patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πανευρωπαϊκοί επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» κατά της Χ.Α.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ταξικό μίσος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 20, 2013 6:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Πανευρωπαϊκοί επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» κατά της Χ.Α. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανευρωπαϊκοί επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» τα τάγματα εφόδου του 4ου ράιχ του νεοφασισμού ενάντια στην Χρυσή Αυγή, με αφορμή το θάνατο του «αντιρατσιστή» Παύλου Φύσσα, από τον Ρουπακιά συμπαθούντα της Χ.Α. τον οποίο περικύκλωσαν 7 «κου»κουέδες «αντιρατσιστές» που είναι υπέρ των «λαθρο»μεταναστών που έχουν πάρει τις δουλειές των ελλήνων, που έχουν τεθεί στο περιθώριο χωρίς ελπίδα να ξαναβρούν δουλειά, και του Ρουπακιά που είναι αντίθετος με την εισαγωγή των φτηνών σκλάβων μέσω των οποίων επιβάλεται η γενικευμένη σκλαβιά στην ελληνική εργατική τάξη, για να τον λιανίσουν ως τάγματα εφόδου, και έτσι έγινε το φονικό.

http://www.zougla.gr/
http://www.zougla.gr/greece/article/panevropaiko-oxi-ston-fasismo
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 20, 2013 7:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Αμπράμοβιτς θέλει την Lady Gaga

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για άλλη μια φορά θέλει να κάνει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό δώρο στη γυναίκα της ζωής του. Ο Ρώσος μεγιστάνας δίνει 2 εκατ. δολάρια στην Lady Gaga για να εμφανιστεί την Πρωτοχρονιά και να τραγουδήσει σε ένα από τα σκάφη του.

Και επειδή τα λεφτά τα έχουμε για να τα ξοδεύουμε, αυτό φαίνεται θα σκέφτηκε και ο Αμπράμοβιτς και αποφάσισε να χαρίσει αυτό το εκκεντρικό δώρο στην αγαπημένη Νατάσα Ζούκοβα όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα. Η Ζούκοβα μάλιστα φέρεται να είναι μια από τις πιο φανατικές θαυμάστριες της εκκεντρικής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρόταση την οποία φέρεται να έχει αποδεχτεί η Lady Gaga, αφορά ένα show διάρκειας 90 λεπτών από την τραγουδίστρια.

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/o-ampramovits-8eli-tin-lady-gaga


Ο Αμπράμοβιτς ήταν ένα μεγαλοστέλεχος του «υπαρκτού σοσιαλισμού» δηλαδή της προνομιούχας κάστας που αναδείχτηκε από τις δυσκολίες και την απομόνωση της ρώσικης επανάστασης (δεν μπόρεσε να επεκταθεί και σε άλλες χώρες κυρίως στην γερμανία, που θα άλλαζε καταλυτικά τον ρούν της ιστορίας) και που το ΚΚΕ, σαν πράκτορες της ρώσικης προνομιούχας κάστας που ήταν, όταν πριν το ΚΚΣΕ αυτοδιαλύθηκε για να το γυρίσουν στον καπιταλισμό και για να νομιμοποιήσουν τα κλοπιμαία από την κρατική δημόσια περιουσία.

Οι έλληνες υποτακτικοί τους, ψευτοκουκουέδες μέσα από ζίκ-ζάκ, ακολούθησαν την πορεία των πρώην αφεντικών τους, άλλαξαν αφεντικά και έγιναν οι χαφιέδες του 4ου ράιχ οι οποίοι στηρίζουν στην πράξη την πλανητική ιπεριαλιστική πολιτική της «λαθρο»μετανάστευσης των νέων αφεντικών τους, που έχουν ξεσαλώσει για να επιβάλουν στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια εργατική τάξη, την παγκόσμια σκλαβιά, με αιχμή του δόρατος την ελεύτερη διακίνηση της απέραντης δεξαμενής κυρίως από τις ασιατικές χώρες, των φτηνών σκλάβων, για να γενικεύσουν την σκλαβιά σε όλο τον πλανήτη σε ένα απέραντο Μπαγκλαντές.

Αυτοί είναι οι "κου"κουέδες και ο πρόστυχος ρόλος τους, οι οποίοι μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης δεν μπορούν πλέον να καλυφτούν με το προσωπείο τους, και συγκεντρώσουν επάνω τους το μίσος των φτωχών και άνεργων εργατών, και των συγκρούσεων που ξεσπασαν στην ζώνη του περάματος (και είναι σίγουρο πως θα γενικευτούν σε όλη την ελλάδα), την οποία σαν «αντιρατσιστής» των τάγματων εφόδων του ΚΚΕ, πλήρωσε ο Παύλος Φύσσας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιακωβίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 20, 2013 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η υποκρισία των ευαίσθητων αντιρατσιστών τις τελευταίες ημέρες χτύπησε κόκκινο.
Δεν ήταν μόνο το γεγονός της δολοφονίας του Φύσσα.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/roma-purobolhsan-ton-prwtathlhth-sto-bolo-omologhse-o-enas#.UjwHK3-HdbE Το συμβάν είναι πριν μέρες. Ο γνωστός πρωταθλητής του bodybuilding Μανώλης Καραμανλάκης δέχτηκε δολοφονική επίθεση απο Ρομά στον Βόλο. Με καραμπίνες.
Οι πάντες έκαναν τα πάντα για να κρύψουν την καταγωγή των δραστών.

εδώ http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8C%CE%BD έγινε πανικός , εσκουζαν όλοι μαζί για μια "κλωτσιά" και εξίσωναν την επίθεση που δέχτηκε ο Καραμανλάκης με μια κλωτσιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιακωβίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 20, 2013 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.zougla.gr/greece/article/i-diki-gia-tin-agria-dolofonia-tis-ketis-douvli εδώ άφαντοι...τσιμουδιά οι αντιρατσιστές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας