patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αποδραση απ'τις Φυλακες η Ιδιωτικοποιηση των Φυλακων;

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 26, 2009 11:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Αποδραση απ'τις Φυλακες η Ιδιωτικοποιηση των Φυλακων; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ελικόπτερο, απόδραση και πυροβολισμοί στις φυλακές Κορυδαλλού

Ανεμόσκαλα κατέβηκε στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού από ελικόπτερο, μόλις τώρα και απέδρασαν δύο κρατούμενοι. Ο Παλαιοκώστας και ο Ριτζάι! Αντηλλάγησαν πυροβολισμοί!

Προσωπικά το χάρηκα

BHXOS
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=16914&postdays=0&postorder=asc&start=0

Οι 'αριστεροι' νεοταξιτες αμερικανοφιλοι περνουν τα γεγονοτα οπως τα παρουσιαζουν τα ΜΜΕ ως δεδομενα πραγματικα η και ακομα υπαρκτα.
Καθολου τυχαια εμφανιστηκε ο Παλαιοκωστας και πρωτοσελιδο στην Γκαρντιαν οταν κανενας δεν τον γνωριζει και κανενας δεν ξερει καν γιατι εμφανιστηκε σαν ο μοντερνος 'Ρομπεν των Δασων'.

http://www.guardian.co.uk/world/2009/feb/23/greece-convict-escape-helicopter

Οι αριστεριστες νεοταξιτες φυσικα ειδαν οτι εχει ενα βοηθο ...αλβανο και αμεσως φυσικα τα νεοταξικα τους αισθηματα για οτιδηποτε που δεν ειναι ελληνικο βγηκε στη φορα? Μαζη με αυτο το αισθημα οτι ταχα ειναι κοντρα στο συστημα των φυλακων και των μπατσων.

Ποιος ειναι ο Παλιοκωστας? Ποια ειναι η ιστορια του? Δεν μας λενε τα παπαγαλακια των ΜΜΕ. Γιατι τα κρατανε ολα μυστικα? Πως τον χαρακτηριζουν ξενες εφημεριδες Ρομπεν των Δασων? Που αποσκοπουν ολα αυτα?

Γελιοποιουν τον κρατικο μηχανισμο για μεγαλυτερη και πιο ισχυρη αστυνομευση? Να δημιουργησουν Αμερικανικες φυλακες ιδιωτικες οπου δικαστες περνουν μιζες να σε βαζουν φυλακη επειδη εκανες 3 ποινικα αδικηματα και μετα σου δινουν φυλακιση εφ'ορους ζωης?

Η αποδραση Παλιοκωστα εαν δεν ειναι εντελως πλαστη χρησιμοποιηται απ'τα ΜΜΕ για να δημιουργηση κλιμα εφαρμογης μετρων του Μεγαλου Αδερφου. Ελεγχο του ιντερνετ, της κινητης τηλεφωνιας, κτλ.

Σε αυτο το σχεδιο λειτουργουν και οι θαμωνες του Πολιτικου Καφενειου και δεν ξεγελουν κανενα με αυτα που γραφουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 26, 2009 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι μας λεει ο Ταρζαν ο συγχρονος αυτος δημοσιογραφος απ'την Ρομπεν των Δασων σχολη του νεοταξικου μεσαιωνα...

Την ρουφιανα ομως ο ιδιος ο Τριανταφυλλοπουλος την εχει κανει επιστημη...


Παράθεση:
Παλαιοκώστας και ξερό ψωμί…


24 Φεβρουαρίου 2009, 21:13

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος


Είναι το απόλυτο κοινωνικό φαινόμενο. Ο διασημότερος ποινικός της σύγχρονης Ελλάδας που δεν έχει ματώσει τα χέρια του, έχοντας κερδίσει ταυτόχρονα τη συμπάθεια και την… εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κόσμου.

Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, περισσότερο από πολιτικούς, δημοσιογράφους και τράπεζες εμπιστεύονται αρκετοί πολίτες τον Β. Παλαιοκώστα. Τον άνθρωπο που δύσκολα θα έδινε στις Aρχές ο μεγαλύτερος ρουφιάνος. Τον κακοποιό που το πρώτο συνθετικό της λέξης ηχεί στα αυτιά του κόσμου ως καλό. Τον καθρέφτη μίας κοινωνίας που εξευτελίζοντάς την, λυτρώνει από ανομίες, αίσχη και αδυναμίες.

Τον ποινικό που έχει περισσότερες ώρες πτήσης στον αέρα παρά στο κελί. Τον άνθρωπο που μάλλον πολλοί αστυνομικοί δε θα’ θελαν πλέον να συλλάβουν. Άλλοι γιατί βαρέθηκαν, ορισμένοι γιατί φοβούνται και πολλοί γιατί το αίσθημα δικαίου που έχουν μέσα τους, αντιστρέφει τα συναισθήματά τους, με αποτέλεσμα να τον αισθάνονται περισσότερο φίλο και λιγότερο αντίπαλο.

Αυτόν τον Παλαιοκώστα, που δικαίως θα απαιτήσει πτητικό επίδομα μετά από τόσες περιπέτειες, μάλλον πρέπει να τον ευγνωμονούν, γιατί έγινε αιτία να βγουν από το λήθαργο του καθωσπρεπισμού τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας