patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο Πολάκης εκτός Σύριζα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 26, 2023 7:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Πολάκης εκτός Σύριζα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αντάρτης των γλυκών νερών των Σφακίων (έκανα και τα εμβόλια) κύρηξε πόλεμο στο βαθύ ελληνικό κράτος όχι των ολιγαρχιών φυσικά αλλά των εκπροσώπων τους δημοσιογράφοι, δικαστές και διευθυντες τραπεζών....ψήφισε όμως το 3ο Μνημόνιο εκ μέρους της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Ίσως χρειάζονται να βοηθήσει λίγο Βαρουφάκη και ΛΑΕ για να μην φύγουν πολλοί απ' το ΣΥΡΙΖΑ και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ψήφους στο 2ο γύρω των εκλογών....

https://www.protothema.gr/politics/article/1344184/o-polakis-ethese-eauton-ektos-kommatos-lene-ston-suriza/APP/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3790

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 26, 2023 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Να δείξουμε ότι μοιάζουμε..." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι να γίνει συνεργασία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστούν κάποιες "χειρονομίες καλής θέλησης". Μια από αυτές είναι η - εικονική, έστω - απομάκρυνση των πλέον "σκαμπρόζων" και "ανταρτών". Δεν θα γινόταν συνεργασία με τον Πολάκη μέσα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και τους Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρη (για παράδειγμα) από πλευράς ΝΔ.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 27, 2023 1:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπόθεση Πολάκη:
Ως αναπληρωτής υπουργός υγείας, που υπήρξε, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν αναμόρφωσε και δεν πολυσυγκρούστηκε, σε έναν χώρο που χει καταντήσει πιο επικίνδυνος από λακούβες στους δρόμους. (Σχόλια αναγνωστών από πρώτο χέρι, μαρτυρούν έργο Πολάκη στο υπουργείο. Ας ληφθούν σοβαρά υπόψιν).

Ήταν στέλεχος μιας κυβερνησης που μαγείρεψε κι ανέτρεψε ένα δημοψήφισμα το οποίο το μετέτρεψε σε μνημόνιο και καπηλεύτηκε τις αντιδράσεις για να τις σβήσει, όταν έγινε κυβέρνηση. Παντελόνια, τότε δεν είδαμε.

Για τις Πρέσπες δεν το συζητάω καν, γιατί αυτά είναι πράγματα πατριωτικά κι εθνικιστικά.

Είχε το θράσσος, να φωτογραφηθεί με την βελόνα στο μπράτσο.
Ήταν στέλεχος μιας κυβέρνησης και δεν ήρθε σε ρήξη όταν έκανε ο Αλέξης σύμβουλό του τον Γεροτζιάφα ή όταν τον κατέβασε στο ψηφοδέλτιο κι ενός κόμματος, που ως μείζονα αντιπολίτευση, πλειοδοτούσε στον υγειονομικό φασισμό.

Δεν ξερω αν ήταν ήταν ειλικρινής, ή αν λειτούργησε ως βαλβίδα εκτόνωσης και "ψεκασμενομαγνήτης".

Τα κουκιά εδώ και δυομιση χρόνια, βγάζουν συγκυβέρνηση ή κυβέρνηση τεχνοκρατών. Το κείμενο του "που έθιξε τους θεσμούς" ήταν ένα κείμενο που θα προσυπέγραφε ο Αλέξης, πριν γίνει κυβέρνηση. Ήταν από τα κείμενα του είδους, που έκανε τον Σύριζα κυβερνηση, γιατί ήταν κατά βάση σωστό και δίκαιο, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα κι από την εισαγγελική παρέμβαση εναντίον του, της δικαιοσύνης των κομμάτων και των funds. Αλλά το κόμμα του έγινε και κυβέρνηση, και περιμένουμε την κοπή της πίτας της εξουσίας όπου, ότι ήταν άδικο, έγινε πράξη. Λέγε μας, πλειστηριασμούς, εξώσεις και νόμος Κατρούγκαλου. Οπότε ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον "λαϊκισμό" του παρελθόντος του. Μαζί με τον λαό.

Οι κακιές γλώσσες λένε, πως η μανούρα ξεκίνησε, γιατί ο Πολάκης ήθελε κολλητό του στα ψηφοδέλτια, για να κοντράρει την υποψηφιότητα Σταθάκη, ξέρετε, τον ακαδημαϊκό που μαζί με τον Τσακαλώτο έχουν κάτι μύρια σε μετοχές εξωτερικού και που μας έβαλε στο χρηματιστήριο ενέργειας, το οποίο οι Έλληνες το έχουν πληρώσει όσο του χρηματιστήριο του Σημίτη και μάλιστα, αυτή την φορά, παρά την θέλησή τους και την ενεργή συμμετοχή τους.

Την μέρα παντελωνάτος και το βράδυ σορτσάκι τύπου προσκοπάκι, δεν πάει.
Ξέχασε όμως ο Πολάκης ότι τα εσωκομματικά τα καθορίζει και τα καθαρίζει ο ΑΛέξης, που χει φάει κόσμο και κοσμάκη κι αν έχει κάνει νύχτες κρυστάλλων. Ανάμεσα σε αυτούς, και τον Κουρουμπλή, γιατί τόλμησε να μιλήσει για τα εγκλήματα στα νοσοκομεία. Ούτε τότε ήρθε σε ρήξη ο βαρύμαγκας ο Παυλάρας.

Πως μπορεί να νογάται κάποιος ότι είναι έντιμος, όταν είναι πολιτικά συνεταίρος εγκληματιών; Υπαλλήλων ιδιωτικών συμφερόντων κι αρχηγών των δημοσίων;

Όπως έγραψε κι ένας αναγνώστης, όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρών οι κότες.

Ή μάλλον, όποιος μπλέκει με τις κότες, τον τρων τα πίτουρα.
Αυτά. Στρογγυλά ή τετράγωνα.
Σε μια χώρα που χει τετραγωνίσει τον κύκλο.
Facebook
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 28, 2023 10:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαξεβανης,Τριανταφυλλοπουλος,Ακριτα και αρκετοι ακομη υπερ του Πολακη.
Τα πραγματα ειναι απλα.Ο Μπλινκεν εδωσε εντολη για διευθέτηση της συνεκμεταλλευσης Αιγαιου με Τουρκια,παραχωρηση στα Σκοπια κομματι του λιμενα Θεσ/νικης,πληρη αφοπλισμο των νησιων μας και παραχωρηση και των τελευταιων περιουσιακων στοιχειων του διαλυμενου κρατους στα αμερικανικα χερια(ΕΥΔΑΠ κτλ)και αυτα μια κυβερνηση δεξιας η αριστερας δεν μπορει να το κανει μονη της.Θα αντιμετωπισει το μενος του λαου.Πανε σε συγκυβέρνηση τουλαχιστον τεσσαρων κωμματων με Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ μεσα και πρωθυπουργός ενας νεος Παπαδημος.Στην νεα αυτη πραγματικοτητα πρεπει να μας παρουσιάσουν διαφορα πειστήρια για την αναγκαιοτητα της.Ενα απο αυτα ειναι ο Πολλακης και ο Μπαξεβανης που δεν ταιριαζουν σε μια τετοια συμφωνια με τοσα που εχουν βγαλει στην δημοσιοτητα και σε κοντρα με το ακροδεξιο κομματι της Ν.Δ(ΛΑ.Ο.Σ ).
Ετσι συμφωνει με τον Παυλαρα να παει στον Βαρουφακη του Σορος να το παιξει γνησιο αριστερο αρσενικο και να γεννησει μια νεα ελπιδα στον αμοιρο λαο.Και μολις τελειωσει η παραδοση θα ενωθουν παλι και θα πανε σε εκλογες αγκαλιτσα.Εχουμε χορτασει με φτηνα σεναρια πολιτικης πια.Τα καναλια δινουν βεβαια τξν δυναμικη που πρεπει ωστε να μας αποπροσανατολισουν καρφι προς το νεο οικουμενικο ξεπούλημα με εντολη Υπουργου Εξ των ΗΠΑ.Και θα πανηγυριζουν μαζι ολα τα τομαρια δεξια κεντρο και αριστερα στο τελος.
Το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο μην τσιμπατε με Πολλακηδες.Μεχρι τις εκλογες θα βγουν κι αλλοι να ακολουθησουν απο ολα τα χρωματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 18, 2023 8:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι «τρεις συγνώμες» του Παύλου Πολάκη με στόχο να μη διαγραφεί από τα ψηφοδέλτια
https://www.skai.gr/news/politics/polakis-oi-treis-sygnomes-me-stoxo-na-mi-diagrafei-apo-ta-psifodeltia
Κωλοτούμπα του Πολάκη για να μην χάσει και την καρέκλα ο γελοίος
Επιστροφή στην κορυφή
Ψευτόμαγκας.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 18, 2023 2:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πολλάκης ζήτησε συγγνώμη απο τον Τσίπρα δημόσια,και ο Χαιρετακής ανακοίνωση σήμερα ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογες,με ανακοίνωση του σήμερα.στην οποία αφήνει ένα υπονοούμενο ότι αποχωρεί για να μην δώσει το δικαίωμα στους απατεώνες(δεξιούς δηλαδή) να ξαναβγουν στην εξουσία και αυτό θα γίνει με τον αγώνα όλων εκείνων που έχουν τα κότσια να το κάνουν.Με λίγα λόγια ο Πολλάκης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖ στα Χανιά,μετά την δημόσια συγγνώμη που ζήτησε.

Του ζήτησε ο Τσίπρας να (ψευτο)εμβολιαστεί,το έκανε άμεσα μετά απο τις πρώιμες φανφάρες στα κανάλια για βαρκάρηδες του αχέρωντα και τέτοια.
Τα έχωσε στον Τσίπρα που δεν έβαλε τον Χαιρετάκη στα ψηφοδέλτια των Χανίων, βάζει τον Χαιρετάκη μέσα και πετάει τον Πολλάκη που τόλμησε να του ζητήσει τον λόγο.Στο καπάκι ζητάει γονυπετής συγγνώμη απο τον Τσίπρα ,και αποχωρεί ο Χαιρετάκης.Αρα μας μένει να ξαναμπεί ο Πολλάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Θελετε να συνεχίσω η καταλάβατε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας