patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επίθεση κουκουλοφόρων δέχτηκε ο καθηγητής Γιαν. Πανούσης

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μ.Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 5:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επίθεση κουκουλοφόρων δέχτηκε ο καθηγητής Γιαν. Πανούσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχτηκε το μεσημέρι ο καθηγητής εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης.
Άγνωστοι τον πλησίασαν στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Σίνα, όπου έπαιρνε μέρος σε ημερίδα με θέμα τα δικαιώματα των κρατουμένων τον προπηλάκισαν, αφού πρώτα του πέταξαν γιαούρτια.
Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις, ενώ έχει μώλωπες στο πρόσωπο και κάκωση στο χέρι.

Στο Πολιτικό Καφενείο του Βήχου υπάρχει το παρακάτω σχόλιο το οποίο και μεταφέρω:

Οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι είναι -ή φιλοδοξούν να γίνουν- τα σύγχρονα «τάγματα εφόδου». Τότε (δεκαετία ‘30) τρομοκρατούσαν όσους αντιστέκονταν στην Νέα Τάξη που ευαγγελίζονταν ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Τώρα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται στη Νέα Τάξη της που ευαγγελίζονται οι μαφιόζοι των ΗΠΑ. Και τότε και τώρα οι δυνάμεις του «νόμου και της τάξης» κρατούσαν και κρατούν τσίλιες για τους καθεστωτικούς τραμπούκους. Κι αν κάπου τα βρίσκουνε σκούρα επεμβαίνουν για να επιβάλουν την «τάξη». Στην πραγματικότητα για να τους σώσουν. Η διαφορά είναι ότι στο μεσοπόλεμο είχαμε την τραγωδία ενώ τώρα έχουμε τη φάρσα.

Ο patriotis70 μιλάει για εκατό κουκουλοφόρους και όχι ο Τριανταφυλλόπουλος. Ο Τριανταφυλλόπουλος για τριάντα. Το ψαχτήρι μόνο για είκοσι κουκουλοφόρους. Μπορεί να ήταν και λιγότεροι και μερικοί φάγανε και τις μάπες τους από φοιτητές εντός της αίθουσας. Ο patriotis70 τους ήθελε περισσότερους. Τώρα πρέπει να είναι απογοητευμένος. Και δεν ήταν εκεί ο μπάτσοι του Άγ. Παντελεήμωνα να μπουν στη μέση και να τους προστατέψουν!.. Κρίμα. Προβλέπω ότι τα σύγχρονα «τάγματα εφόδου» (λόγω κακού συντονισμού με την αστυνομία) θα καταλήξουν «τάγματα δαρμένων σκύλων»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

Για την εγκληματική επίθεση εναντίον του καθηγητή Γ. Πανούση




Η εγκληματική επίθεση κατά του καθηγητή Γιάννη Πανούση από 15 κουκουλοφόρους στην αίθουσα "Κωστής Παλαμάς" στη διάρκεια εκδήλωσης όπου ήταν ομιλητής ακολουθεί την πρόσφατη επίθεση κατά του ιδίου με αυτοσχέδια βόμβα στο πανεπιστημιακό γραφείο του από σκοτεινούς κύκλους που, και τότε όπως και τώρα, κρύβουν την ταυτότητά τους.

Αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα γεγονότα στρέφονται ευθέως κατά του μαζικού δημοκρατικού κινήματος υπεράσπισης του δημοσίου πανεπιστημίου, εναντίον του ασύλου και εναντίον της Αριστεράς διότι, εκτός των άλλων, ενισχύουν την κατασταλτική λειτουργία του κράτους ενώ εθίζουν την κοινή γνώμη στην αναγκαιότητα της.

Οι ενέργειες τρομοκρατικής βίας βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο του προοδευτικού κόσμου, των φοιτητών, των διοικητικών υπαλλήλων και των πανεπιστημιακών του ΣΥΝ οι οποίοι και απερίφραστα την καταδικάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Γ. Πανούσης είχε δώσει συνέντευξη για τους «τρομοκράτες»
ΕΔΩ:


http://www.giannispanousis.gr/page.php?id=173
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Οι πανεπιστημιακοί του ΣΥΝ καταδικάζουν..."

Κολοκύθια με την ρίγανη.

Όλη η διορισμένη συνασπισμένη πασοκαρία του "αντιεθνικισμού" με τους πραιτωριανούς τραμπούκους της έχει κάνει τσιφλίκι της τα πανεπιστήμια με πρόγραμμα-πιλότο την σφηκοφωλιά της Παντείου. Η σαπίλα αυτή είναι ενιαία πλεγμένη όπως το πετσί του φιδιού με τις φολίδες.

Τώρα "βγαίνουν και καταδικάζουν"... Ο ελεεινός Συνασπισμός δεν μπορεί να πατάει κι εδώ κι εκεί και αν υπάρχουν ακόμη αφελείς μέσα του αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν.

Ο Πανούσης μάλλον εν αγνοία του είπε κάποια επικίνδυνα πράγματα χωρίς να καταλαβαίνει πού βρίσκεται και από τι θα κινδυνέψει. Αφελείς ή απλοϊκοί φιλόδοξοι οπωσδήποτε εξακολουθούν και υπάρχουν στο ΣΥΝ, δεν είναι όλοι επιδοτούμενοι και εγκάθετοι λακέδες. Αργά ή γρήγορα όμως θα αναγκαστούν όλοι να πάρουν θέση και ενδεχομένως να εκτεθούν χωρίς μάλιστα καν να το πάρουν χαμπάρι, όπως καλή ώρα.




Το συγκεκριμένο περιστατικό εξυπηρετεί και ένα δεύτερο σκοπό: να "απενοχοποιηθεί" ο Συνασπισμός από τον ρόλο του "πολιτικού γραφείου" των παρακρατικών ρουφιάνων της "κουκούλας" και κατ' επέκταση -μετά τα αλληλογλειψίματα του Δεκέμβρη- και της "τρομοκρατίας" μια και το "επαναστατικό" φρούτο των "νέων" ομάδων ξεκίνησε από το προ διμήνου κανάκεμα του νεοταξικού χουλιγκανισμού. Και από υποψήφια θύματα να φάνε και οι κότες. Σιγά μην λυπηθούνε τον Πανούση.
Εδώ δεν χωνεύουν ούτε τ' άντερά τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας