patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Παρακάλια από Η.Π.Α.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 05, 2023 6:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Παρακάλια από Η.Π.Α. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πλήρης νίκη μόνο με το ΝΑΤΟ

ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ με ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ.

"Η Ρωσία δεν είναι τόσο τρομερή όσο φαινόταν".

"Η Ρωσία δεν μπορεί να νικήσει". ("ΟΥΤΕ η Ουκρανία μπορεί να νικήσει χωρίς το NATO," αυτό δεν γίνεται να το κρύψουν από την πρώτη γραμμή του κειμένου.)

"Η σύγκρουση είναι μεταξύ...'απογοητευμένων Ρώσων' και...'ψυχωμένων Ουκρανών'." (Κατά τα άλλα ο ίδιος ο ΣΚΑΪ δημοσιεύει κείμενα σύμφωνα με τα οποία η στήριξη στον Πούτιν ανέρχεται στο 80%, ενώ ο Ζελένσκι και οι ναζήδες του κυνηγάνε τους στρατεύσιμους για να τους πάρουν στον στρατό με το ζόρι.)

Αλλά μετά το "παραλήρημα μαχητικών αλαλαγμών", ακολουθεί η προσγειωμένη (θέλοντας και μη) κατακλείδα. Η οποία είναι φανερό ότι αποτελεί την κεντρική ιδέα του κειμένου, ενώ όλα τα υπόλοιπα (τα "ηρωικά") δε είναι παρά "το τύλιγμα της αγκάθας με μπαμπάκι", σύμφωνα με έκφραση που υπάρχει σε κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη:

1) Η Ουκρανία δεν είναι δυνατόν να νικήσει χωρίς άμεση πλήρη εμπλοκή του NATO...Και το NATO δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί. "Όχι πριν περάσουν τρία τέρμινα", σε ποικίλες διατυπώσεις ("Η πραγματική επίσημη απροθυμία να συμπεριληφθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ σπάνια ήταν πιο σαφής").

2) Η καλύτερη δυνατή έκβαση του πολέμου δεν γίνεται να συμπεριλαμβάνει επιστροφή των Ρωσόφωνων εδαφών στην Ουκρανία, αλλά μόνο το να μάθει το καθεστώς της τελευταίας να ζει χωρίς αυτά. Και μάλιστα με "ενέσεις" ("...οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορεί σύντομα να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να πείσουν τους Ουκρανούς ότι η πρόσβαση στην κοινή αγορά και το ευρωπαϊκό ταμείο Μάρσαλ είναι ένα αξιοπρεπές υποκατάστατο της ολοκληρωτικής νίκης.")

Με άλλα λόγια οι Η.Π.Α. για μια ακόμα φορά τείνουν προς την Ρωσία το δέλεαρ: "Κρατήστε ό,τι πήρατε, και ας τα ξεχάσουμε όλα!" Το ζήτημα είναι: Κατά πόσον οι Ρώσοι θα ανεχτούν να καταπιούν το δόλωμα και να αφήσουν το NATO και τους τσάτσους του να επιχειρήσουν να επιβιώσουν και να συνέλθουν. Ώστε απλά να βρεθούν αντιμέτωποι (οι Ρώσοι) ξανά με άλλο πόλεμο σε λίγα χρόνια. Ενώ μπορούν να ξεμπερδεύουν με την απειλή του 4ου Ράιχ από τώρα. Την στιγμή που το NATO είναι αμφίβολο αν μπορεί να συνέλθει ποτέ, έτσι και αλλιώς.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας