patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αφγανοι, Μητιλινη, Καναλι 4 Αγγλιας, Ανοικτα Συνορα

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 31, 2009 1:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Αφγανοι, Μητιλινη, Καναλι 4 Αγγλιας, Ανοικτα Συνορα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καναλι 4 που ειδηκευεται σε διαφορα προγραμματα στην σειρα των ρεπορταζ που δεν δημοσιευονται διαλεξε την Ελλαδα και την λαθρομεταναστευση για το θεμα τους.

Εδειξαν χωρις να καταλαβουν τι κανουν οτι πολλοι Αφγανοι ειναι πρωην δοσιλογοι που συνεργαστηκαν με τους στρατους κατοχης και τωρα ειναι στο στοχαστρο των Ταλιμπαν και φευγουν για να σωθουν.

Εκαναν κριτικη στα κεντρα οπου κρατιουνται, ειπαν οτι δεν υπαρχουν μεταφραστες, γιατροι, καθαρα μεροι για υπνο, οτι τους απελευθερωναν μετα απο ενα ορισμενο σημειο και τους εδιναν 30 μερες να φυγουν απ'την Ελλαδα, χωρις φυσικα να μπορουν να φυγουν αφου δεν εχουν κανενα διαβατηριο για να πανε πουθενα.

Βρηκαν και στοιχεια του Βρεττανικου κρατους σε κατι θαμνους απο λαθρομεταναστες που οι Αγγλοι θα ειχαν διωξη αλλα που θα προσπαθουσαν φυσικα να πανε πισω. Μιλησαν για εκατονταδες χιλλιαδες που περνανε καθημερινως. Εδειξαν και την πλατεια Αττικης γεματοι λαθρομεταναστες μαζη με ενα διαμερισμα με 3 κρεβατοκαμερες που ειχε 21 ατομα μεσα...

Ολο το σοου αφου ντοκουμαντερ δεν ειταν, ειχε σκοπο να αμαυρωσει την Ελλαδα που δεν εχει τα ιδια υποτιθεμενα επιπεδα κοινωνικη περιθαλψης με την Αγγλια και ιδιαιτερα οτι δεν κοιτανε τους λαθρομεταναστες οπως πρεπει. Ουτε καν ρωτησαν εαν μια μικρη χωρα μπορει να αντεξη τετοια κυματα, ουτε οτι χρειαζονται τετοια κυματα. Σαν γνησιοι ιμπεριαλιστες ολα τα μεροι του κοσμου ειναι καθυστερημενα εκτως φυσικα απ'το τι κανουν οι ιδιοι στο Αφγανισταν. Τρωνε αγγουρι και για να ξεχασουν την ηττα τους πρεπει οι Ευρωπαικοι λαοι να πληρωσουν με αυτα τα λαθρομεταναστευτικα κυματα που θα αυξηθουν αγριως με την διαλυση του Πακισταν.

http://www.channel4.com/programmes/unreported-world/episode-guide/series-2009/episode-16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 31, 2009 1:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Εδώ υπογράφουμε για να κλείσει η Παγανή:

http://www.petitiononline.com/paganipe/petition-sign.html

Εμείς, ο ελληνικός λαός, με επίγνωση των δυσκολιών που συναντά ο κάθε μετανάστης οπουδήποτε, παντού και πάντα, ζητάμε από το ελληνικό κράτος να κλείσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Παγανή της Μυτιλήνης. Είναι ντροπή για το κράτος μας να συμπεριφερέρεται στους μετανάστες κατ' αυτόν τον τρόπο.

We, the greek people, having know all the difficulties, which every immigrant must face up in every land, always and everywhere, we demand from the Greek state to shut down the concentration camp of immigrants in Pagani, Mytilini.
It is a shame for our state to behave towards immigrants in this manner.

http://o-dromos.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

www.o-dromos.blogspot.com
_________________
Π. Β. Υπεύθυνος του ΠΚ και του Φόρουμ, σύμφωνα με το Νόμο.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=19362
http://www.anatolikos.net/musikes/megas.htm



Τωρα ειδα το παραπανω. Προφανως η ιμπεριαλιστικη αλυσιδα παραπληροφοριων των ΜΜΕ κατι ετοιμαζει. Να βγαλη ολη τη χωρα ´ρατσιστικη´επειδη δεν εχει ετοιμαση τα ξενοδοχεια της για του λαθρομεταναστες ισως ειναι το ζητουμενο. Αφου το χειμωνα υπολειτουργουν ισως θα θελουν να παρουν και καμμια κραιτκη επιχωρηση για αυτο, αφου εξ'αλλου οταν φτανουν στην Μητιλινη και τους αφηνουν να φευγουν τους δινουν και τσαμπα ενα εισητηριο προς Αθηνα.

Απο που ερχονται αυτα τα λεφτα αφου τα πλοια ειναι ιδιωτικα και δεν θα κανουν τις μεταφορες για τσαμπα. Παντως φαινεται καθαρα οτι οι εφοπλιστες ειναι πισω απ'τις μεταφορες ανοικτα και ξαστερα. Κατα τ'αλλα τα αφεντικα ειναι ...ρατσιστικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας