει τις δύο τοποθεσίες της Ουκρανίας στις οποίες κατασκευαζόταν η παρωδία.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι πλέον οι Ουκρανοί καταστρέφουν βιαστικά τα στοιχεία και καλύπτουν τα ίχνη τους.

Εν τω μεταξύ, στον πραγματικό κόσμο των αντιπαραθέσεων των πυρηνικών υπερδυνάμεων, έλαβαν χώρα δύο ενδιαφέροντα γεγονότα.
Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο, ένα υποβρύχιο κλάσης Οχάιο που φέρει 24 βαλλιστικούς πυραύλους Trident II, καθένας από τους οποίους φέρει 10 πυρηνικές κεφαλές, εμφανίστηκε στην Αραβική Θάλασσα.

Γιατί να το κάνουν αυτό οι Αμερικανοί;
Την ίδια στιγμή – το δεύτερο γεγονός – το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod έπλευσε πρόσφατα, προκαλώντας λίγο πανικό στο ΝΑΤΟ.
Μεταφέρει μια σειρά από τις νέες τορπίλες drones με πυρηνική ενέργεια τύπου Poseidon, συνολικά 100.
Κάθε μία από αυτές φέρει φορτίο 100 μεγατόνων.
Οι τορπίλες Poseidon έχουν σχεδόν άπειρη εμβέλεια, κινούνται με ταχύτητα περίπου 100 km/h σε βάθος 1000 μέτρων (τρεις φορές βαθύτερα από οποιοδήποτε πυρηνικό υποβρύχιο) και όταν εκραγούν κοντά σε μια υποβρύχια παράκτια κορυφογραμμή μπορούν να προκαλέσουν τσουνάμι 100 μέτρων.

«Τι χρησιμότητα έχει ο κόσμος αν δεν υπάρχει Ρωσία σε αυτόν;» (Putin)

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι Ρώσοι δεν θα ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο γιατί είναι επικίνδυνος και δεν χρειάζεται να πάρουν αυτό το ρίσκο για να κερδίσουν.
Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι Αμερικάνοι δεν θα ξεκινήσουν ένα πυρηνικό πόλεμο γιατί θα ήταν αυτοκτονία.
Όσον αφορά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λειτουργούν σαν πόρνες που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον νταβατζή τους…σπέρνουν τον πανικό σκόπιμα… και δόλια.

https://iskra.gr/i-rosia-kerdizei-tin-machi-tou-nato-vaterlo-oukranias-pou-afanizetai/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 1:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα τι είναι αυτά που λέτε; Διαβάστε σας παρακαλώ την παρακάτω δήλωση μπας και αλλάξετε γνώμη και άποψη!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------


Σε μια επίσκεψη στην εμπόλεμη Ουκρανία, όσο σύντομη και αν είναι, συναντιέται κανείς με την ουσία εννοιών όπως πατριωτισμός, γενναιότητα, ενσυναίσθηση, ανθεκτικότητα, ανθρωπιά. Γιατί κάτω από τον βαρύ, μολυβένιο ουρανό που μας υποδέχτηκε, ανάμεσα σε γκρεμισμένα κτίρια, αποκεφαλισμένα αγάλματα, ξεκοιλιασμένα σπίτια και, το χειρότερο, ομαδικούς τάφους, πάλλεται ρωμαλέα και απτόητη η καρδιά ενός ηρωικού λαού. Το αισθάνεται κανείς σε κάθε του βήμα. Το βλέπει στα σοβαρά, αλλά γαλήνια πρόσωπα των ανθρώπων, στο θυμωμένο βλέμμα του προέδρου Ζελένσκι. Το διακρίνει στα λόγια τους, στη σταθερότητά τους, στο πείσμα με το οποίο συνεχίζουν να αγωνίζονται, μεταμορφώνοντας την οδύνη και τον φόβο τους σε οίστρο ζωής. Στην περηφάνια με την οποία αναδέχονται στην καθημερινότητά τους τον πόλεμο, όχι για να τον εξημερώσουν – πώς να εξημερωθεί άλλωστε η ασύλληπτη βαρβαρότητα που εξαπολύθηκε εναντίον τους; - ούτε για να τον αντέξουν – γιατί τον αντέχουν –, αλλά για να τον καρφώσουν στη μνήμη, σαν μια τραγική όσο και περίλαμπρη στιγμή της ιστορίας τους. Τον μνημειώνουν με απερίγραπτο σεβασμό για τους νεκρούς τους – κάθε κομμάτι γης που ποτίστηκε με αίμα γίνεται ένας ευχαριστήριος βωμός. Τον εκθέτουν σε όλη του την αγριότητα. Στην έκθεση με τις φωτογραφίες φρικτά βασανισμένων αμάχων που φιλοξενεί η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στη μαρτυρική Μπούτσα, νιώθει κανείς ότι το πένθος γίνεται για τους Ουκρανούς ψυχική και πνευματική ανάταση, έξαρση εθνική. Στο Τείχος της Μνήμης των Πεσόντων από το 2014 Μαχητών, στο Κίεβο, ξέρει πως δεν θα λείψουν ούτε μέρα τα λουλούδια, γιατί όσοι επιζούν θα τιμούν, ακόμα κι αν γύρω πέφτουν βόμβες, αυτούς τους εικοσάχρονους στρατιώτες που χάθηκαν τόσο νωρίς. Στην έκθεση «Ουκρανία-η σταύρωση», ο επισκέπτης καταλαμβάνεται από ρίγος μπροστά στα τεκμήρια του πολέμου, εξαρτήματα, στολές, αρβύλες, επιστολές, προσωπικά αντικείμενα. Και στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας, όπου τιμάται η μνήμη των τετρακοσίων δολοφονημένων παιδιών από τη Μαριούπολη και τις άλλες ουκρανικές πόλεις, μπροστά στις σειρές με τα παιχνίδια τους, μάρτυρες της αδόκητης θυσίας τους, αισθάνεται ακόμα πιο οξύ το κέντρισμα της θλίψης. Μικρή, δική μας προσφορά, τρεις κούκλες με τις εθνικές μας φορεσιές, μένουν εκεί, ανάμεσα στα αρκουδάκια και τα λαγουδάκια τους, σαν ένα ανεπίδοτο δώρο στην αθωότητα που σαρώθηκε από τον βάναυσο εισβολέα.
Όμως ο πόλεμος αυτός δεν αφανίζει μόνο ανθρώπους, δεν καταστρέφει μόνο υποδομές. Επιτίθεται θηριωδώς και στον πολιτισμό και την παράδοση της χώρας. Τα σημάδια από τις σφαίρες των Ρώσων στρατιωτών στη βάση του αγάλματος του εθνικού ποιητή της Ουκρανίας Ταράς Σεβτσένκο, στη Μποροντιάνκα, είναι μόνο ένα δείγμα αυτού του μίσους προς τον πολιτισμό του άλλου. Κι από κοντά, τα ρημαγμένα σπίτια όπου διακρίνει κανείς ξεφτίδια της λαϊκής καλαισθησίας ανάμεσα στα ερείπια, τα γκρεμισμένα θέατρα, τα ιστορικά οδόσημα των πόλεων. Όμως οι Ουκρανοί είναι βέβαιοι πως θα τα ξαναφτιάξουν, καλύτερα από πριν. Δεν είναι απλώς αισιόδοξοι για τη νίκη, είναι πεπεισμένοι ότι ο εχθρός έχει ήδη ηττηθεί. Γιατί γνωρίζουν ότι κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται μακροπρόθεσμα όταν παραβιάζεται τόσο ωμά, όχι απλώς το διεθνές δίκαιο, αλλά πρωτίστως η ηθική τάξη.

Kατερίνα Σακελλαροπούλου(Μαζι με τον σύντροφο μου Παύλο Κοτσώνη)
ΠτΔ του καθεστώτος Μητσοτακη
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1706

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 2:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί, έχεις δίκιο. Τώρα που διάβασα το τουριστικό ραπόρτο της φίλτατής μου Κατερίνας, άρχισα κι'εγώ να κλονίζομαι. Άραγε το έγραψε η ίδια, ή της το έκανε δώρο (τιμής ένεκεν) η Αμερικάνικη πρεσβεία;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 2:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααα αυτό δεν το γνωρίζω,να δείτε σήμερα στις 00.30 στον Αντ1 το ενώπιος-ενωπίω με τον χαφιέ τον Χατζηνικολάου που θα έχει προσκεκλημένο τον αμερικανό πρέσβη Τσούνη και να του αποστείλετε ερώτημα να μάθουμε όλοι απο ποιόν γράφτηκε η ανακοίνωση αυτή που ανέβασε η κακάσχημη κοντή στα social της.
Αν δεν σας απαντήσει όμως,να του θέσετε το ερώτημα αν είναι κωλομπαρούλης γιατί έμαθα ότι θα σκάσει μύτη με μπλουζάκι στα χρώματα της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ που είναι ένθερμος της υποστηρικτής.
Και να πηγαίνει τοίχο τοίχο εκεί στα στούντιο του καναλιού γιατί και ο Λιγνάδης και ο Μίχος είναι ελεύθεροι αλλά και οι "Άριστοι" μαζι με τον Κυριάκο γ@μουν και δέρνουν...απο ασυνόδευτα προσφυγόπουλα μέχρι στρουμπουλούς αμερικάνικους κ@λους...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 3:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Από "πανδημία" ΠΩΣ πάνε; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας προσθέσουμε και αυτό κοντά στα άλλα "επινίκια" της Ουκρανίας:

Συνολικά "κρούσματα COVID-19" (ό,τι σημαίνει αυτός ο όρος): 5.312.632
Συνολικοί "θάνατοι από COVID-19" (και πάλι, ό,τι σημαίνει αυτός ο όρος): 110.186
CFR: 2,07%

Όσο για την Ελλάδα (γνωστά σε όλους τα εδώ συμβαίνοντα):

Συνολικά "κρούσματα COVID-19" (πάντα: ό,τι σημαίνει αυτός ο όρος): 5.188.890
Συνολικοί "θάνατοι από COVID-19" (πάντα: ό,τι σημαίνει αυτός ο όρος): 33.750
CFR: 0,65%

Είτε καταγράφουν τα κρούσματα γρίπης/απλού κοινού κρυώματος ως COVID-19, είτε κηρύττουν τελεσιγραφικά ως "θανάτους από COVID-19" τους οφειλόμενους σε πλήθος άλλες αιτίες, σε ανθρώπους που δεν είχαν καν διαγνωστεί με την "υπερφυσική νόσο", ή και σε ανθρώπους που πολύ απλά τους δολοφόνησε το σύστημα "υγείας" ("η Ιατρική χρησιμεύει και για να στείλεις κάποιον στον άλλον κόσμο μια ώρα αρχύτερα") Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ "ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID-19 ΕΠΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ". Δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς ΤΙ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ θυμάτων στην χώρα του Ζελένσκι "φόρτωσαν" στον Κορωνοϊό...

Επίσης:

ΕΛΛΑΣ: Ποσοστό "πλήρως εμβολιασμένων": 74%. "Μερικώς εμβολιασμένων": 76% (εκεί έχουν "κολλήσει" εδώ και μήνες, παρεμπιπτόντως...)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ποσοστό "πλήρως εμβολιασμένων": 38%. "Μερικώς εμβολιασμένων": 40% (εκεί ήταν και τον Φεβρουάριο...) Άρα "ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ" ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 60% (στην Ελλάδα 24%). Ό,τι και αν σημαίνουν και εδώ οι "όροι" και τα "στοιχεία".

Κατά τα άλλα, ενώ μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου οι "ανεμβολίαστοι" ήταν "δημόσιοι κίνδυνοι" (γίνονται βέβαια κάποιες αστείες απόπειρες να θυμηθούν και τώρα εκείνες τις "ένδοξες ημέρες") από την ημέρα της Ρωσικής επέμβασης "θα δεχόμασταν τους Ουκρανούς πρόσφυγες με ανοιχτή αγκαλιά". Δεν έφταναν οι δικοί μας "δημόσιοι κίνδυνοι" θα κάναμε εισαγωγή και από το εξωτερικό...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 06, 2022 5:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ΗΠΑ καλούν κατ’ ιδίαν την Ουκρανία να δείξει στη Ρωσία ότι είναι ανοικτή σε συνομιλίες

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν(πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών) ενθαρρύνει κατ’ ιδίαν την πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας να δείξει πως είναι ανοικτή στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και να απεμπολήσει τη δημόσια άρνησή της να διεξαγάγει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις εάν δεν έχει προηγουμένως εγκαταλείψει την εξουσία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε χθες Σάββατο η εφημερίδα Washington Post.
Επικαλούμενη πηγές ενημερωμένες σχετικά, τις οποίες δεν κατονόμασε, η εφημερίδα εξήγησε πως η προτροπή των Αμερικανών,αποτελεί μια κίνηση καθώς το Κίεβο έχει έρθει σε αδιέξοδο όπου η κοινή γνώμη ανησυχεί πως τη σύρραξη μπορεί να κρατήσει χρόνια.
Πάντα κατά το δημοσίευμα, οι συνομιλίες δείχνουν πόσο περίπλοκη είναι η θέση της κυβέρνησης Μπάιντεν όσον αφορά την Ουκρανία. Δημόσια, Αμερικανοί αξιωματούχοι δεσμεύονται πως η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να προσφέρει τεράστια ποσά προκειμένου να φθάνει στρατιωτικό υλικό στο Κίεβο για «όσο χρειαστεί», όμως ταυτόχρονα η αμερικανική κυβέρνηση θα ήθελε να δει τον πόλεμο να φθάνει στο τέλος, καθώς έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην παγκόσμια οικονομία, ενώ έχει πυροδοτήσει φόβους για τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Η Πόουστ σημειώνει ακόμη πως Αμερικανοί αξιωματούχοι συμμερίζονται την εκτίμηση ουκρανών ομολόγων τους πως ο κ. Πούτιν προς το παρόν δεν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί, όμως αναγνωρίζουν πως η άρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να συζητήσει καν μαζί του ενέτεινε τις ανησυχίες σε χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής που πλήττονται περισσότερο από την αύξηση του κόστους των τροφίμων και των καυσίμων.Όπως και της αμερικής.
«Η κόπωση όσον αφορά την Ουκρανία είναι αληθινό ζήτημα για ορισμένους από τους εταίρους μας», παραδέχτηκε Αμερικανός αξιωματούχος, που δεν κατονομάζεται, μιλώντας στην εφημερίδα.


https://www.zougla.gr/kosmos/article/i-ipa-kaloun-kat-idian-tin-oukrania-na-diksi-sti-rosia-pos-ine-anikti-se-sinomilies
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 06, 2022 6:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ρωσικές δυνάμεις αποκαθιστούν το άγαλμα του Λένιν στην Μελιτόπολη της Ουκρανίας

https://www.zougla.gr/kosmos/article/i-rosikes-dinamis-apoka8istoun-to-agalma-tou-lenin-stin-melitopoli-tis-oukranias

Κατά τα άλλα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν χάσει από χέρι τον πόλεμο με την Ουκρανία-ΝΑΤΟ-ΕΕ.Που δείχνει την φτηνή και γελοία προπαγάνδα που αμάσητα μας σερβίρουν τα πορνεία της δημοσιογραφίας, η προεδρία της διεφθαρμένης Σακελλαροπούλου,και της μπουρδελοβουλής...των λεχριτών των φονιάδων των λαών των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας