patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΤΕΦΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 15, 2023 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο περνάει ο καιρός από εδώ και πέρα, τα στόματα θα αρχίσουν να ανοίγουν όλο και περισσότερο. Οι επιστημονικές καταγγελίες για την μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ εναντίον των λαών μέσα από την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας πάνω στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, πρόκειται να ξεσκεπαστεί. Και τότε, οι κάθε μάρκας εμπνευστές και καθοδηγητές αυτής της τεράστιας απάτης θα κληθούν να δώσουν λόγο για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξαν...

"Στις αρχές του 2023, αυτό το τεχνικό άρθρο έπεσε σαν βόμβα: πέντε ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Stanford και άλλα πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και ο Ιωάννης Ιωαννίδης, είχαν διαπιστώσει ότι η νόσος Covid είναι συγκρίσιμη με την εποχική γρίπη για άτομα ηλικίας έως εβδομήντα ετών και ακόμη λιγότερο επικίνδυνη για τους νεότερους. Αυτό ανατρέπει σχεδόν όλα όσα ακούγαμε επί τρία χρόνια.



Τα αποτελέσματα βασίζονται σε μια λεγόμενη μετα-μελέτη, η οποία δεν συλλέγει η ίδια στοιχεία, αλλά αξιολογεί άλλες μελέτες – στην προκειμένη περίπτωση δεκάδες παγκοσμίως, τα στοιχεία των οποίων προέρχονται από τις πρώτες ημέρες της “κρίσης” Covid, όταν κυκλοφορούσαν οι υποτιθέμενες επικίνδυνες μεταλλάξεις Alpha έως Delta και δεν υπήρχε εμβόλιο. Οι ερευνητές προσδιόρισαν τον αριθμό των μολυσμένων ατόμων από μετρήσεις αντισωμάτων και τον συνέκριναν με τον αριθμό των ατόμων που πέθαναν από ή με Covid. Δεδομένου ότι, λόγω έλλειψης στοιχείων, συμπεριλήφθηκαν και όσοι πέθαναν απλώς “με” την Covid, τα ποσοστά θνησιμότητας των περιπτώσεων που υπολογίστηκαν με αυτόν τον τρόπο υπερεκτιμούν την πραγματικότητα. Σε συνδυασμό με το γνωστό γεγονός ότι η γρίπη εξαφανίστηκε στην αρχή της περιόδου που εμφανίστηκε ο νέος ιός, και σύμφωνα με τον ΠΟΥ παγκοσμίως, η συγκρισιμότητα της Covid και της γρίπης οδηγεί στη διαπίστωση: Κάναμε πολλή φασαρία για το τίποτα.

Οι περιορισμοί της ελευθερίας ήταν εσφαλμένοι
Οι διαπιστώσεις αυτές έχουν τεράστια πολιτική εκρηκτική δύναμη για τον εξής λόγο: Πρόσφατα, οι πρώην σκληροπυρηνικοί παραδέχθηκαν ότι τα μέτρα τους ήταν υπερβολικά. Για παράδειγμα στη Γερμανία, ο Lothar Wieler, επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch, παραδέχτηκε ότι τα καταστροφικά μέτρα για τους παιδικούς σταθμούς και το κλείσιμο των σχολείων ήταν περιττά. Και κανένας άλλος από τον Γερμανό υπουργό Υγείας Karl Lauterbach δεν αποκάλεσε εκ των υστέρων όλα τα μέτρα για τους εξωτερικούς χώρους ” μπούρδες”.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας που υπήρχε σε ορισμένα μέρη για σχεδόν τρία χρόνια ήταν καθαρά για ψυχολογικοπολιτικούς λόγους
Εκτός από τις…ατυχέστατες απαιτήσεις διατήρησης “κοινωνικής” απόστασης και χρήσης φίμωτρου, σε αυτές περιλαμβάνονταν, όχι λιγότερο σημαντικό, οι ολοκληρωτικές απαγορεύσεις διαδηλώσεων, οι οποίες σηματοδοτούσαν ίσως την πιο σοβαρή παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, καθώς στέρησαν από τους πολίτες την τελευταία ευκαιρία να αμυνθούν ενάντια στην πολιτική του κράτους, που σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν εντελώς λανθασμένη και στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Ο αριθμός των διαδηλωτών που τραυματίστηκαν ή στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα είναι πιθανότατα δεκάδες χιλιάδες. Όλες αυτές οι παραδοχές, ωστόσο, χάνουν το νόημα: Λόγω της συγκρισιμότητας της Covid και της γρίπης, όχι ορισμένοι, αλλά όλοι οι περιορισμοί της ελευθερίας ήταν άστοχοι. Τα μαζικά test χωρίς κανένα λόγο δημιούργησαν μια υποτιθέμενη πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

Όπως είναι γνωστό, επικριτές όπως ο καθηγητής Sucharit Bhakdi ή ο Dr. Wolfgang Wodarg αλλά και πολλοί Έλληνες ιατροί και καθηγητές, είχαν ήδη διατυπώσει αυτά τα γεγονότα τον Μάρτιο του 2020. Πλέον, φτάνουν στο κοινό ταυτόχρονα με άλλα άρθρα που αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Τα lockdown-files μας δείχνουν, πώς το κράτος και οι πολιτικοί έδρασαν τα τελευταία χρόνια, ώστε να κρατήσουν τον κόσμο σε συνεχή πανικό και τρόμο. Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του φημισμένου Ινστιτούτου Cochrane, το οποίο θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεκμηριωμένη ιατρική, έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το πλαίσιο: σύμφωνα με το Cochrane, δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι οι μάσκες περιορίζουν την εξάπλωση των ιών. Η υποχρεωτική χρήση μασκών, η οποία ισχύει σε ορισμένα μέρη εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, ήταν καθαρά ψυχολογική και πολιτική, σηματοδοτώντας έναν οξύ κίνδυνο στους μη ενημερωμένους και αποσπώντας τη συγκατάθεσή τους στην πολιτική του αποκλεισμού.



Δυνατότητα επανάληψης
Συνδυάζοντας τις παραπάνω γνώσεις, προκύπτει νομικά ότι ολόκληρη η πολιτική Covid ήταν δυσανάλογη από δύο απόψεις και συνεπώς παράνομη: τα μέτρα δεν ήταν ούτε αναγκαία, αφού δεν υπήρχε απειλή για το σύστημα υγείας, ούτε κατάλληλα, αφού δεν απέτρεπαν την εξάπλωση του κρυολογήματος.

Συγκρίσεις κρατών με σκληρό lockdown όπως η Ελλάδα και η Γερμανία με κράτη όπως η Σουηδία ή η Ρουμανία τονίζουν αυτή τη διαπίστωση. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να φοβόμαστε ότι ένα γεγονός όπως η “κρίση της Covid” θα συμβεί ξανά. Το πρώτο επιχείρημα υπέρ αυτού είναι ότι τα λεγόμενα εμβόλια ήταν ίσως η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Με την υποδαύλιση του φόβου και την απειλή περαιτέρω αποκλεισμού, οι άνθρωποι οδηγήθηκαν μαζικά σε μια ένεση που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν απορρίψει ως πειραματική και καθόλου δοκιμασμένη γονιδιακή θεραπεία.


Πηγή
Δεύτερον, έχει αποδειχθεί πόσο γρήγορα ο πληθυσμός ξεχνά τέτοια γεγονότα. Μόλις δέκα χρόνια μετά την έναρξη της “πανδημίας της γρίπης των χοίρων” μαζί με το καταστροφικό εμβόλιο, το οποίο έπρεπε να αποσυρθεί από την αγορά αφού έγιναν γνωστές οι παρενέργειες, σχεδόν κανείς δεν θυμάται αυτή την πρόβα τζενεράλε. Ούτε θυμούνται ότι στην Ελλάδα, ο Τσιόδρας και η “ομάδα” του, (στη Γερμανία ο Lauterbach, ο Drosten και το RKI) ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές όπως και στην υπόθεση της Covid."

https://sfairika.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%be%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad/
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 16, 2023 12:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περισσότεροι από 217.000 Αμερικανοί σκοτώθηκαν-δολοφονίθηκαν- από το εμβόλιο COVID : Εκτίμηση έρευνας

https://sfairika.gr/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd/

Φόβοι πως όσοι έκαναν τα εμβόλια το 80% θα φίγουν σταδιακά από την ζωή διάστημα 3 χρόνων ανάλογα το πως αντιδράσει ο οργανισμός του καθενός και την θανατηφόρα δόσης που εμπεριείχε και ήταν εμπλουτισμένο ,στα πλαίσια της μείωσεις του πληθυσμού της γής γύρω στα 500 εκατ, για να είναι ελέγξιμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 16, 2023 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εκεί που ανοίγεις μια αθλητική εφημερίδα(η και στην ηλεκτρονική της μορφή)για να διαβάσεις τα αθλητικά νέα πέφτεις στο πρωτοσέλιδο της για την πανδημία του ψευτοιού και γιατί δημιουργήθηκε και πώς συμπεριφέρθηκε και γιατι έφυγε και πότε θα ξανάρθει:

Ο Πλεύρης κρύβει κάτω απ’ το «χαλί» τα μέτρα της πανδημίας, άλλα ο λαός δεν ξεχνά την υγειονομική τυραννία που βίωσε

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Την Τρίτη 14/3 ο Θάνος Πλεύρης σήμανε την τυπική… λήξη της πανδημίας και ανακοίνωσε την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό στο τέλος Μαρτίου, όχι γιατί ο ιός μας εγκατέλειψε ξαφνικά και πήγε μετανάστης, άλλα γιατί σε αυτή τη χώρα – όπως μας έμαθε η πικρή εμπειρία των τελευταίων τεσσάρων ετών – η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφασίζει το πώς, που και πότε θα κάνει αισθητή την παρουσία της στη δημόσια σφαίρα μια νόσος, και πότε θα επιστρέψει πίσω στην «εργαλειοθήκη», μέχρι να χρειαστεί ξανά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ανοίγει και η… τουριστική σεζόν, και η αδυναμία της κυβέρνησης για τον τουρισμό είναι δεδομένη. Ζούμε σε μια χώρα που κυβερνάται από τουρίστες και απευθύνεται μόνο σε τουρίστες, εκτός αν είναι ώρα εκλογών.

Ο Θάνος Πλεύρης σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος σε μια σειρά άχρηστων, επικίνδυνων, διχαστικών και πολλές φορές γελοίων μέτρων (ειδικά η απαγόρευση του ψαροτούφεκου ή της μουσικής στα μαγαζιά θα μείνουν στην ιστορία της υγειονομικής πολιτικής) που υποτίθεται ότι μας προστάτευαν, άλλα στο δια ταύτα αποδείχθηκε πως ελάχιστα από αυτά είχαν πραγματικό αποτέλεσμα και τα περισσότερα επιβάλλονταν για «εκπαιδευτικούς» και προπαγανδιστικούς λόγους.

Μέτρα που ο κόσμος είχε προ πολλού αποδοκιμάσει
Πολύς κόσμος εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο είχε αντιληφθεί πως τα μέτρα της κυβέρνησης – όχι απλά δεν είχαν αντίκρισμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας – αλλά επιδείνωναν το πρόβλημα γιατί άλλοτε λειτουργούσαν αποπροσανατολιστικά (εμβόλια, τεστ, πρόστιμα, συνεχόμενα lockdown και μάσκες παντού, αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ και προτεραιότητα στη θεραπεία και τη φυσική ανοσία) και άλλοτε έδιναν μια ψευδαίσθηση «ασφάλειας», ότι ακριβώς έκαναν και τα πειραματικά σκευάσματα που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά και επικίνδυνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πολύς κόσμος είχε διαχωρίσει τη θέση του από όλη αυτή τη βιομηχανία τρόμου που στήθηκε σε τηλεπαράθυρα και ιστοσελίδες, και ως εκ τούτου στην καθημερινή του ζωή αγνοούσε τις τσιρίδες των στρατευμένων εκφοβιστών.

Σε πολλές άλλες χώρες, τα ανάλογα μέτρα έχουν αρθεί έως και έναν χρόνο πίσω, άλλα το εξωνημένο κράτος μας έπρεπε να κλείσει τελευταίο την πόρτα του φρενοκομείου. Οι βιομηχανίες που προωθούσαν ατελείωτα φορτία με μάσκες και τεστ στην ελληνική αγορά, θησαύρισαν όσο περισσότερο τους έπαιρνε, οι «κουμπαριές» σχόλασαν και οι ημέτεροι έμειναν ευχαριστημένοι να μετρούν τα τεράστια κέρδη τους. Κονόμησαν όσοι ήταν να κονομήσουν και πάμε για τα επόμενα.

Οι εκλογές κοντοζυγώνουν και η κυβέρνηση έχοντας παγιωμένη την πεποίθηση πως απευθύνεται σε χρυσόψαρα και όχι σε νοήμονες πολίτες, σκουπίζει τα τελευταία σπασμένα της κορωνοχούντας για να τα χώσει κάτω από το χαλί.

Και παράλληλα προσποιούνται πως δεν υπήρξε ποτέ το εκτροχιασμένο «τρένο» του ΕΣΥ που στην περίοδο της πανδημίας ήρθε σε τροχιά σύγκρουσης με τα οργανωμένα συμφέροντα και χιλιάδες νεκροί θάφτηκαν κάτω από τα συντρίμμια ενός πτωχευμένου συστήματος Υγείας, λόγω μιας εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής. Καλύπτουν τα ίχνη τους με λίγο «τσιμέντο» «κανονικότητας» και τραβούν τον δρόμο για την ένδοξη στιγμή της κάλπης.

Η μάσκα έγινε τελικά σύμβολο τυραννίας
Ο «Πλεύρης» της Γερμανίας, ο υπουργός Υγείας Karl Lauterbach μπορεί να παραδέχθηκε ενώπιον του γερμανικού λαού ότι τα πειραματικά σκευάσματα προκάλεσαν χιλιάδες σοβαρές αναπηρίες και παρενέργειες που θα πρέπει να αποζημιωθούν και να αξιολογηθούν επιστημονικά, άλλα ο Πλεύρης της Ελλάδας το περισσότερο που μπορεί να κάνει για εμάς είναι να μας ξεκουράσει τα αυτιά από το λαστιχάκι της μάσκας, για να πάμε να ψηφίσουμε με οξυγονωμένο εγκέφαλο.

Μη ζητάτε εξηγήσεις για τους ξαφνικούς θανάτους, μη ζητάτε αποζημιώσεις για τις τραγικές παρενέργειες στον οργανισμό σας, άλλα πείτε μας και ευχαριστώ που αποσύραμε το «φίμωτρο» μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή εκείνη τη μάσκα που αφόριζε ο κ. Τσιόδρας στις αρχές τις πανδημίας και στη συνέχεια την υποστήριζε και έφτασε μάλιστα να χειροθετηθεί με αυτή ως αξεσουάρ, όταν έγινε «Άρχων Οφφικιάλιος».

Εκείνη τη μάσκα που οι λίστες Πέτσα χρηματοδοτούσαν κανάλια για να μας δείχνουν σε διαφημιστικά σποτ πως θα την φτιάχνουμε ακόμα και από μια… φανέλα μας (μην τα ξεχνάμε αυτά) και στη συνέχεια έγινε υποχρεωτική μάσκα FFP2, προκειμένου να ανανεωθεί το εμπόρευμα και να ανακατευτεί η τράπουλα των προμηθευτών.

Εκείνη τη μάσκα για την οποία ακόμα και η πλήρως συστημική New York Times που υποστήριξε λυσσωδώς τις υποχρεωτικότητες, ανέδειξε άρθρο στο οποίο προβάλλεται μια σημαντικότατη επιστημονική μελέτη Καθηγητή της Οξφόρδης (του Tom Jefferson) που αποκαλύπτει πως οι μάσκες δεν έκαναν απολύτως τίποτα στον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Εκείνη τη μάσκα που κατέστρεψε την εύθραυστη ψυχική υγεία των παιδιών, τα οποία είδαν να τους επιβάλλονται μέτρα που τα οδήγησαν σε μια αφύσικη, νοσηρή, ιδρυματοποιημένη ζωή.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, δεν μπορούν να ξεχαστούν από κανένα επικοινωνιακό τερτίπι, όχι μόνο γιατί είναι ασυγχώρητα, άλλα και διότι θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας. Η άρση των μέτρων σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει άρση ευθύνης για αυτό το σκοτάδι ανελευθερίας που απλώθηκε στη χώρα, αυτό το μαζικό πείραμα που ισοπέδωσε την κοινωνία, τα δικαιώματα, την εμπιστοσύνη στo κυρίαρχο ρεύμα της επιστήμης και τους θεσμούς.

ΠΗΓΗ: Sportime

https://www.sportime.gr/bloggers/eleftherios-andronis/o-plevris-krivi-kato-ap-to-chali-ta-metra-tis-pandimias-alla-o-laos-den-xechna-tin-igionomiki-tirannia-pou-viose/

Oταν μιλούν και οι αθλητικές εφημερίδες για υγειονομική τυρρανία και φονοεμβόλια πριν καλά καλά καταλαγιάσει η σκόνη της ψευτοπανδημίας(την ιδια μέρα βγήκε το άρθρο με την ανακοίνωση του Πλεύρη για κατάργηση των μέτρων με τα ψευτοτέστ και τις μάσκες)αυτό δείχνει ότι ο Μητσοτάκης πρώτον μας έχει τελειώσει,και κατά δεύτερον ότι οι εγκλεισμοί με την μορφή πανδημίας επίσης μας τελείωσαν γιατί ο κόσμος παίρνει μυρωδιά την απάτη σιγα σιγά.Το αν θα μας έρθουν με άλλες αιτιολογίες οι εγκλεισμοί(κλιματικές)μένει να το δούμε στην πράξη...όπως στην πράξη μένει να δούμε τι θα επακολουθήσει πολιτικά την επομενη ημέρα.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ: ΠΛΕΥΡΗ-ΑΔΩΝΙ-ΒΟΡΙΔΗ-ΠΕΤΣΑ-ΠΑΤΣΗ-ΨΑΡΙΑΝΟ-ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ-ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ-ΛΙΓΝΑΔΗ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΜΕΝΔΩΝΗ-ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 23, 2023 3:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Κουραστικά γελοίοι... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορωνοϊός: Τέλος οι ΜΕΘ Covid - Οι ασθενείς με κορωνοϊό θα νοσηλεύονται μαζί με τους υπόλοιπους

Με...κυβερνητικές αποφάσεις καθορίζεται η "επικινδυνότητα" μιας νόσου.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "προσδοκεί" ο Κούλης; Να ξεχαστούν τα 3 χρόνια (2 + 1 "σκάρτο") της ΜΟΥΦΑΣ "πανδημίας";

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας