|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Κ.Ν. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 10, 2023 1:12 am Θέμα δημοσίευσης: Ανδρουλάκης: Θα κάνω την χώρα μου κανονικό ευρωπαϊκό κράτος |
|
|
Ανδρουλάκης: Έχω μία εμμονή: Να κάνω την πατρίδα μου ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος που θα σέβεται τον πολίτη
https://www.zougla.gr/politiki/article/androulakis-exo-mia-emoni-na-kano-tin-patrida-mou-ena-kanoniko-evropaiko-kratos-pou-8a-sevete-ton-politi
Τo γελοίο υποκείμενο ο Ανδρουλάκης που χωρίς ντροπή μας προπαγανδίζει πως η ΕΕ των ενωμένων ληστών και του λάκκου των λεόντων είναι η εμμονή του για την χώρα μας που τάχα θα σέβεται τον πολίτη.
Άλλος ένας παλιάνθρωπος στο πάνελ της νέας τάξης πραγμάτων όπου εγκωμιάζει την Ε,Ε, αυτής της ποιο προχωρημένη μορφή της παγκοσμιοποίησης όπου η ΗΠΑ οι φονιάδες των λαών πρωτοστάτησαν για την ίδρυσή της. Και αυτό το διαπιστώνουμε στο πόλεμο της Ουκρανίας που δρά κάτω από τις εντολές του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού όπου θέλει να υποτάξει όλα τα κράτη του πλανήτη κάτω από τον πλήρη έλεγχο του. Ότι ακριβώς επιδίωκε ο γερμανικός φασισμός υπό την ηγεσία του Χίτλερ. Και φυσικά με άλλες μέθοδες. Ακόμα και να βάλουν κατά του παλιού φασισμού προκειμένου να προωθήσουν τον νέο-παλιό φασισμό |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|