patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Προβοκάτσια λένε οι Ρώσοι κάτι ρουκέτες που έπεσαν στη Πολον

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6541

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 15, 2022 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκάτσια λένε οι Ρώσοι κάτι ρουκέτες που έπεσαν στη Πολον Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

??⚡️⚡️?Η επίσημη δήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας σχετικά με την καταστροφή της ουκρανικής αεράμυνας του πολωνικού τρακτέρ:

Οι δηλώσεις πολωνικών ΜΜΕ και αξιωματούχων για υποτιθέμενη πτώση «ρωσικών» πυραύλων στην περιοχή του οικισμού Przewoduv είναι μια σκόπιμη πρόκληση για να κλιμακωθεί η κατάσταση.
Δεν έγιναν πλήγματα εναντίον στόχων κοντά στα κρατικά σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας με ρωσικά μέσα καταστροφής.
Τα θραύσματα που δημοσιεύτηκαν σε καταδίωξη από τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης από τη σκηνή στο χωριό Przewoduv δεν έχουν καμία σχέση με τα ρωσικά όπλα.
Clinkers
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 15, 2022 11:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Όταν είναι κανείς ορμητικός... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούργια "ένταση"; Τόσο βέβαιοι είναι ότι "θριαμβεύουν" στην Ουκρανία, ώστε ανοίγουν και άλλα μέτωπα;

Το NATO μου θυμίζει τον γέρο - Αδόλφο...Έτσι και αυτός: Δεν είχε προλάβει να κάνει παρά λίγα βήματα στην Ευρώπη, και ωστόσο δεν μπορούσε να κρατηθεί. Κήρυττε πολέμους δεξιά και αριστερά σαν μανιακός: Στην ΕΣΣΔ, στην Β. Αφρική, στις Η.Π.Α...Λίγο έλειψε να εκστρατεύσει και στην Ν. Αμερική (αν τον είχε τουμπάρει ο Φράνκο...)

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 17, 2022 12:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πυραυλος ριχτηκε αμεσως μετα τις ενδιαμεσες εκλογες στις ΗΠΑ,και αφου ειχε προηγηθει και μια συναντηση των επικεφαλης των μυστικων υπηρεσιων ΗΠΑ και Ρωσιας στην Τουρκια.Στις ενδιαμεσες εκλογες παρολο την εκλογικη απατη οι Ρεπουμπλικανοι κερδισαν την βουλη που ηγουταν η Πελοζι και ενα μεγαλο μερος των μυστικων υπηρεσιων των ΗΠΑ στηριζε τον Τραμπ.Γενικα στις ΗΠΑ κρατος και υπηρεσιες ειναι μοιρασμενες αναμεσα στους παγκοσμιοποιητες και τον ντοπιο καπιταλισμο.
Ενα δευτερο γεγονος είναι οτι παρα την προπαγανδα οι Ρωσοι προπορευονται στον πολεμο και οι Ουκρανοι εκτος του οτι εχουν χασει κοντα στις 200χιλ στρατιωτες αντιμετωπιζουν και το φασμα της λιποταξιας και της ατακτης μεταναστευσης του πληθυσμου σε Ρωσια,Πολωνια και Γερμανια.Και μην ξεχναμε οτι στο Ουκρανικο μετωπο επικεφαλης είναι Βρετανοι Αξιωματικοι και στο στησιμο των οπλων και των στοχων.Ο Ζελενσκυ αποτελει απλα μια μαριονετα σε εναν ξυλινο θρονο.
Εχουμε λοιπον και λεμε:
Ο πολεμος στην Ουκρανια εχει γονατισει τις ΗΠΑ οικονομικα αλλα και σε γοητρο.
Ο πολεμος τους οδηγειται και σε ηττα απλα με παραταση χρονου.
Οι Ουκρανοι εχουν ξεμεινει απο εφεδρειες και οι μισθοφοροι μας τελειωσαν.
Οι Ευρωπεη μεσα στον χειμωνα θα ξεμεινουν μεχρι και απο ρευμα και ειναι τελειωμενοι απο καθε πλευρα αλλα κυριως στρατιωτικα και οικονομικα.
Τα δυτικα οπλα τελειωνουν ενω τα Σοβιετικα δεν τελειωνουν με τιποτα.
Ενα σεναριο λοιπον ειναι οτι οι ΗΠΑ και κυριως με τους δημοκρατικους αντιπροσωπους τους,μεσω του επικεφαλης της CIA συμφωνησε με τον αντιστοιχο των Ρωσων για υποχωρηση τυπου Αφγανισταν...εγω φευγω και περιμενε μεχρι να φυγω και μετα κανε τα ολα ρημαδιο.ΚΑΙ μετα την συμφωνια η μαλλον την προταση αυτη των ΗΠΑ για υποχωρηση διεταξαν (οι υποστηρικτες της ΝΤΠ και της παγκοσμοιοποιησης)τους Βρετανους να ριξουν εναν πυραυλο στην Πολωνια,τον οποιο μαλιστα βγηκαν την επομενη στιγμη να υποστηριξουν οτι οντως ειναι ουκρανικος,αλλα΄γιατι?Γιατι φευγοντας θελουν να οδηγησουν την Πολωνια να προσαρτησει ενα μερος της διαμελισμενης Ουκρανιας και την επομενη στιγμη να ορισουν εκ νεου την Πολωνια ως την νεα Ουκρανια για να συνεχισουν την προσπαθεια τους να διαλυσουν την Ρωσια.Στην Ουκρανια απο αυτην την στιγμη θα υπαρχουν τρια εσωτερικα μετωπα.Ενα των νεοταξιτων που επιθυμουν συνεχιση της συγκρουσης,ενα των ρεπουμπλικανων που επιθυμει την ληξη της επιχειρησης με καθε κοστος,και το μετωπο των Ουκρανοναζι που θα φανε την χυλοπιτα και θα ψαχνουν να κρυφτουν απο τους Ρωσους αλλα και απο τους Ουκρανους υπερμαχους της ενωσης.
Ειναι πιθανο να δουμε κι αλλες προβοκατσιες στην Πολωνια απο δω και περα ωστε να ισχυροποιησουν την εντολη για επιθεση στο μεσων της Ουκρανιας...με τον Λουκασενκο βεβαια να καιροφυλαχτει και οπως εχει στο παρελθον δηλωσει αν οι Πολωνοι μπουν στην Ουκρανια θα τους βρουν απεναντι τους,για να σωσει την αδερφη Ουκρανια!!!!!Ο Ζλενσκυ γι αυτο παραλυρει στα ΜΜΕ γιατι βλεπει οτι ερχεται το τελος του με συμφωνια που αυτος δεν εχει καμια σχεση,και πως να εχει αλλωστε που χρηματα και οπλα τα στελνει η ΝΤΠ ακομη και μισθοφορους και Αξιωματικους και αυτος απλα ειναι εκει για να πειθει πρωτα πρωτα τον ουκρανικο λαο να γινει τροφη για κανονια και τον δυτικο κοσμο οτι η βοηθεια ειναι η λυση για την ιμπεριαλιστικη επιθεση των κακων Ρωσων!!!!!
Τα Χριστουγεννα νομιζω οτι θα τα γιορτασουν οι εναπομειναντες Ουκρανοι λευθερα μαζι με την μητερα Ρωσια του πατερουλη Πουτιν...
Και αν μετα τις δηλωσεις Πουτιν που μιλα για μια νεα σοβιετικου τυπου Ρωσια τα Κ.Κ αρχισουν να καθαριζουν και να ξεκαθαριζουν την σταση τους...τοτε να δω το ΚΚΕ που θα κρυφτει,που στην αναφορα τους ακομη και στην σημερινη ημερα μιλουν μαζι με την ΚΝΕ για τους ληστες Ρωσους που παιζουν ιμπεριαλιστικο παιχνιδι στην Ουκρανια.Και μαλιστα εχουν κρεμασει και αφισες με τα αναλογα λογοτυπα.Κουτσουμπα και σια εκει μεσα στο σπιτι του λαου δεν σας βλεπω καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας